bana göbek, basen videosu için link verecek yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuu...............
:84::84::84::84::84::84::84:
o kadarcık yediğimiz peynirin yağından ne olacak ciicm yaaaa,Günaydın kızlarr
nerudacık gelmiş ama bişey yazamamış
kahvaltım
bir az çeçil peyniri bir az beyaz peynir
çeçil yağlı acaba yemesem mi?
1 domates
1 dilim çavdarlı ekmek
1 kupa bitki çayı
taze nane,dereotu
sonra start it up
birazdan ara öğün olarak
sade türk kahvesi ve ekşi elma olacakk
o kadarcık yediğimiz peynirin yağından ne olacak ciicm yaaaa,
ben uzun zmandır light peynir yiyorum çünkü tam yağlı peynirlerin tadını pek beğenmiyorum,ama kaşar yediğimde çok olduu,
canım ekmek niye yemiyorsun?
cok nadir ekmek yerim bir menemenle olur o da yada canim tost cekerse.uzun zaman once sekeri,yagi biraktim.tuzuda sadece yemeklerde kullaniyorum.bir nevi aliskanlik gibi oldu aklima gelmiyor ekmek.
midem çok kötü bulanıyor bulanmadığı zaman yanıyor. hiç birşey yiyemiyorum zorla nesfit yedim ama o da kar etmedi fenayım fena. çubuk kraker yedim biraz. dengem bozuldu yaa
yaklaşık 1 ay kadar sürer sonra mide bulantın geçer canım merak etme,kahvaltı türü beslen meyve ye bol bol,aç bırakma kendini
cnm herkesin metabolizma hızı farklı.olabilr neden olmasın.burda ayda 1 kilo veya 800gr. zar zor verende var ayda 4 kilo verende var. bende 2 ayda 7 kiloa vermiştim.kişiye göre değişio olsun gitsin de yavaç gtsn.forumdaki diyet hikayelerini okuyorum bazen
aynı bizim gibi yiyorlar vs vs
ama 3 ayda 10 kilo verdim, 6 ayda 20 kilo verdim
diyenler var nasıl nasıl oluyor kiii
ekmek 5 yildir yemiyorum diyebilirim..burada satilan meyveli yada vitaminli esmer ekmekler var onlardan aliyorum arada tadi cok guzel..diyet icin degil aklima gelmiyor.nadir yerim.salatama zeytinyagi koyarim,yemeklere de bir cay kasigi kadar diyelim.hic yok gibi.esimle birlikte yersek salataya falan tuzunu,yagini koyarim.hic yok degil.ama eskisine gore yok.kizartma da yilda 3-4 defa diyelim.
ay birde annemi gorsen hic anasinin kizi degilimresmen bosaltiyor yagi icine.mide problemim oldugu icin cok midem yaniyordu.simdi alisti ben varken az dokuyorrici de gidiyor boca edemedigi icin:))
evet agir calisiyorum.salondakilerin de dikkatini cekiyor.ama cok rahatlatiyor.alistim artik.
sizi dinleyecem bugun o vitaminli esmer ekmekten alacam.her sabah yiyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?