60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şöle deniz kenarında falan alsada yazları tatile gitsek bizdeee:86:
tatile vereceğimiz parayı biriktirmiş oluruz hemmm
nası fikir ama:86:

yavaş yavaş sende bize benzemeye başladın çok küsel bir fikirr nugii hep göslerini dinlendirir zatii bizdee denizden çıkmayıık
bu arada denize gitmesemde iki yıldır iyi yüzerim hee

nOLİİİİİİİİİ BEN GENE YAZAMİİİİİİİİİİİİİİMMMM ANLADIM Kİ YOON Bİ İŞİM OLUVERMİŞŞŞ AMA İŞTE ARADA GİRİP OKUYORUM BEĞENİYORUM AKŞAMLARI BİR İKİ SATIR YAZMAYA ÇALIŞIYORUMMM FAMBIIIM D AGELMİŞŞŞ HOŞGELMİŞŞŞŞŞŞ:16

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy topişimm yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,nediyonnnn baccccımmmmmmm
kız biz senle görüşemicez mi yanii,akşamlarıda ben yokummmm
rayına otursun işlerin girersn ara ara,işlere alıştın mı gözü kapalı yaparsın onları sen

hg canim isinde kolayliklar

yavaş yavaş sende bize benzemeye başladın çok küsel bir fikirr nugii hep göslerini dinlendirir zatii bizdee denizden çıkmayıık

evet bencede hem yemek yapmayıda seviyoo,senin eşinin yakaladığı balıkları kızartıppp bize açık büfe bir mekan hazırlar bizde yer içer yatarızzz:86:

sabah okudum 150 olmuş valla altın

nası biriktiriyosunuzz yaaaa... bana da akıl verinn bende biriktireyimmmm... yettiremiyrum bi türlüüüüü:44:

şöle deniz kenarında falan alsada yazları tatile gitsek bizdeee:86:
tatile vereceğimiz parayı biriktirmiş oluruz hemmm
nası fikir ama:86:
hee iyi fikir bedavaya tatil işte
tabi tabi sizin sıpalar nerde bu arada

neruşum hoşgeldinn şunlara bi cevap veriver bakemm benle uğraşıyolar zenginliğimi kıskandılar onlarda prenses omak istiyorlarmış

nası biriktiriyosunuzz yaaaa... bana da akıl verinn bende biriktireyimmmm... yettiremiyrum bi türlüüüüü:44:

nugi biriktiriyo ama nası olduğunu sölemiyo bizeee,
bizde hügoyla eşimizin oraya buraya saçtığı bozuklukları topluyoruz sadece
ben ala ala bir çanta aldımm,onuda hemna harcadım yani anlayacağınn,sözde biriktirmiş oldummmm

famirinkiyle senin kızla beraber oynarız benimki küçük olacağından senle beraber uyur artıkın tüm gün

kumbara al bozuklukları filan hep at içine bak nasıl çoğalıyoo

hee evett evlendigimizden beri karı koca bozuk atyozzz.. 9 ayda 150 tl biriktii müthişizz vallaaa millet evv harclıgından arttırıomuss.. bizz cok mu yiyozz acaba yetmiyyy.. hugomm aylık mutfak masrafın ne kadar seninn

balıkları pişirmek bize kalabilir çünküm gemelde yarıı uykulu olii :97:

o zaman sen pişircksin cicimm,ben pek sevmem yemek yapmayı bilirsin,ama bulaşıkları hallederim sözz
bizim çocuklarada eşim bakarr olu biterrrr.
nuginin eşinin işini hepimiz biliyoruz zaten adamı çok yormamak lazım enerji harcamasın

evet yaa nugiii demiyo nasıl biriktirdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…