günaydın herkeze uykum var halen ne uykucuyum yaf bendedün hafif bağ ağrım vardı serviste iyice çoğaldı lazer yaptıracağım yerde indim gittim orda ağrı iyice az benim bide panik başla bide üstüne mide bulantısı görmeliydiniz o durumumu zaten baş ağrısı nasıl zonk zonk neyse aldılar beni hemen bi odaya tuzlu ayran içirdiler biraz uzandırdılar dediler sonra yapalım isterseniz bende evet şimdi zaten hiç halim yok dedim neyse 10 dk durdum kalktım dediler durağa kadar götürelim sizi bende yok yan tarafta hemen arkadaşımın evi var oraya giderim dedim neyse çıktım dışarı mide bulantım devam ediyo arkadaşıma gittim içeri girdim sigara içmişler ev kokuyo midem dahada kötü oldu dedim ben çocuk odasına yatayım saat sekize kadar uzandım baş ağrım geçti nihayet mide bulantımda geçti kalktım sonra bindim taksiye eve geldim .çubuk kraker yiyodum bulantım için evdede salata kaşıkladım biraz o kadar sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı yağla yapılmış yumurta
biraz maydanoz
1,5 dilime yakın kepek ekmeği
yarım bardak süt
bilmiyorummmm:44:geçmiş olsun çiçem afiyet olsunalt dudağın niye şiştiki acep :44:
ben şimdi birazcık kitap okumayı düşünüyorum arada bakarım buraya cicişler:80:
nazende ana kucağı alacakmısın :44: ben alayım diyorum
birde bebekler oto koltuğu olmadan araca bindirmek yasak artık zorunlu oldu
oto bebek koltuklarına baktım ama anlamadığım yeni doğmuş bikaç aylık bebek o koltuklarda nasıl durcek :44: daha oturamazki
ana kucağını oto koltuğu gibi kullanıyorlar
bizdemi öyle yapıcaz napıcaz araba olayını :44:
hastane çıkışı bebeği neyle koycez arabaya :44:
günaydın yeecaalee
kimseler yok daha :97:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kötü bir gecenin ardından nihayet sabah oldu..
gece sürekli kaşındım durdumm yediğim bişey mi dokundu,yoksa kabuk mu değiştiriyorumbilemedimm,heryerimm kaşınıyorduu.
bide diş ağrım tuttumuu,ardından kızım yataktan düştüsabah kulağım ağrıyo diye ban kızdı falan sonra yine uyumuşuzz.
ardından 7de kalktım bir baktım alt dudağım şişmişşş
silikonlu gibi şişmiş hemde,zaten dudaklarım dolgun bide şişince ve ten rengimlede birleşince aynı zenziler gibi oldum
hani dişi uyuşturmak için iğne vurularda dudağını hissetmezsin ya aynen öyle konuşuyorum ama benden bağımsız hareket ediyo gibi.
Allah Allah niye böle oldum anlamadım valla.
sabah
2 ince dlm kepek ekemği
1,5 kk light beyz peynir
1 tutam nane yedimm
sabah eşim bıraktı işee,
0,5 lt suyumu içmeye başladım
günaydın herkeze uykum var halen ne uykucuyum yaf bendedün hafif bağ ağrım vardı serviste iyice çoğaldı lazer yaptıracağım yerde indim gittim orda ağrı iyice az benim bide panik başla bide üstüne mide bulantısı görmeliydiniz o durumumu zaten baş ağrısı nasıl zonk zonk neyse aldılar beni hemen bi odaya tuzlu ayran içirdiler biraz uzandırdılar dediler sonra yapalım isterseniz bende evet şimdi zaten hiç halim yok dedim neyse 10 dk durdum kalktım dediler durağa kadar götürelim sizi bende yok yan tarafta hemen arkadaşımın evi var oraya giderim dedim neyse çıktım dışarı mide bulantım devam ediyo arkadaşıma gittim içeri girdim sigara içmişler ev kokuyo midem dahada kötü oldu dedim ben çocuk odasına yatayım saat sekize kadar uzandım baş ağrım geçti nihayet mide bulantımda geçti kalktım sonra bindim taksiye eve geldim .çubuk kraker yiyodum bulantım için evdede salata kaşıkladım biraz o kadar sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
biraz maydanoz
yarım bardak süt
yaww famşr çok geçmiiş olsunda öyle bi anlatmışınki güldüm yaww :97: çook geçmiş olsungünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kötü bir gecenin ardından nihayet sabah oldu..
gece sürekli kaşındım durdumm yediğim bişey mi dokundu,yoksa kabuk mu değiştiriyorumbilemedimm,heryerimm kaşınıyorduu.
bide diş ağrım tuttumuu,ardından kızım yataktan düştüsabah kulağım ağrıyo diye ban kızdı falan sonra yine uyumuşuzz.
ardından 7de kalktım bir baktım alt dudağım şişmişşş
silikonlu gibi şişmiş hemde,zaten dudaklarım dolgun bide şişince ve ten rengimlede birleşince aynı zenziler gibi oldum
hani dişi uyuşturmak için iğne vurularda dudağını hissetmezsin ya aynen öyle konuşuyorum ama benden bağımsız hareket ediyo gibi.
Allah Allah niye böle oldum anlamadım valla.
sabah
2 ince dlm kepek ekemği
1,5 kk light beyz peynir
1 tutam nane yedimm
sabah eşim bıraktı işee,
0,5 lt suyumu içmeye başladım
Geçmiş olsun canım.. E bi dr. a gitsene.. zenci gibi mi gezeceksin ortalarda...
...
geçmiş olsun herkes kötü bir gece geçirmiş anlaşılangünaydın herkeze uykum var halen ne uykucuyum yaf bendedün hafif bağ ağrım vardı serviste iyice çoğaldı lazer yaptıracağım yerde indim gittim orda ağrı iyice az benim bide panik başla bide üstüne mide bulantısı görmeliydiniz o durumumu zaten baş ağrısı nasıl zonk zonk neyse aldılar beni hemen bi odaya tuzlu ayran içirdiler biraz uzandırdılar dediler sonra yapalım isterseniz bende evet şimdi zaten hiç halim yok dedim neyse 10 dk durdum kalktım dediler durağa kadar götürelim sizi bende yok yan tarafta hemen arkadaşımın evi var oraya giderim dedim neyse çıktım dışarı mide bulantım devam ediyo arkadaşıma gittim içeri girdim sigara içmişler ev kokuyo midem dahada kötü oldu dedim ben çocuk odasına yatayım saat sekize kadar uzandım baş ağrım geçti nihayet mide bulantımda geçti kalktım sonra bindim taksiye eve geldim .çubuk kraker yiyodum bulantım için evdede salata kaşıkladım biraz o kadar sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
biraz maydanoz
yarım bardak süt
yaww famşr çok geçmiiş olsunda öyle bi anlatmışınki güldüm yaww :97: çook geçmiş olsun
kızın sana niye kızdı yataktan düşünce senimi suçluyo :44:
geçmiş olsun herkes kötü bir gece geçirmiş anlaşılan
burdada deprem oldu
tekirdağda olmuş bizde duyduk akşam dokuzda oldu bikaç saniye sürdü
eşimle benim ortamızda yatıyo hepp,eşim kalkıpp kızmın yatağına yatmışş,çocuğumda yazık düşmüş ,kütttttttttttt diye bi ses duyudum kaldırdım hemem,,sabahda kulağım ağrıyoo diye sızlandı birazz,ilaçç damlat diye sinirlendi bana:44:uyku sersemi işte.
eşimle benim ortamızda yatıyo hepp,eşim kalkıpp kızmın yatağına yatmışş,çocuğumda yazık düşmüş ,kütttttttttttt diye bi ses duyudum kaldırdım hemem,,sabahda kulağım ağrıyoo diye sızlandı birazz,ilaçç damlat diye sinirlendi bana:44:uyku sersemi işte.
Canım... kuzuma da geçmiş olsun...
Ben de çok korkuyorum oğlum düşecek yataktan diye...
sabah kalkınca onu da alıp salona yer yatağına yatırıyorum..
hügocum sen ne zamn taşınıyorsun bakimmm
yakında çanakkaleye gelebilirmmm
ben de her yere niyetleniyom ama bi türlü gelemiyom di mii
benim bazam bi de ayaklı,kızım hala çıkarken zorlanır yüksek yanii,bide betona düştü tabiiyazık kıızm yaaa,gerçi o kadar çok düştü ki o da alıştı artık,sabah sordum ben düşmedim ki diyo
2 yaşındayken bi gün zıpladı zıpladı sonra küttt kafa üstü bi düştü betonaaAllahtan bişey olmadı çok korkmuştum ama
süpersin yecalemmm bakk nasıl gidecek kilocukların:13::13::13:Bugün düzenli ve güzel bir hayata başlıyorum diye düşünüp dünü unutuyorum ve bu sabahtan başlıyorum menülerime..
1 domatizz
1 kırmızı biber
1 köy biberi
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
2 bardak çay
Öğle yemeğimi de salatamı da getirdim.. (Fambık)
onu şööööleeeee kenara itiyoruzzzzberaber yatıyosunuz sürekli heepeküü nasıl yanlız kalabiliyosunuz :44: ne zaman yatağa gitmeye kalksanız o da gelmek ister :44:
maşşallhhhh.Dün akşam da girdim mutfağa bi sürü yemek pişirdim, inşallah çabucak bitmez..
Ne yemek yapasım ne de yiyesim kaldı valla...
saat 1 di hala tencere yıkıyordum..
barbunya, ayşe kadın, kabak-patlıcan fırında, bide oğluma sebze yaptım...
hepsi bu....
kesin olmamakla birlikte sanırım annemler oraya taşınacaklarrrr,hatta dün akşam annem çanakkalye gitti.ramazan geldi bi türlü elektrik su açılmadı daha :97: bitmedi gitti daire
bitse bugün taşıncaz
elektrik su olmayınca temizlik olmayınca taşınamadık bi türlü :97:
hayırdır ne işin var burda bebik
süpersin yecalemmm bakk nasıl gidecek kilocukların:13::13::13:
onu şööööleeeee kenara itiyoruzzzz
senin de gece takıntın var heee hügooooo,aş kendini birazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?