afiyet olsun fambıkcımm. şu kızınla hikayelerinz çok güzel yaa çocuk sevgim isteğim tavan yapıyiiiiigünadydın kızlarrrrrrr,herb,keşlere hayırlı ramaazanlarrrrrrrr
dün ilk sahurumuza kalkmış olduk ben eşim ve tabiki kızımmm
kızımda aruç tutacak bizle beraber onun orucu akşam ezanıa kadar şeker ve çikolata yemmek olacak tabiiii,sahurda bol bol şeker çikolata yeemedi ama karpuzz yedi yattı,gece bide pencremizin önüne pamuk prensesi gelsi haftalardır görmüyodu kızmm(mahllenin bembeyaz kedisi oluyor pamuk prenses koydu adını)
güzel bir sahur olduuu,azcıkk uykusuum ama zamanla alışırım bu duruma inşallahhh
gelelim sahurda yidikleirme
1-1,5 dlm tam buğday ekmeği(bu ekmeği kendim yaptımmm)
4-5 yk patlıcan salatası
1 kk beyaz peynir
1 dlm karpuz
avuç içinin yarısı kadar tavuk
2 hurma
o kadar çok su içtim ki karnım çabuk doydu:44:
hala 61,5 kiloyummmmm bu aradaaa
cnm benm zaten ilk seansta yapılanlar çıkmıo tekrar kalanlar çıkıo onlarda o kadar azki jiletle alsan bile çok az çıkaak görürsün öle orman gibi fln olmuo yanievet kışı bekle bayan bana 2 gün güneş görmeyecek dedi dün misafirlerle denize gittik ormanlık alanda oturduk ama ağaçların aralarından güneş geliyodu annemden uzun kollu penye buluiz almıştım onu giydim bende gün boyuncao değilde ben kollarımda yaptırdım ilk jiletle aldı şimdi bunlar çıkınca gür diken ddiken olacak dökülene kadar nasıl saklayacam ben biraz uzun kollu birşeyler giymem lazım:44:antalyanın sıcağında bide :97:
fambıkcım şimdik şöle oluor ağda yada epilasyon aleti gibi şeylerle alırsan kıllar köklerinden kopuo ee amaç zaten lazerle kıl köklerini yakmak ee sen kılı kökünden alırsanjiletle alınmasının mantığı nedir acaba:44:
bide bunu yaptrdınya ne kadar süre gitmeeyeceksin,kaç ay sonra gidip tekrrar yaptıracaksın ve bu ne kladar daha sürecek acabüüüüüüü,tamamen bitene kadar mı,tamamen bitecek mi yada :44:
:97:günaydın kızlabr hepicinizee herkese hayırlı ramazanlarr.
ben emzirdiğim için malesef bu sene oruç tutamıyorum.allah tutanlarınoruçlarını kabul etsin.. sabah kahvaltım
1 dilim light ekmek
1 tane küçük fırnda omuş kabak köftesi
1 dilim peynir bol domates salatalık
2 tane ceviz
1 bardak çay
ara
activa
yaa kızlar benim görümcem diyet yapıyormuş emziriyor oda diyokii
ben ekmeği tamamen kestim hiç ekmek yemiyorum.bulgur,pilav,makrna hiç yemiyorum diyor.kahvltıda 1 hafta yulaf 1 hafta nesfit yiyormuş.soda limon içiyormuş o yağları akıtıyormuiş.ve 16kg vermiş şincik bunun yaptığı sağlklımı sizce?böle diyet olurmu?
afiyet olsun fambıkcımm. şu kızınla hikayelerinz çok güzel yaa çocuk sevgim isteğim tavan yapıyiiiii
yaw fambığım çok az yeyemişsinmi:44:16 saat aç kalıoruz sonuçta valla ben dayanamam senn bu yedklerinle gibi geldi bana.:44::44::44:şimdi yedklerimi yazcam görürsün ne kadar yediğimi.
bide ben iftarda çok çabuk tıkanıorum ekmek neredeyse hiç yemem belki bazen 1 dilim bazen 2 kaşık pilav fln. o yüzden sahuda kullanıorum ekmek hakkımı.
cnm benm zaten ilk seansta yapılanlar çıkmıo tekrar kalanlar çıkıo onlarda o kadar azki jiletle alsan bile çok az çıkaak görürsün öle orman gibi fln olmuo yani
fambıkcım şimdik şöle oluor ağda yada epilasyon aleti gibi şeylerle alırsan kıllar köklerinden kopuo ee amaç zaten lazerle kıl köklerini yakmak ee sen kılı kökünden alırsan
neeyi yakacaklar lazerle. o yüzden jiletle alınıo kıl kökleri kalsınki lazerle yakılsın die okeytoooo
seana aralığı kişiye göre değişio.yapılan yerler çıkmıo zaten her defasında kalanları yapıolar bölgeye göre de değişio. kimi bölge 3 senasta bitio kimi bölge 6-7 seansta iştebööle.
ben baya araştrdım da bi yaptrması kaldı
işe başlıyım ilk işim olcak inş şuan yer ve fiyat araştıorum internetten bulup mail atıorum onlarda bana fiyat listesi yoluolar. bakalım seçicem birini:44:
günaydın cnm yaw ben sizin yedklerinixe bakıoruımda ben bayaa yemişim yanii. sende az yemişsin yani bunlarla ben akşama kadar dayanam gibi gelio.sen dayanırsan süper.
bide emziriosun.:44:
cnm görümcenin mantığı bence yanlış. emzirmeyi bırakacak elbet birgün ekmek yemeyede başlayacak ozman almayacakmı kilo. ben her zman diorum keşke ekmek yesekde dier yediğimz sağlıksız şeyleri yemesek yani. ben ekmekten korkmuorum.
okadar yediğimz tatlılar yağlılalar kızartmalaar hamur işleri bize kilo yapan. yoksa yağsz şekersiz ekmek nie kilo yapsınki abartmadığın sürece
kukjicimm ben kalkar kalkmaz yemek yemeye bir türlü alışmadım işte diyetteiken buna kendimi alıştırdım gerçi ama yinede beklenen performansda yemek yiyemiyorummbide suyu fazla içtim sanırsam tıkandım birazz.
diğer günlerde normale dönerim kanımca,genelde kalkmam ben sahura ama bu sene kalkmak istiyorum iftarda fazla abarmamamk için,hem bereket vardır derlerr,kalkarım inşallahh.
lazer konusundaki açıklaman için teşekkür ederimm,eğer öyle isee bende işte kışı bekliyorum uygun yeride bunlunca yaptırıcam inşallahh,bende çok dertliyim bu konudaaa,haftada bir epilasyonn sıkmaya başladı artıkkkk
ben geldimmmmm
hafta sonu gezdk dolaştık süper kaçamaklarla ramazanı karşıladım.
herkesin ramazanı şerif i mübarek olsun Allah ibadetlerimizi kabul etsin(amin)
şimdik gelelim sahurda neler yedim
1 yufkaya 4 kaşık patates salatası koydum dürüm yaptım yedim.
yanında domates salatalık biber
1 yk yoort
1 fincan şekersiz çay
3-4 kaşık soğuk ayran çorbası
sonra bir yufkanın uucndan da 1-2 kere pekmeze bandım.:44:
yani yufkalar 5 dilim ekmek etse 4 kaşık patates salatasıda 2 dilim ekmek etse
toplamda 7 dilim ekmeği hüplettim. ama yufka çok büyük deildi kalında deildi. hadi benmkisi 6 dilim etsin dielim dediğim gibi akşama 1 dilim ekmek hakkım var o da bana yeterde artar iftarda tıkanıorum ben.
kızlar yedkleriniz tabiki yazabilrsinz benmde asla cnm çekmez karşımda yense bile çekmez nolcak bizde akşama yicez işte .
hatta daha iyi olur bizede fikir veriri akşama ne yapsak die
fambıkcım kızına geçmiş olsun eşinede afiyet olsun
hugom bebişinin kalbisini dinlemişşayyy ne güzelll
nugim yecalam naruşum berilcim jean arzu herkes de iyi heralde hepinizi öpüroum.
şimdi ufak tefek işlerim var evde bakalım onları yapayım yavaştan sizede katılırım
anladım cnm evet bi kaç gün içinde alışırsın inşallah.
lazer konusunda haklısın hele yazın kan dolaşımı hızlı olduğu için bide çabuk terlediğimz için çok çabuk çıkıo kıllar . bide dikkat ediorum sapık gibi bu seferde milletin kolunu bacağını incelemeye başladımvalla herkes yaptrmış
çok belli oluo zzaten lazer yapılmış bacak kaymak gibi dümdüz.
biz neyle alırsa alalım öyle pürüzsüz olmuo. tavuk gibi diken diken tüy yerleri bellioluo ama lazerde yok öle bişi dümdüz. inşallah en kısa zmanda kurtulurz famıkcım.
bende şimdi bi fiyat listesi dah gelmiş de onu inceliodum. bi tanıdık giidio.çok memnun.bende bu merkeze galiba buraya gidicem:44: tüm bacak+genital+ bikini+koltuk altı = 400 lira( tek seans fiyatı bu)
ortalama 5 seans sürse 2000 lira edio. razzıyım ben.
belki bazı bölgeler 3-4 seans ta bitebilir.
slm kizlar ramazaniniz ´mubarek olsun ALLAH oruclularin orucunu kabul etsin oruc tutamayanlarada nasib etsin ins ben bu hafta 55 7 ciktim bu haftada 700 gr versem süper olacak haftaya türkiyedeyim ins diyete ara veririm artik gelincede kaldigim yerden devam tabiki bir iki kilo almis sekilde fazla abartmam ins
uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...
benim bir arkadaşta kayseride tıp merkezinde 2000e anlaşmışş,demekki ortalaama fiyat buu.nugide 2000e yaptırdım diyo zaten.
bende razıyım bu durumda ne edyim,dediğin gibi yawww yolunmuşşş tavukk kiminn geziyorum bende,bide bazı yerlerde kıllar tersine çıkıyoo,kıl dönmesi diyolarya onun gibi,o tomurcuğu koparıyorum kıl çıkıyo içinden falan,öffff bende yaptırıcimm bendeee:84:
tebriklerrrrr:92:
daha önce kaçtın hiç hatırlamıyorum tabiii:44:boyunu falan:44:
ben tatilde aldığım 1 kiloyu henüzz veremedim,bu hafta dikkat ettim aslında amayinede gitmedii,
akşam iftardan önce tartılayımda moralim yerine gelsin barrii,bol su kaybı ile kaç çıkıcam acabüüü
kız nugiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnnn:82:
lazerle ilgli bişey sorcam gel çabukkkk..
peki lazre gitmeden önecede ağda eğilasyon falan yaptırmıcaz mı bisüre jiletle alıcaz azcık uzayınca mı gitcezz napcazzzz
canim benim bildigim kadariyla agda yasak cok SIKIsirsan jilet yapiyosun bide ayda bir olmasi lazim yani 4 hafta arada gececek
famircim tatildeki 1 kilolu atamadim diye üzülüyorsun ya söle bi payladim geldi aklima bende arada cok kacirinca yapiyorum vijcan corbasi yapiyorum gün boyu onu iciyorum o 1 kiloyu bi günde atiyorum denemek istersen bi fikir veriyim dedim oruclumusun bilmiyorumda gerci
ayyy evet cnm yaa hele o kıl dönemeleri çok kötüüüü. bazen tek tek çıkarıorum bazende kalıo öle napıyımmmbenim bir arkadaşta kayseride tıp merkezinde 2000e anlaşmışş,demekki ortalaama fiyat buu.nugide 2000e yaptırdım diyo zaten.
bende razıyım bu durumda ne edyim,dediğin gibi yawww yolunmuşşş tavukk kiminn geziyorum bende,bide bazı yerlerde kıllar tersine çıkıyoo,kıl dönmesi diyolarya onun gibi,o tomurcuğu koparıyorum kıl çıkıyo içinden falan,öffff bende yaptırıcimm bendeee:84:
afiyet olsun cnm.sporun mutlaka işe yarıodur merak etme sen.Spor yaptım geldim kızlar. şimdi öğle yemeği zamanı..
Sporumu da kısalttım mecburen işe geç kalıyorum diye.
umarım işe yarıyordur, boşu boşuna yorulmuyorumdur..
tebrkler cnm inşallah veririsin kalanlarıda en kısa zmandaslm kizlar ramazaniniz ´mubarek olsun ALLAH oruclularin orucunu kabul etsin oruc tutamayanlarada nasib etsin ins ben bu hafta 55 7 ciktim bu haftada 700 gr versem süper olacak haftaya türkiyedeyim ins diyete ara veririm artik gelincede kaldigim yerden devam tabiki bir iki kilo almis sekilde fazla abartmam ins
hosgeldinn balımm..cok cok gecmiş olsun.iyilesmene sevindim iyi olmuss hava degişikligi. 4 kg aldım demişsinn ne önemi var sonra onlarıı toplu halde verirrsinn.. hem simdi hareket etmeye baslayınca telafi olur onlar yattıgın için olmusturr... benn susuzluga dayanamamm diye denemedim bile. hayatımda içmedigim suyu içiyorum hergğnn.. ac kalırım ama susuzz kalamazdım heralde neyse bebegin nasıl kocamann olmustur artık cinsiyetle ilgili bişi dedi mi doktorr testlerini yaptırdın mı???
tünaydınn kızlaaaarrrrrrrrrrramazannnınızz hayırlıı olsunnn, evlerinize berekett getirsinnn, yaradann günahlarımızı affetsinn.. dün gece sinemaya die evden cıkıpp gidip kocişe sahurlukk bişiler aldık. ramazan da giderizz iftar yapar sonra sinemaya da gideriz cay içmeyede giderizz ne istersenn yaparız tamamm mı dedi.. anlastık didim bende.. ona sahur için bi sürü meyveli yogurt ve dardanel in soguk sandviclerinden aldık.. sadece onları yiyorr .neyseben kahvaltımı ettim ama yazmıycam yediklerimi zaten cok bişi yemedim.. kocişimle kahve içip muhabbet etmedik bu sabahh oruclu die bi tek o sıkıcıydı.. neyse aksam cay içerken ederiz bizde... bugün bi mutlulukk bi huzurr var içimde anlatamamm... az sonra accık ev işi yapıcamm.. sonraa kocişimee iftarr sofrasıı içinn hazırlık yapıcem.. bu bizim evli olarak ilk iftarımızz olcaktıı ama evli ve cocuklu ilk iftarımızz olcak artık
cnm lazere gitmeden öncesinde 1hafta önces,ne kadar ağdayla yada epilasyon aletiyle almıosun dedimya yani kılları kökündn koparmak yasak jilet yapabilrsin gitmeden 1 saat önce bile yapsan bişi olmuo çünkü jile kökünden almıo kılı.kız nugiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnnn:82:
lazerle ilgli bişey sorcam gel çabukkkk..
peki lazre gitmeden önecede ağda eğilasyon falan yaptırmıcaz mı bisüre jiletle alıcaz azcık uzayınca mı gitcezz napcazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?