60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim bugün azcık karışık beslendim:44: bende kendime şaşırdım azcık sanırım stres yaptım biraz :97: şu diyet bisküvilerden de nasıl yakamı kurtaracam ben bir tahıllı paketi yedim bir baktım çörekotlu da bitmiş gün sonunda.iki paket diyet yapmaya yeni başlayan herkese tavsiyem yemeyin yemeyin yemeyin alışınca kötü ya abur cuburdan tamamen kurtulmak istiyorum. çörekotlusu tuzlu diye alıyordum onu da nadir alıcam artık olmuyo böyle

bugünkü sporum;
açık havada 35 dk yürüyüş
ip atladım ısınma egzersizleri yaptım.
20 dk band
20 dk eliptik
45 dk ya yakın aletlerde çalıştım.yarında bel bölgesinin icabına bakıcam.
evde de 10 dk great body karın çalışmıştım sabah.
şimdi bergamotlu yeşil çayımı içiyorum.bir meyve yerim geceye doğru.

Son düzenleme:
kaç gündür mide bulantılarım yüzünden dengesiz besleniyorum
sabah kahvaltısında nesfit yedim sütle beraber
ara olarak 3 porsiyon kadar üzüm
öğle 2 yemek kaşığı kısır 2 salatalık turşu
akşam 4 yk kadar patates kızartması 3 yk yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 2 porsiyon şeftali

geçmiş olsun canım :26:

ne diyon kız sen

famırcım gecmıs okudum 20-30 sayfa o ara yorum yazcaktım bı baktım herkes gıtmıs face mdede dıyetısyen arkadsım bısı paylasmış ılgınc geldı onu yapıstırıverdım sızınde ılgınızı ceker dıye ama kımsenın ılgısını cekmemıs

İŞTE BUYDU
Nohutu akşamdan ıslatıp yağsız kuru tavada az tuz ile kavurun, ikindi öğünlerinizde kahve ile tüketin. Akşam öğününde çok yiyemediğinizi göreceksiniz

Bende dusunuyorum bu goze lazerı ya ama takıntı yapıyorum illa sinan göker dıye bı doktr var istanbulda o cok basarılı onu gecen sene aradım 3 mılyar gıbı bı rakkam cıkardılar ama bende sıkıldım lens gözluk

ayrıca epılasyonda bence cok gereklı sadece sunu soluyum yılda bır sefer yaptırabılıyorum şöle ki mayıs ta yaptırmıstım yazın tatıl yapıp bronzlasınca kadın yapmamız sakıncalı olur leke kalabılır bronz tende dıyo benım tenımde gec bırakır bronzlugu o yuzden 10 ay sonra yaptırabıldım su an 3 ay oldu yenı cıkmaya basladılar bolum bolum -yıne yandıgım ıcın gıttıgımde yapmaz 2012 kalı artık bu arada cıktıkca jıletlıyorum hıc sorun olmuya cok rahatım kılı az da fazlada olsa 3 -4ay hıc ugrasmıyosun ve cıkarkende ınanın belli belirsiz cıkıyo genıtal kol altı daha gec cıkıyo kac ay dokunmuyosun

ben yanlışlıkla koyulmuş sanmıştım. benim ilgimi çekti hatta not almıştım deneyeceğim teşekkürler pepeti

slamlarr naptınız bugün giremedim bebişleri dolaşrırdım market yaptık eşimle öğlw yimemle başlayayım
sadece 4 kepçe mercimek çorbası
ardından şekersiz türk kahvesi sade soda ve 2 hurma
ara
3 incir ve bergamutlu yeşilçay
ara gene
1 yeşil elma
akşam gene 2 kapçe çorba ve patlıcan musakka(öğlen yimedimya bitmedi akşam yedim artık nihayet bitti:))
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade soda
yatarken yeşil çay gene herkese iyi geceler öptümm hepicinizi

aksam ki spor;

2 km kosu
1 km yuruyus
10 dakika bisiklet
15 dakika eliptik bisiklet
agirlik calismasi

ve bol su

Akşam iş çıkışı havuza gittim.. yarım saat yüzdüm, yarım saat de güneşlendim eve döndüm..
Ama dünkü spor çok geldi sanırım bütün gece zor ayakta durdum...
Akşam yemeğim
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
5 yk kabak patlıcan kızartma-fırında
2 yk yoğurt

sonra da 10 fındığımı yedim yattım..

afiyet olsun canımmm
sporunda harika yüzmek gibisi var mı,kol bacak hareketi falanda yapsaydın suyun içindeyüzmediğim zmanlarda yapıyodum ben,sağa sola dönüyodum bide bel içinbir de güneşlenmişinnn oooohhhhh yarasınnnnn

günaydın kızlar menülerimi sonra yazarım uykum var yine anlamadım ilaç yapıyo desem öncedende yapardı işe gelir gelmez dünde aynısı oldu uykum geliyor .yarım saat bir saat sonra geçiyor.daha sonra gelirim yine biraz gözlerimi dinlendireyim

Öğlende de gidip koşturmuştum diye biraz ağar geldi ama gene de süper tabi..
Bakalım bu öğlen gidebilecek miyim..
Plates günü bugün..

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnnn
normal bir gece geçirdim şükürrr,akşam olunca yine kaşıntım geldi aklıma azcık kaşındım ama sonra uyumuşumm şükür.saç diplerimde beyaz tenimm gözükmeye başladı çabuk kabuk değiştiricem sanırım o kaşıntı yapıyo:44:

akşam yemeğim
7-8 yk patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
2 ince dlm kepek ekmekği
5 badem :26:
1 hurma,2 kayısı oldu

saat 8 gibi 1 bardak kefir içtim(nihayet kefirin tadına bakabildimm bol yağlı ekşi kıvamlı ayran tadında,fena değil içilebilirrr)

sabah kahvaltım
1 kk light beyaz peynir
1 zeytin
1 dlm kepek ekemkği
1 tutam nane
2 kuru kayısı
0.5 lt suyum da bitti

Afiyet olsun Fambığım.. Gecenin iyi geçmesine de sevindim...

Kahvaltımı da yazayım..
1 domatiz
1 çarliston
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 bardak çay...
300 ml su ..
ve hiç doymadım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…