60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne ediyonuzzz

kız nugi 2,500 lira mııııııı
çokmuşş yawwwwwww
vallaha bu kız iyi para biriktiriyo heee.
valla hügo benim senin tavsiyenle biriktirdiğimle anca çanta alabildim ben35 liralık

bu arad lazer yeniden çıkarıyormuşş ancakk iğneli epilasyon çıkarmıyormuşş
iğneli acıtıyormuş tabi ecük

ne ediyonuzzz

kız nugi 2,500 lira mııııııı
çokmuşş yawwwwwww
vallaha bu kız iyi para biriktiriyo heee.
valla hügo benim senin tavsiyenle biriktirdiğimle anca çanta alabildim ben35 liralık

tabee biriktiriyo
bu sefer birikimleriyle ev alacakmış

leke kalmiyo canim ilk iki gün yara oluyor o kadar dikkat edersen bi sey yok ben almanyadayim canim konyaliyim
aa hemşeriyiz ozman bende konyalıyım. sen neresinden? ne kadardır ordasın?

bu nugiyi dövdükçe para çıkar valla daha önce biriktirmiş 4 milyar düşünsene az paramıı
hayy maşallahhhh 4 milyar mıııııııııben taş çatlasan 40 milyon biriktrmişimdir vallagerçi çalışmadım hiç ondan öğrenilikte ne parası birktrcem. artık bundan sonra brktrrim bende inşallahh

bu arad lazer yeniden çıkarıyormuşş ancakk iğneli epilasyon çıkarmıyormuşş
iğneli acıtıyormuş tabi ecük
lazer yaptrıp kalanlar için iğneli yaptrtmak gerekli imişş. bende öle bilgiler aldım

lazerde acitiyo hemde nasil korkutmak gibi olmasinda
yaw heraldee kişiye göre değişio. kimi dio aıtıo kimi dio acıtmıo.bide bi krem varmış emla die öncesnde onu sürüp gidersen acıtmıomuş uyuştuomuş galiba.

bu arada pcmden duman çıkacak nerdeyse ısındı iice. hugommm pcm ısınsın kapatayım soğusun
yeterki aramız soğumasın dimi ammaaa
görüşürüz kızlarrrrrr

kız ne o beni çekiştiriyonuz siz heee bakem söyletin cık cık cık 5 tane köccük altınım vardıonları verdim 600 önden vericem diğerleri taksit didimya size hee sanki prensin karısıyım zenginmiyimki yoksa zenginimde haberimmi yok hem sizinde orman gibi olsaydı vücudunuz sizde düşünürdünüz lazer

benim de sık değil ama siyah ve uzun
ağdaya kadar bekletmek istemiyorum çıktıkça epilasyon aletiyle alıyorum bende
ama bu seferde haftada bir almam gerekiyor sinir oluyorumm.
tatilde sabah akşamm aldım desem yeridir.
boyuna orama burama bakıyodum çıkmış mı diyeee
bende yaptırmak istiyorum aslında ama çok para yaaaaa:44:

senin altın fiyatlarrından haberin varmı o küçük altınlar ne kadar tutuyo biliyonmu
5 tanecik diyo yaa küçümsüyo
hee kimbilir başka yerlerde kaç tane altının varda bu beş tanesii senin için çok az oluyo gözünde ufacık oluyo
seni kirli çıkı senii sen ev değil villa alırsın konak yalı filan alırsınn kesiin

şöle deniz kenarında falan alsada yazları tatile gitsek bizdeee:86:
tatile vereceğimiz parayı biriktirmiş oluruz hemmm
nası fikir ama:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…