tamam sallamam ayağımdasen 6 ay sadece anne sütü vermiştin değilmi famirto
su bile vermemiştin değilmi. bende öyle yapayım diyorum. su vermezsek olurmu :44: birde bebek emiyoya doyduğunu nasıl anlıcam :44:
acıkıncada ağlıyolar değilmi :44:
ayy hiçbişey bilmiyorum :97:
kızım tatildeyken çok canı sıkıldı gel benimle kayy deyip durdu babsıyla bana,tabi biz hızına yetişemiyoruz kii,kaymasıyla çıkması bir oluyoo.
"hemen hemne herkesenin arkadaşı var benim niye yokk"dedi durduu
bende bir kızı çevirdim hadi arkadaş olun beraber kayın dedim ama kıızm pek beğenmedi arkadaşını:44:
yalnızz olmasıına çok üzüldümm ama malesef bu sıralar mümkün değil bir kardeşinin olmasıı,netcez bilmiyorumm
tamam sallamam ayağımdasen 6 ay sadece anne sütü vermiştin değilmi famirto
su bile vermemiştin değilmi. bende öyle yapayım diyorum. su vermezsek olurmu :44: birde bebek emiyoya doyduğunu nasıl anlıcam :44:
acıkıncada ağlıyolar değilmi :44:
ayy hiçbişey bilmiyorum :97:
bu istek dahada artacak hazırlıklı ol
ben 3 yıl annemlere kardeşte kardeş başının etini yemiştim depresyona girmiştim okulda herkesin kardeşi oluyodu benim yokk ağlar dururdum çok zor oldu benim için ilkokul çağı
senin niye kardeşin yok,annen çalışıyomuydu:44:
kız nugii senin kız tutturmuyo mu kardeş diyeeee..
Afiyet olsun.. ben de yapacaktım ama kızartma yapınca dedim onu da 2 gün sonra yaparım...
Güzel kitap, bi çırpıda okumuştum..
bi de en son yürekler ölür vardı onu daha hızlı okumuştum...
senin niye kardeşin yok,annen çalışıyomuydu:44:
kız nugii senin kız tutturmuyo mu kardeş diyeeee..
bi ara söylemişti bi kaç kez ama hiç öyle hani tutturduğu olmadı şimdide sorduklarında istemiyom diyo ama şu anda pek bişeyin farkında değil biraz daha aklı ersin isteyecek bence .bende hiç unutmam lisedeyken annemlere tutturmuştum bi kız kardaşim olsun diye
yook çalışmıyodu ama istemediler başkaa :97:
hee bak bu soruda kızına sorulacak
senin niye kardeşin yok denicek çokk sinirlenicek o da üzülcek hatta benim gibi yapıp dövebilir bile :97:
benim annem çalışıyo kardeşim var seninkide çalışıyo kardeşin niye yok diyecekler :97: daha ileri gidip alay bile edebiliyorlar
bi ara söylemişti bi kaç kez ama hiç öyle hani tutturduğu olmadı şimdide sorduklarında istemiyom diyo ama şu anda pek bişeyin farkında değil biraz daha aklı ersin isteyecek bence .bende hiç unutmam lisedeyken annemlere tutturmuştum bi kız kardaşim olsun diye
aaaaa geçmiş olsun famir neden şiştiki dudağın. ben de gece hiç uyuyamadım çok sıcak hava yaaa bunaldım yastıksız yattım en sonunda biraz rahatladım ama çok bunaltıyor bu sıcak havalar beni yaagünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kötü bir gecenin ardından nihayet sabah oldu..
gece sürekli kaşındım durdumm yediğim bişey mi dokundu,yoksa kabuk mu değiştiriyorumbilemedimm,heryerimm kaşınıyorduu.
bide diş ağrım tuttumuu,ardından kızım yataktan düştüsabah kulağım ağrıyo diye ban kızdı falan sonra yine uyumuşuzz.
ardından 7de kalktım bir baktım alt dudağım şişmişşş
silikonlu gibi şişmiş hemde,zaten dudaklarım dolgun bide şişince ve ten rengimlede birleşince aynı zenziler gibi oldum
hani dişi uyuşturmak için iğne vurularda dudağını hissetmezsin ya aynen öyle konuşuyorum ama benden bağımsız hareket ediyo gibi.
Allah Allah niye böle oldum anlamadım valla.
sabah
2 ince dlm kepek ekemği
1,5 kk light beyz peynir
1 tutam nane yedimm
sabah eşim bıraktı işee,
0,5 lt suyumu içmeye başladım
burda da hissedildi deprem korktum valla devamı gelecek diyee:18::18::18:geçmiş olsun herkes kötü bir gece geçirmiş anlaşılan
burdada deprem oldu
tekirdağda olmuş bizde duyduk akşam dokuzda oldu bikaç saniye sürdü
benim mahallede oyun arkadaşım vardı pekte çocuk yok beraber mecburiyetten oynardık
birgün geldi bana dediki kardeşim olcek şimdi uyuyo annemin karnında yakında uyancak gelcek dedi
sonra sürekli doğana kadar kardeşinden bahsetti
yakında gelcek oynucazz dedi.. birgün koştu geldi elinde birsürü çikolata var bak kardeşim geldi bunlarıı o getirdi bana dediibir güzel yedik çikolataları
sonrakii günler onlara gittiğimde bana olan ilgisi azalmıştı çok kıskandımsürekli kardeşini seviyodu beni istemiyodu üstelik kardeşinide sevdirmedi bana
annemlere hep ağladım kardeşte kardeş diyee
ama herkesin şartları bir değil işte,ben şimdi bi tane daha doğursam yeni doğanla birlikte kzımda da perişan olacak hangi birine koşacağımızı şaşırıcazzz:44ffff zor işler heeee
ablamın 3 yaşında bir oğlu,bide 7 aylık kızı varr,yeğenim kızıma o benim kardeşim sen sevemezsin demişşş,kızımda yazıkk gittiğimiz zaman önce soruyo sevebilirmiyim diye o izin verirse seviyo..
kız olana bayılıyo tabii,ne zman onlara gitcez deyip duruyooo,bide kardeşim olursa kız olsun erkek kardeş istemiyorum diyo:44:
ona kızı bulana kadar kardeş mi yapcaz bizz
afiyet olsun cnm benim.
yedklerin iyi güzel çok hoş zararlı hiç bişi yok ama miktar olarak bana az geldii.:44::44::44:
mesela sebze yemeği en az 5-6 ençok 7-8 kaşık yioruz ya genelde 4 kaşık bana pek bi az gelio. bide ekmek günlük 3 dilim az deilmi en az 5 dilim oluo genelde ben bide kışın çorbada yapıodum hep 7 dilim ediodu çorbalarla beraber. şimdidie 5-6 dilim yiorum hep genelde kızlar da öle yio.biliosun az yediğin zmanda meton yeterince hızlı çalışmayabilir ve kilo veremeyebilrsn cnm
şlu ana kadar 1 lt suyum bitti
akşam menümüde yazimm ben
artık tam takırr yazmam lazımm,artılardayım malumm
gidence
4-5 adet kuru kayısı yedim
1 kase yoğurtlu semizotu
1,5dlm esmer ekmek
1 kase tavuklu şehriye çorba içtim
4-5 adet badem:26:
sonra dışarı çıktık
9 gibi
1 şeftali
3 yk yoğurt yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?