60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay evet bol bol uyucam zaten doğuma kadar ama rahat uyuyamıyom o yüzden hamile yastığı alcem internetten baktım koçişe sorup alcem

6 aylık uykuya yat istersenn
ben 5 kere sabahlammaışımdırrrbenim kızım çok uykucuydu
ama bu yaşına kadar serbest gez dolaş,sonra bişrgün gelsin wcye bile gidecek olsan arkadan ağlayan bir bebeğin varlığı insanı azcık bunaltıyorr.
benim kastettiğim buydu,yoksa her bebek sabaha kadar uyumaz diye bişey yok canım

sevdikten sonra bi şekilde katlanılır artık canım benim ya şimdiden heyecanlandım yaa

hah hayy güleyim hugocuğum nasılsa o günler geldiğinde beraber yine burada olursak sana bu yazdıklarını hatırlatacağım.. tabii o zaman böyle gülmem benim şu anki hallerim gelir aklıma.. yani kızma bana sakın çocuk büyütürken hoplamaya zıplamaya pek fırsatı hali kalmıyor insanın.
nerudam nasılsın ? bayadır göremedim seni ama işe başladığını biliyorum.. Allah kolaylık versin devamıda iyi gelsin İnşallah.. kilo vermene çok sevindim. çok tebrik ediyorum canıııım ben ailemin yanındayım. Annemin yanında formumu korumaya gayret ediyorum..

ivitt tam sana göre oldu dimiiiii,günün nalma ve önemine uygun olsun didim.
eee 1 haftacık kullan bişey olmazzz,haftaya değişir senin ticker nası olsaa

mersi kuzummm inşallahhh haftaya boll boll sağa kayarrr hepimizinki deeeee

ev hanımysan kalır neden kalmasın kii nilcim yahuu.
belirli bir vakti ona ayırsan yani geseninz dolaşsanızzz,günde 2 saatini mesla,zaten sürekli ocukla ilgilenemkte problem olu çocuk için
kendi başına oyun oynamyı kendi başına vakit geçirebilmeyi de bilmelii çocuk.
ama evde olsam ki evde olduğum sürlerde ben mutlkaa zaman ayırıyorsum hügomun dediği gibi,ama ne zman ki işe başladım ancak akşamları 1 saat falan ilgilenebiliyorum

ben de geldimm

arzu taze nane hiç acı gelmiyor bana
domatesle karışınca iyi gidiyor
aşırı yemiyorum en fazla 10 yaprak yerim kahvaltıda
ferah ferah iyi oluyor :)

ara yaptım
1 kuru incir
4 fındık

nugii gibi bir bebeğim olsa ne küsel olur devamlı uyur
ama bu seferde özlerim yaww devamlı uyursa

famirim günde içinde tabii ki çocukla ilgileniyorum zaten en önemlisi kaliteli vakit geçirebilmek. ben gün içinde ki süreklilikten bahsediyorum. ama inan ev hanımı olmak da zor düşünsene çocuğun hiç arkadaşı yok sadece ben varım. sürekli peşimde.. sırf onunla ilgileneyim diye koşu bandından indiriyor beni. evde sürekli koşuyor halının tüyleri uçuşuyor birde titizsen evde sürekli süpürge tut ardından sil toz al. yemek yap pasta yap tatlı yap , çocuğun abidik gubidik istekleri de var. biraz ayıp olacak ama bazen gün içinde kıçım yer görmüyor. yoksa tek dert çocuğu parka bahçeye markete götürmek değil yani.. yaaa birde çocuktan çocuğa fark ediyor. kızı farklı erkeği farklı. benim oğlan hareketli bıcır bıcır.. hergün aynı enerjiye sahip olamıyorum... inanın bazen içimden konuşmak bile gelmiyor.. böyle işta famir.

Ben çıkıyorum kızlar...
bugünü kendime hediye ettim 2-3 saat kadar..
spoa salonuna havuza gidip yatıp güneşleneceğim...
Yarın görüşürüz..
işten güçten ara öğün de yapmadım.. tühh..
şimdi elmamı yiyeyim bari..

akşam yemeğim

3 ızgara köfte
1 közlenmiş kırmızı biber
1 bardak ayran
1 dilim çavdarlı ekmek
1 yk ketçap
salata

Kizlarrr cok mutluyummmm 2 hafta 1.5 bucuk kilo vermisim 2 haftaya gore az mi bilemicim ama ben cok mutluyum hem bazi diyetler gibi acda kalmadim zaten diyet yapmiyomus gibi dusunup dikkat ettim 61de gormek guzeldirr 66dan sonra

hugommm napiin kuzummmmmnasıl gidiyor hamişşşlikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…