nası yanii....
lazere gitmeden önce ağdaya gitmicem bir süre çıkanları jiletle alcam öylemi
hugo nirde? nugi nirde? diğer kaçaklar nirdesinz?:44::44::44::44::44::44:
ayyy evet cnm yaa hele o kıl dönemeleri çok kötüüüü. bazen tek tek çıkarıorum bazende kalıo öle napıyımmm
afiyet olsun cnm.sporun mutlaka işe yarıodur merak etme sen.
tebrkler cnm inşallah veririsin kalanlarıda en kısa zmanda:92::92::92:
ayyy bizimde 2. ramazanımız geçen sene ramazanda biz daha 15 günlük evlydikhatta dün eşimede dedimm aklıam geldi o ilk günlerimz çok güzeldiiii Allah a şükrüler olsun herşey hala güzell
ecrincim sen kaç yıllık evlisin?:44:ben sanki seni 3 yıllık evli die hatrlıorum yanlışmıyım:44:
cnm lazere gitmeden öncesinde 1hafta önces,ne kadar ağdayla yada epilasyon aletiyle almıosun dedimya yani kılları kökündn koparmak yasak jilet yapabilrsin gitmeden 1 saat önce bile yapsan bişi olmuo çünkü jile kökünden almıo kılı.
burdayım gözlerimi dinlendiriyodum şey pardon yoğundumdafambıkk ben ağdadan sonra jiletledim hem batıklarda çıksın diye bayan biraz bi yer bırakın ama kıllarınızın yapısına bakalım didi bende bi parça bacaktan koltuk altından paketten bıraktım orda üstünden tekrar jiletlediler benim zaten sen bi yer bulduktan sonra gitmeden görüşüyosun nasıl gelcem de onlar sene anlatacak
Merhaba kızlar nasılsınız ?
şu saate kadar giremedim biraz geçmişi okudum birazda tadımyok yine.
herkese öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Niyetli olanların allah kabul etsin. benim bugün reglimin 2. günü gerçi regl olmasam da niyetlenmicektim. cimcimecm hoşgeldin bebeginin ve senin iyi olmana sevindim ama hamile iken oruç tutma bence. sana ve karnındaki bebegine yazık.
loxiciim gelmiş hoşgeldin kız çok özlettin kendini
hugo bebişin kalp atışlarını duymuş çok sevindim canım heyecanın çok büyük olmalı
kukicik te gelmiş neler yapmış neler yemiş içmiş anlatmış bi güzel.
ecrinoş canımcım önümüzdeki ramazan evli çocuklu olarak ilk iftarlarınızı yaparsınız canım. benim eşim de niyetlendi izmire gitti bide sahur filanda yapammıştır o yorgn argın niyetlenme dedim ama beni dinlemedi. demin konuştuk tansiyonum çok düşük diyor. oof of bu adam beni hiç dinlemiyor . bıyık ve sakallarımı almiyim belki dinler
bu arada lazer büyük rahatlık ben senelr önceyarım bacak yaptırmıştım koltuk altı ve bikini bölgesine cesaret edemedim kanser yapar yumurtalıklarıma zarar verir filan diye korkmuştum ama artık kararlıyım. koltukaltı bi seans aldım dolayısı ile yeterli gelmedi bi daha da gidemedim jiletle kalınlaştırıyorum ki makinenin işi kolay olsun.
bacaklarımdan ise çok memnunun tek tük çıkıyor ince ince onları da jiletle alıveriyorum stun gibi oluyo bacaklar herkese tavsiye ederim lazeri.. ama IPL lazer diye bişi var asla onu tavsiye etmem bir seasn bikini bölgesi yaptırdım hiç bişi anlamadım IPL olmayanı hani tek tek shot - atış yapanları var onları tavsiye ederim zamanın da çok denedim araştırma yaptımdan ondan didiydim. bide ben bacaklarıma bitene kadar diye anlaşmamıştım 2 normal seans bir de kontrol seansı yeterli geldi kalan tek tükler dert değil zaten önemli olan o batıkların orman gibi tüylerin gitmesi
bu arada eşim bu hafta son artık geliyorum dedi. ama ben o kadar krokuyorum ki son anda bişi çıkıcak gelemicek diye. allahım kocam evinde olacak allam nolur öyle olsun
burdayım gözlerimi dinlendiriyodum şey pardon yoğundumdafambıkk ben ağdadan sonra jiletledim hem batıklarda çıksın diye bayan biraz bi yer bırakın ama kıllarınızın yapısına bakalım didi bende bi parça bacaktan koltuk altından paketten bıraktım orda üstünden tekrar jiletlediler benim zaten sen bi yer bulduktan sonra gitmeden görüşüyosun nasıl gelcem de onlar sene anlatacak
sen özünü değiştirmeye çalışıyosunsen böyle güzeldin palalarınla güzeldin şimcik köse olcen
nettin kendine palamm
sordum namın verdiler
pala nugii dediler
pala bıyıgı degil
yüreğidir dediler
onlar anlatmadan anlatsan merakımı gidersen olmuyo demiii
bu arada senin iş yeri nası bir iş yeride rahat rahat uyuyon yawwww,masajjj,spa vs yapılan yerdemi çalışıyon yoksammm
ben daha illkk gidişimizi sormuştummm,demekki bir süre ağda ile almadan hepsinin kökten çıkmasını beklicem ve jiletle alıcam eee peki zayıf tüylerde güçlenecek o zaman,bu iyi bişey miiii..
mübarek ayda eşin geliyo desene ne güzel
ramazanın güzelliği işte dilekler kabul oluyor
ayyy evet cnm yaa hele o kıl dönemeleri çok kötüüüü. bazen tek tek çıkarıorum bazende kalıo öle napıyımmm
afiyet olsun cnm.sporun mutlaka işe yarıodur merak etme sen.
tebrkler cnm inşallah veririsin kalanlarıda en kısa zmanda:92::92::92:
ayyy bizimde 2. ramazanımız geçen sene ramazanda biz daha 15 günlük evlydikhatta dün eşimede dedimm aklıam geldi o ilk günlerimz çok güzeldiiii Allah a şükrüler olsun herşey hala güzell
ecrincim sen kaç yıllık evlisin?:44:ben sanki seni 3 yıllık evli die hatrlıorum yanlışmıyım:44:.
fambukum iyi bişi. zayıf ince olanlar lazer görmez ama jiletleyince kalınlaşır lazer onu da görür canına okur
evet canım inşallah öyle olacak sanırım. iş konusunda da iyi gelişmeler var gibi allahım biz çok ayrı kaldık çok çektik artık kavuşacağız inşallah. bu arada dün eşim diyo ki şimdi ben geliyorum ya biz çok kavga ederiz dimidedim bide bunun barışması var
fambukum iyi bişi. zayıf ince olanlar lazer görmez ama jiletleyince kalınlaşır lazer onu da görür canına okur
evet canım inşallah öyle olacak sanırım. iş konusunda da iyi gelişmeler var gibi allahım biz çok ayrı kaldık çok çektik artık kavuşacağız inşallah. bu arada dün eşim diyo ki şimdi ben geliyorum ya biz çok kavga ederiz dimidedim bide bunun barışması var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?