nugi biriktiriyo ama nası olduğunu sölemiyo bizeee,
bizde hügoyla eşimizin oraya buraya saçtığı bozuklukları topluyoruz sadece
ben ala ala bir çanta aldımm,onuda hemna harcadım yani anlayacağınn,sözde biriktirmiş oldummmm
o zaman sen pişircksin cicimm,ben pek sevmem yemek yapmayı bilirsin,ama bulaşıkları hallederim sözz
bizim çocuklarada eşim bakarr olu biterrrr.
nuginin eşinin işini hepimiz biliyoruz zaten adamı çok yormamak lazım enerji harcamasın
ah canım benim herkez benim gibi prensesmi yahu ben alırım zenginim abovvvv hugo fambık kızlar böyle deyince aklıma şey geldi anladınız sizzenginim ve markalı giyinirim
famirinkiyle senin kızla beraber oynarız benimki küçük olacağından senle beraber uyur artıkın tüm gün
eveettt nuginin eşinin işi maluum gecelerii çalışiyii
öyleyse bundan sonra sosyetik famirr lakabımı sana devrediyorummm canımmmm,alllll tepe tepe kullannn
hee evett evlendigimizden beri karı koca bozuk atyozzz.. 9 ayda 150 tl biriktii müthişizz vallaaamillet evv harclıgından arttırıomuss.. bizz cok mu yiyozz acaba yetmiyyy.. hugomm aylık mutfak masrafın ne kadar seninn
hamileyken bile adamı rahat bırakmmaış baksanaaa,adam 7-24 çalışiyyyyyyyyy
hamileyken bile adamı rahat bırakmmaış baksanaaa,adam 7-24 çalışiyyyyyyyyy
töbe töbe tirbiyesizlerr işleri güçleri yok benle uğraşıyolar
töbe töbe tirbiyesizlerr işleri güçleri yok benle uğraşıyolar
sankiim şimdi bırakıyobu seferde pan,k atakım tuttu diyoo sarıyo kocasınaa
valla tatlım mutfak masrafını hesaplamadım hiçç ama senin eşinin masrafıı çok oluyodur içki filan diyodunya
bizde para meyveye gider sigara alkol abur cubur hiçç yok
sebze meyve ett olur
bizsüvii filan vs.. hiç olmaz evde arada eşim isterse çikolata filan alır gelir o kadar ama devamlı olmaz evde
valla tatlım mutfak masrafını hesaplamadım hiçç ama senin eşinin masrafıı çok oluyodur içki filan diyodunya
bizde para meyveye gider sigara alkol abur cubur hiçç yok
sebze meyve ett olur
bizsüvii filan vs.. hiç olmaz evde arada eşim isterse çikolata filan alır gelir o kadar ama devamlı olmaz evde
bu arada benim herif yarın hastaneye yatıyo.1 hafta yada 15 gün şekeri varya doktor kontrol altında tutup denicekmiş işte ilacamı devam etsin yoksa insüline mi diye
napem canım çareler tükenmii iştesankiim şimdi bırakıyobu seferde pan,k atakım tuttu diyoo sarıyo kocasınaa
bak bak bakk yeni gelin gibi cilveleniyoo birde
bi daha bişey anlatmayacak hee bizeeee
bu arada benim herif yarın hastaneye yatıyo.1 hafta yada 15 gün şekeri varya doktor kontrol altında tutup denicekmiş işte ilacamı devam etsin yoksa insüline mi diye
yok o içkisini peynirini vs kendi cebinden alıyo benim elimdekine dokunmuo yanii.. ayy babasınınn vesilesiyle bi daha baslamıcak gibi insallahh. ayy kocamı alkolik yaptım bende resmenn heeeama olsunn içkiyle keyif te yapmasın tabe.. ben bi kere toplu alısveriş yapıorum yag salca pirinc vs... sonra da her hafta meyve sebze için pazara akıyorum.. o paradan bide internet le birlikte ev ve cep telefonunu yatırıyorum.. bi bakıyorum ay sonu el elde bas bastaa görümcem gecenn aaaa cok ii alıyomusunn bana esim hiç vermedi böle dedii. e onun manikürü pedikürü boyasıı hep tamm ben kasımı bile kendim alıyorum nasıl oluo bu işş ondan sordum siz nasıl arttırıyosunuz die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?