60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk senin dediğin daha güzel oluyor tabii ama şartlar da çok önemli
tam ben dicektim çocuk olsa çok zor biyerleri gezmek

çocuğuda motorun yanına sepet yapar içinde gezdirisiznizzz.
ne üdüğü belirsiz yerlerde sabah öğle akşam gece yemek yemek için yer mi arayacaksınn.
1 yıl boyunca çalıştıktan sonra bide motor sırtlarında hoplaya hoplaya tozun dumanın içinde gezmek istemem ,sırtımı söyee dayayıp güneşin altında yatıppp buzzz gibi sodamı yumumlarkene,kızımın kaydıraktan kayışını seyretmeyi tercih ederimmm .
anneeeeeeeeeeeeeeeeee karnım acıktı diyen çocuğada azcık daha sabret şurada aparatiff şeyler satan yer varr sbırlı ol mu dicen
yoksa azığı doldurp moturun diğer göüzndeki sepete mi koycan netcen

famir nazende sigara içmiyo bende içmiyorum
nugii sen içiyomusun sigara
sıcaklada içmeyin diye soruyorum
benim elti geldi
abisi mide kanseri o yüzden sigarayı bırakmıştı ama sonra kalp ritim bozukluğu olmuş sigarayı bırakınca tekrardan başlamış. uzun yııllar içtiğinden tabee ciğerlere zararı çok diyoki sıcakta nefes alırken zorlanıyorum diyo
tıkanıyorum diyo. aman diyim bırakın sigarayı. illa akciğer kanseri yapmıyo. akrabam öldü sigaradan akciğer kanseri olmadı ama sigara içe içe ciğerleri bitmiş öyle öldü. aman canınızın kıymetini bilin içmeyin kapalı mekanda yanınızda içirmeyin
pek sağlık neferi oldum gördüm kendimi :86:

merhaba kızlar.. nasılsınız ? ben iyi sayılırım. hava değişimi yüzünden ağzım burnum patladı hep uçukladı. aynaya bakmak istemiyorum.. onun dışında evimi özledim. gurbet ne garip şey aileni özlüyorsun memleketine geliyorsun gelince de bu sefer evini özlüyorsun. :44: kilo durumum şu an iyi. annemin sürekli şunu ye bunu ye ısrarlarına rağmen irademi koruyorum.

gecmis olsun canim bende iki hafta sonra ailemin yanindayim zamanda gecmek bilmiyoo duygulari bende yasiyorum annemlerde biraz fazla kalinca eve bi kendimi atsam diyorum bu sene az ama evi felan özlemem her halde

len tatil yerlerinde heryerde restoran yemek var zaten istediğin an gidersin zaten. geçen yaz fethiyedeydik arabayla gittik
acıktığımız an restorana giidiyoruz ve zaten restoran dışardan iyimi kötümü belli ediyo kendini. eşim colasını limonatasını elinden düşürmez ee bizde su veya yüzde yüz mryve sıuyu içioruz zaten
hee sende öyle yaptın demi bol şekerli kalori deposu içecekleri içmedin demii şezlongda
yaa sen ankaradasın tabee den,zi özlersin girmek istersin benim için öyle değil bi yerin tarihii ve doğal güzelliği önemli benim için. zatii burda deniz var şuan bile gidip girebilirdim hamillik olmasaydı. herkes farklı tatil sever ben tatilde yerimde duramam dağ bayır tarihii yer gezerim elim yüzüm bazen toprak oluyo :97: gezcek yer bittimi başka yere geçerizz
o kadaan kaldın side de acep gezdinmi tarihii yerlerini
bak şimcik eşini ikna et. seneye egede beraber buluşak. kaunos antik kentine gidek
şehri boydan bıya nehir bölüyo süper yer kaya mezarları var çok görkemli ben sana nehrin kıyısına şezlong atarım eline verim meyve kokteylini ve benim sıpayıda verim kucana orda takılırsınız bende senin kızla antik kenti gezerim kocişlerde nehirde balık tutar

ahanda valla da billa da ben dediydim zatii kesin inceliodur fambık dieee.yani buraya yazdımmı bilmiorum ama:44:kendikendime dediydim inceliodur die. çünkü bende inceledim hephatta gelince yazdım kızlaraa. plajda oturup kadınları inceledim die. dediğin gibi cnm çok ince aş gibi göbeksiz selülitsizlerd var göbekli basenlillerdeyani bence birazda genetik. yani ben hiç öle göbekli basenli bi rus görmedim.
ırkalrı öle çünkü ince uzunlar mesela bunun gibi. napalım bizde yuvarlak hatlı kalçalı fln yaratmış Allah bizde üstüne yemişizde yemişiz olmuşuz böle dombişdombişşneyseki zayfılıoruz.

algıda seçicilik bende çok incelerim aa cidden mi sırları ne acaba :84:
arzucum sen öğretmenlikmi okuosun yoksam algıda seçiciliği nerden bilivirdinöğrenme psikolojisi derslerimi anımsadım bi an

tickerımı değişsem mi acaba:44:
61,5 oldum yaww
1,2 kilo almışım iyi mi,1 ayda zarzor verdiğimi 1 haftada aldımmm mı yani şimdi ben
fambığım üzülme yaw o aldığın 1.2 kilo yağ deil bence rahat ol. dün gazete de bbaya uzun bi yazı vardı sayfalarca üşenmedim okudum valla.hatta bir bölümü yıl boyu verdiğinz kiloları 1 haftalık yaz tatilinde alırmıyım gibi bi başlıktı. kısaca özetliorum dioki diyelim diyetti bıraktınız eskisi gibi yemeye başladınız 1 kğ yağ almanız için ekstradan 7700 kcal fazladan almanız gerekir dio.sizn ladınız 1-2 kilo fazlalık ödem su şişlik vsdir dio döndükten sonra eski düzeniize dönnce kısa sürede o fazlalığın gttiğini görüürsünz dio. yani yağ almak o kadar da kolay deilmiş. benmde aklıma yattı.
nie die sor?
olsa ben alırdım emin ol ben memlekete gttiğimde öle şeyler yedimki terryağlı börekler baklavalar ekmek kadayıfları. ama 1-2 kg gibi fazlalaık olsada hemen gtti. zaten hedefine gelsen bile hep aynı kiloda kalman imkansız yani ben bazen 56.7 çıkıorum bazen 55.5 gidio geliorum öle arada olcek napalım. canımız sağolsun.biz yine dikkat etmeye devammm

aslan kova koç olucak :97: kovalar zaten hep benim dediğim olsun der eşimde az inatçı değildir yanii :97:

anammm işin zor hugocum.bende bir koç burcu olarak dediğim dedik çaldığım düdük birisyim.çok inatçı lider ruhlu olur koçalar şimdiden kolaylık versin Allah sana.bu arada başın saolsun bebişim babannen vefat etmiş mekanı cennet olsun

ayy cnm benm seni çok yii anlıorum bende hep yaşarım aynı şeyi.gurbet işte.
geçmiş olsun bu arada elini yüzüne sürme havlubuda ayır dier insanların kullandığı havluyu fln kulllanma

allah nasip ederse martta doğacak canım koç burcu olucak

Allah tamamına erdirsin hugocum. koç burcu çocuğu iyidir. ben memnunum benim oğlandan. zeki - kıskanç ve inatçı oluyorlar. çok konuşuyorlar , hiç oturmuyorlar.. 2 yaş sendromu ağır geçiyor çıldırtıyor.. yeterki sağlıklı doğsunda..

sağol kalançoom algıda sçiciliği bende biliyorum
sabah dokuza kadar uyudum :97: uyandım dahada uyusam uyurum :97:
niyse eşimin vıın faturası yatcek gitmem lazım
masadaki faturaya baktım aldım gittim postaneye. epeyde sıra var bekledim sıra geldi adama verdim faturayı adam girdi filin yok diyo borç gözükmüyo diyo
öbür görevliye verdi o da girdi o da yok diyo
geri aldım faturayı çıkarken baktımkii vıın faturası diyee internet faturasını almışım :97:üstelik ödenmiş fatura hemide :97:
işteee algıda seçici olamadım :97:

ben kendim hareketliyim çok eşimde çokkk uykucu :97: onu görünce o halde bana gaflet basardıı :97:
çocukta hareketli olsun beraber koşturak oynayalım çıldıralım beraber yaramazlığın dibine vuralım
zaten çocuğumla oynamak koşmak yaramazlık yapmak hoplamak zıplamak için zayıfladım benn

kendi halinde sakin insanlarıı hep rahatsız edesim gelir onları sarsmak hırpalamak uykusunu açmak isterim
nugin,n yanında olmak istiyorum mesela ona bi sarsam kimse elimden alamaz uykusu filan kalmaz beraber deliririz

öğlen yemeğim
bir fambığa yakın mercimek çorbası
3-4 yk patlıcan yemeği (evden getirdim)
3 yk yoğurt
1 dilim domates
2 ince dilim karpuz
1,5 dilim kepek ekmeği

yok canım kullanmıyorum sigara

hoşgeldin nilmısra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…