kızlar arada kaynamasın diyetisyenin verdiği listeyi yazmıştım haftasonu.bakmak isteyenlere hatırlatma
şimdi fambıkçım olay şöyle oluyojiletle alındığı zaman hemen çıkıp uzuyoya bide mesela bazen kökler görünmüyo yada batık oluyo bunların hemen çıkması ve batık olmaması için galiba.ben şimdi cumartesi günü gittim 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi bana bu gideceğimde hiç almadan gidecem laze nereleri görmüş görmemiş bakacaklar ama sonraki günlerde çıkan yerlerden kılları jiletle temizleyebilecem ama zaten çoğu dökülüyo tek tük çıkıyo burdaki arkadaşlarımdan da gördüm çok ve birçok arkadaşım zaten ilk seansta çoğunluğu dökülüyo demişlerdi.ne kadar sürecek dersen lazerden hiç kılları biteni duymadım ben vardır belkide ama yinede tek tük çıkıyomuş öyle duydum benim gittiğim yer anlaşmam bitene kadar gidecem ama benim için iyi olan tarafı ben çok kıllıyım canım ve gü rbendeki kıllar bitmese bile tek tük çıkmasına bile razıyım ben başka sorun varsa alabilerim
eşim kızımı hastaneye götürmüştü,biraz üşütmüş sabah kustu falan neyse,çubuk kraker almışş mide bulanıtısına iyi geliyo diye,kızımda bir kısmını yemişş gerisi kalmışş,eşimde etrafa dökülmesi yiyimde bari demişşş
paketin yarıdan fazlasını yemiş oruç haliyleeeüstüne birde su içecekmiş ki su az kaldı şimdi kızda ister diye içmemişşş
karnını iyi doyurmuş yaniiii
eşim kızımı hastaneye götürmüştü,biraz üşütmüş sabah kustu falan neyse,çubuk kraker almışş mide bulanıtısına iyi geliyo diye,kızımda bir kısmını yemişş gerisi kalmışş,eşimde etrafa dökülmesi yiyimde bari demişşş
paketin yarıdan fazlasını yemiş oruç haliyleeeüstüne birde su içecekmiş ki su az kaldı şimdi kızda ister diye içmemişşş
canım süper ya ilk günlerde böyle oluyor.unutarak yediği için bozulmaz zaten ohhhhhhh ara öğün olmuştur kendine...birde su içseydi tam olurduya kısmet değilmiş.kızınada çok geçmiş olsun canım benim...
pala bıyıklarım nasıl nugiii,seninkinden az mı çok muu
canım peki bu listeyle ayda kaç kilo hedeflediniz?
ben de gitcem diyetisyene
şimdi hepinize danışmak istiyorum
ilk ay 3 kilo
2. ay 2 kilo
3. ay 1 kilo
4. ay 1 kilo
sonra hep hep 1 kilo
daha 20li yaşlarda bu kadar emeğe,spora bu kilolar hiçç olmuyor
bana aşırı yavaş geliyor bu durumu çözmem gerek
sizcceeeeeeeeeee
canım onu sormadımzaten artık şu kadar zamanda şu kadar kilo vermem lazım diye birşey demiyorum kendime.sadece şu kadar kilo vermem lazım diyorum.ben çok ciddi kilo verdiğim için kilo verme hızım azaldı artık öyle hedef koymadım kendi kendime de.aralığa kadar şu kadar kilo vericem ayda şu kadar gibi şeyler yaparsak kendimizi sınırlandırmış oluyoruz bu fayda değil zarar getiriyor.tecrübeyle sabittir.bu benim hatalarımdan biriydi.burdaki arkadaşlar hep der sabır işi diye öyle maalesef tezcanlı bir insan için zayıflamaya çalışmak daha da zor ilk aylardaki gibi kilo vermeyi beklemek yanlış bir düşünce.bu kilo verme sürecinde üç süreç varmış kilo verme,kilo alma ve kilo duraksaması.spor da yapıyorsundur kas olmuştur o tartıya yansır.önemli olan yağdan gitmesi.millet kilo verdim diye seviniyor ama sudan gitmiş haberi yok.neyse senin belki metabolizman yavaş belki de yavaşladı :44: bir sağlık problemin var mı :44: o da etkileyebilir.
baya bi önce famirin burda yazdığı birşey vardı aynen şuydusürenin ne önemi var kızlar,yawwww önemli olan geri gelmemesi değil mi. ta o aklımda kalmış çok doğru demişti ama
bence metabolizmanı hızlandırmaya çalış kafana takmamaya çalış ve sabretdiyetisyene de gidecek olmana sevindim
uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...
hugomuz hamileymiş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim...çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?