aman Allah koruusun,işte zaten eski halime geri döneceğim korkusu beni mahvediyor..
tekrar eski kiloları almak kadar kötü bişey yoktur sanırımm.
bu nedenle sporunuda,yeme içme düznininde fazla abartılmması gerktiğini düşünüyorum.
yaşam biçimi haline getirdikten sonra böyle yaşamayı bir şekilde gider zaten.
eskiden yediğimiz pek çok zararlı şeyi yiyip içmiyoruz sonuçta.
gidecek ama sabır lazımm işte:97:
günaydınn azimle saglıklı beslenmişşşş,,, kiloları atıatıvermişşşş,, seksüü, güzell, cekücüüü , evli,mutlu,cocuklu,kariyerlii,, hamişşş, sosyetikk,mütevazii vs vss vsss hatunlarrrrr
sabah kahvaltımmm;
2 normal bi köse dilim kızarmıs ekmek( kücük kücük dilimlerr?
2 kk peynir
7_8 zeytin (yesil) utanmasam oturupp cerez gibi yicemmm:97::97:
yarım domates
1 kücük salatalık
1 haslanmıs yumurta
az öncede kasıgın burnuyla nescafe koklatılmıss ılık süt içtim
bugün kayınpederiminn lokması dökülcek. 40 ı ramazan a geldigi için erken döküolar. ondan önce de kabristan a gidicekler.. ben gidip gitmemekte krarsızımm.. tirmizininn hadis lerindeki gibi uyuyosa gitmeninn anlamı yok burdan dua gönderirim.. ama kayınvalidemin dedigi gibi gelenin gidenin yolunu gözlüyosa gidip görünmemm lazım zira dün gece bile rüyamda gördüm:44::44::44::44:
arzucum bu değerlenden hiç anlamıyorum haliyle ama normal değerlerde olduğunu anlamışş oldukk.
diyetisyeninin söyledikleride bizim burada yaptıklarımızın aynısıymışş gerçekten,hatırlatma için teşekkürler.
seninde için ferahlamışş oldu senin adına sevindim canımmm,haydi bakalımm kolay gelsinn sana,başaracağına innaıyorummm
Günaydınnn günaydınn yavrukuşlar
arzucuk diyetisyen iyi geçmiş değerlerden pek anlamam
hugocuk gelsin o anlar :)
pek ucuzmuş diyetisyen nerde bu, adı ne?
eline bi liste verdi mi acaba?
söyledikleri şeyler mantıklı ve bizim uyguladığımız şeyler
hadi hayırlı olsun :109:
afiyet olsun ecrincim.ben bir zeytinde 9 kalori var diye duymuştum.aman çerez gibi yemeyi birdaha düşün bu arada ticker ımı da değiştirdim.bir on kilo sonraki halimi çok merak ediyorum
hamileyken bende zeytini çok yerdimm,bir oturuşta yarım kilo yeşil zeytini bitirdiğimi hatırlıyorumm:26:
ben toplamda 9 kilo almıştımm,yediği zeytin olsunn yawww meyve nihayetinde her nekadar yağlı da olsaaa:44:
yarım kilo mutabi diğer zararlı şeyleri yemekten iyidir ama.:44: o zaman ecrin sen az yağlı az tuzlu olanlar var onlardan ye.gerçi bizimkilerde o da zeytin mi erik gibi diyorlar ben alıştığım için bana güzel geliyor benim zeytin hakkım haftada 2 ye düştü.
öleni öyle bir yüceltiyorlar ki anlam vermek mümkün değil.
bir hoce söylemişti kimdi hatırlmaıyorum şimdi,ölenin başıan oturup kuran okumananın ne anlamı var kuran bize lazımm,ölen zaten ölmüşş demişti.
ne kadarına katılınır bu lafın bilmiyorum
ama gideni geleni gözlüyormuşş lafı çok saçma o orada nelerle uğraşıyor kimbilir,yada o rahat uykusunda dünyayı mı düşünecek yada düşüneceğizz.
kıyamet gününde insan evladını bile gözü görmezmiş deniyor.
duanı gönder,onun için af dile yeter.
Arzucuk gönder bakalım bende gidebilirim
düşünüyorum gitmeyi
burda yazmıştım bi arkadaşım gidiyordu o doktora gidecektim
ama sonra çok saçma geldi gitmedim öyle kalmıştı
cok karısık konular gercekten.. bana gel demedi kayınvalidem hamile oldugum için ama kızlarına falan söylüo süürekli ziyaretcii beklermiş die.. ben gecenlerde arif aslan la konustumm.. baska bi konu içinn o arada dedim kii ben nasıl bilicem hangi hadis dogru hangisi yanlıs.. mesela tirmizi nin kabir azabı için yazdıkarını okudum netten dedimm.. güzeldi ama gercekmi dedim.. o da tirmizininn kim oldugunu arastırırrsan tatmin olcaksın dedi.. kitabını al oku yada internetten indir dedi. orda aynenn söyle diyor tirmizi.. işte kısaca söliyimm.. muhammed diye birinden bahsedildigini duyduk sen ne diyorsun bu konuda diyo.. eger cevap veremezse topraga kıyamete kadarr sıkıstırmasını söylüyormuss huzursuzz bi uyku yanii..azapta anlatılıyor işte..eger cevap verebilirsede biz zaten seninn böyle diyecegini bilirdik diyorlarmıs. yerini genişletip kabrini aydınlatıyorlarmıss.. o da gidin aileme haber verin dermiş.. melek te ona sen simdi zifafa girip te sabah seni en sevdiginden baskası uyandırmayakmıs gibi uyu.. yani kıyamete kadar uyku diyor iyiler için. bana cok rahatlatıcı ve güzel geldi.. yani o bencede orda bizi düsünmüyordur bile. tabi ölülerinizi ziyaret edin de diyormus bi hadiste galiba.. karısık ya bol bol okuyup ögrenemk lazım.. henüz kitabı alamadım 127 lira gördüm cünküü .. eski kitapcılarda falan da bakıcam belki ucuza bulurum.. :97::97:
ayy evet ayrı yerlerdeyiz :) :)
benim ona gitmem imkansızzzz
ara öğün türk kahvesi
hepinize benden türk kahvesi :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?