60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorum balımm.. bu ikinci oluyo.. zaten en ufak bişide sancı girioo cok iş yapamıyorum kii:44::44: az bişi banyoyu temizledimm zorlanmıyım diedee dusla yıkadım heryerii ovaladıktan sonra.. otururrken birden geldii.. camasır koyu die anlamadımm su zannettimm. lavoboya üstümü degiştirmeye gittimm.. heryerr bi anda kan olduu:83::83::83::83::83: ama ilk kanamadaa doktor bastan beri sorunlu gebelik seninki demiştii cok agrılı baslamıstı cünküü bu sefer ilkinden fazla oldu. adam muayene ederken suda gelmiş galiba dedii.. ne demek istedigini anlamadım stresten önce.. sonra yok kese bozulmamıs sıvısı ii dedii.. su bebekten degilmiş dedii.. kese bozulursa zaten hiç yapıcak bişi yok dedi..sonuc olarakk bebek düsecekse hiçbişi yapamıolarr cnm.düscekse düsüo yani onu anladım yormamakk lazımmıss kendini her hareketten etkileniomuss. zaten az hareket ediodumm simdi yataga cakıldımm.. bende bebekte bi anomali mi var dedimm.. vücut bu 3 ayda algılayınca otomatik atıyomus ya bebegi.. allahtan 3 ay bitti bugün itibariyle. bundan sonraki kanamalarr düsükle sonuclanmazmıs artık.. rahatladım accık zaten cikoda benle dalga gecer gibii ben gözlerim dolu ona bakıyorumm stresim ttavann ,, o da bas asagıı duruooo bacaklarıyla bisiklett sürüodu.. nasıll korkuttum ama der gibii sag salimm görürrsün insallah kalp atıslarınıı ben duyunca cok etkilenmedim ama görünce cok agladımmm cok degişik bi duygu cnm yaaaa

karpuz peynir ekmek ye o bile simitten iyidri yawwww.

neyse bakalımm,
zaten en zoru sporla beraber diyet yapmakk,
ama en kolay ve güzel şekilde götüren yağlarıda sporr tabii.
devam et canımmmm

saol balım yok yapmıyorum hiçbişii.. suyumu laptopumuu ilaclarımıı herseyimii sehpama doldurdumm yatıyorumm..

sizin bu annelik duygularınıza hayranım heeee..
ben hamile iken anneliği hiç hissetmemiştimm,ne zmanki kucağıma verdiler işte ozmanbir duygu patlması yaşamıştımm
hiç tatmadığın bir duyguyu nasıl hissediyorsunuz yawww:44:2. hamilelik öyle olmuyordur muhtemlen daha zevklidir ama ben ilkinde bişey anlamadımmm:44:

eccriin hep sıkıntıdan oluyo böyle :97: yaaw inan ben kendimi eğlendirecekşeyler buluyorum yoksa duygular hormonlar tavan yapmış durumda ufacık şeye ağlayacak durumdayım ama neşeli şarkılar dinliyorum komik fimler izliyorum filan atıyorum böylece sıkıntıyı sen hep sıkıntı stres yapıyosun olmaz
mesela kızdın üzüldün hemen al eline sevdiğin kitabı oku mizik dinle hareketli olsun. netten film izle animasyon çizgi filmler izle
sıkıntınını üzüntünün kalmasına izin verme
en önemliside eşine bulaşma sakın :97: ben eşime hiiiç bulaşmıyorum o da şaşırdı bu ara pek aklı başında uslu oldun hamilelik yaradı büyüdün diyoo
o da rahatladı
yoksa rahatlık açısından seninkinden kalır yanı yoktur ama ben sorun çıkacak şeyler demiyorum filan o da pek heveslendi bu ara

kızz nasıl hissetmiimm ne zamnn içimde bişi oldugunu unutmaya calıssamm hastahanelik oluoss cikom kendini gözüme sokuoooo artıkkk krakerr bacacıklarınıı da gördümm ya kıpırr kıpırrr, artıkın bi bedendeee iki cann olduk dieerektennn edebii birr laf edipp durumunn mühimmiyatınıı anlatmaya caısmıss bulunmaktayımmm artık benimde bi cantam varr kabullendimmm..

hangi duyguyu diyosun nen
ben keseyi görünce saadee rahatlamıştım bişey yok sorun yok diye. kalp atışlarını duyuncada muhtemelen öyle olucak :26: sorun yok diye rahatlıyorum sadece :26:
henüüz annelik duygusu filan yok bende :26: birtek bebek eşyalarını görünce mutlu oluyorum hoşuma gidiyo :86:
hem bebeğim olsun istiyorum hemde hiiiç annelik duygum yok :97:
sadece onun sağlığı için uğraşırım beslenmeme dikkat ederim o kadar :97:
gaddarmıyım duygusuzmuyum neyim anlamadım
bulantıda olmasa hamile olduğum aklıma gelmez .oğu zaman unutuyorum bile :97:
belkim tekme atcak duruma gelince hissedersem karnımda değişirim :97:

zatii topikte çok bahsetmmeye çalışıyoruz hamilelik konusunu
sıkılan oliyii :86: soran olursa söylüyorum bende :97:

anaaam bağlantım gttii.giremedim baya bi cebellşetim.
evi süpürdüm çamaşır serdim
semizotu yemeği pişrdm.yemek yiicem şimdik sooonada toz alcam yerleri silcem fln işte.

ecrinciiim çok geçmiş olsun.
bu dşük tehlikesi pek bi moda herkes atlattı çevremdeki. aman dikkat et.

ayy sen cok yasaaaa önüm arkam sagım solum sıkıntı oldu bebemm.. dısında kalamıyorum bi türlüü.. ölüm korkum deprestii , cenaze sıkıntısıı, kocişlee ailevi nedenlerdenn kavgalarımızz (cenesi hiç durmuo sagolsun), annemin parmagı morardıı bıcakla kesmişti.. igne oluoo bugün kesip kesmicekleri belli olcak. insan bi parmagı eksik yasayabilir ama beni bunalıma soktu resmen.. damarı tıkalıymıss hangisi oldugu belli degil.. ondan bi gün sonra bu sefer kendi annemden haber geldi cok aglıyomus görüsmekk istyomuss. esime söyleyemedim bilee bana hep zararı oldugnu bildigindenn olaya cok tepkili cünküm. bütün bunlarla birlikte eve tıkıldım mecburen cünkü kocişimde bunalım. kanamamm oldugu günde ne olur suss dedikce konustuu kocam.. o böyle yaptı da bu böyle yaptı die.. sonrada cekti gitti. beni hastahaneye götürürkende elimi öpüoduu kıpkırmızı olmuss.. hiç esirgemedim bende hepsi seninn yüzünden dedimm.. artık gitmicem kayınvalideme aksam yemegi hariç.. bütün gün müzik dinlicemm.. cenaze evi burası degil nasılsa.. dünde bi kitaba basladımm.. yarın kontrolde ii cıksın kendi kendime incem sahile oraya buraya gelmeyen gelmesin.. haftaya da arkadasımm izmire gelcekk onla gezerimm.. tabi annemin parmagını keserselerr orasını düsünemiyorumm:26::26::26:

çok fena uykum geldi kalktım elimi yüzümü yıkadım şekersiz çay içiyorum.bu arada ben bugün lazere başlıyorum kızlarrr

saol balımmm

Bugün son oldu zaten fambık.. Uzun zamanır yapmıyordum böyle bişi zaten..
Yemeğim oluyodu hep.. Bide artık burada salata falan yiyemiyorum.. Yemek saatinde spora gidiyorum ya.. Yoksa salata yesem yeter bana..

Ben kucağıma alınca da bişi hissetmedim.. 3 ayı buldu annelik duygusu..
ilk kucağıma verdiklerinde alın şunu canım acıyo benim dedim ...
ben de pek bi kötü anneyim he...

hah işte şöyle takma kimseyii o onu yapmış bu bunu takma. sen rahat ol. kimseyi düşünme
aktivitelerin olsun takma hiiç süslen püslen gez. insan hamile kalıncada güzel olmalı hafta sonu yaptım makyajımı gezdik eşimle valla

benimm görümceminde böle olmuss..hiçç istememişş bebegi hatta evde bakıcıda falan var die sımarık demişler... dio kii dogumdan sonraa hemsire burnuma soktu dio öp annesi die hııı öpt öpt demişş.. cok igrenc geldi bana dio. sonra eve gelmişler.. cocuk emmek istememişş memeyi görünce bile bagıryomusss sıpa göümcemdee bak o da beni istemiyo die aglıyomuss

hee öle yapamm dimii bencedeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…