iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnn ikizlerin tatlışşş annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigünaydın kızçeler nasılsınız bakalım?ben dün doğum günümdü yaş pasta yedim kaçamak yaptım.ama 1 dilim ince ve çok büyük deildi.ama kola limonata vs.içmedim.neysem okadar olsun artık dimi kendi doğum günümde
sabah kahvaltım
1 dilim denge ekmeği
2 ince dilim peynir
1 bardak çay
domates salatalık
ara
1 activa
1 bardak geryfurt kivi karışımı
Ay öyle bir etkiye neden olmak istememiştim... sory
Doğum günün kutlu olsun o zaman.. benim de 2 gün kaldı.. :84: :84:
Afiyet olsun.. o kadar ödülün olsun bence doom günüsünde..
Canım 1 yaşında oğlum var.. ancak onunla ilgileniyorum.. Erken uyuduğu için zaten az görüşüyoruz. 2 saat çalmak haksızlık gibi geliyor..
O yüzden mecburen bu kadarla idare edeceğim...
Ay öyle bir etkiye neden olmak istememiştim... sory
Doğum günün kutlu olsun o zaman.. benim de 2 gün kaldı.. :84: :84:
Afiyet olsun.. o kadar ödülün olsun bence doom günüsünde..
iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnn ikizlerin tatlışşş annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benimde yarınnnnn
tüm aslanlar burda toplanmışşş heeeeee,rahatına düşkün aslanların şişme ihtimali daha yüksek dimekki
iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnn ikizlerin tatlışşş annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benimde yarınnnnn
tüm aslanlar burda toplanmışşş heeeeee,rahatına düşkün aslanların şişme ihtimali daha yüksek dimekki
be geldiim
dayanamadım gidip uyudum sonra pazara gittim. tam 4 kilo patlıcan aldım dolmalık oyup kurutcam.
akşamada nohut pilav yapıcam.
bu kaderi değiştirmemiz lazımmmaynen öyle sanırım tüm aslanlar tambik oluyor
bende aslanım ağustosun 18 de benim doğum günüm
ve doğum günümde 65 kilo hedefi koydum
mutlaka vermeliyim az kaldı
sağol canım benimmmmmçokk çooook teşekkürler cnm benim.seninde şimdiden doğum günün kutlu olsun prensesin güzel annesiii.
aslanlar bencede pek bi rahatına düşkündür
ben dün doğdum ama unutmuşum dün doğumgünümdü benim :44:
benim de çok uykum varrrrrrrrr,sahura kalkmaya henüz alışamadımm:44:
eşim aradı beni de şimdi kayınvalidem hep kurutur bize biber ve patlıcan kaç kilo istiyosun diye sordu.
geçen yılkiler çabuk kurtlanmıştı neden ki acaba serin yerdemi saklamak lazım acaba her yıl yapar ama bu yılki kurtlanmıştı..
bende az yap dedimm,geçen sferki kurtlandı attık da diyemedimmm,desem bir daha hayatta yapmaz
hugo, famir,ve beril doğum günleriniz kutlu olsun
bişey soracam
şu çizelgeyi nasıl kaydıracam
söylemesi ayıp 1 kilocuk vermişimde
bu kaderi değiştirmemiz lazımmm
aslanlar gösterişi,bakımı,giyinmeyi sever bi de tombik halimizle giyinemiyoruzda sonra hırçın bunalım aslan olarak dolanaıp duruyoruzzz
sağol canım benimmmmm
anammmmmmmmmmmmmmmm kız doğum günün kutlu olsunnnn,daze annecik seniiiii,yidin mi kızz pastaları,akşam yima çıktınız mı nettiniz süle banaaaa
eşime doğum günümde iphone al diyorum bana,iki yanağından öpücem doğum gününde diyoo:97:
Allahım yareppimmm yaaaa,son 20 li yaşımı kutlayacağım bende yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?