60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR ben evlenelı bugun tam bır ay oldu ve ben tam dort kılo alarak hem hamile kaldım hemde 65 ten 69 a fırladım nasıl yapıcam eskı kılomu ıstıyorum ben yaaaaa:2::85:

çok fena uykum geldi kalktım elimi yüzümü yıkadım şekersiz çay içiyorum.bu arada ben bugün lazere başlıyorum kızlarrr

ayy süper bende işe başlıyım ilk işim o olcek. nerde yaptrıosun nugim? senası kaça nereleri yaptrcan her yerimi;?
ben deneyim önce bi yeri yaptırıym sonra beğenrsem dier yerleri yaptryım diorum.
bide ben özle hastanede yaptrmayı düşünüorum yaw. daha güvenilir die. öle her yere güvenemiorum.ammmaa burda özeller pek pahalı:44:

canım adını vermiyeyim burda şimdi komple her yer bitene kadar 2.500 ama peşin 2.00 bende önden 600 verip diğerini 10 a böldü 2.00 den ayda 140 vericem kıllar bitene kadar heryerimi yapıcak.arkadaşım gitmiş ve arkadaşımın patronun hanımıda gitmiş memnun kalmış bende her ay kuaföre gidiyorum sir ağda yaptırıyorum heryerimi ben kollarımıda aldırıyorum çoktu benim kollarımdada şimdi yine ço sir le alınmasına rağmen yani heryerimde yine çok gidince kaçdı bıyıktı ağdaydı hep 40-50 milyon veriyodum hiç değilse şimdi vericem ama inşallah biter bitmese bile tek tük çıkıyomuş ben ona bile razıyım

öğle yimemide nihayet yidim geldimardından
1 tane şekersiz türk kahvesi yanında 1 tane hurma
1 tane sade soda
cnm ecrin çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et artık şakaya gelcek şey deil.senin kıymetlin var içinde o yüzden dinlen yorma kendini nasılsa çocuk olunca o yatmaları dinlenmeleri bolca arıcan cnm.

iyi anlaşmışsın cnm. bende her ay sir ağda yaptırıorum. ben çok tüylü deilim ama tenim çok beyaz kıllarım siyah. tam lazerlik yani. lazer bu beyaz ten ve siyah kıllarda çok etkiliya. umarım işe yarar.dediğin gibi her ay yıllarca ağdaya para verceğimze bi seferde kurtulmak daha iyi.evet cnm ayva tüyü denir ya sarı sarı güçsüz kıllar öle çıkıomuş çıkınca razıyım bende ona gerekrse bi daha yaptrrım.
ekimde başlarım inşallah bende bi araştryımda bakalım bi yer bulcam. hastanelerde işt ne dedilerse o pazarlık fln sökmez. güzellik merkezi çok var ama güvenilirmi bilmemki. tanıdığımda yok giden öğrensem bilmiorum artık bulcam bişiler.

ama su var killarin koyu renkse cok cabuk bitiyo benim biyik cikmiyo artik acik renk olan yerlerde cikiyo sade biyik yaptirsam olacakmis

nugiim senin için para nedirkii biriktirdiklerin yeter ayoolll
hee dikkatli olll birikimlerini eşin filan bulmasın adam şoka girer benim hatun define bulmuş der

fazicim yüze nasıl cesaret ettin cnm?
leke kalıo muş bazılarında fln oldumu öle bişi sende ?aman kaş yapıyım deken göz çıkarmayalımda. ben yüz düşünmüorum gerçi.sen nerdeydin cnm hangi şehrde?

leke kalmiyo canim ilk iki gün yara oluyor o kadar dikkat edersen bi sey yok ben almanyadayim canim konyaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…