çok fena uykum geldi kalktım elimi yüzümü yıkadım şekersiz çay içiyorum.bu arada ben bugün lazere başlıyorum kızlarrr
kıl tüy vücudumda ne kadar kıl varsa hepicinden arınacam
ayy süper bende işe başlıyım ilk işim o olcek. nerde yaptrıosun nugim? senası kaça nereleri yaptrcan her yerimi;?
ben deneyim önce bi yeri yaptırıym sonra beğenrsem dier yerleri yaptryım diorum.
bide ben özle hastanede yaptrmayı düşünüorum yaw. daha güvenilir die. öle her yere güvenemiorum.ammmaa burda özeller pek pahalı:44:
benimde var bugün lazer saat altida
vayyyykirli çıkı nugii kesenin ağzını açmışş
yakışır yavrumaa
memnunmusun canım sen
canım adını vermiyeyim burda şimdi komple her yer bitene kadar 2.500 ama peşin 2.00 bende önden 600 verip diğerini 10 a böldü 2.00 den ayda 140 vericem kıllar bitene kadar heryerimi yapıcak.arkadaşım gitmiş ve arkadaşımın patronun hanımıda gitmiş memnun kalmış bende her ay kuaföre gidiyorum sir ağda yaptırıyorum heryerimi ben kollarımıda aldırıyorum çoktu benim kollarımdada şimdi yine ço sir le alınmasına rağmen yani heryerimde yine çok gidince kaçdı bıyıktı ağdaydı hep 40-50 milyon veriyodum hiç değilse şimdi vericem ama inşallah biter bitmese bile tek tük çıkıyomuş ben ona bile razıyım
öğle yemeğim
7 kaşık semizotu yemeği
1.5 dilim tambuğday ekmeği
2 kaşık yoort
üstüne tatlı sı
1/2 tk bal
1 ceviz
ama su var killarin koyu renkse cok cabuk bitiyo benim biyik cikmiyo artik acik renk olan yerlerde cikiyo sade biyik yaptirsam olacakmis
evet canım öyleymiş koyu yerler çabuk bitiyomuş
bitmese ne olur nugiim bitmese ne olursenin paracıkların bitecek değilyaa senin paraların yarısı bitmeden o kıllar biter yaww
fazicim yüze nasıl cesaret ettin cnm?
leke kalıo muş bazılarında fln oldumu öle bişi sende ?aman kaş yapıyım deken göz çıkarmayalımda. ben yüz düşünmüorum gerçi.sen nerdeydin cnm hangi şehrde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?