60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaa öylemii çok şaşırdım annenler neden buraya taşınıyiii tayin durumu filanmı var
sizde taşının tam olsun

fambık peki kesin olmamakla birlikte neden taşıncaklar canım hani artık bi düzen oturtmuşlardır kaldıkları yerde baban falan emekli olmuştur diye düşünüyorum kesin olmamakla birlikte

Günaydın arkadaşlar geçmişi okuyamadım bugün okurum hepsini yazıp spora gidicem hemen.,

akşam yemeğim ;

8 yk kabak yemeği
semizotlu,dereotlu yoğurtlu salata
2 badem salatalık
1 domates
1,5 dilim kepek ekmek

gece ara öğün
2 porsiyon meyve

dün yaptığım spor :
50 dk band
15 dk eliptik
30 dk egzersizlerimi yaptım
evde de 10 dk lık great body diye egzersiz videoları indirdim 5 tane onun stretching ini yaptım.hergün birtane yapıcam.(karın,basen,bacaklarda var.)

dün 3 litreye yakın su içmişimdir.

bugünkü kahvaltım:

3 light zeytin
1 büyük çavdar,1 küçük kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 ince dil peyniri
2 badem salatalık
1 domates
1 köy biberi
1 kupa ayvalı ıhlamur

bugün spor aletlerinde çalışıcam.yeni yeni egzersizler buldum onlardan yapıcam artık.

Son düzenleme:
canan tan ın piraye ama gözlerimi açamadımki şimdi orta şekerli kahve içiyom açılem diye bu marketçi amcada şekersiz alamamış bi türlü kahve :97:

kızz nugii fazla uykuda metabolizmayı yavaşlatır az uykuda
uyurken metonda dinlenme durumunda oliii
açç gözlerini açç

günaydınnn canımm

yokk gündüzde oluyoda
kızın arkanıza takılıp peşinizden gelmiyomu :44:

meşgul anını yakalıyoruzzz
niye soruyon kızz hügo sen bunlarııı Allah Allah..
kızım kendi başına uyumaya çok hevesli ama şu bebek hali gidene kadar bizle uyusun istiyoruz,sonrasında istesek de yatmayack bizle çünküü,bi de ben akşama kadar özlüyorumm,daha önece kendi başına uyumaya başladığında bunalıma girmek üzereydimm,gidip onun yatağına yatıyodum falan.
sonra tekrar yanımıza aldık bizde.
sarılıp koklaşıppp uyuyoruzzzzz

kızz nugii fazla uykuda metabolizmayı yavaşlatır az uykuda
uyurken metonda dinlenme durumunda oliii
açç gözlerini açç

uykumu aldım aslında kalktığımda uykum yoktu servistede yoktu ama buraya oturdum uykum geldi çok fena acaba ilaçmı yaptı diye düşündüm ama artık alıştım ilacada benim tekrar doktora gitmem lazım dozunu çoğaltıcaz heralde çünkü bazen kendimi rahat hissetmiyorum yine dün mesela lazerde oldu biraz heycan yaptım baş ağrısı mide bulantısı çok kötü oldum

fambık peki kesin olmamakla birlikte neden taşıncaklar canım hani artık bi düzen oturtmuşlardır kaldıkları yerde baban falan emekli olmuştur diye düşünüyorum kesin olmamakla birlikte

zaten kaldıkları yer babmın yatin oldukalrı yerdi.babam 2 yıl önce emekli oldu kardeşim anadolu lisesinde okuduğu için onun okulunun bitmesini bekliyorlardı.
bu sene nihayet bitti.şimdi de taşınacaklar işte

neden olacak benimkide yolda ondan soruyorum

günaydın canım menülerinde sporunda çok güzel maşşallah

aaaaaaaa öylemii çok şaşırdım annenler neden buraya taşınıyiii tayin durumu filanmı var
sizde taşının tam olsun

güzel bir memleket arıyorladı orada karar vermişler.
annemin akrabalarıda babamın akrabalrıda hep istanbulda memleketlerinde kimse kalmadığı için memleketlerine dönmek istemediler.
zaten yıllardır tayin nedeniyle gurbette yaşayınca insan memleketini aramıyorrr

akıllı davranmışlarr burdan güzel yer yok güvenli denizi var faal

neden olacak benimkide yolda ondan soruyorum

sen çalışmadığın için odasını ayırısınn kendi kendine uyurr sizide rahatsız etmezz
bir de ayağında sallamaya sakın alıştırma ki kendi kendine uyumayı öğrensin.
ben hiçç sallamadım emziriirken uyurdu yada yatağına koyardım uyurdu

akıllı davranmışlarr burdan güzel yer yok güvenli denizi var faal

bir kaç ahbabımızda var orda işte bu nedenle orayı düşünüyolar bakalım hayırlısı olsunnnn.
gelirim sana artıkın annemlere geldiğimdeee,bebişine cicisini elden veriirm hemmmm

tamam sallamam ayağımda sen 6 ay sadece anne sütü vermiştin değilmi famirto
su bile vermemiştin değilmi. bende öyle yapayım diyorum. su vermezsek olurmu :44: birde bebek emiyoya doyduğunu nasıl anlıcam :44:
acıkıncada ağlıyolar değilmi :44:
ayy hiçbişey bilmiyorum :97:

maşşallhhhh.
ben de senin etsiz patlıcan yemeğinden yaptımm
bugün menümde yecale yemeği var yanii

Afiyet olsun.. ben de yapacaktım ama kızartma yapınca dedim onu da 2 gün sonra yaparım...

canan tan ın piraye ama gözlerimi açamadımki şimdi orta şekerli kahve içiyom açılem diye bu marketçi amcada şekersiz alamamış bi türlü kahve :97:

Güzel kitap, bi çırpıda okumuştum..
bi de en son yürekler ölür vardı onu daha hızlı okumuştum...

kızım tatildeyken çok canı sıkıldı gel benimle kayy deyip durdu babsıyla bana,tabi biz hızına yetişemiyoruz kii,kaymasıyla çıkması bir oluyoo.
"hemen hemne herkesenin arkadaşı var benim niye yokk"dedi durduu
bende bir kızı çevirdim hadi arkadaş olun beraber kayın dedim ama kıızm pek beğenmedi arkadaşını:44:
yalnızz olmasıına çok üzüldümm ama malesef bu sıralar mümkün değil bir kardeşinin olmasıı,netcez bilmiyorumm

Her bebek birbirinden farklı hugocuk.. Doğunca o sana hepsini öğretecek...
Anne sütü aldığı sürece suya gerek yok, süttün alıyo zaten..
ama dedim ya bebeğe bağlı, şartlara bağlı...

bir kaç ahbabımızda var orda işte bu nedenle orayı düşünüyolar bakalım hayırlısı olsunnnn.
gelirim sana artıkın annemlere geldiğimdeee,bebişine cicisini elden veriirm hemmmm

tabeee buluşuruk gelirsin bana çok sevinirim ben ankaraya gelemicem :97: eltim orda anlaşamıyoz oraya gidersekte onları görmeden kalmadan olmaz o yüzden ankarayı es geçiyozz
şimdi çanakkalede elti hiiç gitmiyorum
geçen örüştük çok kilo almış geçen yaz benden zayıftı şimdi beni sollamış epey
beni güzel görünce çok şaşırdı baktı yüzüm gülüyo filan sorun yokk kıskandı
bağırdı durdu çocuklara surat bi karış terslenip duruyo bizde çıktık eve geldik
senede bir kere geliyo ondada arıza çıkartıyo insana rahat huzur vermez
sana kızar çocuklara bağırır eşine bağırır
eşimde sevmiyo böyle insanları devamlı kavga hır gür
uzak duruyoruz elimizdengeldiği kadar
bazen mecburii görüşmeler gezmeler oluyo ondada takmıyoruz ilgilenmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…