60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadarcık yediğimiz peynirin yağından ne olacak ciicm yaaaa,
ben uzun zmandır light peynir yiyorum çünkü tam yağlı peynirlerin tadını pek beğenmiyorum,ama kaşar yediğimde çok olduu,

o kadarcık yediğimiz peynirin yağından ne olacak ciicm yaaaa,
ben uzun zmandır light peynir yiyorum çünkü tam yağlı peynirlerin tadını pek beğenmiyorum,ama kaşar yediğimde çok olduu,

teşekkür ederim tatlım ne bileyim herşeyden korkar oldum

herkese gunaydinnnnn

sabah limonlu su
3 kucuk salatalik
1 domates
4 netarin
sekersiz turk kahvesi

ama karnim hala acliktan gurulduyor.

midem çok kötü bulanıyor bulanmadığı zaman yanıyor. hiç birşey yiyemiyorum zorla nesfit yedim ama o da kar etmedi fenayım fena. çubuk kraker yedim biraz. dengem bozuldu yaa

cok nadir ekmek yerim bir menemenle olur o da yada canim tost cekerse.uzun zaman once sekeri,yagi biraktim.tuzuda sadece yemeklerde kullaniyorum.bir nevi aliskanlik gibi oldu aklima gelmiyor ekmek.

şekeri bırakman çok güzel ama
vücudumuzun yağa ve az da olsa tuza ihtiyacı var
vee ekmek yemeden de olmaz gibi geliyor bana
belki ekmek yerine 2 galeta yesen?
daha uzun süre tok kalırsın sürekli acıkıp diyeti bırakmak zorunda kalmazsın

midem çok kötü bulanıyor bulanmadığı zaman yanıyor. hiç birşey yiyemiyorum zorla nesfit yedim ama o da kar etmedi fenayım fena. çubuk kraker yedim biraz. dengem bozuldu yaa

yaklaşık 1 ay kadar sürer sonra mide bulantın geçer canım merak etme,kahvaltı türü beslen meyve ye bol bol,aç bırakma kendini

ben geldiiiiiiiiiiimmm
akşam eşim yorgun geldiği için yürüyüş yapamadık.
bugün yaparız inş.

kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytn
domates
salatalık
deeotu
2 tk pekmez
1 yk yooort

sonra dambılla bacak hareketleri yaptım 4 farklı hareket 2 si dambıllı 2 si dambılsız
2*12 yaptım.
evi topladım eccükk. sona şimdik yemek yapcam kuşbaşılı kabak yemeği
sona duş alıp kuzenime gtcem inş.

nugim ve fambık geçmiş olsun cicişlerr
nugim heyecan yaptın belkide ondan oldu.
fambık bazen öle talihsiz geceler olur yaw çocukları anlayabiliorum artık uyuku sersemi haliyle nasıl kızmıştr sanayeğenimde çok yapardı

hugom pek b, heyecanlı bebiş için yerim seni ben taze anneenasıl da soruo her şeyiii
benm kuzende yeni doğum yaptıya cnm o da hiç su vermio hep süt içio ağladıkça dayıo memeyi. nasıl kapıo bi görsen

mors cnm ekmek yememekleçok büyük hata yapıosun.mutlaka bütün diyet listelerinde ekmek vardır senn ekmeği arayıp aramaman bakılmaz 300 kiloluk insanın listesnde bile ekmek vardır ekmekte hiç bi yiyiecekde bulunmayan vitamnler var ayrıca yemeyeceksin kiloları vericeksin sonra ne zmana kadar ekmeksiz dayanabilceksin ekmek yemeye başlayınca kiloların geri gelicek. günlük en az 5 dilim ekmek yenilio cnm bazı listeler 8 dilime kadar çıkıo. ayrıca senn yaptığın spora göre yedklerin çok az bide ekmek yemiosun güçsüz kalırsın habarin olsun.

yecalem hadi bakalım yemeklerinide yapmışsın afiyetle yiin garii

yaklaşık 1 ay kadar sürer sonra mide bulantın geçer canım merak etme,kahvaltı türü beslen meyve ye bol bol,aç bırakma kendini

biran önce geçse de sağlıklı beslenmeye başlasam canım hiç yemek yemek istemiyorum yağlı olduğu için görmek bile midemi bulandırıyo kahvaltı da yapamadım sabah oturdum oturdum kalktım sofradan. meyve yiyebiliyorum allahtan bol bol meyve yiyorum biran önce geçsin artık pazartesi de işe başlıyorum ramazan da başlıyor

forumdaki diyet hikayelerini okuyorum bazen
aynı bizim gibi yiyorlar vs vs
ama 3 ayda 10 kilo verdim, 6 ayda 20 kilo verdim
diyenler var nasıl nasıl oluyor kiii

ekmek 5 yildir yemiyorum diyebilirim..burada satilan meyveli yada vitaminli esmer ekmekler var onlardan aliyorum arada tadi cok guzel..diyet icin degil aklima gelmiyor.nadir yerim.salatama zeytinyagi koyarim,yemeklere de bir cay kasigi kadar diyelim.hic yok gibi.esimle birlikte yersek salataya falan tuzunu,yagini koyarim.hic yok degil.ama eskisine gore yok.kizartma da yilda 3-4 defa diyelim.
ay birde annemi gorsen hic anasinin kizi degilimresmen bosaltiyor yagi icine.mide problemim oldugu icin cok midem yaniyordu.simdi alisti ben varken az dokuyorr ici de gidiyor boca edemedigi icin:))

evet agir calisiyorum.salondakilerin de dikkatini cekiyor.ama cok rahatlatiyor.alistim artik.
sizi dinleyecem bugun o vitaminli esmer ekmekten alacam.her sabah yiyecem.

günaydın cicişlerr temizlik anca bitti sabah kahvaltımı yazyım
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
1,5 dilm peynir
domates salatalık
ara
activa ve greyfurt suyu
1 bardak kefirr

öğle yemeğim
1 dilim çavdarlı ekmek
6 yk semizotu yemeği
3 yk yoğurt
2 kırmızı közlenmiş biber

Son düzenleme:
forumdaki diyet hikayelerini okuyorum bazen
aynı bizim gibi yiyorlar vs vs
ama 3 ayda 10 kilo verdim, 6 ayda 20 kilo verdim
diyenler var nasıl nasıl oluyor kiii
cnm herkesin metabolizma hızı farklı.olabilr neden olmasın.burda ayda 1 kilo veya 800gr. zar zor verende var ayda 4 kilo verende var. bende 2 ayda 7 kiloa vermiştim.kişiye göre değişio olsun gitsin de yavaç gtsn.

o zman tatlı yada hamur işi çok yiosun :44: kilolarını neye borçlusun yani anlamadım. bu kadar az yağ ve nerdseyse hiç yağ yokken:44:
dün akşam uykum kaçtı sporcu sitelerini okudum erkekti yazanlar ama biri dioduki çok spor yapıorum ama yeterince beslenemediğim için kas yapamadım.
çok doğru bu gerçek yeterince sağlıklı beslenilmediği zaman yağ da yakılmıo kas da yapılmıo dengeyi çok güzel kurmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…