60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar arada kaynamasın diyetisyenin verdiği listeyi yazmıştım haftasonu.bakmak isteyenlere hatırlatma

kızlar arada kaynamasın diyetisyenin verdiği listeyi yazmıştım haftasonu.bakmak isteyenlere hatırlatma

canım peki bu listeyle ayda kaç kilo hedeflediniz?
ben de gitcem diyetisyene

şimdi hepinize danışmak istiyorum
ilk ay 3 kilo
2. ay 2 kilo
3. ay 1 kilo
4. ay 1 kilo
sonra hep hep 1 kilo
daha 20li yaşlarda bu kadar emeğe,spora bu kilolar hiçç olmuyor
bana aşırı yavaş geliyor bu durumu çözmem gerek
sizcceeeeeeeeeee

ben tammen bitsin isritorummm,iğneli epilasyonda hepsi bitiyormuşş snaırsamm,azcık araştırmma lazımmmm,hastanede yaptırmak istioyrum aslında ben,bakayım bir.
bide her çıktığında tek tükde olsa jiletle almak sinir bozucu çünkü ertesi gün diken gibi yine çıkacakk:44:

eşim kızımı hastaneye götürmüştü,biraz üşütmüş sabah kustu falan neyse,çubuk kraker almışş mide bulanıtısına iyi geliyo diye,kızımda bir kısmını yemişş gerisi kalmışş,eşimde etrafa dökülmesi yiyimde bari demişşş
paketin yarıdan fazlasını yemiş oruç haliyleeeüstüne birde su içecekmiş ki su az kaldı şimdi kızda ister diye içmemişşş
karnını iyi doyurmuş yaniiii

Direk güldüm ben de mesajın sonu başını bastırdı resmen..
Geçmiş olsun fambığın kızına da...

canım süper ya ilk günlerde böyle oluyor.unutarak yediği için bozulmaz zaten ohhhhhhh ara öğün olmuştur kendine...birde su içseydi tam olurduya kısmet değilmiş.kızınada çok geçmiş olsun canım benim...

o da kızın peşinde koşarken midem bulanmıştı diyo,Allahın ikramı işte üstüne birde su içeymişimmm iyi olacaktı ama diyooo

:97:günaydın kızlabr hepicinizee herkese hayırlı ramazanlarr.
ben emzirdiğim için malesef bu sene oruç tutamıyorum.allah tutanlarınoruçlarını kabul etsin.. sabah kahvaltım
1 dilim light ekmek
1 tane küçük fırnda omuş kabak köftesi
1 dilim peynir bol domates salatalık
2 tane ceviz
1 bardak çay
ara
activa
yaa kızlar benim görümcem diyet yapıyormuş emziriyor oda diyokii
ben ekmeği tamamen kestim hiç ekmek yemiyorum.bulgur,pilav,makrna hiç yemiyorum diyor.kahvltıda 1 hafta yulaf 1 hafta nesfit yiyormuş.soda limon içiyormuş o yağları akıtıyormuiş.ve 16kg vermiş şincik bunun yaptığı sağlklımı sizce?böle diyet olurmu?

canım onu sormadım zaten artık şu kadar zamanda şu kadar kilo vermem lazım diye birşey demiyorum kendime.sadece şu kadar kilo vermem lazım diyorum.ben çok ciddi kilo verdiğim için kilo verme hızım azaldı artık öyle hedef koymadım kendi kendime de.aralığa kadar şu kadar kilo vericem ayda şu kadar gibi şeyler yaparsak kendimizi sınırlandırmış oluyoruz bu fayda değil zarar getiriyor.tecrübeyle sabittir.bu benim hatalarımdan biriydi.burdaki arkadaşlar hep der sabır işi diye öyle maalesef tezcanlı bir insan için zayıflamaya çalışmak daha da zor ilk aylardaki gibi kilo vermeyi beklemek yanlış bir düşünce.bu kilo verme sürecinde üç süreç varmış kilo verme,kilo alma ve kilo duraksaması.spor da yapıyorsundur kas olmuştur o tartıya yansır.önemli olan yağdan gitmesi.millet kilo verdim diye seviniyor ama sudan gitmiş haberi yok.neyse senin belki metabolizman yavaş belki de yavaşladı :44: bir sağlık problemin var mı :44: o da etkileyebilir.
baya bi önce famirin burda yazdığı birşey vardı aynen şuydu sürenin ne önemi var kızlar,yawwww önemli olan geri gelmemesi değil mi. ta o aklımda kalmış çok doğru demişti ama
bence metabolizmanı hızlandırmaya çalış kafana takmamaya çalış ve sabret diyetisyene de gidecek olmana sevindim

Son düzenleme:

yawwwwwwwwwwwwww kısmını bilenem yazmışınnn heeee
peki sen benim şu lafımı bileyonnnnn muuu
az veren yağdan çok veren kastannnnnası ama
burda bir iki özlü söz daha üretmiştimm ama unuuttumm şinciii:44:

hoşgeldin çok merak ettik seni
oruç tutmasan iyi olur sıcakda susuzluk zor ben tutmuyorum susuzluğa dayanamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…