60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugyacım geçmiş olsun
az önce bi haber okudum o geldi aklıma
Ali Taran gencecik Ayşeylen evlendi yaa
kalp krizi geçirmiş bilin bakalım neden
kanında aşırı dozda cinsel güç arttırıcı ilaç çıkmışşş

adamı yordun yordun şeker hastası yaptın bırak acuk orda bariim geceleri uyusun dinlensin

adam nugiye yete bilmek için gizliden gizliye kuvvet macunu yemiştir belkimm ondan şeker hastası olmuştur adamcağızzzzz,
vay şu nuginin yaptığını görüyon muuu

adam hastaymışş biz gülüyoz heee hügoo tüüüüü bizeeeee

Son düzenleme:

ayyyyyhhhh cok hosuma gittiiii... eski esininn ahlarıı tuttu ... kadın ondan üzülmemişş demekk adamda zaten iş yokmusss.. kart zamparaaa

ciddi bişey değildir inşallah
nugiyi örnek almasıı ve nugii gibi sağlıklı beslenmesi lazım eşininde

herifine geçmiş olsunnnnnn nugimmmmmm....
Allah şifa versinnnnn....

Allahım herif diyo yaaaa
aminnn hele şükür düşünebildin
sağol canım hemde aşırı dozda ha
he tüh ya gülün siz gülün bakalım tirbiyesizler
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burayı hamile topiğine çevirdiğinizz yetmedi şimdideee altın gününe mi çevireceksinizzzzz yafffff
yoo bence altın günü değilde nugiyle uğraşma topiği oldu

zaten çayı senelerdir şekersiz içer tatlı çoğunluk yemez ama yemeği çok yer aradada içyo tabi kısması lazım bunları ama kısmadığı için böyle yüksek çıkıyo şekeri

bencede idolüü gibi görmeli ve sabah akşam demeden nugi için çabalayıpp didinmesi enerji sarfetmesi lazımdırrr

ne oldu kıyzzz niye değiştiniz doksan derece böyle şimdi siz benimi düşündünüz bi anda

senin gibi beslenmesi lazım ve tabee içkide olmuyo işte ama merak etme her insan olayın cidiyetinin farkına varınca vazgeçer yaptıklarından seninkide artık daha dikkatli olur
hastanede yatmak kolaymı içkiyide bıraksın doktor söylesin vazgeçer
daha genç bu yaşta hastalığı kabullenmemeli direnmeli gerekeni yapmalı

10 senedir felan konya meram canim sen neresinden
dedemler altınekin li. ama annem babam bizler hep konyada doğmuş büyümüşüzdür.bende istanbuldayım 1 senedir.

ahh aynen fambııım yaaa. hele yazın kan dolaşımı fazla olduğu için çok çabuk uzuo bende bir ün almasam diğer gün geçirum üstünden epilasyon aletylen

sabah okudum 150 olmuş valla altın
he yaaa bende geçen gazete de okudum şok oldum heeee
tam 1 sene önce bizim düğün sırasında 0 küsürdü hatrlıorum.
düğünde takılanlar var bizim şükür :26:eccük de olsa karda sayılırızemme araba alcaz nşallahh muhtemelen onlar gder eşime kalsan gitmeden alırız dior ama bilemiorum bakcaz artık

bende öle biriktriiroum onlarlan pazara gidiorum ve bişi kalmıoama pazar için para almamış oluorum kocişten

bu arada benim herif yarın hastaneye yatıyo.1 hafta yada 15 gün şekeri varya doktor kontrol altında tutup denicekmiş işte ilacamı devam etsin yoksa insüline mi diye

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

yolicim eşin gelememişş üzüldümm
umarım en kısa zamanda buluşursunuzz

canım haftasonu geldi ama tatil yalan oldu üzülme herşeyde bi hayır vardır

canımm benimm moralini bozma ttalımm,hep gül heppppppppppppppp
canımmm

anammm işin zor hugocum.bende bir koç burcu olarak dediğim dedik çaldığım düdük birisyim.çok inatçı lider ruhlu olur koçalar şimdiden kolaylık versin Allah sana.

anov kalançooo ben de koçum kız

ah canım benim herkez benim gibi prensesmi yahu ben alırım zenginim abovvvv hugo fambık kızlar böyle deyince aklıma şey geldi anladınız siz zenginim ve markalı giyinirim
kız durup dururken yine başımızı derde sokacan deli

ev işilerim btti şükür.
bide ara öğün yaptım 1 dal sarı üzümle

kocişime bir kek yapcem şimdi tarçınlı cevzli bende yarın sabah kahvaltıda yerim bi dilim artık. zati şekerini yağını çok koymuorum.
üzerine pudra şekeri koyuorum yerken.kocişe koyarım benmkine koymam pudra şekeri .
sonr a bi duş alyımda serinleyim yaw sucuk gibi oldum ev işi yapcem die
sonra kocişm gelir yemek vakti.
akşam eşim yorulmamışsa yürüyüş yaparız inş.

akşam menümüde yazayım size çıkayım kızlar.
4 kaşık bulgurlu semizotu yemeği
4 kaşık taze fasulye
1.5 dilim ekmek
2 kaşık yooort
herkeslere iyi akşamlarr öpüldünüzzz

benim maaşa geçen sene 200 tele zam geldi
ev kirasına elli lira zam geldi.
diger şeyleri saymıuorum !

bu arada nugücüm kocana geçmiş olsun. benimkinden de şüphe ediyorum şekerden. doktor yzde 90 var dedi ama tokluk şekeri baktırmış şimdi yükleme yağtırıp ölçtürmesi lazım. istanbula bi gelse ahh ah kocamla ilgilenemiyoeum:26::26::26:
ecrinim geçmiş olsun sana da bebeyine ve daha da dogrusu kendine dikkat et canım
vay kart zampara ali t.nn
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…