60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet şirin gelmişti de
bak onu bilmiyordum o da iyimiş diğer özlü sözlerini de hatırlayınca yazar mısın

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de oruç tutmuyorum su için bebişimin susuz kalmasını istemem ve çalıştığım için çok halsiz kalırdım tutarsam toparlanamzdım. Ama sahura kalkıyorum eşimle beraber.

günün anlam ve önemüne uygun olsun di mi ama,kurban bayramında ne koyacağımı düşünün artıkkk
nörüyon topişşşş,kız sen 7 haftalık mı oldun,ne araa:44:

valla bende anlamadım :44: bu hafta 6. haftamızdı doktor 7 dedi. gelişimi 1 hafta önden gidiyii
kefir bebişi noolcek işte
eşim evde bugün işe 4 te gidecek uyuyo şimdi
evet yaa gündemi takip ediyosun bayıldım
senin palalarmı daha büyük nugininkilermi

hugocuk benim sonuçlara listeme daha bakmadın sanırım bir bakar mısın :78:

baktım canım ama ben diyetisyen listelerine yorum yapmıyorum sonuçta senin ölçümlerine göre ayarlanmış bir liste o yüzden sonuçta diyetisyen bizden daha iyi bilir
geri kalan kilocuklarınıda bu şekilde veririsin

ulrasonda önden gider zaten canım sen kendi haftanı takip et,bananda senin kız maşşlahh 4 kilo doğacak diyodu dr doğmadan 4-5 saat önceki ultrasona bakara ama 3 kilo ancak doğmuştu

pardon canım listeyi değil sonuçları diyecektim yalnızca doğru demişsin.tabi öyle. yağ oranım 23.50 imiş.fotoğrafımı görmüştün sen hatırlarsın ben daha çok çıkacağını düşünüyordum çok yağım yokmuş o zaman çok kilo vermeden kaynaklanıyor o görüntü di mi :44:

Selam cicişlerimmmmm ponpidikkk tosbaalarım bugün yoğun bir pazartesii heran yazamayabilirim oruç tutanlara kolaylıklar diliyorum allah kabul etsinn öpücükklerrrrrr

evet canım fotoyu hatırladım. yağın çok değilmiş ama sanırım belli bölgede toplanmasından kaynaklanıyo o yüzden çok gibi duruyo bölgesel egzersizlerle çok fayda görürsün canım.
tabiki çok kilo vermeden dolayıda gevşeme vardır o da olduğundan yağlı gösterir. bölgesel egzersizlerle yeni lsitenle sorunu çözersin merak etme canım

anladım canım.teşekkür ederim. egzersizlere tam gaz devam çözücem inşallah

hoşgeldin çok merak ettik seni
oruç tutmasan iyi olur sıcakda susuzluk zor ben tutmuyorum susuzluğa dayanamıyorum çünkü

hoş bulduk canım benim...bende orucu denemek için tuttum bakalım tutabildiğim kadar artık.tutamazsam diğer günler tutmam mecburen...senide tekrar tebrik ederim...hayırlı olsun şeker....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…