60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor yaptım geldim...
Çok açım.. evde de biş yoktu getiremedim..
Şimdi çok sağlıksız olmayan bişiler bulmaya gidiyorum..
Büyük ihtimalle 1 simit alır gelirim...
Hadi herkese afiyet olsun...

yok canım içmedim,canımda istemedi hiç
kızartma,şerbetli,hamurlu tatlı falanda yemedimm.
sütlü ttalı,dondurma falan yedim:26:
pizzaları götürdüm ama,offf hamurişi tutkumdan vazgeçemiyorum

olsun yılda bir kez yedin afiyet olsun hiç sorun değil ama cola filan içmemene çok sevindim hiç akıl karı değil

dün ne oldu balım biliyonmu komşumuzun biri apartmanın önünde annesi için dua okuttu.gittik duaya dinledik allah kabul etsin pide ayran ve tulumba dağıtıldı bende yardım ettim hep dağıttım gelenlere sadece bir bardak ayran içtim ve kızımın pidesinden bir lokma yok hani yedim ruhuna değsin derlerya bende öyle düşünerek yedim.millet 2 şer 3 er götürdü valla

sporumu yaptım yeşil çayımı içtim ve geldim birazdanda öğle yemeğimi yerim
2 tane ince yağsız tavuk
bol karışık salata

mevlütte ben de yiyemem yawww,ölünün arkasından yemek yenmesi çok garibime gider benimmm:44:
ama düğünlerde afeetmem

olsun yılda bir kez yedin afiyet olsun hiç sorun değil ama cola filan içmemene çok sevindim hiç akıl karı değil

koladan alacağım şeker hakkımı ttalıdan yana kullanırım didim bende içmedimm:86:
eşimin gazozundan bir yudum içmişim benim sodam zannederek ona bile canım sıkıldı yawww,ne geziyo bu bardak benim önümde deyüüüü

tünaydınnnnnn kızceler.....kısa bir aradann sonra sizlerleyimmm cenazedenn beri dogru düzgün giremiodum zatenn.. 2 gündür de evde yoktum. maaleseff kanamamm oldu yine. hem ilki gibi degildi ilk defa vücudumdan bu kadar cok kan cıktı soka girdim resmenn.. evde yalnızdımm cok korktummm doktor yatıs yapabilirizz göz önünde olursun ama yapılabilcek ekstra bişi yok maalesef dedi.. düsük için bişi yapılamıomus.. progestanın da kanıtlanmıs bi etkisi yokmuss.. bende yatmama gerek yok madem bişi yapamıcaksınızz evde yatarım dedim.. kayınvalidemde kaldım bigün. cok daraldım dün gece eve geldim.ay bi kızdılar bi kızladılar.. kociş dio ki ne bu ,nat anlamadım senin canın sıkıldı die eve gitmeye calısıosunn 2 kat merdiven cıkcaksın ya bişi olursa. bende dedim kanamamm kesildi e agrım da yokk yavas yavass cıkarım. düsceksede düser yani kısmet bu dedim.. görümcemin biride cok akıllı uslu konusuosun bazenn aklı basında kızzsın ama bazende cahil cahil konusuosun dedi. hi,çç cvp vermedim.. yatıcam ben evde bişi olmaz dedim. rahat edemedim yatamıyorum burda dedim. iyiki eve gelmişimm..bankadan cekicegim bi para vardıı.. kocişe daha soramadann cıkmıcaksın evden yatcaksın dedi.. yatıyorum bende neysee hiçç zıbıtmadımm yalnızz.. abur cubur yemedimmm... hala 63.5 um ama göbegim cıktıı

hastahanedee doktorr bebegi kontrol ederkenn bacaklarıı kıpır kıpırdıı.. ilk defa hareket ederken gördümm.. cok izleyemedim ama olsunn

sabah kahvaltımm

10 zeytinn (yatıp kalkıp zeytn yiyorum bu zıbıtmak sayılabilir)
2 kk peynir
1 salatalık
1 pıncık biber salcasıı
2.5 dilim kızarmıs kepekli ekmek
1 tk vişne receli

dün yumurta yedigim için bugün cnm istemedi

aferim sana canım öyle yerlere tok gitmek iyi oluyo tadımlık alıp bırakabiliyosun

geçmiş olsun canım üzüldüm
neden düşük tehliken varmış sendenmi kaynaklanıyo :44: mesela çokmu hareket ediyomuşsun filan yanii neden oluyormuşş :44:

ayy demek kıpır kıpır haa çok iyi yaa allah banada göstermeyi nasip etsin bende bu cuma günğ gşdeceğim allahın izni ile göreceğim kal atışlarını dinleyeceğim inşallah

Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine.. Çok kanaman olduysa tehlikeli durum.. Düşük olayı bi yana senin sağlığına da zarar verir.
Yani ben de yatamam başka yerde, eve gelmeni anlyorum da sakın kalkıp dolaşma, işi güç falan yapmaya kalkma..

ecrinimm geçmişş olsunn dikkat et kendine..

yecalem seni gördümm,sporunuda beğendimm ama evden yiyecek getirmemene kızıyorum artıkk
ne güzel sporada başaldın ama bu simit vs olmuyor yaaaa

ecrinimm geçmişş olsunn dikkat et kendine..

yecalem seni gördümm,sporunuda beğendimm ama evden yiyecek getirmemene kızıyorum artıkk
ne güzel sporada başaldın ama bu simit vs olmuyor yaaaa

Yemek yapamadım canım ya getirecek bişi yoktu.. hatta domates bile yoktu..
Şimdi gittim alışverişimi de yaptım..
Bu gece gene yemek yapma gecesi olacak..
Yoksa deli gibi yoruluyorum, üstüne simit yemek benim de hoşuma gitmiyor hiçç..
Bu arada tahıllı simit aldım yedim.. Küçük bi simitti hepsini yedim..
Bu spor da beni çok acıktırıyor yaa...

ecrin geçmiş olsun canım sürekli yat evde ayağa kalkma fazla eşin yardım eder sana

yecalem hazırda haşlanmış kuru fasülyen,işte konserve meksika fasülyen falan olsa,yda yeşil mercimek vs.
hemen bir salata yapsan sabah çantana koyup getirsen en kötü onları yesen yanii,yada iş yerinde normal slata çıkıyo siizn,bir kaç kaşık haşlanmış baklagil getirsen o bile tok tutra seni
yanındada ayran vs.
tamamdır acil durumlar için.
simit yeme artıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…