60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım kızım mayıs sonu doğdu,o yaz sıcağında bile vermedim suu,susadıkça emdi ve tosun gibi olmuştu maşllahhh
ağlıyo canım hemnde nasıl ağlıyo,memeni yaklaştırınca bir kapışı var gözü kapalıı işte o zmna anlarsın acıkıp acıkmadığını
bi de benim sağımda solumda karışanım yoktu tek başıma büyüttüğüm için bilmem şunu ver bunu ver diyen de olmadı.sende dinleme anne sütü gibi varmı.2. yaş gününde bıraktırmıştım emzirmeyi

bu istek dahada artacak hazırlıklı ol
ben 3 yıl annemlere kardeşte kardeş başının etini yemiştim depresyona girmiştim okulda herkesin kardeşi oluyodu benim yokk ağlar dururdum çok zor oldu benim için ilkokul çağı

su ihtiyacınıda sütten alıyolar merak etme 6 ay su verme bişey olmaz ben vermiştim ama kızıma her iki satte bir emzir 10 dk sağ 10 sol göğüs emziliyor canım toplam 20 dk.eğer bebişin uyuyosa emzirme vakti geldiğinde kaldır göğsüne tut canım zamanlarını geçirme benim yengem öyle yaptı.birinde ben bebişi emzireyim 2 saat oldu dedi bende ama uyuyo dedim olsun kaldırayım emsin demişti saatlerine çok uydu yengem ve iki bebişinede 6 ay su vermedi hatta 2. ci bebişi 6 ayın içinde şu anda

senin niye kardeşin yok,annen çalışıyomuydu:44:

kız nugii senin kız tutturmuyo mu kardeş diyeeee..

sağolun kızzlar bende altı ayy sadece anne sütü vericem.. tabee saatlere uymak lazım suda vermicem sütten alıcak o yüzden boll bol emziririm

yook çalışmıyodu ama istemediler başkaa :97:
hee bak bu soruda kızına sorulacak
senin niye kardeşin yok denicek çokk sinirlenicek o da üzülcek hatta benim gibi yapıp dövebilir bile :97:
benim annem çalışıyo kardeşim var seninkide çalışıyo kardeşin niye yok diyecekler :97: daha ileri gidip alay bile edebiliyorlar

Afiyet olsun.. ben de yapacaktım ama kızartma yapınca dedim onu da 2 gün sonra yaparım...

Güzel kitap, bi çırpıda okumuştum..
bi de en son yürekler ölür vardı onu daha hızlı okumuştum...

getiren arkadaşımda 3 tane kitap getirmiş içlerinden bu kitabı tavsiye etti ama 2. sayfada benim gözler kapandığı için ara verdim şimdi

bi ara söylemişti bi kaç kez ama hiç öyle hani tutturduğu olmadı şimdide sorduklarında istemiyom diyo ama şu anda pek bişeyin farkında değil biraz daha aklı ersin isteyecek bence .bende hiç unutmam lisedeyken annemlere tutturmuştum bi kız kardaşim olsun diye

ben de her duyguyu tatmışş durumdayımm
abim,
ablam
kız kardeşim
erkek kardeşimm var

bir ikizim olsun isterdim hatta olayı iyice abartıpp

ama herkesin şartları bir değil işte,ben şimdi bi tane daha doğursam yeni doğanla birlikte kzımda da perişan olacak hangi birine koşacağımızı şaşırıcazzz:44ffff zor işler heeee

benim mahallede oyun arkadaşım vardı pekte çocuk yok beraber mecburiyetten oynardık
birgün geldi bana dediki kardeşim olcek şimdi uyuyo annemin karnında yakında uyancak gelcek dedi
sonra sürekli doğana kadar kardeşinden bahsetti
yakında gelcek oynucazz dedi.. birgün koştu geldi elinde birsürü çikolata var bak kardeşim geldi bunlarıı o getirdi bana dediibir güzel yedik çikolataları
sonrakii günler onlara gittiğimde bana olan ilgisi azalmıştı çok kıskandım sürekli kardeşini seviyodu beni istemiyodu üstelik kardeşinide sevdirmedi bana
annemlere hep ağladım kardeşte kardeş diyee

aaaaa geçmiş olsun famir neden şiştiki dudağın. ben de gece hiç uyuyamadım çok sıcak hava yaaa bunaldım yastıksız yattım en sonunda biraz rahatladım ama çok bunaltıyor bu sıcak havalar beni yaa
geçmiş olsun herkes kötü bir gece geçirmiş anlaşılan
burdada deprem oldu
tekirdağda olmuş bizde duyduk akşam dokuzda oldu bikaç saniye sürdü
burda da hissedildi deprem korktum valla devamı gelecek diyee:18::18::18:

ablamın 3 yaşında bir oğlu,bide 7 aylık kızı varr,yeğenim kızıma o benim kardeşim sen sevemezsin demişşş,kızımda yazıkk gittiğimiz zaman önce soruyo sevebilirmiyim diye o izin verirse seviyo..
kız olana bayılıyo tabii,ne zman onlara gitcez deyip duruyooo,bide kardeşim olursa kız olsun erkek kardeş istemiyorum diyo:44:
ona kızı bulana kadar kardeş mi yapcaz bizz

ama herkesin şartları bir değil işte,ben şimdi bi tane daha doğursam yeni doğanla birlikte kzımda da perişan olacak hangi birine koşacağımızı şaşırıcazzz:44ffff zor işler heeee

sanmam senin kızz akıllı uslu
kardeşi doğunca sever onu oynar
kızın konuşuyo yürüyo herşeyini kendi yapabiliyo niye perişan olacaksınızki sadece oyunlarınız bebek üzerine olur bebekle oynarsınız
bebek büyüyene kadar kızını oyalar bence sadece bakıcı olayı dersen haklısın :97: insan tanımadığı insana bebeğşi emanet edipte işe gidemez

ablanın bebeği kızyaa ondan öyle diyoo
sevimli olunca o da öyle bebek istiyoo
erkek olursa onuda sever senin kızz bu yaşta isteyebiliyorsa içli duygusal bir çocuk anlaşılan
yeğenin sevemezsin demişya içinde kopan fırtınayı o duyguyu kimse bilemez
ben yaşadım aynı şeyleri bak aklıma geldi içim burkuldu
anneme çaktırmadan ağlardım

şlu ana kadar 1 lt suyum bitti

akşam menümüde yazimm ben
artık tam takırr yazmam lazımm,artılardayım malumm

gidence
4-5 adet kuru kayısı yedim
1 kase yoğurtlu semizotu
1,5dlm esmer ekmek
1 kase tavuklu şehriye çorba içtim
4-5 adet badem:26:

sonra dışarı çıktık
9 gibi
1 şeftali
3 yk yoğurt yedimm

evet canım haklısın yaz olunca canım çorba hiçç istemiyor
aslında yemekte istemiyor ama mecbur yiyorum
semizotunu akşam zorla 7 kaşık yaptım

Günaydın kızlarr
nerudacık gelmiş ama bişey yazamamış

kahvaltım
bir az çeçil peyniri bir az beyaz peynir
çeçil yağlı acaba yemesem mi?
1 domates
1 dilim çavdarlı ekmek
1 kupa bitki çayı
taze nane,dereotu

sonra start it up

birazdan ara öğün olarak
sade türk kahvesi ve ekşi elma olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…