evet :44: o zaman bizde şezlong çocuğu olcezz :44:kucakta çocukla sıcakta tarihi yerlerin gezilebileceğini hiç sanmıyorum :97:
siz şezlong çocuğusunuz kızıımbizim tatiller öyle olmuyo biz bi yer seçiyoruz mesela geçen yaz ege turu dedik. evelsi yazda öyleydi. evelsi yaz motorla kuşadasına gittik mükemmeldi
orda ne yenir ne içilir araştırmıştık netten kalcak yeride seçtik biz oteli sadece yatmak için kullanıyoruz. temiz olması önemli bizim için.
otele eşyaları atıp bi öıkıyoruz gece yarısı yatmak için geliyoruz sadece
kahvaltı yemek filan hep gezerken gördüğümğz beyendiğimiz yerde veya netten araştırıp buylduğumuz yerlerde oluyo. yok sabah kahvaltısı şu saat akşam bu saat bize göre değil. o yüzden sizinki gibi otellerde yıldız peşinde değiliz
spontane yaşıyoruz kızıımözgürüz biz örgür şezlongda tüm gün yatıpdenize giremem ben. öyle olsa burda girerim denize zatii. amaç yeni yerler görmek gezmek ortamlara akmak
merhaba kızlar.. nasılsınız ? ben iyi sayılırım. hava değişimi yüzünden ağzım burnum patladı hep uçukladı. aynaya bakmak istemiyorum..onun dışında evimi özledim. gurbet ne garip şey aileni özlüyorsun memleketine geliyorsun gelince de bu sefer evini özlüyorsun. :44: kilo durumum şu an iyi. annemin sürekli şunu ye bunu ye ısrarlarına rağmen irademi koruyorum.
çocuğuda motorun yanına sepet yapar içinde gezdirisiznizzz.
ne üdüğü belirsiz yerlerde sabah öğle akşam gece yemek yemek için yer mi arayacaksınn.
1 yıl boyunca çalıştıktan sonra bide motor sırtlarında hoplaya hoplaya tozun dumanın içinde gezmek istemem ,sırtımı söyee dayayıp güneşin altında yatıppp buzzz gibi sodamı yumumlarkene,kızımın kaydıraktan kayışını seyretmeyi tercih ederimmm .
anneeeeeeeeeeeeeeeeee karnım acıktı diyen çocuğada azcık daha sabret şurada aparatiff şeyler satan yer varr sbırlı ol mu dicen
yoksa azığı doldurp moturun diğer göüzndeki sepete mi koycan netcen
ahanda valla da billa da ben dediydim zatii kesin inceliodur fambık dieee.tatilde sapık gibi kadınların göbeğine bakıp durdum yawww
ama şunu farkettim yüzlerine bakmadan hangilerinin türk hangilerinin alman,rus olduklarını tiplerinden anlıyodum artıkkk
burdayken konuşmuştuk ya işte çocuk doğurunca emzirince vucudun toparlanması zor diye
2 hatta 3 çocuğu olan kadınlar vardı yabancı çoğuda taş gibiydi valaa,görsen genç kız dersinn öyleler....
bunlar bu işi nasıl başarıyorrr anlamışş değilimm.
ama bizim hatunlar maşlaahh yanında çocuğu varsa göbek basenn göğüss problemleride vardı,başta ben olmak üzere tabiii
arzucum sen öğretmenlikmi okuosun yoksamalgıda seçicilikbende çok incelerim aa cidden mi sırları ne acaba :84:
fambığım üzülme yaw o aldığın 1.2 kilo yağ deil bence rahat ol. dün gazete de bbaya uzun bi yazı vardı sayfalarca üşenmedim okudum valla.hatta bir bölümü yıl boyu verdiğinz kiloları 1 haftalık yaz tatilinde alırmıyım gibi bi başlıktı. kısaca özetliorum dioki diyelim diyetti bıraktınız eskisi gibi yemeye başladınız 1 kğ yağ almanız için ekstradan 7700 kcal fazladan almanız gerekir dio.sizn ladınız 1-2 kilo fazlalık ödem su şişlik vsdir dio döndükten sonra eski düzeniize dönnce kısa sürede o fazlalığın gttiğini görüürsünz dio. yani yağ almak o kadar da kolay deilmiş. benmde aklıma yattı.tickerımı değişsem mi acaba:44:
61,5 oldum yaww
1,2 kilo almışım iyi mi,1 ayda zarzor verdiğimi 1 haftada aldımmm mı yani şimdi ben
aslan kova koç olucak :97: kovalar zaten hep benim dediğim olsun der eşimde az inatçı değildir yanii :97:
merhaba kızlar.. nasılsınız ? ben iyi sayılırım. hava değişimi yüzünden ağzım burnum patladı hep uçukladı. aynaya bakmak istemiyorum..onun dışında evimi özledim. gurbet ne garip şey aileni özlüyorsun memleketine geliyorsun gelince de bu sefer evini özlüyorsun. :44: kilo durumum şu an iyi. annemin sürekli şunu ye bunu ye ısrarlarına rağmen irademi koruyorum.
allah nasip ederse martta doğacak canım koç burcu olucak
Allah tamamına erdirsin hugocum. koç burcu çocuğu iyidir. ben memnunum benim oğlandan.zeki - kıskanç ve inatçı oluyorlar. çok konuşuyorlar , hiç oturmuyorlar.. 2 yaş sendromu ağır geçiyor çıldırtıyor.. yeterki sağlıklı doğsunda..
yok canım kullanmıyorum sigarafamir nazende sigara içmiyo bende içmiyorum
nugii sen içiyomusun sigara
sıcaklada içmeyin diye soruyorum
benim elti geldi
abisi mide kanseri o yüzden sigarayı bırakmıştı ama sonra kalp ritim bozukluğu olmuş sigarayı bırakıncatekrardan başlamış. uzun yııllar içtiğinden tabee ciğerlere zararı çok diyoki sıcakta nefes alırken zorlanıyorum diyo
tıkanıyorum diyo. aman diyim bırakın sigarayı. illa akciğer kanseri yapmıyo. akrabam öldü sigaradan akciğer kanseri olmadı ama sigara içe içe ciğerleri bitmişöyle öldü. aman canınızın kıymetini bilin içmeyin kapalı mekanda yanınızda içirmeyin
pek sağlık neferi oldum gördüm kendimi :86:
famiiir colada içtinmi hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?