ay evet bol bol uyucam zaten doğuma kadar ama rahat uyuyamıyom o yüzden hamile yastığı alcem internetten baktım koçişe sorup alcem
sıcakta kısa saç çok rahat oluyor ama kestirdiğime üzüldüm saçlarımı uzun saçı çok severim kestirme ama seni çok sıkıyorsa bilemem
6 aylık uykuya yat istersenn
ben 5 kere sabahlammaışımdırrrbenim kızım çok uykucuydu
ama bu yaşına kadar serbest gez dolaş,sonra bişrgün gelsin wcye bile gidecek olsan arkadan ağlayan bir bebeğin varlığı insanı azcık bunaltıyorr.
benim kastettiğim buydu,yoksa her bebek sabaha kadar uyumaz diye bişey yok canım
ben kendim hareketliyim çok eşimde çokkk uykucu :97: onu görünce o halde bana gaflet basardıı :97:
çocukta hareketli olsun beraber koşturakoynayalım çıldıralım beraber yaramazlığın dibine vuralım
zaten çocuğumla oynamak koşmak yaramazlık yapmak hoplamak zıplamak için zayıfladım benn
cınımmm cınımmmm geldim evet bi yandan geçmişi okuyorum bi yandan yazıyorummm
canım öğle arası yok aslında yemek söylüyorum yerken size de yazayım didim bi yandan da geçmişi okuyorummmm herzaman yazamıyorum ama takipteyimm valla özlüyorum sizi bi de bugün burası hem çok sıcak çünkü klimalar çalışmiii hem de hatlarda bir sorun var epey bi karışıklık var ama çokşükür iyiyim genel olarak kaçamak falan yapmıyorum ki zaten sıcaktan bişey yiyesim yok yanımda sütüm yoordum kuru meyvem var onlardan iyiyp içiyorum arada çalışan insan beslenmesi oldu ama evden getirmiyorum burda yemek söyleniyo ben de uygun olan şeyler söylüyorum getirdiğim süt yoort meyveyle de takviye yapıyorum bu arada 54.6 oldum aslında ama tıckerı değişmeye fırsat olmadı
ivitt tam sana göre oldu dimiiiii,günün nalma ve önemine uygun olsun didim.
eee 1 haftacık kullan bişey olmazzz,haftaya değişir senin ticker nası olsaa
nugiii kaybolduğun süre içinde ne yaptınn çok merak ediyorum
hah hayy güleyim hugocuğum nasılsa o günler geldiğinde beraber yine burada olursak sana bu yazdıklarını hatırlatacağım..tabii o zaman böyle gülmem benim şu anki hallerim gelir aklıma.. yani kızma bana sakın çocuk büyütürken hoplamaya zıplamaya pek fırsatı hali kalmıyor insanın.
]
kitap okucam dşiyodu kaçıncı sayfada kaldığını yazın bize bakimm
ben hiçç kitap okumam yawww,hiç öle iyi laışkanlıklarım yoktur,dergi,gazetet vs okuurm ama hiç kitap okuyamam
nugii gibi bir bebeğim olsa ne küsel olur devamlı uyur
ama bu seferde özlerim yaww devamlı uyursa
ev hanımysan kalır neden kalmasın kii nilcim yahuu.
belirli bir vakti ona ayırsan yani geseninz dolaşsanızzz,günde 2 saatini mesla,zaten sürekli ocukla ilgilenemkte problem olu çocuk için
kendi başına oyun oynamyı kendi başına vakit geçirebilmeyi de bilmelii çocuk.
ama evde olsam ki evde olduğum sürlerde ben mutlkaa zaman ayırıyorsum hügomun dediği gibi,ama ne zman ki işe başladım ancak akşamları 1 saat falan ilgilenebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?