elbette ölüler ziyaret edilmeli hem öyle olmasa alın yakın vs türü şeyler olurdu kabrin bir önemi olmazdı.ben senin rahatsızlığın için söyledimm,çocuk doğduktan sonra bol bol gidersin,onların unuttuğu hatırlamdığı zamnalarda da gidersin illaki kırkını bilmme yıldönümünü beklemzsin bile çünkü sen onu çok seviyordunn.orada geçireceğin vakti gezmelerde geçireceksen tabiki kabre git derimm,tabi duygusal olarak etkilenmeyeceksesn
ölülerin bu dünyayı düşündüğünü sanmıyorumm,kabir azabıyla ilili söyleenen şeyler sadece bunlar değil canım ,sadece peygam efendimizzin sorgulanması ile bitecek bir zamn dilimi değil.
okumanı tavsiye ederim ama bu zorlu dönemü atlattıktan sonra,hamilleik çok farklı bir dönem insn aklından geçirmediğini,yapmayacağı şeyi yapıyorken buluyor kendini,
çok da bu dönem sorgulama derim ben
listeni paylaşırmısın canımm,
bende zeytini ve yurmurtayı çok sevrim ama diyat yaptığım dönemde çok az yedimm,hatta son zmanlarda hiç yemediğim de oldu.
tüh gelebilsen yardımcı olurdum canım
teşekkürler
olsa da içsek ne iyi giderdi
benim listeyi de bugün içinde yazarım.spora da öğleden sonra gidicem. şimdi bir yeşil elma yedim.su içmeye devam. bugünde pek bi pozitifim
ecüşş nerelerde bilen varmııı:44:
ecüşş nerelerde bilen varmııı:44:
Herkeşşlere öpücüklerrr sevgilerrr selamlarrrrrnasılsınız bakiiimmmmmmmm ben iyiyim ço kşükür bugün hava her an yağmur yağacak gibi ve rüzgarlı ben de işte çalışmaca çalışmacaaaa sabah ahvaltımı evde yapıyorum 8 gibi çıkmadan; burda da 1 gibi öğle yemeğimi yiyorum sabah öğle arası genelde ara yapmıyorum acıkmıyorum da zaten; ara hakkımı öğleden sonra kullanıyorum bugün yanımda hurma-yoort ve süt var onlardan kemiricem inşallah
dün akşam yine dambılla göğüs-kol çalıştım toplam 6 hareketi 12x2 li setler halinde yaptım mzellikle arka kol ağırlıklı çalıştım ve bugün tartıda fazla çıktımmm:86::86::86::86:tahminim 2 gündür dambıl çalışıtığımdan ve hergün 8000 adım attığımdan ya kasım arttı ya da direk aks çalışınca kaslar şişti yani kilo aldığımı sanmıyorum çünkü beslenmemde hiçbi değişiklik yok kiissmettt artıkkk bir hafta da fazla çıkayım nolucakkkk:82::82::82: hee ya da nazarınız deydiiielem tere fiiiiiiiiiiiiiiişşş kem gözlere şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş şaka tabüüü küüü burda bana kimsenin nazarı değmezz herbikeşler benim sevgi dolu pıtırcıklarımm çünküüüüü
nerudacım bile taaa nerden kahvemi içmeye gelmiş
hoşgeldin canımmmmmmmm
doğru tespit nerudacım kilo almanın imkanı yok :) :)
bende şişemi doldurdum kol çalışıyorum
ama arka kol hareketlerni nerden bulacağım?
bilen var mı yavrular?
şimdi yemek yapıyorum
körili mantarlı tavuk :) :)
öptüm sizi
sporun kesinlikle etkisi oluyor tartıda fazlalık görmekte canımm..
öğelnelri genelde tavuk vs yiyosun,eskiden hep sebze yerdin acaba onun yaptığı bir şişkinlik olabilirmi diyede düşünmeden edemedimm.
akşam eve gittiğinde neler yiyosunmesela.çünkü normal de akşamı erken yerdin sen,ee sabah erken kaltığın için akşam 2lere kadar oturmuyorsundurda
fambııımm aslında tesbitlerin kısmen doğru olabiliri bir öğün sebze bir öğün pro kuralını bozmamaya çalışıyorum ama yemekten sonra meyve yiyorum belki onun etkisi oldu yatma saatim 12-1 civarı yemeği de 8-9 gibi yiyorum yine 3-4 saat zaman oluyo eskisi gibi ama belki işte meyveler tırmaladı çünkü öğlen tavuk yesem bile akşam sebze yemeye çalışıyorum ama bakıcam yeme düzenimi de bi gözden geçiricem tekrar belki akşam yemekten sonra bişeycik yemem artıkk:82::82::82::82: yani sporun da etkisi var mutlaka ama yediklerime de bir bakayım benn:78::78::78::78:sağol kuzummmm önerilerin içinn yirim seni ben yirimmmmmmm
bencede bir bak bakalım canımm,gerçii yinede kilo alacak kadar bir değişiklik yok yemende en fazla kilon sabit kalır,kilonun fazla çıkması spordandır diye düşünüyorum ben.
bende tatilden sonra 61.1i gördüm ama dün akşam yarım saat yürüyüş yaptım bantta,sabah bir tartıldım 61,5 çıktım yine,ilk geldiğim gün gibi.
heleki ara verdikten sonra yapılan sporun vücuda etkisi daha mı çok oluyor nee 400grm bir günde artar mı yawwww,gelde çıldırmaaa
neyse ki biz alışkınız bu tür şeylere çabuk toparlanmayı öğrendik şükürrrr
bugün şoparrr gibiyimmmm yawwww(şopar çocuk masanında kullanılıyor sanırsam ama ben hepp bölee salaş görüntüleri ifade etmek için kullanırımm,kelime onu çağrıştırıyorbana)
pantalonum ayakkabım ve blüüzm okadar uyumsuz ki birbiri ile saçım başımda perişann,gerçi nur yerlitaş uyumsuzlıktur moda ola ndiyirmiş emee pek moda akımı oluşturacak bir tarzda değilim hiçç.
zaten canım sıkkın bu halimle dada da kötü hissediyorum kendimi,akşam olsa eve gitsem de azcık süslenip püslensemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?