öğle menümde
5-6 yk neruşş yimaaa
230 ml ayran var
ekmeğim yokk,hiç yiyesim yok çünküü,geçen hafta fazlasıyla yedim sanırımm canım çekmiyor
nerden ablası oluyomuşum ben onun,kaç defa didim size bana abla demeyin diyeeee:84::84::84ayşen gurudanın evde kalmış tiplemnesii modundaa )
bıdır bıdır konuşan,çenesi hiç durmayan,yerinde 1 sn oturamayan bir beben olacak ne mutlu sana:86:
famirr yazdığımı gördün mü
sen o otelden memnun kaldıysan seneye hep beraber gidceğiz
veee hiççççç kaçamak yapmadan döneceğiz
tavsiye ediyor musun?
afiyet olsun .abla denmesini kabul etmisen teyze diriz bizde evli teyze ama evde kalmamış dezeeeeeeee
ablaafamiir ablaaa pamir ablaa
otelden ziyade yemeklerinden memnun kalmışsıncanım bu otele 2 yıl öncede gitmiştik ozman 3 yıldızdı ve çok memnun kalmıştık,şimdi 5 yıldız olmuşlar oteli büyütmüşler yeni binalr falan yapmışlar,ortamı çok daha geniş ve güzel omuşş,
eski haliyleykende süperdi yemekleri şimdi çok daha güze olmuş
10-15 çeşit yemek
börek,çörek,pizza,hamburger
mezeler
ttalılar
meyveler
salatalar
harikaydı
bir çok yerde içecek alabileceğin stanları var
ara menüleri var öğleden önce ve sonra
deniz kenarında yine kafleri var,yiycekler var ordada içecekler.
italyan ve osmanlı mutfağı var.
15 günde bir galaları varmış,bizede denk geldi
kuzu çevirmeler,dönerler,sıcak dondurmalar,balık vss ne ararsan var o gece.
sauna hamam hizmeti var sınırsız.
vallahi çok ama çok memnun kaldık
adı narcıa,kumköyde
ancak antalyanın denizi çok dalgalı ve tuzlu,3 yazdır gidiyoruz tek deniiznden menun kalmadık
seneye sanırım egeye gidicez.
ama otel için tam not veririm,
offffffffffffff ne yedim yaaaaaa,aslında bayıltıcı sıcağı olmasa daha yerdim dee,işte bir ağrlık çöküyor tıkanıyorsun malesef
otelden ziyade yemeklerinden memnun kalmışsın
kapasiteni dolduramadın yaneee
eğer bir yerin yemekleri iyiise emin ol otel hizmetide süper oluyo
bence en zor şeyy okadar kişiye yemek yapılan yerde lezzeti tuturmak.
ne aşırı yağ,ne aşırı şeker,ne aşırı tuzz
herşey kıvamında
ve herkese hitap edebilecek çeşit bolluğu.
ve eğer midem rahatsız oluyorsa,memenun değilsen yemeklerden tatil sana zehir oluyo.
geçen yıl gittiğimiz otelin yemekelri berbattı,ve eve dönmek için gün saydık resmen.
denize sıfırdı,havuzu vas,gayet güzeldi ama miden boşsaa,akşam ne yicem,çocuğum ne yicek diye düşünüyosan
denizin havuzun otelin temizliği pek göüzne gözükmüyor
birde oteli etrcih edenlerin seviyesi de önemli tabi,
geçen yıll bir ülkenin vatandaşları çoğunluktaydı mesala,fazla aile yoktu gençler fazlaydı.
pek aile için uygun değildi otel
bu sene almanlar ve türkler çoğunluktaydı ve %90 aileydi
gayet seviyeli güzel bir ortam vardı
siz şezlong çocuğusunuz kızıımbizim tatiller öyle olmuyo biz bi yer seçiyoruz mesela geçen yaz ege turu dedik. evelsi yazda öyleydi. evelsi yaz motorla kuşadasına gittik mükemmeldi
orda ne yenir ne içilir araştırmıştık netten kalcak yeride seçtik biz oteli sadece yatmak için kullanıyoruz. temiz olması önemli bizim için.
otele eşyaları atıp bi öıkıyoruz gece yarısı yatmak için geliyoruz sadece
kahvaltı yemek filan hep gezerken gördüğümğz beyendiğimiz yerde veya netten araştırıp buylduğumuz yerlerde oluyo. yok sabah kahvaltısı şu saat akşam bu saat bize göre değil. o yüzden sizinki gibi otellerde yıldız peşinde değiliz
spontane yaşıyoruz kızıımözgürüz biz örgür şezlongda tüm gün yatıpdenize giremem ben. öyle olsa burda girerim denize zatii. amaç yeni yerler görmek gezmek ortamlara akmak
gelecek sene bebişlerimiz ile tatil yapcez
slm kizlar ben geldim hugom basin sagolsun mekani cennet olsun ins famir gecmis olsun kizin daha iyidir ins kilo verenleri tbrik ederim yemegini yeyenlerede afiyet olsun ben yine hafta sonu kacirinda bugün dikkat etme günü bu arada sükür 1 ay aradan sonra 800 gr vermisim benden bu kadar gecmisi okuyup geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?