60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporumu yaptım bergamotlu yaşil çayımıda içtim.bugün hiç su içesim yok daha 1,5 lt oldu.şincik ara öğünümü yapıcam
2 kuru kayısı
2 incir
4 tane çam fıstığı ardında üşenmessem greyfur sıkıp k,viyle blendrdan geçrip onu içerim nasıl iyimi fazlamı ara öğünüm:125:

kızlar çok güzel bir site buldumm.
çocuğu olanlar veya olacak olanlar için güzel bir site bir göz atınn derimm,bir yere kaydedin hatta eğlenceli şeyler varrr.
kızımla doya doya oyun oynicaz yaaa haftasonu,güzel şeyler buldum bir kaçını yaparızz inşallahh (evi .... götürsün umrumda değil artıkkk)

in cin top oynarken geldimm :)

famir akşama süslenecekmişşşş

beril gayet normal fazla olmamış

öğle yemeğim

6yk körili tavuk
bol dereotlu semizotu salatası
1 dilim çavdarlı ekmek

ara öğün

4 kiraz
1 hurma
1 bardak süt

sonra 1 şişe sade maden suyu

nerudacım teşekkür ederim o siteye bakıyorumm

afiyet olsun canımmmm..

evet azcık ekyfim yerine gelir belki diye süsüleneyim diyorum,odada da tek başımayım valalaha içim karardıı,üstümdekileri çıkarıp atasım var okadar yanii
burdada incin top oynuyo zatii,konuşacak kimsede kalmadıııı:97:
akşam gidip kocamın başının etini yicem o olacak vallhaaa

teşekkür ederim canım
aman diyeyim bişey yapma :) :)
nedense kimse olmuyor cuma gününden ıssızlaşıyor burası
hafta sonu tamamen boşalıyor

bende kurabiye yapıyordum
30 dk oldu diyorum niye pişmiyor
bakıyorum üstü pişmiş altı duruyor
bi baktım fırının üstünü açmışım alt ısıtıcı kapalı :)))
ama ben kurabiyeyi yemiycem kii

evet canım bencede yemeee.
daha önce sağlıklı kek tarifi paylaşmıştık,bende denedim kızlar pekemz koyarak yapıyorlar kepek unundan bense hiçç şekersizz ve pekmezsiz yapmıştım sadece hurma,yabanmersini ve tarçın ekleyerek ve acayipp şekerli olmuştu.
bu tarz şeyler deneyebilirsin daha sonraları,canın çektiğinde 2-3 haftada bir yapıp belirli ölçülerde yersin,aklın kalmaz böylece keklerde,pastalarda.
bir ara vereyim istersen tarifini

hatırlıyorum canım o zamnalar ben vardım
bunu söylemen iyi oldu çünkü bilmiyordum hiç pekmez koymadın ama tatlı olduu
canım öyle şeyleri pek çekmiyor ama şu sıralar kötü bişey çekiyor
o reklam gelince kanalı değiştircem valla
baklavalı dondurma

herkese iyi haftasonları diliyorumm..
kaçamazsız yada az kararında kaçamaklı bir tatil günü geçirin emii,ptesii eksilerin paylaşıldığıı don sütyenlerin havada uçuştuğu bir hafta olsunnn inşallahhh.
öperimmm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

en güzell dilekler
sana da tatlışım

ben geldiiimmmm
geçmişi okuyayım dedim ama çok uzun yaw yemek yapcem daha.
sabah erken kalktım kahvaltı yaptım karpuz peyirle.

soooona pazara gttim taze yeşillkler sebze meyveler adım.

sooooona kuzenimle dışarlardaydık hep. taziyeye fln gttik sooona eve geldim. accık nefeslenyim. fıırnda kızartma yapcam. üstüne de sos yapcam tava da 1 yk yağ ile domates sarımsak soğan

sona yeni bi soooouk çorba öğrendim onu yapıcam ayran bir nevi aslında ma lezzeyi negfis. hemn tarifi veriorum mutlaka deneyin kuzenm yaptı muhteşem oldu bu sıcak yaz gününde serinletici bir tat valla.

yecalae yemeği neruş yemeği varda kalonçoooo çorbası nie olmasın demüü ammaa
şimdik yooort ayran kıvamına getirilir. içine haşlanmış buğday( yada bulgur da olabilr ) konur sonra haşlanmış mısır taneleri konur taze nane doğranır (ben yeşil soğan da koycam)
tuz eklenir karıştrılır afiyet olsun hepsi bu.
böööle anlatınca pek hoş gelmio ama lezzeti süper deneyin ve görün hatta içine buz parçalarıda konabilrmiş.

akaşm menüm bunlar olcek.öğlen kebabçıya gttik ayıptr sölmesi ızgara yedim ama ekmek çok yemedim ama etlerde nçok yedim sanırsam bide çiğ köfte yiince şiştim valla hala acıkmadım.

şimdi 1 şişe maden suyu içtim. böle işte geçmişi okuyabilseyd,m size bişiler yazardım ama okuyamdım malesef arzucum diyetsyene gtimiş merak ettim nolmuş.
bide fambık kızıyla ağlaşmış onu okuyabildim.

hepinizi öptüm akşam eşim erken uyursa girerim yoksam pazartesi görüşmek üzereeeeee hepiniziiiöptüüüümmm

Aksam yemeğim
5 ızgara köfte 2 yk kadar haslanmis patates yogurtlu,dereotluBiraz salata bol limonlu

Yemekte once arada

2yesil çay1sekersiz turk kahve1 ceviz ve kayısı 5 nektarin Az sonra spor:)))

Son düzenleme:
Kalanchoe o çorba çok lezzetli ve tam yazlık.benim içtiğimin icinde minik cevizler,buğday,sarmisak ve dereotu vardı..

kucuk bir kıymali borek 1 kasik kısır bir catal patates püresi 3 tanede cig kofte bugunluk boyle oldu misafir gelmisti artta kalanlari yedim bende :)) bol bol su tabi ben bu arada bir kilo daha vermişim 60 odum kaldi 3 kilo Allahim yardimcimiz olsun :)) inş hep boyle gider sonra duruluyom ben yaa (

Son düzenleme:
ben geldimm kimsecikler kalmamış

:) :) farkettim diyetisyen yaramış

sanırım canım spor yapınca daha da hissettim kendimi

şimdi yeşilçayımı içiyorum gecede yeşil elma yerim yine. sadece sporumu yazıvereyim.

30 dk dışarda yürüyüş
salonda band 30 dk tempolu yürüyüş
bel bölgesini çalıştırdım.ip atladım.
15 dk eliptik

Aksam yemeğim
5 ızgara köfte 2 yk kadar haslanmis patates yogurtlu,dereotluBiraz salata bol limonlu

Yemekte once arada

2yesil çay1sekersiz turk kahve1 ceviz ve kayısı 5 nektarin Az sonra spor:)))

mors bu öğünlerin çok güzel hep böyle devam et :13: ayrıca tebrikler
teşekkür de ederimm :78: spor salonuna ben ilk defa gidiyorum ama dediğin gibi gidenlerin söylediği hep daha disipline ettiği.o banada oluyor nadiren para verdik gitmemek olmaz falan ama çok şükür severek gittim hep ortamı beğeniyorum açık ve sosyal bir insan olmama rağmen kafama göre bir arkadaş edinemedim gerçi konuştuğum sohbet ettiklerim de oluyor da arkadaş başka tabi.arada arkadaşımla da karşılaşıyoruz onla da sohbet ediyoruz güzel geçiyor. şu yağ kas dengesi çok mühim

afiyet olsun canım şu çorbayı bir denemek isterim :44: yaz aylarında soğuk birşeyler içmek istiyor canım.haftaiçleri geçmişi okumayınca da akıp gidiyor hiç biriktirmeye gelmiyor
yazmamıştım ama famire bende üzüldüm umarım kızıyla güzel bir haftasonu geçirir benim mesajımda şuydu canım

bugunku sporum

2 km tempolu yuruyus
1 km kosu
10 dakika eliptik
agirlik calismalari
kucuk egzersizler

arzuhalim tesekkur ederim.biz grup olarak gidiyoruz.eglenceli geciyor ortam.zamanla arkadas edinirsin.henuz yenisin.
aksam spordan sonra 1 yesil elma tok tutuyor.bende nektarin bollugu oldugu icin bitmeden henuz alamiyorum.yesil elmaya devam et.ama yesil caya dikkat et uykusuzluk yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…