60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatilim bitti , eve döndüm hem de ne dönüş , İstanbul trafiğiyle ''OOo Bacım hoşgeldin , neredeydin sen ? '' dedi bana resmen.
Topic almış başını gitmiş , herkese meraba , iyi geceler , sağlıklı diyetler.

grupla olması iyiymiş.bakalım umarım arkadaş da edinebilirim. yeşil elmaya bende bayılıyorum hiç bırakmam onu yeşil çay uykusuzluk mu yapıyormuş
aslında daha iyi benim için uykuyu sevmemeye başladım artık yeşil çay metabolizmayı iyi çalıştırıyor.

bu arada 2 km tempolu yürüyüşün mesela kaç dk sürüyor aynı şekilde koşun. :44: birde koşmak kas yapıyor ben koşamıyorum ondan.zaten bacaklarımda kas oluşmuş ya bisikletlerden yada tempolu yürüyüşlerden mi artık eritmeye şekillendirmeye uğraşıcaz bakalım

hoşgeldin teşekkürler sanada

Son düzenleme:
gözümün önündeymiş ben görememişim listeyi

1300 kalorilik diyet

Öğün Saatleri :
Sabah : 07:30 – 08:30
Ara Öğün: 10:00 – 10:30
Öğle : 12:00 – 13:00
Ara : 15:30 – 16:00
Akşam : 18:30 – 19:30
Ara : 21:00 – 21:30

kurallar :

Konserveden ve kuru meyvelerden kaçınınız.
Dileğiniz kadar bitki çayı içiniz ancak kahveyi 2 fincandan fazla içmeyiniz.
Sebze yemeklerine 2 yemek kaşığı yağ koyunuz öğlen salatalarınıza 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve keten tohumu koyunuz.
Verilen öğündeki yiyeceği aynı besin grubundan başka bir yiyecekle ( örn.taze fasulyeyi pırasa ile yada köfteyi bonfile)değiştirebilirsiniz.
Bir önceki öğünde fazla yeseniz bile asla bir sonraki öğünü atlamayınız
Gün boyunca ekstradan dileğinizce domates salatalık yiyebilirsiniz.
Listede 2 yemek kaşığı makarna ve ya pilav yerine 1 dilim ekmek yenilebilir.
Listedeki yemeği bulamadığınız yada bulamayacağınız takdirde önünüze gelen yemeğin % 30 daha az yiyiniz.
Gittiğiniz ortam yemek yemeğe müsait değilse kendinize 2 esmer ekmek arası sandviç hazırlayarak götürünüz.
Hergün 7-9 bardak su içiniz.

1.gün

Bitki çayı
2 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim esmer ekmek

1 porsiyon meyve

4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba
Salata
1 kase yoğurt

1 porsiyon meyve

4 yk.sebze yemeği
2 y.k makarna yada 1 dilim ekmek
Salata
1 kase yoğurt

1 bardak tarçınlı süt
1 porsiyon meyve

2.gün

1 bardak portakal suyu
1 adet yağsız tost
Domates
salatalık

2 adet galeta

4 y.k kuru fasulye
Yoğurt
salata
2 y.k pilav yada 1 dilim ekmek

1 adet meyve

Balık serbest
1 dilim esmer ekmek
Salata

1 su bardağı süt
1 adet elma

3.gün

Bitki çayı
1 kk beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek
Domates
Salatalık

1 porsiyon meyve

4 yk. Zeytinyağlı sebze yemeği
Cacık
1 dilim esmer ekmek

6 adet fındık veya 3 ceviz

Közleme patlıcan
Yoğurt
2 y.k pilav yada 1 dilim ekmek
Salata

½ bardak tarçınlı süt
1 porsiyon meyve

4.gün

Bitki çayı
1 adet yumurta ile menemen
1 dilim esmer ekmek

1 porsiyon meyve

4 yemek kaşığı taze fasulye
Yağsız salata
2 dilim ekmek
Cacık

4 adet diyet bisküvi

4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim ekmek
Salata
1 kase yoğurt

½ bardak tarçınlı süt
Meyve

5.gün

Bitki çayı
Beyaz peynir
2 dilim esmer ekmek
Maydonoz marul

1 porsiyon meyve

1 kase çorba
3 adet köfte
Salata
1 dilim esmer ekmek

1 adet poğaça

4 yemek kaşığı kıymalı kabak
1 dilim esmer ekmek
Salata
Yoğurt

½ bardak tarçınlı süt
1 porsiyon meyve

6.gün

Yulaf ezmesi
1 su bardağı süt
Tarçın meyve

1 porsiyon meyve
4 y.k sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
Salata
1 dilim esmer ekmek

½ simit
1 kk beyaz peynir

1 kase çorba
1 adet tavuk göğsü
Yağsız salata
Yoğurt
1 dilim esmer ekmek

1 bardak tarçınlı süt

7.gün

Bitki çayı
1 haşlama yumurta
4 adet siyah zeytin
2 dilim esmer ekmek
Domates
Salatalık

2 adet galeta

1 tabak yağsız makarna (domates soslu)
Yağsız salata

2 adet galeta
1 tabak taze fasulye
Cacık
1 dilim esmer ekmek
½ bardak tarçınlı süt
1 porsiyon meyve

arkadaşlar,yeni diyet listem içinde yorumlara açığım 1 ay harfiyen uygulamayı düşünüyorum. bakalım sonuç kağıdına nasıl yansıyacak :44: aylar geçtikçe bu düzene de alışırım. yeni bir liste yeni bir heyecan getirdi sanıyorum 1 ağustosta başlıcam bu diyete.sabahında ise tartılıcam.

selam kızlarr.. kahvaltıdan sonra vakit olmadıgından öglen yemegim domatesli kasarlı tost olduu accık da tursu yedimmm

arada 1 zeytinyaglı kücük dolma yedim..

2_3 tane lokma yedim:26::26::26::26:

aksam da bir büyük haslanmıs mısır yedimmm... su an ac gibiyim fakat yemicem belki bi bisküvi atarım agzıma

bana babam ölmüşş tatil mi düsüncem diyerekk depresyonuma kızan kocammm annesine kıyak olsun die bosver köyü su arsayı satarsak bayramda üçümüzz antalyaya gidelim dedi ben kayınvalidem ve kocam... hatta 12 yas altı bedava imişş o nedenlen yegenlerinden birinii belki parasını ödeyip ikisini de götürcekmişş.. ben mi degiştim kocam mı bilmiyorumm. içimden öyle seyler gecio 20 yılda 3_5 sevap aldıysamm kötü düsüncedenn gitti heralde allah ım beni ihsan etsinn..

Son düzenleme:
eksik yazdim yesilcayi aksam,yatacagimiz vakte kadar olan zamanda tuketmek uykusuzluk yapabiliyormus.sonucta icinde bir miktar kafein var.
bugun yuruyus ve kosu toplamda 20-25 dakika arasiydi diye hatirliyorum.yuruyusu 6-7 hiz araliginda..kosuyu ise 8.5 la basladim,10.5la bitirdim.kosum 6 dakika 30 saniye suruyor genelde.bugun ilkkez son metrelerde 10.5 ta kostum.istersen yarin net olarak yazarim.
benim bacaklarim hareketsizlikten cok yaglanmisti kosmak iyi geldi yeni yeni toparlaniyor.ic bacak feciydi.simdilik bende incelme var.ama alt bacak hala kalin gibi..
pilates yaparken cok guzel sekilleniyordu..spora gitmedigim zamanlar evde yapabilirim aslinda.ama tembelim.
bu arada salonda saunaniz varsa mutlaka mutlaka kullan muthis rahatlatiyor.spordan sonra olusan laktik asiti atiyor.kas agrilarina cok iyi geliyor ve dinlendiriyor.

kalktigimda

konfleks

aksam

sebze corbasii(ispanak,brokoli,karnibahar)
200 gr lahana salatasi
yarim cizkekk:)

yarim saat yuzdum.

hey açılın ben de zayıflayacağım!
şu an 1.67 boylarında ve 67.7 kiloyum :aaaaa:
62-63 iken iyi hissetsemde o zamanlar bile bi 55 olmayı çok istiyordum.
şmdi 67.7 !hemde doğum günümde!
pek listeleri sevmem ama gözünü karartıp diyete bağlanan birisiyim.
Arzuhalim336,yağtığın liste yiyeceğim şeylerin neredeyse aynısı,arada abur cubur yemesem zaten bu kadar yiyorum.
ama spor da yapacağım.
he ramazan gelio;ama iftar sonrası yürüyüş de güzel oluyor.
destek kızlar,birbirmize destek olalım!

selamm millet
cuma günü doktora gittim kal atışlarını dinledik ve gördük bebişin
şimdilik herşey sağlıklı gidiyo bakalım. 7 haftalık olmuş
kan ve idrar tahlili yaptılar sonuçları çarşamba günü alıcam

gözün aydın canım.hayırlı olsun,allah kucagına almayı da nasip etsin. 12 hafta bitene kadar çok dikkat et ama,kendini sakın olur mu,iş güç yapma

sağol canım
taşıncaz evin bitmesini bekliyoruz önceden evi toplamıştım eşyaları filan öyle duruyo ev şimdi. dolayısıyla iş çıkmıyo heryer toplu çünküü

sağol canım
taşıncaz evin bitmesini bekliyoruz önceden evi toplamıştım eşyaları filan öyle duruyo ev şimdi. dolayısıyla iş çıkmıyo heryer toplu çünküü

iyi o zaman sorun yok .ben ilk d
düşükten sonra bile sakınmadım kendimi,1 koli tasımıstım 3 kattan aşağı,ondan 2 gün sonra da yine kanama başladı ve düşük olmuştu işte.salaktım ben o zamanlar yaaa

bizde taşıncaz canım,dogu görevine gidiyoruz,evi toplamaya basladık,dolap içleri ve kitaplıktan basladık şimdilik birde halılar yıkanmaya gitti ama ev halısız olunca daha çok tozlanıyor galiba,cuma süpürdük sildik tüm evi,dün dısardaydık ama bugun ayaklarım toz içinde kaldı yıne,boş ev bile temizlik istiyo yani özellikle de cocuklar olunca

bu kız 2. kakasını yaptı yarım saat içinde ,gidip temizleyim,sonra da kahvaltı,öpüyorum,görüşürüz sonra

inş sonuçlar da güzel çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…