60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmemm mi bende ondan ecele etmiyourm zatenn cünkü uykularım kacar yine.:97::97: kii ben normlade garip bi insanımm bi insana söyledigimi 10 kere düsünürümm ya beni yanlıs anladıysa ya kalbi kırıldıysa vs die bunları okuyuncaa susup oturasım geliyo sürekli üstelik o kadar ugrasmama ragmenn aradan zaman gecince aklıma geliyo bak ben kadına böyle yaptım yaa ne odunum falan diye... hiç ayarı tutturamıyorum yanii neyse Allah a dua ediyoruz sonra affetsin die kötü niyetim yok genelde içimi biliyo bebük bi dogsunda sorunsuz sorunsuzz ben o zaman anca kuran ı kerim i falan okurumm. beynim rahatlayıncada digerlerine gecerim

listeni paylaşırmısın canımm,
bende zeytini ve yurmurtayı çok sevrim ama diyat yaptığım dönemde çok az yedimm,hatta son zmanlarda hiç yemediğim de oldu.

tabi canım yazarım.zeytin bi derece de yumurta önemliymiş baya düzenli olarak yemeye başla bence şimdi çıkmam lazım iş çok görüşmek üzere kızlar

günaydın herkeseee.
sabah kahvaltım
1,5 dilim light ekmek
1 bardak çay
1 dilim peynir
domates salatalık
ara
1 activa
1 lt suyumda bitti şincilik bu kadar

bir yarım saat önec 2 adet altınbaşak pözkevit yedimm.
karnım aç değildi ama bişeyler atıştırasım vardı yedimm:26:

öğel menümde
ton balııısı(kukimm hep böle der yaaaa)
bir tutam maydanozz
ve 1 dlm beyaz ekmeğim varr
ayranım yok bitmişti evde

Herkeşşlere öpücüklerrr sevgilerrr selamlarrrrr nasılsınız bakiiimmmmmmmm ben iyiyim ço kşükür bugün hava her an yağmur yağacak gibi ve rüzgarlı ben de işte çalışmaca çalışmacaaaa sabah ahvaltımı evde yapıyorum 8 gibi çıkmadan; burda da 1 gibi öğle yemeğimi yiyorum sabah öğle arası genelde ara yapmıyorum acıkmıyorum da zaten; ara hakkımı öğleden sonra kullanıyorum bugün yanımda hurma-yoort ve süt var onlardan kemiricem inşallah

dün akşam yine dambılla göğüs-kol çalıştım toplam 6 hareketi 12x2 li setler halinde yaptım mzellikle arka kol ağırlıklı çalıştım ve bugün tartıda fazla çıktımmm:86::86::86::86:tahminim 2 gündür dambıl çalışıtığımdan ve hergün 8000 adım attığımdan ya kasım arttı ya da direk aks çalışınca kaslar şişti yani kilo aldığımı sanmıyorum çünkü beslenmemde hiçbi değişiklik yok kiissmettt artıkkk bir hafta da fazla çıkayım nolucakkkk:82::82::82: hee ya da nazarınız deydiii elem tere fiiiiiiiiiiiiiiişşş kem gözlere şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş şaka tabüüü küüü burda bana kimsenin nazarı değmezz herbikeşler benim sevgi dolu pıtırcıklarımm çünküüüüü

doğru tespit nerudacım kilo almanın imkanı yok :) :)
bende şişemi doldurdum kol çalışıyorum
ama arka kol hareketlerni nerden bulacağım?
bilen var mı yavrular?

şimdi yemek yapıyorum
körili mantarlı tavuk :) :)
öptüm sizi

sporun kesinlikle etkisi oluyor tartıda fazlalık görmekte canımm..
öğelnelri genelde tavuk vs yiyosun,eskiden hep sebze yerdin acaba onun yaptığı bir şişkinlik olabilirmi diyede düşünmeden edemedimm.
akşam eve gittiğinde neler yiyosunmesela.çünkü normal de akşamı erken yerdin sen,ee sabah erken kaltığın için akşam 2lere kadar oturmuyorsundurda

balığın üstüne tatlı iyi gider di mii
helva yiyemececeğimize göre 1 hurma yiyorum yanında paptya çayı ile

Son düzenleme:
nerudacım bile taaa nerden kahvemi içmeye gelmiş
hoşgeldin canımmmmmmmm

geldimm ivettttt ellerine sağlık kuzummmm

canım internette body forum tr diye bi site var orda görselleriyle beraber var hareketler bakabilirsin ben ordakileri yapıyorum ve sanırım işte 2 gündür bu çalışmalardan dolayı kaslarımd aşişlik var ve fazla çıktm o yüzden sanırım

fambııımm aslında tesbitlerin kısmen doğru olabiliri bir öğün sebze bir öğün pro kuralını bozmamaya çalışıyorum ama yemekten sonra meyve yiyorum belki onun etkisi oldu yatma saatim 12-1 civarı yemeği de 8-9 gibi yiyorum yine 3-4 saat zaman oluyo eskisi gibi ama belki işte meyveler tırmaladı çünkü öğlen tavuk yesem bile akşam sebze yemeye çalışıyorum ama bakıcam yeme düzenimi de bi gözden geçiricem tekrar belki akşam yemekten sonra bişeycik yemem artıkk:82::82::82::82: yani sporun da etkisi var mutlaka ama yediklerime de bir bakayım benn:78::78::78::78:sağol kuzummmm önerilerin içinn yirim seni ben yirimmmmmmm

bencede bir bak bakalım canımm,gerçii yinede kilo alacak kadar bir değişiklik yok yemende en fazla kilon sabit kalır,kilonun fazla çıkması spordandır diye düşünüyorum ben.
bende tatilden sonra 61.1i gördüm ama dün akşam yarım saat yürüyüş yaptım bantta,sabah bir tartıldım 61,5 çıktım yine,ilk geldiğim gün gibi.
heleki ara verdikten sonra yapılan sporun vücuda etkisi daha mı çok oluyor nee 400grm bir günde artar mı yawwww,gelde çıldırmaaa
neyse ki biz alışkınız bu tür şeylere çabuk toparlanmayı öğrendik şükürrrr

öğle yemeğimi yedim geldim
6 tane küçük yaprak sarma
yoğurt ardından kalsiğim
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma
1 sade sodam

şincikte start it up yapıcam
karın yapıcam bakalım

evlerin içi yanıyor ama dışarda rüzgar fırtna kopuyor

valla alıştık fambııımmm ben de çok takmıyorum valla yani 1 haftada yediklerim aynıyken kilo aldığımı sanmam muhtemelen şişlik ya da spordan aman gitsin de yavaş gitsin sorun değilll böyle böyle sağlıklı beslenme düzeni daha da güzel yerleşiyor. seninki de muhtemelen spordandır bence

kalkinca

aksamdan suda beklettigim 3 kayisi
1 tatli kasigi bal,pekmez
4 ceviz,kuru uzum
1 haslanmis yumurta
1 avuc maydonoz,dereotu
domates
1 dilim kepek ekmek
sonra yine birkac nektarin yerim.

arzuhalim herseyin normal cikmasina ve kas oraninin fazla cikmasina sevindim.spor salonuna mutlaka git ben evde spor yapiyordum.daha disiplinsiz oluyordu.simdi para verdim ya gitmeden olmaz
tartida fazla cikan arkadaslar cok endiselenmeyin ya kas oraniniz artmistir cunku kas,yagdan agir ceker yada aksam atistirdiginiz yiyecekler suclu olabilir.ben birkac gun spordan gelince meyve atistiriyordum e gecte yatiyorum ister istemez oluyordu.midede problem aclik hissi gibi birsey oluyor.baktim 2 kilo fazlam olmus dayandim yemedim.aciktikca su ictim.simdi inmisimbirde regli zamanim onunda etkisi olabilir.ama yememek en garantilisi.

bugün şoparrr gibiyimmmm yawwww(şopar çocuk masanında kullanılıyor sanırsam ama ben hepp bölee salaş görüntüleri ifade etmek için kullanırımm,kelime onu çağrıştırıyorbana)
pantalonum ayakkabım ve blüüzm okadar uyumsuz ki birbiri ile saçım başımda perişann,gerçi nur yerlitaş uyumsuzlıktur moda ola ndiyirmiş emee pek moda akımı oluşturacak bir tarzda değilim hiçç.
zaten canım sıkkın bu halimle dada da kötü hissediyorum kendimi,akşam olsa eve gitsem de azcık süslenip püslensemmm

valla ben 2 gündür migren ağrısından ölüyorum ve uykum var neden bilmiyorum ama başım inanılmaz tutu yani sanırım klimaya alışık olmadığımdan klima baş ağrısı yapıyo bende bi de işte kendini iyi hissetmeynce ne giysen ne yapsan yakışmıyomuş gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…