60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de şimdiden akşam yemeğimi yazayım :)

4 yk bulgurlu semizotu yemeği
3 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

çoktandır bugün ne yedim bölümü yapmadım hemen yapayım :) :)

kahvaltım
yarım dilim peynir
bir az çeçil peyniri
1 domates
1 kupa bitki çayı
taze nane

ara öğün
2 hurma
3 fındık

öğle yemeğim
4 yk sebzeli sulu köfte
3 yk yoğurt

ara öğün
1 bardak kefir
1 sade maden suyu

akşam yemeğim
4 yk bulgurlu semizotu yemeği
3 yk yoğurt

ara öğünümü yaptım
bir avuç beyaz leblebi
4 tane çam fıstığı
1 yaşil elma
1 bardak kefir
akşam yimemide yazem
4 tane imam bayıldı yağda kızartmadan direk fırında
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
bir küçük tabak yoğurt

nazende ana kucağı alacakmısın :44: ben alayım diyorum
birde bebekler oto koltuğu olmadan araca bindirmek yasak artık zorunlu oldu
oto bebek koltuklarına baktım ama anlamadığım yeni doğmuş bikaç aylık bebek o koltuklarda nasıl durcek :44: daha oturamazki
ana kucağını oto koltuğu gibi kullanıyorlar
bizdemi öyle yapıcaz napıcaz araba olayını :44:
hastane çıkışı bebeği neyle koycez arabaya :44:

canım ana kucağı ile bebek arabası takım olanlar var onlardan almayı planlıyorum. ana kucağını bebe oto koltuğuna monte edilebilenleri var sanırsam bizim arkadaş öyle almıştı. o yüzden bimdekini almıcam. benim alacağım biraz pahalı olacak ama olsun ne yapayım sonuçta tek çocuk düşünmüyorum ilerde devamı da gelecek onlarda da kullanırım diye düşünüyorum.
hastane çıkışında da bebeği fortbebe diye bişeyin içine koyup kucağımızda götürürüz. fortbebe de çantasıyla beraber taşınıyor. bizi bir sürü masraf bekliyor analayacağın yatağı dolabı vs ooooo bir sürü alınacak şey var

afiyet olsun cnm benim.
yedklerin iyi güzel çok hoş zararlı hiç bişi yok ama miktar olarak bana az geldii.:44::44::44:
mesela sebze yemeği en az 5-6 ençok 7-8 kaşık yioruz ya genelde 4 kaşık bana pek bi az gelio. bide ekmek günlük 3 dilim az deilmi en az 5 dilim oluo genelde ben bide kışın çorbada yapıodum hep 7 dilim ediodu çorbalarla beraber. şimdidie 5-6 dilim yiorum hep genelde kızlar da öle yio.biliosun az yediğin zmanda meton yeterince hızlı çalışmayabilir ve kilo veremeyebilrsn cnm

bugunku spor faaliyetlerim 1 saat 10 dakika

15 dakika eliptik bisiklet
10 dakika bisiklet
2 km kostum
agirlik calismasi

eve geldim.kucuk parca karpuz ve 1 nektarin yedim.ilik limonlu suyumu da ictim.

ve bittiimmmmm:)

akşam yemekte planladığım ekmeğin hepsini yememmişim:44:
yaw yani bi baktım tabakta yemeğim bitmiş önümde daha ekmek var bende yemedim. öle olunca acıktım sonra.

2 fincan çayla
1 dilim kek yedim.

sonra 1 avuç kiraz
1 salkım üzüm
1 şeftali olmak üzere meyvemi yedim.
azcık kitap okuyup az sooona uyuceeemmm

öptüm siziiii

Nerhabalar
Bundan boyle bende aranizdayim kabul ederseniz :)
1 kilo kaldi 69 olmama aslinda hedefim mayista 69 olabilmekti ama saldim biraz kendimi.Ramazan ayi gelmeden kilo vermeye baslamak istiyorum.artikn bu konununda abonesiyim :)

25.07.2011 günkü menüm

ara:yarım yağlı sütle mısır gevreği

sabah:yarım bardak çay,1 dilim ekmek,az yağda pişmiş yumurta,1 çatal reçel

öğle:2 haşlanmış yumurta

akşam bişey yemedim

toplamda 3 lt su ve 3 kupa ayran içtim,yarım çay bardağı süt,1 de form çayı.

bugün eşim evdeydi o yüzden pek giremedim topiğe,temizlik yaptım zaten yorgunluktan ölüyorum.camları sildim,perdeleri yıkadım eşim astı,toz aldım anca tüm günümü alıd valla,2 kuzuyla,şimdi duşumu aldım yatıcam birazdan inş.bugünkü menüm çok saçam oldu yine ,fazla yumurta yemişim ama neyse çok tok tutuyor beni,akşam da canım bişey istemediği için yemedim.Benden böyle sabah görüşmek üzere

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kötü bir gecenin ardından nihayet sabah oldu..

gece sürekli kaşındım durdumm yediğim bişey mi dokundu,yoksa kabuk mu değiştiriyorum bilemedimm,heryerimm kaşınıyorduu.
bide diş ağrım tuttumuu,ardından kızım yataktan düştüsabah kulağım ağrıyo diye ban kızdı falan sonra yine uyumuşuzz.
ardından 7de kalktım bir baktım alt dudağım şişmişşş
silikonlu gibi şişmiş hemde,zaten dudaklarım dolgun bide şişince ve ten rengimlede birleşince aynı zenziler gibi oldum
hani dişi uyuşturmak için iğne vurularda dudağını hissetmezsin ya aynen öyle konuşuyorum ama benden bağımsız hareket ediyo gibi.
Allah Allah niye böle oldum anlamadım valla.

sabah
2 ince dlm kepek ekemği
1,5 kk light beyz peynir
1 tutam nane yedimm

sabah eşim bıraktı işee,
0,5 lt suyumu içmeye başladım

günaydın herkeze uykum var halen ne uykucuyum yaf bende dün hafif bağ ağrım vardı serviste iyice çoğaldı lazer yaptıracağım yerde indim gittim orda ağrı iyice az benim bide panik başla bide üstüne mide bulantısı görmeliydiniz o durumumu zaten baş ağrısı nasıl zonk zonk neyse aldılar beni hemen bi odaya tuzlu ayran içirdiler biraz uzandırdılar dediler sonra yapalım isterseniz bende evet şimdi zaten hiç halim yok dedim neyse 10 dk durdum kalktım dediler durağa kadar götürelim sizi bende yok yan tarafta hemen arkadaşımın evi var oraya giderim dedim neyse çıktım dışarı mide bulantım devam ediyo arkadaşıma gittim içeri girdim sigara içmişler ev kokuyo midem dahada kötü oldu dedim ben çocuk odasına yatayım saat sekize kadar uzandım baş ağrım geçti nihayet mide bulantımda geçti kalktım sonra bindim taksiye eve geldim .çubuk kraker yiyodum bulantım için evdede salata kaşıkladım biraz o kadar sabah kahvaltımda

domates-salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı yağla yapılmış yumurta
biraz maydanoz
1,5 dilime yakın kepek ekmeği
yarım bardak süt

geçmiş olsun çiçem afiyet olsunalt dudağın niye şiştiki acep :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…