60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım benim herkez benim gibi prensesmi yahu ben alırım zenginim abovvvv hugo fambık kızlar böyle deyince aklıma şey geldi anladınız siz zenginim ve markalı giyinirim

eveettt nuginin eşinin işi maluum gecelerii çalışiyii

ah canım benim herkez benim gibi prensesmi yahu ben alırım zenginim abovvvv hugo fambık kızlar böyle deyince aklıma şey geldi anladınız siz zenginim ve markalı giyinirim

öyleyse bundan sonra sosyetik famirr lakabımı sana devrediyorummm canımmmm,alllll tepe tepe kullannn

öyleyse bundan sonra sosyetik famirr lakabımı sana devrediyorummm canımmmm,alllll tepe tepe kullannn

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben bir bebek gibi tazecik narin güzel zayıf seksü uzun boylu endamlı vedeee kıllı bir prensesim senin o sosyetik lakabın uymaz bana

hee evett evlendigimizden beri karı koca bozuk atyozzz.. 9 ayda 150 tl biriktii müthişizz vallaaa millet evv harclıgından arttırıomuss.. bizz cok mu yiyozz acaba yetmiyyy.. hugomm aylık mutfak masrafın ne kadar seninn

valla tatlım mutfak masrafını hesaplamadım hiçç ama senin eşinin masrafıı çok oluyodur içki filan diyodunya
bizde para meyveye gider sigara alkol abur cubur hiçç yok
sebze meyve ett olur
bizsüvii filan vs.. hiç olmaz evde arada eşim isterse çikolata filan alır gelir o kadar ama devamlı olmaz evde

bu arada benim herif yarın hastaneye yatıyo.1 hafta yada 15 gün şekeri varya doktor kontrol altında tutup denicekmiş işte ilacamı devam etsin yoksa insüline mi diye

yok o içkisini peynirini vs kendi cebinden alıyo benim elimdekine dokunmuo yanii.. ayy babasınınn vesilesiyle bi daha baslamıcak gibi insallahh. ayy kocamı alkolik yaptım bende resmenn heee ama olsunn içkiyle keyif te yapmasın tabe.. ben bi kere toplu alısveriş yapıorum yag salca pirinc vs... sonra da her hafta meyve sebze için pazara akıyorum.. o paradan bide internet le birlikte ev ve cep telefonunu yatırıyorum.. bi bakıyorum ay sonu el elde bas bastaa görümcem gecenn aaaa cok ii alıyomusunn bana esim hiç vermedi böle dedii. e onun manikürü pedikürü boyasıı hep tamm ben kasımı bile kendim alıyorum nasıl oluo bu işş ondan sordum siz nasıl arttırıyosunuz die

bende geldimmmmmm

öğle yemeğim
4 yk sebzeli sulu köfte
3 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ara öğün
1 bardak kefir
1 sade maden suyu

zaten belimizi doğrutmayan mutfak masrafının çokluğu değildir kii,en fazla ne kadar yenir yani 2 kişi..
sabit taksitin varsa,çocuğunun masrafları,okul,kreş,bakıcı herneyse.
giyim kuşam derken onlar fazla tutuyorrr

bu arada benim herif yarın hastaneye yatıyo.1 hafta yada 15 gün şekeri varya doktor kontrol altında tutup denicekmiş işte ilacamı devam etsin yoksa insüline mi diye

adamı yordun yordun şeker hastası yaptın bırak acuk orda bariim geceleri uyusun dinlensin

benimde kumbaram var oraya bozukları atıyorum
ama mesela bazen minibüse binmem gerekiyor
mecbur ordan alıyorum
tam olarak ayda kaç para birikiyor bilmiyorum
bu devirde para biriktirmek çok zor
tamam maaşımıza 2 kuruş zam geliyor ama diğer tüm ürünlere 10 kuruş zam geliyor
haliylee....

herifine geçmiş olsunnnnnn nugimmmmmm....
Allah şifa versinnnnn....

Allahım herif diyo yaaaa

ne kadar harcıyosun canım ayylık :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…