sen niye cumaları çalışmıyosun:44:
kaç zamndır nedense şimdi sorasım geldi
yarın izinlimisin yarın cuma değilmi
günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim uykumda yok şu anda kaç gündür spor yapmıyorum acaba spordanmı uykum geliyorduki benim:44: bugün kızımı hastaneye babasının yanın ziyarete götürcem resimde yapmış babası için kızım hastane odasında babası yatıyo resimde .bugünde spor yapamam yarın çalışmıyorum ama lazere gidicem 12 de öğleden sonra teyzemin kızı geliyo ailesiyle yapamam pazarda yapamam pazertesi giderlerse yaparım gitmezlerse yapamam yine .bu arada muhtemelen bu antidepresan ilaç kilo aldırıyor spor yapmama rağmen vermiş değilde almış görünüyorumdemekki kendimi tutmasam dahada çok alıcam kilo
iyilik yeni geldim hastaneye gitmiştim vebişin kalp atışlarını gördüm duydumartıkın yedi haftalık oldu
uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...
uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...
günaydın canımm,menülerden rahatsızlık duyanlar olacağını sanmam bence yazz,sonuçta kendini kontrol ettiğin bir yerr,1 ayda uuzn bir zmanherkeze günaydın hayırlı ramazanlar diliyorum.ben midemden raatsız olduğum için oruç tutamıyorum maalesef onun için beslenme düzenime devam ama burda oruç tutanlar olacağı için menülerimi yazmıyacağım.spor yapamadım hiç misafirlerim var yarın gidecekler bir hafta sonra tekrar gelecekler yine 2 gün kalıp bu sefer temelli gidecekler bu arada lazeride yaptırdım
Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh.günaydın kızlarrr.ramazanımız hayırlı olsun,günahlardan arınmamıza vesile olsun inşallah(amin)
ben ilk geceden kalkamadım sahurauyuyakaldım,tam ezanda uyandım ,2 brd su içip yattım,bugun zor geçmez inş( ama ilk günün heyecanı ya kolay gecer dimi)
herkeze günaydın hayırlı ramazanlar diliyorum.ben midemden raatsız olduğum için oruç tutamıyorum maalesef onun için beslenme düzenime devam ama burda oruç tutanlar olacağı için menülerimi yazmıyacağım.spor yapamadım hiç misafirlerim var yarın gidecekler bir hafta sonra tekrar gelecekler yine 2 gün kalıp bu sefer temelli gidecekler bu arada lazeride yaptırdım
herkeze günaydın hayırlı ramazanlar diliyorum.ben midemden raatsız olduğum için oruç tutamıyorum maalesef onun için beslenme düzenime devam ama burda oruç tutanlar olacağı için menülerimi yazmıyacağım.spor yapamadım hiç misafirlerim var yarın gidecekler bir hafta sonra tekrar gelecekler yine 2 gün kalıp bu sefer temelli gidecekler bu arada lazeride yaptırdım
günaydın kızlarrr.ramazanımız hayırlı olsun,günahlardan arınmamıza vesile olsun inşallah(amin)
ben ilk geceden kalkamadım sahurauyuyakaldım,tam ezanda uyandım ,2 brd su içip yattım,bugun zor geçmez inş( ama ilk günün heyecanı ya kolay gecer dimi)
günadydın kızlarrrrrrr,herb,keşlere hayırlı ramaazanlarrrrrrrr
dün ilk sahurumuza kalkmış olduk ben eşim ve tabiki kızımmm
kızımda aruç tutacak bizle beraber onun orucu akşam ezanıa kadar şeker ve çikolata yemmek olacak tabiiii,sahurda bol bol şeker çikolata yeemedi ama karpuzz yedi yattı,gece bide pencremizin önüne pamuk prensesi gelsi haftalardır görmüyodu kızmm(mahllenin bembeyaz kedisi oluyor pamuk prenses koydu adını)
güzel bir sahur olduuu,azcıkk uykusuum ama zamanla alışırım bu duruma inşallahhh
gelelim sahurda yidikleirme
1-1,5 dlm tam buğday ekmeği(bu ekmeği kendim yaptımmm)
4-5 yk patlıcan salatası
1 kk beyaz peynir
1 dlm karpuz
avuç içinin yarısı kadar tavuk
2 hurma
o kadar çok su içtim ki karnım çabuk doydu:44:
hala 61,5 kiloyummmmm bu aradaaa
Günaydın Nugi.. bne de tutmuyorum oruç ama burada menü paylaşmayacağım.. zaten hep aynı benimkiler ...
lazeri de yaptırmışsın hadi gözünaydın.. Nasıldı...
Günaydın Nugi.. bne de tutmuyorum oruç ama burada menü paylaşmayacağım.. zaten hep aynı benimkiler ...
lazeri de yaptırmışsın hadi gözünaydın.. Nasıldı...
kız loxi günaydın allah kabul etsin nerelerdeydin sen kayboldun gittin ha de bakem bana:82:
günaydın canımbende midemden rahatsızım o yüzden tutamıcam. menülerimizi yazmayacak mıyız :44: oruç tutan arkadaşlarda 3-4 öğünlerini yazarlar ama :44:
hoşbulduk canım benim.daha iyiyim ama genede dikkat etmem gerekiyor fazla hızlı yürümemem lazım.kamplumbağa bile benden hızlı yani...dekan değilki hiçbir arkadaşım demedi.çok zoruma gitti herkes hoş geldin rapor bahanesiyle tatil yaptın iyisin hadi diyiyorlar...neyse artık değerleri çıktı ortaya...Cumaları süt iznimdi.. Yılbaşına kadar izin verdiler bana.. Sağolsunlar.. Yani süt iznim devam ediyor diyebiliriz..
Canım İlaç ödem yapıyor kesinlikle.. Kilo artışın o yüzden bence.. Bide acayip iştah açıyor..
Yapmak gereken aynen dediğin gibi kendini tutmak...
Gözünaydın Hugocuk.... sağlıklıca kucağına almak da nasip olur inşalah..
Cimcime hoşgeldin.. Geçmiş olsun canım.. şimdi daha iyi misin peki.. Dekanına da gıcık oldum... Ne terbiyesizler ya...
hoş bulduk canım.evet elazığ iyi geldi ailemi çok özlemiştim okadar sitresten sonra iyi geldi...gidişte eşim arabayla götürdü kendisi hemen döndü.dönüştede otobüsle geldim...göbişim bayağı belirginleşti artık saklamak imkansız görünüyor.karnımızı gere gere gezineceğiz artık..cimcimecim hoşgeldin canım iyi yapmışsın değişiklik olmuştur senin içinde elazığa gidip gelmişsin .hareketsiz kalınca kilo almışsın ama geçerli sebebin var senin yeterki bebişine bişey olmasın canım
teşekkür ederim canım benim.zor bir süreçti atlattık en sonunda..geçmiş o sun canım benim
hoşgeldin
biz de seni çok merak etttikk iyi olduğuna sevindim
günaydın canımm,menülerden rahatsızlık duyanlar olacağını sanmam bence yazz,sonuçta kendini kontrol ettiğin bir yerr,1 ayda uuzn bir zman
Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh.
Allah kolaylık versin öyleyseeee
günaydın cicim,afiyet olsun,ben aç ve susuzummmm
ya siz sahura kalkınca beni de çaldırsanıza bikaç kere,bugun çok üzüldüm kalkamadıgıma valla
günaydın nugişşşş.nasıldı laser,acılı mı?elektrik çarpması gibi mi,ben de dayanabilirmiyim acaba diye soruyorum
günaydın ycl cim iyi geçti kalın yütler olduğunda ve siyah sadece iğne batması gibi acıyordu ama ayva tüylerinde hiç acı yoktu biraz paket bölgem acıdı işte oda siyah kalın olunca normal ama dayanılmayacak değil hafif bi acı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?