60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaww çocuğu niyedürtüp duruyonuz bırakın ellemeyin yaff biri uyurken sizi dürtse iyimi delikanlı adam dürtülmez

ecrin evin 2+1 mi yoksam 3+1 mi
küçük filan demiştin memnun değildin sanırım yanlış hatırlamıyosam :44: başkasıda demiş olabilir ben sen diye hatırlıyorum :44:
kaç metrekare evin

benn geldiiimm
markete gittim geldim kuruyemişçi ablaya uğradım dondurma verdi bana :97: canın çeker dedi. 4 top dondurma verdi yedim :97:
dondurma yiyemiyom ben ya tek ben miyim acab donruma yiyemeyen

canım ilk 3 ayda 2 kilo vermişsin çook güzel bu diyetisyenim ilk 6 ay her ay bir kilo olmak üzere verebilirsin demişti. bence sen de verebilirsin. sen kilo vereceksin ama göbüşün büyücek bu normal ama doğum yapınca birden küçülüverecek o göbüş inş.
çok özendim sana yaaa

beni de aranıza alıp sonra 1 alt başlığa yollar mısınız?

:89:
hoşgeldin cnm aramıza alırız tabikide. alt başlığa geçmek istersen kendin geçersin bizde transfer yok.yada biz gibi 50 li kilolar da olsanda kalırsın seçim senin
tatlım moral bozmak yok. olsun bedene takılma bak bende 56 kiloyum ama 38 giyiorum çoğunlukla bazen 36 oluo benden daha kilolu olanlar bile 38 giyio numaralara takılma aynadaki görüntü önemli yağların gitsin 38 beden ol nolurkii yeterki fit görün

geçmiş olsun cnm benm. ama hem uçuğun var hem havuza gitmişsin mikrop kapıp daha kötü olmasın sakın:44:
bide uçuk için kocakarı ilacı gibi ama soğuk demir basardı babannem. kaşığı biraz buzlukta beklet yada dolab ta sonra uçuğun üzerine değdir ben de de çok olurdu eskiden babaennnem yaptrrdı çok işe yarıo cnm

afiyet olsun cnm. o diyetsyen nerdeymiş bende kuzenime söleim belki o da gider. adı ne bide özelden msj atarsan ii olur.
cnm ben ingilizce öğretmeniyim geçen yıl mezun oldum bi yıl oturdum evde 1 hazirandaki ek atamada tanadım şükür.darısı başına
seviorum sizi yaaaaaaaaaa

yok yoliim öğle yemeği vaktii ya ondan hem biz güzel güzel konuştuk kimse birbirini kırmazki burda herkes birbirini tanıo artık

benn geldiiimm
markete gittim geldim kuruyemişçi ablaya uğradım dondurma verdi bana :97: canın çeker dedi. 4 top dondurma verdi yedim :97:

ayyyy ne güzellll. afiyet olsun tatlımmm ohhh sernlemişşsin ne güzel sen bilrsin dengeni sakın pişman olma bak sende çok iyi biliosunki diyet listelerinde ara öğün olarak da verilio.

hem doğru demiş abla canın çekerse bebişin günahına da girme hugom bak canın çektiği bişi olursa yok bu sağlıksız iştahım açılır fln die düşünme. bebişin canı çeker bi parça kopar ucundan.

senin diyetisyenin listesinde gördüm hem kilo verdiren diyetmişya ondan yedim sadece benimki 4 toptu ama haftada 1 kere yicem sade seviyorum zaten

demek öyle
ben yokum burda
peki famir hanım. artık sana fambuktan demem.

yolandadan da şey öğrendim ne dönemiydi kız o unuttum bak valla,ovulasyon döenmimiydi neydi onu
birde yolandanın bir şarkı olduğunu,yoksa şarkıcımıydı:44:
nerudanın bir şair olduğunu..
hügonun bir oyun kahramanı olduğunu..
nuyanın uyuyan güzel olduğunu..
kalonçanın bir çiçek olduğunu vs işte:86::86:

canım ecriin sıkıntıdan veriyo düzgün beslenemiyodu bu zaman kadar ama şimdilerde nasıl bilmiyorum söz vermişti beslenme düzenini oturyacaktı ama nasıl ne yaptı hiç bilmiyorum :97:

evden ekmek getirmeişimm koydum sanıyodum ama bir baktım yok
ekmeksiz bir menü oldu.
alışveriş yaptım yine bir pantalon aldım kendime geldim:26:

senin diyetisyenin listesinde gördüm hem kilo verdiren diyetmişya ondan yedim sadece benimki 4 toptu ama haftada 1 kere yicem sade seviyorum zaten

benim metabolizmama göre ayda 1 kilo vermemi sağlayacak ama ben uyamıyom midemden dolayı sen uyuorsun değil mi
şişkinliğin indi mi biraz

hazır duşa grecekken banyoyuda temzleyiverdimohh misss.

ara yaptım bi bardak ayran

1 armut

az soona yemek yiicem ne ysem bilmem :44::44:ton balııısı olabiler sankiii:44:

fambıkkkk sana sorcaklarım var sen demiştinya bende bi ara boyamıştım koyu kahveye die.
herkes çok beğenio ama bana çok siyah gelio saçlarımm...şu an hep topluorum hani balerin topuzu varya hep öle tepemde toplu ama açınca çok siyah gelio
gerçi ilk günkü gibi deil aktı sanki ama mesela netten araştrdım ben bu rengin üzerine hiç bi boya yaptramazmışım önce açtırmam gerekirmiş
ama açtrrsamda saçlarım yıpranır die çok korkuorum yaw. o saç açıcı kimyasallar çok yıpartıo netten araştrdım açtıranlar hep dio çok yıprandı dökülmeye başladı fln die.

bende bitkisel çözümlee baktım papatya suyu sürüp güneşte bekletenler var açılıomuş ama her tarafı deil dalga dalga olmuş limon suyu ile yapanlarda var.

sen nasıl yapmıştın açtrdınmı saçlarını yoksa hala siyahmı?
bide geçmişi okudumda dün bende aynen sen gibi karasızım kestrsemmi saçlarımı die ama sonra bende üzülürüm sen gibi ondan topluorum hep.
bide eşim sevmio kısa saçı ondan pek kestresim yokk

ben kilo aldığım dönemde bunların kaç katını yiyordum şimdi çok çok iyiyim en güzelide 1 litre cola içerdim onu bıraktım zaten bu cola en büyük etkendi kilolu olmamda o yok şimdi. işte böyle canım çekiveriyo arada. birde içim yanıyo meyve filan çok seviyorum iyi geliyo
yemeye çok düşkünlüğüm yokta işte meyve serinletici şeyler filan iyi geliyo :97:
iştahım zatii açık kısss ben tutuyorum yoksam seni ham diye yerim dişimin kovucuğunu doldurmazsın
karnım belli :97: regl dönemi şişti kaldı :97: başka bi sorun yok karnım şiş hamile olduğum belli :97: öne doğru gidecek :97:

ne güzel ne güzel ingilizce öğretmenisin demek başarılar dilerim inşallah burdan güzel haberlerimi veririm sizlere nasılsa bir sene burdayım tamam canım öm ne baktım yazdım.

benim metabolizmama göre ayda 1 kilo vermemi sağlayacak ama ben uyamıyom midemden dolayı sen uyuorsun değil mi
şişkinliğin indi mi biraz

geçen hafta tam uydum şişkilik filan inmedi :97: inmez o doğurmadan :97:
inse senin inerdi bişey yiyemiyosunki miden boş zatii demekki bu şişkinlik başka bir şişkinlikmiş
önemli olan göbeğimizin dışındaki yerlerin ileri doğru gitmemesi :97:

Ben bugün öğlen boll miktarda salata yedim tooklu salata idi yanında da 1 kocaman ayran içtim ara için yanımda yoordum var sütüm var kepekli sandööviçim var ama onu bitiremiyorum minnak ısırklar alıyorum ondan:86::86: az sonra bir sütlü türk kayfesi içmeyi planlıyorummmm bu arada sizi de çok sevdiğimi tekrar belirtmek istedimmmmmm iyi ki hepimiz de burdayızzzz

benim bacaklarım falanda şişmiş gibi geliyor sanki

kizlar ben geldim cocuklar evde olunca 11 kahvalti oldu sonrada 6 km yürüdüm dusumuda aldim ve burdayim yemeklerini yiyenlerede afiyetler olsun

arkadaşlar eşim akşam için et yapmamı istedi kendim çok yemediğim için çok fazla bilmiyorum yapma şekli
bir arkadaşım düdüklüde yapıyormuş çok güzel oluyor diyodu
nasıldı unuttum nasıl yapabilirim düdüklüde:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…