60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyosunuz bakiiimmmmmm ben şimdi yemek yiycem toook şiş salata ayrannn bugün bunları bulabildimmmm fambıım geçmiş olsunnnnnnnnn bugün çok sıcak burda elektriklerr kesik klimalar çalışmiiii hatlarda sorun varrrr millet delirdi sıcaktan çünkü burası kalabalık ve gürültülü bir çağrı merkezii

onceden devamli pilates ve yuruyus yapiyordum biraktim..ve sonra bu kilolari arkadaslarla aksam takildigimizda atistirdigimiz yemeklerle baslangici yaptik:)disari da yemelerimiz de cogalmisti.
cikolata,kahve tutkum,hareketsizlik ve yillardir cektigim mide prob.,kabizlikta cabasi..
aslinda en buyuk suclu kayinvalidem.oyle bir yemek yapiyor ve oyle bir besledi ki bizi kis donemi 1-2 dur dedim sonra ishtahim bir acildi hayatimda almadigim kiloyu aldim.baktim benim 38 beden 40 lara cikti.ve bir fotografta kendimi cirkin gordum o gun karar verdim.nisan-haziran arasi yemegi azalttim.baktim sporsuz olmuyor,bacakalarim,gobegim yaglanmisti iyice sonra pilatese basladim daha sonra salona yazildim.
simdi Allaha sukur o firlayan basenlerim ve goguslerim eridi.tam istedigim gibi olmasa da.65 kiloyum,boyum 1.70 disaridan vucudum sekilsiz ve kotu durmuyor.baya sekle girdimhergun meyvemi yerim ve proteinimi de sık almaya calisirim.
bu da benim hikayem:)

Son düzenleme:
20-30 sayfa okudum herkes gıtmıs yavv kızım sayesınde ancak bıttı

neler neler konusulmuş

Diyet Uzmani Ahmet Gürapaydin
Nohutu akşamdan ıslatıp yağsız kuru tavada az tuz ile kavurun, ikindi öğünlerinizde kahve ile tüketin. Akşam öğününde çok yiyemediğinizi göreceksiniz.

Son düzenleme:
oyyyyyyyyyy kıyamam sana..
benim kızmda çok duygusalll,offff okul biter bitmez yapcam heralde bitanee
öğle yemeğim
1 fambık tel şehriye çorbası
salata
tavuk pane
1,5 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun dobişkooo

canım benimm afiyet olsunnnnnn
öğle aralarıda mı yazmıyorsun:44:
neyse bakalım sen işleri rayına koyy elbet görüşürüzzz.
öpüyorum seni,Allah kolaylık versinn

yimamı yidim bende
5-6 yk patlıcanlı yecaleee yemeğiiiii
230 ml ayran
1 ince dilm kepek ekmeğii

çok şükür doydumm,Allah olmayanlarada versinn

nazende sen çalışıyormuydun:44:öğretmen miydin unuttum kusura bakma:44:
benimde hamileliğimin mide bulandırdığı dönemi ramazana denk gelmişti,erkek kardeşim benle kalıyodu,eşimede kardeşimede bişey haızrlayamıyodum annem gelmişti 1 haftalığıana o yapmıştı yemekleri falan

ne diyon kız sen

ben gelldiim yemciklerimi yaptım. bezelyeli pirinçç pilavu ve köfteli patates yemeği yaptım az yağlı bende yerim diye

öğretmenim canım benim benim de hiç mutfağa girdiğim yok malesef
ramazanda rehberlik araştrma merkezindeyşm 8-5 valla bu mide yanması ve bulantısıyla nasıl gececek ramazan bilmiyorum:84::84::84::84:

tatilimizin bittiği gün tam yola çıkarken regl oldumm,
ama dünden beri hiç kanamma olmadı 3 gün sürdü yanii neredeyse:44:
midem çok şiş ama,yani acaba şiş mi yoksa tartıda gördğüm fazlalık bana kilo olarak dönen şey miii:44:
kukimin açıklamasına göre olmaması gerkiyor ama görücez bakalımm haftasonu kaç çıkıcamm

ben yine sesli düşünmeye başladımmmm,idare edin artıkın

Ben geldim...
koştum koştum koştum geldim....
üffffff çok yoruldum, terledim...
şimdi de
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 kase kıvırcık salata
2 domates
1 kırmızı biber
1 köy biberi.. nden oluşan
öğle yemeği zamanı...

herkese afiyet olsun....

yavrukuş gelmiş
en seksü iş kadınımız

cınımmm cınımmmm geldim evet bi yandan geçmişi okuyorum bi yandan yazıyorummm

canım öğle arası yok aslında yemek söylüyorum yerken size de yazayım didim bi yandan da geçmişi okuyorummmm herzaman yazamıyorum ama takipteyimm valla özlüyorum sizi bi de bugün burası hem çok sıcak çünkü klimalar çalışmiii hem de hatlarda bir sorun var epey bi karışıklık var ama çokşükür iyiyim genel olarak kaçamak falan yapmıyorum ki zaten sıcaktan bişey yiyesim yok yanımda sütüm yoordum kuru meyvem var onlardan iyiyp içiyorum arada çalışan insan beslenmesi oldu ama evden getirmiyorum burda yemek söyleniyo ben de uygun olan şeyler söylüyorum getirdiğim süt yoort meyveyle de takviye yapıyorum bu arada 54.6 oldum aslında ama tıckerı değişmeye fırsat olmadı

öğretmenim canım benim benim de hiç mutfağa girdiğim yok malesef
ramazanda rehberlik araştrma merkezindeyşm 8-5 valla bu mide yanması ve bulantısıyla nasıl gececek ramazan bilmiyorum:84::84::84::84:

bende çalışıyodumm o döenmde bide 1 saat gidiş 1 saat geliş yol çekiyodum otobüslerdehatırlamak bile istemiyorumm.
bazen ayakta geldiğim bile oluyodu ,tabi karnım falan belli olmadığı için hamileyim de diyemiyodum ayakta git gel ne rezillkikler çekiyodum yawww
oruç tutacak mısın ,kimiis tutuyormuşş ama,mide bulantın varsa zor olurr.
hamileyken ve emzirdiğim dönemde tutmadım hiç oruçç,offfffffff amma kazam var yaniii

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

benimde öyle olmuştu hamile olduğumu öğrendim

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süpersinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben seni yorarmıyım kızzzz al tickerın hazır bilenemmmmmmmmmmmmmm
:92::92::92:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5fD0GB/weight.png

inş. bi kaç güne azalır bulntılarım oruç tutmak istiyorum bakalım bünyem izin verecek mi eğer kötü olmazsam tutmayı düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…