şöle deniz kenarında falan alsada yazları tatile gitsek bizdeee:86:
tatile vereceğimiz parayı biriktirmiş oluruz hemmm
nası fikir ama:86:
nOLİİİİİİİİİBEN GENE YAZAMİİİİİİİİİİİİİİMMMM ANLADIM Kİ YOON Bİ İŞİM OLUVERMİŞŞŞ AMA İŞTE ARADA GİRİP OKUYORUM BEĞENİYORUM AKŞAMLARI BİR İKİ SATIR YAZMAYA ÇALIŞIYORUMMM FAMBIIIM D AGELMİŞŞŞ HOŞGELMİŞŞŞŞŞŞ :16
nOLİİİİİİİİİBEN GENE YAZAMİİİİİİİİİİİİİİMMMM ANLADIM Kİ YOON Bİ İŞİM OLUVERMİŞŞŞ AMA İŞTE ARADA GİRİP OKUYORUM BEĞENİYORUM AKŞAMLARI BİR İKİ SATIR YAZMAYA ÇALIŞIYORUMMM FAMBIIIM D AGELMİŞŞŞ HOŞGELMİŞŞŞŞŞŞ :16
yavaş yavaş sende bize benzemeye başladınçok küsel bir fikirr nugii hep göslerini dinlendirir zatii bizdee denizden çıkmayıık
bu arada denize gitmesemde iki yıldır iyi yüzerim hee
senin altın fiyatlarrından haberin varmı o küçük altınlar ne kadar tutuyo biliyonmu
5 tanecik diyo yaa küçümsüyo
hee kimbilir başka yerlerde kaç tane altının varda bu beş tanesii senin için çok az oluyo gözünde ufacık oluyo
seni kirli çıkı seniisen ev değil villa alırsın konak yalı filan alırsınn kesiin
sabah okudum 150 olmuş valla altın
sabah okudum 150 olmuş valla altın
hee iyi fikir bedavaya tatil işteşöle deniz kenarında falan alsada yazları tatile gitsek bizdeee:86:
tatile vereceğimiz parayı biriktirmiş oluruz hemmm
nası fikir ama:86:
tabi tabi sizin sıpalar nerde bu aradayavaş yavaş sende bize benzemeye başladınçok küsel bir fikirr nugii hep göslerini dinlendirir zatii bizdee denizden çıkmayıık
bu arada denize gitmesemde iki yıldır iyi yüzerim hee
evet bencede hem yemek yapmayıda seviyoo,senin eşinin yakaladığı balıkları kızartıppp bize açık büfe bir mekan hazırlar bizde yer içer yatarızzz:86:
nası biriktiriyosunuzz yaaaa... bana da akıl verinn bende biriktireyimmmm... yettiremiyrum bi türlüüüüü:44:
nası biriktiriyosunuzz yaaaa... bana da akıl verinn bende biriktireyimmmm... yettiremiyrum bi türlüüüüü:44:
hee iyi fikir bedavaya tatil işte
tabi tabi sizin sıpalar nerde bu arada
neruşum hoşgeldinn şunlara bi cevap veriver bakemm benle uğraşıyolar zenginliğimi kıskandılar onlarda prenses omak istiyorlarmış
kumbara al bozuklukları filan hep at içine bak nasıl çoğalıyoo
balıkları pişirmek bize kalabilir çünküm gemelde yarıı uykulu olii :97:
nugi biriktiriyo ama nası olduğunu sölemiyo bizeee,
bizde hügoyla eşimizin oraya buraya saçtığı bozuklukları topluyoruz sadece
ben ala ala bir çanta aldımm,onuda hemna harcadım yani anlayacağınn,sözde biriktirmiş oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?