60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen niye cumaları çalışmıyosun:44:

kaç zamndır nedense şimdi sorasım geldi

yarın izinlimisin yarın cuma değilmi

Cumaları süt iznimdi.. Yılbaşına kadar izin verdiler bana.. Sağolsunlar.. Yani süt iznim devam ediyor diyebiliriz..

Canım İlaç ödem yapıyor kesinlikle.. Kilo artışın o yüzden bence.. Bide acayip iştah açıyor..
Yapmak gereken aynen dediğin gibi kendini tutmak...

iyilik yeni geldim hastaneye gitmiştim vebişin kalp atışlarını gördüm duydum artıkın yedi haftalık oldu

Gözünaydın Hugocuk.... sağlıklıca kucağına almak da nasip olur inşalah..

Cimcime hoşgeldin.. Geçmiş olsun canım.. şimdi daha iyi misin peki.. Dekanına da gıcık oldum... Ne terbiyesizler ya...

geçmiş olsun canım benim
hoşgeldin
biz de seni çok merak etttikk iyi olduğuna sevindim

cimcimecim hoşgeldin canım iyi yapmışsın değişiklik olmuştur senin içinde elazığa gidip gelmişsin .hareketsiz kalınca kilo almışsın ama geçerli sebebin var senin yeterki bebişine bişey olmasın canım

günaydın canımm,menülerden rahatsızlık duyanlar olacağını sanmam bence yazz,sonuçta kendini kontrol ettiğin bir yerr,1 ayda uuzn bir zman

Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh.
Allah kolaylık versin öyleyseeee

günaydın nugişşşş.nasıldı laser,acılı mı?elektrik çarpması gibi mi,ben de dayanabilirmiyim acaba diye soruyorum

Günaydın Nugi.. bne de tutmuyorum oruç ama burada menü paylaşmayacağım.. zaten hep aynı benimkiler ...
lazeri de yaptırmışsın hadi gözünaydın.. Nasıldı...

kız loxi günaydın allah kabul etsin nerelerdeydin sen kayboldun gittin ha de bakem bana:82:

günaydın cicim,afiyet olsun,ben aç ve susuzummmm

ya siz sahura kalkınca beni de çaldırsanıza bikaç kere,bugun çok üzüldüm kalkamadıgıma valla

günaydın canım bende midemden rahatsızım o yüzden tutamıcam. menülerimizi yazmayacak mıyız :44: oruç tutan arkadaşlarda 3-4 öğünlerini yazarlar ama :44:

Günaydın Nugi.. bne de tutmuyorum oruç ama burada menü paylaşmayacağım.. zaten hep aynı benimkiler ...

günaydın ycl cim iyi geçti kalın yütler olduğunda ve siyah sadece iğne batması gibi acıyordu ama ayva tüylerinde hiç acı yoktu biraz paket bölgem acıdı işte oda siyah kalın olunca normal ama dayanılmayacak değil hafif bi acı yani

ben paylaşmayı düşünüyorum ama :78: ayrıntısına kadar yazmam ama menülerimi ve sporumu yazmak istiyorum buraya yazınca iyi oluyor benim için hele ki yeni bir başlangıç yapmışken:93:

kız loxi günaydın allah kabul etsin nerelerdeydin sen kayboldun gittin ha de bakem bana:82:

günaydın bacımm sagol,mazeretim vardı asabiydim kaçtım valla,ama gizli gizli okudum sizi arada vakit buldukça ,asagı yukarı kim napiy biliyim yanibeni soracak olursan ancak tatil dönüşü kendime geldim ve 3 haftada 4 kilo verdim,bakalım ramazanda napcaz(bide taşınma işimiz var bu arada)ama ramazandan sonra tam gaz devam ederim kilo vermeye diye düsünüyorum,inş. öyle olur:97:

günaydın canım bende midemden rahatsızım o yüzden tutamıcam. menülerimizi yazmayacak mıyız :44: oruç tutan arkadaşlarda 3-4 öğünlerini yazarlar ama :44:

günaydın canım yazıp yazmamak sana kalmış ama sabahtan akşama kadar arkadaşlarımız burda aç duracaklar ister istemez canları bişey çekebilir bizede saygı duyup menülerimizi yazmamak düşer diye düşündüm.benim kararım bu ben yazmıyacağım ama kaçamak yapıldığı zaman kaçamak yaptık diyebiliriz sana kalmış bişey ama ben menülerimi bir ay boyunca yazmıyacağım

hoşbulduk canım benim.daha iyiyim ama genede dikkat etmem gerekiyor fazla hızlı yürümemem lazım.kamplumbağa bile benden hızlı yani...dekan değilki hiçbir arkadaşım demedi.çok zoruma gitti herkes hoş geldin rapor bahanesiyle tatil yaptın iyisin hadi diyiyorlar...neyse artık değerleri çıktı ortaya...
hoş bulduk canım.evet elazığ iyi geldi ailemi çok özlemiştim okadar sitresten sonra iyi geldi...gidişte eşim arabayla götürdü kendisi hemen döndü.dönüştede otobüsle geldim...göbişim bayağı belirginleşti artık saklamak imkansız görünüyor.karnımızı gere gere gezineceğiz artık..
geçmiş o sun canım benim
hoşgeldin
biz de seni çok merak etttikk iyi olduğuna sevindim
teşekkür ederim canım benim.zor bir süreçti atlattık en sonunda..

hoşgeldin canımmm...
malesef bu tür durumlarda kurunun yaında yaş da ynıyorrr,genelde hamileliği mazreteler geçiren okadar çok insan var ki amirlerde herkesi aynı zannediyor sanırımm.
gerçekten rahatsız olanlara yazık oluyor gerçekten,Allah yardımcın olsunn,bir an önce atlat bu sıkıntılı dönemini inşallahhh.
bende her ay 1 kilo almıştım ve 9 kilo fazlalıkla birimiştim hamilleiğimii,hala kontrol senin elinde,daha fazla almamaya dikkat et canımmm.
orucunuda Allah kabul etsin,Allah kolaylık versin,hamile halinle tutabiliyorun ya ne mutlu sana

günaydın fambımm yok canım yazmak isteyenler yazsın ben yazmıcam olmaz .kontrol ettiğim bi yer ama zatende sürekli yediğim aynı menüler bir aydan bişey olmaz .

günaydın nugişşşş.nasıldı laser,acılı mı?elektrik çarpması gibi mi,ben de dayanabilirmiyim acaba diye soruyorum

dayanırsın canım bende kıllar birde çok ve kalındır sende öyle değilse zaten acımaz ama şuda var markadan markaya değişiyormuş mesela benimkinin derecesini 3 le yaptı burda bir arkadaşım başka yere gidiyo onun markası değişik oda benimkini 45 derecede yaptı diyo yani farklı markaların farklı derecesi oluyo demek.ama onunkininde acımıyomuş pek

bozduracağımm altınla lazer yaptırmaya eşimi ikna ettim ,daha doğrusu istediğini yap napimm didi
şimdi sıra iyi bir yer bulmak ve kışı beklemek :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…