şimdi ben bilgisayar karşısında sırt üstü yatmayı çok severim :97: yatamıcammı şimdi ben. karnımın üzerine yatmış oluyorum
ben sezeryan diye doğumhaneye gidip normal yaptığım için takmamıştımm,sezaryan olursan gözünü zor acarsın zaten,normal olursa tak bişey olmaz sanırsamm:44:
hayy maşşllaaaahh kızzzzzz,polis olsana sen
ne demek bu şimdi hiçbişey anlamadımm
neden senin doğumun öyle olduki allah allahh epidural sezeryan dedikleri nasıl oluyor ki biliyo musun
sırt üstü yatarsam zararı olurmu diyorum :97:
normal doğum diye işer başladılar suni sancı falanda verdilerr sonra ıkınma hissim gitti bende dayanacak durumda değildim drumda şehirdışındaymışş,asistan dr doğurtmaya çalıştı olmadı bende sezeyana alın artık dayanamıcam dedim 00.30dan 8.30a kadar sancı çektim çünküü.
sonra sabah mesaisine doç dr. gelmişş o ben bir bakayım demişş o geldi sezeryana alacaklarken tamm,biraz daha ssabret bak az kaldı doğacak dedi sonra 15 dk sürmedi doğurdum
epduralde bel aşağısını uyuşturuyorlar gözün açık sezeryana giriyorsunn,masadan kalkıp gitmezsen dayanabilirsen yaptır:44:
ahh ahh yarama dokundunçok istedim asker olmayı ama annem istemedi. tek çocuğumsun olmaz yollayayamam gurbete dedüüü
en son anne ol sende anlarsın dedii :97: asker neyim olamadık :97:
normal doğum diye işer başladılar suni sancı falanda verdilerr sonra ıkınma hissim gitti bende dayanacak durumda değildim drumda şehirdışındaymışş,asistan dr doğurtmaya çalıştı olmadı bende sezeyana alın artık dayanamıcam dedim 00.30dan 8.30a kadar sancı çektim çünküü.
sonra sabah mesaisine doç dr. gelmişş o ben bir bakayım demişş o geldi sezeryana alacaklarken tamm,biraz daha ssabret bak az kaldı doğacak dedi sonra 15 dk sürmedi doğurdum
epduralde bel aşağısını uyuşturuyorlar gözün açık sezeryana giriyorsunn,masadan kalkıp gitmezsen dayanabilirsen yaptır:44:
ay ya hiç doğum vakti gelmeyecekmiş gibi geliyorr
kardeşsizlik seni orda da vurdu desene:86:,
nası bir düşünce yaww 10 çocuğu olsa gönderecekmiyniş yani,herçocuğun yeri ayrıdır yawwww,değilmidir ki yoksaaa:44:
hala olabilirsin polisss,fakülte enzunlarını alıyorlarya
yaşın 30 olmadan dene
yalançıııııııı
kandırdın beniii
daha önce doğumda korkulcak bişey yokk dedindi şimdi neler anlatıyosunn
sabaha kadar ağrı çekmişinnn
sana inandım hamile kaldımmm :84:
heee vee sen böyle devam ederse kızınıda furacakk :97:
sen daha kızından ayrı odada yattamıyosun yanından ayırmıyosun bakemm o gitcem desin napçen görcem ben
annem hala geceleri gelir örter üzerimi orda olunca öper saçımı sever dizlerine yatırır şımartır daha geçen sevdi dizlerinde yatırdı
ben asker olmak istedim polis değilkii :97:
fambıımmm olduuuu çok teşekkür ederim çok da güzel olmuş kuzumm ellerine sağlıkkk çalışan neruş tıkırı olmuşşş
kızzz yok vallaha kolayy korkma sennn,benim ıkınma hissim falan gitmiştii,kalp atışları azalmıştı bebişiminn ondan yaniii,sunu sancı verip duruyolardı bide kendi drum yoktu asiistan drun eline kaldımm kadın baktım doğurtamayacak.eee barie eziyet çekmiyim daha fazla alın gitsin dedimm.
sonra doç dr geldi işte dayan bak az kalmışş dedi hemencik doğduu.
drun beceriksizliği ben ne edemm.
kızz doğurunca ne ağrın ne sıızn bişeyciğin kalmıyor korkma senn,sezaryan çekip yıllarca sıkıntı çeken varr,bebğini görmek istemeyen var günlerce zordur yanii
imkanın varsa normal yap.
adet sancısında farkı yok korkmayınnn
bugünleriniizn kıymetini bilin vaalla,çocuk doğunca ilk 1 ay geçmek bilmiyor ona göre
bende normal istiyorum
hee bakalım korkmucam emme tersi olursaada yedim seniii :99: :104:
saçlarımı kestiremek isityorum bu sıcakalrda çekilmiyor ama kıyamıyorummm o kadar uzattım diyee,bir ikilemm içerisindeyimm netcemm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?