arzucum sen öğretmenlikmi okuosun yoksamalgıda seçiciliği nerden bilivirdin öğrenme psikolojisi derslerimi anımsadım bi an
günaydın canım menülerinde sporunda çok güzel maşşallah
Günaydın kızlarr
nerudacık gelmiş ama bişey yazamamış
kahvaltım
bir az çeçil peyniri bir az beyaz peynir
çeçil yağlı acaba yemesem mi?
1 domates
1 dilim çavdarlı ekmek
1 kupa bitki çayı
taze nane,dereotu
sonra start it up
birazdan ara öğün olarak
sade türk kahvesi ve ekşi elma olacakk
cınımmm cınımmmm geldim evet bi yandan geçmişi okuyorum bi yandan yazıyorummm
canım öğle arası yok aslında yemek söylüyorum yerken size de yazayım didim bi yandan da geçmişi okuyorummmm herzaman yazamıyorum ama takipteyimm valla özlüyorum sizi bi de bugün burası hem çok sıcak çünkü klimalar çalışmiii hem de hatlarda bir sorun var epey bi karışıklık var ama çokşükür iyiyim genel olarak kaçamak falan yapmıyorum ki zaten sıcaktan bişey yiyesim yok yanımda sütüm yoordum kuru meyvem var onlardan iyiyp içiyorum arada çalışan insan beslenmesi oldu ama evden getirmiyorum burda yemek söyleniyo ben de uygun olan şeyler söylüyorum getirdiğim süt yoort meyveyle de takviye yapıyorum bu arada 54.6 oldum aslında ama tıckerı değişmeye fırsat olmadı
kışında gözlerime lazer yaptırcamm
artık lensi hayat çekilmez olmaya başladı hele havuzda denizde tam bir eziyet.
burda araştırma hastanesinde 700e yapıyorlarmışş.
birde omnun için bütçe ayırmam lazımmm
benim de gözlerimi çizdirmem lazım ya kış aylarını daha iyi diyorlar gözü korumak açısından bu kış çizdirsem mi acaba 700 lira çok bi para değil. lenslere ne kadra para veriyoz hem benimkisi astigmat ve miyop ikisi bi arada fiyat da artıyo öyle olunca
benim de gözlerimi çizdirmem lazım ya kış aylarını daha iyi diyorlar gözü korumak açısından bu kış çizdirsem mi acaba 700 lira çok bi para değil. lenslere ne kadra para veriyoz hem benimkisi astigmat ve miyop ikisi bi arada fiyat da artıyo öyle olunca
bebiş bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin bu sıcaklarda ne zordur onların işi tahmin bile edemiyorum.evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah
bugünde burdan ne çok şey öğrendiğimi farkettim sağolun kızlar
aaaaaaaaaaa bi de şey oldu tatildeeeee,dur anlatayımm:99:
sauna yeri var böle tütsüler yakmışlar,küçük küçük mumalar var bide aydınlık bir oratmadna girince i,nsana daha bir karanlık geliyo
eşimle kızım önden gitmişti bende arkalarından gittim
gözümdede gözlükk,meğersem lacivert elvilesi bir spa görevliis varmışş bana baktı hoşgeldinizzz bizi görebiliyormuusnuz dedi
kızımla eşimi arıyodum dedim neyse yolu gösterdi gittim
bir kaç gün sonra yine indim bu sefr aynı çocuk muyudu başlkasımı bilmiyorum o zman gözlük yoktu gözümde yine bana görebiliyormusunuz dedi
ALlah Alah eşime dedim bana öyle dediler 2 keree sana hiç dediler mi yani herkesemi diyolar acba dedim oda yoo demdiler dedi..
sonra tek başıma gitmem ben benle dalga geçiyolar dedimmmmm
evet o düşündürüyor benim bir akrabam yaklaşık 10 yıl önce çizdirdi henüz bişey olmadı kadınabencede fiyatı çok iyi bende 6 aylıklara 100 lira veriyorum ve şu an son çifti göüzmdee,bulanık görmeye başladım bile,yenilemem lazımmm
memurluktan önece özel hastanede göz bölümde çalışıyodum,drlarımız lazer yapıyolardı ama 4 drumuznda gözlük kullanuyoduu:44:
hatt biri bayan göz dercesi 5 falandı araba kullanırken lensimi çok düşürdük tek gölze araba kullandığımı bilirm diyodu.
o bile lazer yaptırmıydu yani
,
bu nedenle çok korkuyorum bende bir bildikleri var ki yaptırmıyolar
doğumda bile problem yaaa,kızımı uzaktan göstermişlerdi bulanık görmüştümmmm
bencede fiyatı çok iyi bende 6 aylıklara 100 lira veriyorum ve şu an son çifti göüzmdee,bulanık görmeye başladım bile,yenilemem lazımmm
memurluktan önece özel hastanede göz bölümde çalışıyodum,drlarımız lazer yapıyolardı ama 4 drumuznda gözlük kullanuyoduu:44:
hatt biri bayan göz dercesi 5 falandı araba kullanırken lensimi çok düşürdük tek gölze araba kullandığımı bilirm diyodu.
,
evet o düşündürüyor benim bir akrabam yaklaşık 10 yıl önce çizdirdi henüz bişey olmadı kadına
anaaa ben onu düşünmemiştim yahuuu nasıl görcem bebeği şimdi bennn
tatilimizin bittiği gün tam yola çıkarken regl oldumm,
ama dünden beri hiç kanamma olmadı 3 gün sürdü yanii neredeyse:44:
midem çok şiş ama,yani acaba şiş mi yoksa tartıda gördğüm fazlalık bana kilo olarak dönen şey miii:44:
kukimin açıklamasına göre olmaması gerkiyor ama görücez bakalımm haftasonu kaç çıkıcamm
ben yine sesli düşünmeye başladımmmm,idare edin artıkın
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süpersinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben seni yorarmıyım kızzzz al tickerın hazır bilenemmmmmmmmmmmmmm
:92::92::92:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5fD0GB/weight.png
Tebrikler.....................
:92::92::92::92::92::92::92:
Süpersin neruşum.. benim haftalar oldu tık yok kilomda...hatta fazla çıkıyorum.. darısı başıma neruşum...
nerruş iş yerine alıştınmı sevdinmi orası önemli canım
bencede fiyatı çok iyi bende 6 aylıklara 100 lira veriyorum ve şu an son çifti göüzmdee,bulanık görmeye başladım bile,yenilemem lazımmm
,
aaaaaaaaaaa bi de şey oldu tatildeeeee,dur anlatayımm:99:
sauna yeri var böle tütsüler yakmışlar,küçük küçük mumalar var bide aydınlık bir oratmadna girince i,nsana daha bir karanlık geliyo
eşimle kızım önden gitmişti bende arkalarından gittim
gözümdede gözlükk,meğersem lacivert elvilesi bir spa görevliis varmışş bana baktı hoşgeldinizzz bizi görebiliyormuusnuz dedi
kızımla eşimi arıyodum dedim neyse yolu gösterdi gittim
bir kaç gün sonra yine indim bu sefr aynı çocuk muyudu başlkasımı bilmiyorum o zman gözlük yoktu gözümde yine bana görebiliyormusunuz dedi
ALlah Alah eşime dedim bana öyle dediler 2 keree sana hiç dediler mi yani herkesemi diyolar acba dedim oda yoo demdiler dedi..
sonra tek başıma gitmem ben benle dalga geçiyolar dedimmmmm
bende göz doktoruna gittim birsürü şeye baktırdılar o cihaza bu cihaza soktular filan bşişeycik çıkmadı sapasağlammışuçan sivrisineği havada görüp konduğu yere kadar takip eder bulurum
bende düşünmemiştim kimsede demediydilensini tak git gözünde durabilirse tabi o haldeyken
takayım ya unutmayayım bakalım nasıl olacak doğğum normal olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?