60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa ben çok istedim oruç ama bulantı hemde su olayı işi bozuyo çok aşırı susuyorum ben içmezsem bayılacak gibi oluyorum içim yanıyo
bu ramazan tutamıcam

Tebrikler.....................

:92::92::92::92::92::92::92:
Süpersin neruşum.. benim haftalar oldu tık yok kilomda...hatta fazla çıkıyorum.. darısı başıma neruşum...

pilatesimi yaptım geldimmm.birazdan öğle yimemi yicem ama evde bişiy yok nesemkine?varda dünden kaln imam bayıldımı musakkamı işten ondann var onumu yesem.sürekli yazamıyorum bende karıyorum çoğunu malum bebişlerle pek zamanım olmuyor.neysem yimemi yiyip gelem tekrar.

evlenirken eşimin taktığı bir set vardıı,işçiliği fazla güzel bişey beğenerek almıştım ama sadece düğünde taktımm,bi dahada takacak ortamım olmadı,
satayım diyodum eşim sormuş küpe ve yüzğü hariç 2100 vermişlerrr...
satıp o parayla lazer yaptıracağımı söylesem eşim ne der sizce

cezalandırabilir senii

evde boş boş duran bişeyi değerlendirip ekstradan cebinizden 2000 lira harcamadığın için kutlamalı seni...
bence tabi..
o ne yapar bilemedim...

kaç senen kaldı canım okulun bitmesine
bu yıl son inaşllahh,stajımm var işte bu sene

famirin okulu bitmez canım memur olur öğretmen olayım der öğretmen olur doktor olayım der
derde derr
o yüzden okulu bitmez bariiim iki numara araya sıkışıversin

bir daha üni.ye cesaret edemem de
ama yüksek lisans düşünüyorumm:86:

evde boş boş duran bişeyi değerlendirip ekstradan cebinizden 2000 lira harcamadığın için kutlamalı seni...
bence tabi..
o ne yapar bilemedim...

evet bencede,bi de ıvır zıvırları koyduğun bir kutum var onun içinde duruyo,özel kutusunda falanda saklamıyorum,hiç değeri yok yani evde

cezalandırabilir senii

çaktırmadan yaptırsam nolurrr:44:
o kadar parayı kıla tiye mi yatırcan diye söylenir valla,sonrada napıyosan yap derr bende o böyle ddediği için bişey yapamam set olarak durduğu gibi para olarak bekler dururhayırr kesinlkikle yaptıramazsın dese vallah dakkasında gider veririm lazere ama istediğini yap deyince zevki kalmıyorrr hevesim kaçıyor birden

Merhaba kızlar ne hoş sohbetler etmişsiniz keyifle okudum ben spora gitmedim sabah dışarı çıkan başım güneş geçti deyip geri geliyor çok sıcak diyo akşamüstü gidip salonun bahçesinde akşam yemeğimi yiyecem püfür püfür estiği oluyor bugünde eser inş.

sıcaklardan sanırım canım yemek yemek istemiyorr :44: meyve ve su ikilisini seviyorum bi.

öğlen yemeğim ;
4 yk kabak yemeği
çoban salata
1 dilim kepek ekmek
1 kase yarım yağlı yoğurt
1 büyük nektarin

yemeğim az oldu ama bunu bile zor yedim evde sebze var yapıp da yiyesim yok ama mecbur yemem lazım sporda yapıyorum.halsiz kalmaktan korkuyorum allahtan bol su içiyorum.

ara öğünde bir yeşil elma yerim.

akşam ise
1 büyük ayran
1 kepekli küçük sandivicin arasında tavuk,domates yeşillik olur.

akşam yaptığım sporları da yazarım

madem bu kadar okuma aşkın vardıda niye evlendin

evlenemseydim daha doğrusu çocuğum olmasaydı öğertmenliği okumazdım ki,zaten üni. meuznuyum ben 4 yıllık,işim de var.
sadece eşime kızıma daha fazla vaktim kalsın diye okudumm.
yüksek lisansda artık öğretmenlikte etkili olacakmışş o nedenle devam edeyim diyorumm,arayı soğutmadan çıkar aradan y.lisans daha kolay hem ders sayısı az falan derslere girmesen deolur

kışında gözlerime lazer yaptırcamm
artık lensi hayat çekilmez olmaya başladı hele havuzda denizde tam bir eziyet.
burda araştırma hastanesinde 700e yapıyorlarmışş.
birde omnun için bütçe ayırmam lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…