60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sezeryan diye doğumhaneye gidip normal yaptığım için takmamıştımm,sezaryan olursan gözünü zor acarsın zaten,normal olursa tak bişey olmaz sanırsamm:44:

neden senin doğumun öyle olduki allah allahh epidural sezeryan dedikleri nasıl oluyor ki biliyo musun

neden senin doğumun öyle olduki allah allahh epidural sezeryan dedikleri nasıl oluyor ki biliyo musun

normal doğum diye işer başladılar suni sancı falanda verdilerr sonra ıkınma hissim gitti bende dayanacak durumda değildim drumda şehirdışındaymışş,asistan dr doğurtmaya çalıştı olmadı bende sezeyana alın artık dayanamıcam dedim 00.30dan 8.30a kadar sancı çektim çünküü.
sonra sabah mesaisine doç dr. gelmişş o ben bir bakayım demişş o geldi sezeryana alacaklarken tamm,biraz daha ssabret bak az kaldı doğacak dedi sonra 15 dk sürmedi doğurdum
epduralde bel aşağısını uyuşturuyorlar gözün açık sezeryana giriyorsunn,masadan kalkıp gitmezsen dayanabilirsen yaptır:44:

ay ya hiç doğum vakti gelmeyecekmiş gibi geliyorr

ahh ahh yarama dokundun çok istedim asker olmayı ama annem istemedi. tek çocuğumsun olmaz yollayayamam gurbete dedüüü
en son anne ol sende anlarsın dedii :97: asker neyim olamadık :97:

kardeşsizlik seni orda da vurdu desene:86:,
nası bir düşünce yaww 10 çocuğu olsa gönderecekmiyniş yani,herçocuğun yeri ayrıdır yawwww,değilmidir ki yoksaaa:44:
hala olabilirsin polisss,fakülte enzunlarını alıyorlarya
yaşın 30 olmadan dene

yalançıııııııı
kandırdın beniii
daha önce doğumda korkulcak bişey yokk dedindi şimdi neler anlatıyosunn
sabaha kadar ağrı çekmişinnn
sana inandım hamile kaldımmm :84:

heee vee sen böyle devam ederse kızınıda furacakk :97:
sen daha kızından ayrı odada yattamıyosun yanından ayırmıyosun bakemm o gitcem desin napçen görcem ben
annem hala geceleri gelir örter üzerimi orda olunca öper saçımı sever dizlerine yatırır şımartır daha geçen sevdi dizlerinde yatırdı
ben asker olmak istedim polis değilkii :97:

yalançıııııııı
kandırdın beniii
daha önce doğumda korkulcak bişey yokk dedindi şimdi neler anlatıyosunn
sabaha kadar ağrı çekmişinnn
sana inandım hamile kaldımmm :84:

kızzz yok vallaha kolayy korkma sennn,benim ıkınma hissim falan gitmiştii,kalp atışları azalmıştı bebişiminn ondan yaniii,sunu sancı verip duruyolardı bide kendi drum yoktu asiistan drun eline kaldımm kadın baktım doğurtamayacak.eee barie eziyet çekmiyim daha fazla alın gitsin dedimm.
sonra doç dr geldi işte dayan bak az kalmışş dedi hemencik doğduu.
drun beceriksizliği ben ne edemm.
kızz doğurunca ne ağrın ne sıızn bişeyciğin kalmıyor korkma senn,sezaryan çekip yıllarca sıkıntı çeken varr,bebğini görmek istemeyen var günlerce zordur yanii
imkanın varsa normal yap.
adet sancısında farkı yok korkmayınnn

fambıımmm olduuuu çok teşekkür ederim çok da güzel olmuş kuzumm ellerine sağlıkkk çalışan neruş tıkırı olmuşşş

evet yawwww ben yapıyorum bunları di miii
bırakamma kızımı bennnn o nereye ben oraya giderim vallahaaa:86:

fambıımmm olduuuu çok teşekkür ederim çok da güzel olmuş kuzumm ellerine sağlıkkk çalışan neruş tıkırı olmuşşş

ivitt tam sana göre oldu dimiiiii,günün nalma ve önemine uygun olsun didim.
eee 1 haftacık kullan bişey olmazzz,haftaya değişir senin ticker nası olsaa

bende normal istiyorum
hee bakalım korkmucam emme tersi olursaada yedim seniii :99: :104:

saçlarımı kestiremek isityorum bu sıcakalrda çekilmiyor ama kıyamıyorummm o kadar uzattım diyee,bir ikilemm içerisindeyimm netcemm ben

bende normal istiyorum
hee bakalım korkmucam emme tersi olursaada yedim seniii :99: :104:

hugocum hele ki suni sancıya gerek kalamzsa vallah normal sancı gibisi yok heee,böle 45 sn falan bir sancı başlıyor sonra birden kesilioyr 15-20 sn sancın olmuyorr.o sancı kesilince önesinde o ağrıyı çekmemişsin gibi rahatlıyor vucudunn,dayanılır bişey yani merak etme.,
ama bak suni sancı azcık kötü hiç durmuyor sancın:26:
ama hemencik doğurusunn merak etmee iyice ıkın,konsantre ol,ha şimdi doğdu ha şimdi doğacakk diye düşünnn ve al bebişin kucağına,onu böle canlı canlı göremek gibisi var mı yawwww

saçlarımı kestiremek isityorum bu sıcakalrda çekilmiyor ama kıyamıyorummm o kadar uzattım diyee,bir ikilemm içerisindeyimm netcemm ben

sıcakta kısa saç çok rahat oluyor ama kestirdiğime üzüldüm saçlarımı uzun saçı çok severim kestirme ama seni çok sıkıyorsa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…