60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişi okudum ne çabuk ilerliyor herkese afiyetler olsun

pepeti hoşgeldin famir,ecrin geçmiş olsun.depremi yaşayan herkese de geçmiş olsun.

arzucum sen öğretmenlikmi okuosun yoksam algıda seçiciliği nerden bilivirdinöğrenme psikolojisi derslerimi anımsadım bi an

evet canım okul öncesi öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim. son seneyi de atlatıp öğretmen olacağım inşallah ama algıda seçiciliği biliyordum zaten kpss de de geçiyor evet

günaydın canım menülerinde sporunda çok güzel maşşallah

teşekkür ederim nugyacım

jean menülerin süper afiyet olsun.çeçil peynirinden bende bir tutam yiyorum arada famirin dediğine katılıyorum o kadarını da takılmamak lazım bende önce yağlı yemem etmem diyordum ama hep aynı peynirden yemekte sıkar insanı.bence ölçüsüne dikkat et tamam birde şu taze nane acı gelmiyor mu sana senin menüden görüp yemeye çalıştım yiyemedimkahvaltılarda yeşillik yemeye alışamadım.:78: kızlar zengin kahvaltı menülerinize bayılıyorum

şaşırmakla beraber çok sevindim yediklerini iyi yakıyorsun canım spor yapmadan baya tempolu bir işin var anlaşılan kolay gelsin hedefine birşey kalmadı senin iyi olmana sevindim

Son düzenleme:

benim de gözlerimi çizdirmem lazım ya kış aylarını daha iyi diyorlar gözü korumak açısından bu kış çizdirsem mi acaba 700 lira çok bi para değil. lenslere ne kadra para veriyoz hem benimkisi astigmat ve miyop ikisi bi arada fiyat da artıyo öyle olunca

bebiş bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin bu sıcaklarda ne zordur onların işi tahmin bile edemiyorum.evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah
bugünde burdan ne çok şey öğrendiğimi farkettim sağolun kızlar

Son düzenleme:

bencede fiyatı çok iyi bende 6 aylıklara 100 lira veriyorum ve şu an son çifti göüzmdee,bulanık görmeye başladım bile,yenilemem lazımmm
memurluktan önece özel hastanede göz bölümde çalışıyodum,drlarımız lazer yapıyolardı ama 4 drumuznda gözlük kullanuyoduu:44:
hatt biri bayan göz dercesi 5 falandı araba kullanırken lensimi çok düşürdük tek gölze araba kullandığımı bilirm diyodu.
o bile lazer yaptırmıydu yani
,
bu nedenle çok korkuyorum bende bir bildikleri var ki yaptırmıyolar

doğumda bile problem yaaa,kızımı uzaktan göstermişlerdi bulanık görmüştümmmm

yazmayı unutmuşum öğlen yemeğinde iki minik yaprak sarması yedim.annem yapmış normalde yemiyordum ama canım çekti aklım kalmasın diye yedim. spor yaptığım müddetçe yediklerimi yakarım bu konuda kafamı rahatlattım birazda olsa :78: her yediğinin içtiğinin kalorisini ince ince düşünmek de iyi değilmiş ben bi çay içeyim kitap okuyayım sonra duş alır çıkarım

allahtan ilk aylarımız yaza geldi son aylar olaydı daha zor olurdu

aaaaaaaaaaa bi de şey oldu tatildeeeee,dur anlatayımm:99:
sauna yeri var böle tütsüler yakmışlar,küçük küçük mumalar var bide aydınlık bir oratmadna girince i,nsana daha bir karanlık geliyo
eşimle kızım önden gitmişti bende arkalarından gittim
gözümdede gözlükk,meğersem lacivert elvilesi bir spa görevliis varmışş bana baktı hoşgeldinizzz bizi görebiliyormuusnuz dedi
kızımla eşimi arıyodum dedim neyse yolu gösterdi gittim
bir kaç gün sonra yine indim bu sefr aynı çocuk muyudu başlkasımı bilmiyorum o zman gözlük yoktu gözümde yine bana görebiliyormusunuz dedi
ALlah Alah eşime dedim bana öyle dediler 2 keree sana hiç dediler mi yani herkesemi diyolar acba dedim oda yoo demdiler dedi..
sonra tek başıma gitmem ben benle dalga geçiyolar dedimmmmm

oglen yemegim

1 tabak kiymali fasulye
2 salata
1 kucuk kap yogurt

arada 1 seftali.2 kuru kayisi.3 ceviz

aksam yemegim

2 kucuk haslanmis tavuk budu
3 kasik makarna
salata
karpuz

alisveris ve sporr.

Son düzenleme:
famirtoo kıla tüye para yatıracağına gözlerini çizdirde sağlığa gitsin barimm :97:

dürüyenin güğümlerindeki dede gibi görmücen yakında önünü :97:
süs püsü bırakda sağlığa yatır

şimdi ben bilgisayar karşısında sırt üstü yatmayı çok severim :97: yatamıcammı şimdi ben. karnımın üzerine yatmış oluyorum

evet o düşündürüyor benim bir akrabam yaklaşık 10 yıl önce çizdirdi henüz bişey olmadı kadına
doğumda bile problem yaaa,kızımı uzaktan göstermişlerdi bulanık görmüştümmmm

anaaa ben onu düşünmemiştim yahuuu nasıl görcem bebeği şimdi bennn

bende göz doktoruna gittim birsürü şeye baktırdılar o cihaza bu cihaza soktular filan bşişeycik çıkmadı sapasağlammış uçan sivrisineği havada görüp konduğu yere kadar takip eder bulurum

evet o düşündürüyor benim bir akrabam yaklaşık 10 yıl önce çizdirdi henüz bişey olmadı kadına

anaaa ben onu düşünmemiştim yahuuu nasıl görcem bebeği şimdi bennn

bende düşünmemiştim kimsede demediydilensini tak git gözünde durabilirse tabi o haldeyken

fambıım öyle bir haftada 1-2kg yağ alınmaz benim tahminim tabii ki fazla yediğinden bi şişlik ağırlık da vardır reglden dolayı da şişlik vardır ama sonuçta dikkat etmeye başladın yemeden dolayı olanlar bence en kısa zamanda gidecektirr

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süpersinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben seni yorarmıyım kızzzz al tickerın hazır bilenemmmmmmmmmmmmmm
:92::92::92:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5fD0GB/weight.png

kuzummmm böyle burdna bakınca görebiliyorum çok da güzel olmuş tam işe başlamış neruş tıkırı fekat yapıştırılmıyo nedense ama şimdi aynısı ben yapıcam inşallahhh sağoll kuzummmm herzamanki gibi çok sevgi dolu nazikkkkk ve incecükksünnnnn

Tebrikler.....................

:92::92::92::92::92::92::92:
Süpersin neruşum.. benim haftalar oldu tık yok kilomda...hatta fazla çıkıyorum.. darısı başıma neruşum...

valla burda çokşükür ki epey hareketliyim yecaalem sanırım vücudum şaşırdı ondan da veriyorum çünkü sürekli merdiven inip çıkıyorum ve eve yürüyorum evden işe yürüyrum çalışmadığım döneme göre oldukça hareketliyim yani çokşükür sanırım bunun da etkisi var inşallah sen de en kısa zamanda verirsin kuzum spora da başladın di mi sen bence etkisini görüceksin

nerruş iş yerine alıştınmı sevdinmi orası önemli canım

hugommm çokşükür seviyorum yani bazı olumsuzluklar var ama genel olarak memnunum inşallah o olumsuzluklar da hallolur ve daha güzel devam eder yani özel sektör ne olur belli olmaz tabii ama çok şükür şimdilik memnunumm

ben de gözlerim farklı dereceli olduğundna 6şarlı 2 kutu alıyorum ve 6 ay kullanıyorum ama çizdirmeye pek sıcak bakmıyorum nedense bana da çok güvenilir gelmiyo seninkiyle aynı sebepelerden ötürü

ben de buna benzer ne hikayeler var zira gözüm 6 derece ve lens gözlük olmayınca bildiğin 6. hissiyle yaşayan kör gibi oluyorummm yani allah korusun beterinden esirgesin ama işte alerjim varken mesela lensi çıkarıyorum ve çok zordu yani biliyosunuz evde oturuyodum hepp şimdi nispeten düzeldi ama akşamları falan hala iltihap akıyo gözümden inşallah tamamen düzelir en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…