nugimm hugo doğrumu sölüo yaw? swn gerçektn kirli bir çıkıcıkmısın?
bizede öğret şu işi ne edion nasıl biriktiron şu paracıkları?
ne ediyonuzzz
kız nugi 2,500 lira mııııııı
çokmuşş yawwwwwww
vallaha bu kız iyi para biriktiriyo heee.
valla hügo benim senin tavsiyenle biriktirdiğimle anca çanta alabildim ben35 liralık
bu nugiyi dövdükçe para çıkar valladaha önce biriktirmiş 4 milyar düşünsene az paramıı
bu arad lazer yeniden çıkarıyormuşş ancakk iğneli epilasyon çıkarmıyormuşş
iğneli acıtıyormuş tabi ecük
lazerde acitiyo hemde nasil korkutmak gibi olmasinda
aa hemşeriyiz ozmanleke kalmiyo canim ilk iki gün yara oluyor o kadar dikkat edersen bi sey yok ben almanyadayim canim konyaliyim
hayy maşallahhhh 4 milyar mıııııııııbu nugiyi dövdükçe para çıkar valladaha önce biriktirmiş 4 milyar düşünsene az paramıı
lazer yaptrıp kalanlar için iğneli yaptrtmak gerekli imişş. bende öle bilgiler aldımbu arad lazer yeniden çıkarıyormuşş ancakk iğneli epilasyon çıkarmıyormuşş
iğneli acıtıyormuş tabi ecük
yaw heraldee kişiye göre değişio. kimi dio aıtıo kimi dio acıtmıo.bide bi krem varmış emla die öncesnde onu sürüp gidersen acıtmıomuş uyuştuomuş galiba.lazerde acitiyo hemde nasil korkutmak gibi olmasinda
aa hemşeriyiz ozmanbende konyalıyım. sen neresinden? ne kadardır ordasın?
10 senedir felan konya meram canim sen neresinden
bu lafın çok güzel yaaaaaaaaa
niye güzelmiş bakem dövdükçe dediği içinmi he de bakem bi
kız ne o beni çekiştiriyonuz siz heee bakem söyletin cık cık cık 5 tane köccük altınım vardıonları verdim 600 önden vericem diğerleri taksit didimya size hee sanki prensin karısıyım zenginmiyimki yoksa zenginimde haberimmi yokhem sizinde orman gibi olsaydı vücudunuz sizde düşünürdünüz lazer
Hadi ben çıkıyorum kızlar...
Yarın görüşürüz..
Eve gidip kendimi mutfağa kapatayım ben...
senin altın fiyatlarrından haberin varmı o küçük altınlar ne kadar tutuyo biliyonmukız ne o beni çekiştiriyonuz siz heee bakem söyletin cık cık cık 5 tane köccük altınım vardıonları verdim 600 önden vericem diğerleri taksit didimya size hee sanki prensin karısıyım zenginmiyimki yoksa zenginimde haberimmi yokhem sizinde orman gibi olsaydı vücudunuz sizde düşünürdünüz lazer
senin altın fiyatlarrından haberin varmı o küçük altınlar ne kadar tutuyo biliyonmu
5 tanecik diyo yaa küçümsüyo
hee kimbilir başka yerlerde kaç tane altının varda bu beş tanesii senin için çok az oluyo gözünde ufacık oluyo
seni kirli çıkı seniisen ev değil villa alırsın konak yalı filan alırsınn kesiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?