60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Fambık afiyet olsun...

günaydın yeee caaaa leeee ve cim cim cimcik :86:

Günaydın canım...

günaydın çıtır ama benim gibi seksü olmayan kızlarrrrrrrr nasılsınız bugünnn balım kaça düşmüş altın gazetede okumadım daha:26:

Günaydın Nugi...

Günaydın Cimcime afiyet olsun.. E dayanamıyorsan tutmayacaksın.. Üstelik hamilesin.. Önce sizin sağlığınız yani..

çok geçmişş olsunnnn,canım benimm yaaa iyi mi şimdii,dikiş mi attılar ne yaptılarr.
offf bende çok korkuytorum öyle şeylerden bende senin gibi fena oluyorum ayakta duramıyorum falan,normaldede yarya bakmam zaten birde kızımda böyle şeyler olunca fenalaşıyorum bende.
Allah beterinden korusun.
oruç içinde üzülme,sağlığına zarar verecekse o sana sevap kazandırmaz zaten canım,sağlığın yerinde olduğunda tutarsın inşallahhh

Ben de düşündüm de yazmadan olmayacak ucu kaçacak böyle.. Her sabah bi önceki günün tamamını yazayım...

Sabah
1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston
Ara
2 kayısı
Öğlen
2 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston
Ara
3 kayısı
Ara
2 grisini
akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 yt salata
İşte cozutma anı
2 dilim ekmek kadar pide ve 2 kk kadar tulum peyniri
dün yoğurt yemedim akşam da ekmek yemeyip 2 top dondurma yiyecektim ama pideyle cozutunca 1 top kadar yedim..
işte bu kadar...
Bi daha pide almayacağım zaten...

akşam yemekte ekmek ymemişsin zaten neden cozutmuş oldun ki bence gayet yerind eolmuşş
diyetisyen listesini birebir uygulamak adına ise bilemicem tabi

akşam yemekte ekmek ymemişsin zaten neden cozutmuş oldun ki bence gayet yerind eolmuşş
diyetisyen listesini birebir uygulamak adına ise bilemicem tabi

Pideyle peynir çok oldu işte.. Hiç yememem gerekiyordu..
Ya fambık hiç kilo veremedim ben 1 ay oldu.. üstelik bu sabah tartıldım 1 kilo fazla çıkıyorum..
Üstüne kilo mu aldım ya.. Spora gidiyorum diye kasım arttı acaba..
Yarın salondaki tartıyla beni bi tartın diyeceğim bakalım ne olmuş...

listeye alışmışındır ara öğünün tekini kaldır sonrakii ara öğüne ekle filan epey değişik gelir sana kilo verirsin yine

benim bu uyku halim hiçç geçmeyecekmii akşamları iyiyim gündüz ayılamıyorumm dokuz ayy bçyle hep uykummu gelecek
hiçbişey yapasım yokk hep uykum varr

çok teşekkür ederim canım benim.dikiş atmadılar kafa derisi serttir dedi derisi yırtılmış o yüzden çok derin görünüyor.dedi pansuman yaptı ama kalbim duracak gibiydi.birde kızıma anneciğim düşersin dedim.sözüm biter bitmez kızım yerdeydi...

bana görede spordan dolayı öyle çıkıyorsundur ben artık kıyafeterimle ölçü belirler oldum,spor yaotığın için bir sıkılaşma hissediyormusun mesala kıyafetlerin duruşu nasıll.
kilo verememiş olmanı anlarım ama kilo alacağını hiç ama hiçç sanmıyorum hele ki bu yediklerinle...
sıkma canını diyetisyen randevun ne zman senin,listeni değitirince belki yine vermeye başlarsın

benim bu uyku halim hiçç geçmeyecekmii akşamları iyiyim gündüz ayılamıyorumm dokuz ayy bçyle hep uykummu gelecek

3 aylık olunca geçer muhtemelen Hugocuk.. ben 3 ay uyumuştum valla..

Yani sıkılaşmış gibiyim aslında... Pantolonum düşüyor mesela...
12 sinde randevum bakalım ne diyecek...
Bu arada ben başlarken bu perşembeye 50 kilo olma hedefiyle başlamıştım ve hedefime ulaşamamış, başarısız bi insan olarak moralim bozuk çok...:84:

geçsin yeterki sürekli böyle olmasıın :97: gözüm açılmıyo

sabah eşim altın tepetaklak oldu dedi. merak ettim baktım şimdi netten öyle yazıyo
senin başka altıncıkların varmıydı pekk şaşırdın
yok maalesef bitti altınlarım
normalde yapıyo muyummm:26::26:
yapmıyomuydun
cimcimecim geçmiş olsun canım

eee dedimya yavaş yavaş bana çekiyon sende
yecalecimm günaydın canım sanada

ben kafamı hangi taşlara vursam acaba yclcim yawww,ben kızmın doğum gününde yani 20 mayısta 60 olmayı hedefliyodum sözdeağustos oldu bırak 60ı tekarar 61 oldumm:97:
bir ileri bir geri gidip duruyorum bende,zamanında yaptığım düzensiz beslenmeli rejimler metabolizmamı altüst etti sanırsammm,durdu kaldı mübarek

yecalemm birde çok mkilolu halimiz kalmadı çok şükür kıyafetlermiz üğzerimizde eskiis gibi çirkin durmuyor,birşeylerin yakıştığını görebiliyoruz artık.
her istediğimizzi giyebilme kıvamına gelemedik sadece,onuda zzamanla hallederiz inşallah.
sonuçta diyette olmasak da belirlidönemiler dışında genelde böle beslenmeiz gerektiğini anlamış durumdayızz,yani diyetten sıkılıpp moral bozmanın bir anlamı yokistediğimiz kiloya da gelsek ölçüleri çok az daha artırıp yine bu yediklerimizi yiyerek beslenicez.
bu nendle bundan sonra gidecek olan kilolorun gitme hızının yavaşlığı benim pek moralimi bozmuyor.
spor yapamıyor olmak azcık canımı sıkıyor o kadar,

İngiltere'de yaşayan Elsie Campbell göğüs kanseri olduğunu günde 3-4 adet marul yemeye başlayınca öğrendi.Bilim adamı olan Jim Campbell, eşinin günde 4 tane marul yemeye başlamasından endişe duyunca bunu vücudunun verdiği bir sinyal olduğunu düşünerek maruldaki mineral ve besinleri araştırmaya başladı. Marulda bulunan sulforafan isimli bir antikanserojen eksikliğinin göğüs kanserine işaret olabileceğini buldu. Daha sonra kanser olduğunu öğrenen Elsie Campbell kocası sayesinde erken teşhis konulduğunu söyledi. Elsie Campbell, tedavilerden sonra iyi olduğunu ve marul yeme isteğinin olmadığını ekledi.

Çerezlerin en çok sevileni Antep fıstığının faydalarına bir yenisi daha eklendi. Kaliforniya Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre Antep fıstığının kilo vermede de olumlu etkisi bulunuyor.Araştırma çerçevesinde bilim adamları, diyet uygulayan 52 obez hasta üzerinde yaptıkları araştırmada, bir gruba ara öğün olarak 240 kalori Antep fıstığı, diğer gruba ise 220 kalori tuzlu bisküvi verdi. 12 hafta süren araştırmanın sonunda Antep fıstığı yiyen grup, hedeflenen kiloya kısa sürede ulaştı. Ayrıca grubun trigliserit değerlerinin de daha düşük olduğu gözlendi. ANKARA, AA

Bilim adamları çikolatanın içerisinde bulunan yağ partiküllerini su veya hava ile değiştirdi. Su ile birleşince kakao yağı minik parçacıklar meydana getirdi. Elde edilen çikolatanın %60'ı su olmasına rağmen tadı ve dokusunda hiç bir değişiklik olmadığı kaydedildi.

Dr. Phillip Cox, hava kabarcıklarının besinlerdeki yağ oranını azaltmak için kullanılabileceğini belirtti. Bilim adamları, üretimcilerle yağsız ve zayıflatmayan mayonez içeren süper yiyecekler üretme ve piyasaya sürme konusunda tartışma içerisinde. Yeni mayonez normalde %65 yağ içerene oranla %5 yağ içeriyor. Mide asidiyle karşılaşan bu madde bir çeşit jele dönüşüyor ve sindirimi daha uzun sürüyor.

Bilim adamları bu teknik sayesinde sağlıklı süper yiyecekler çağını başlatabileceklerini savunuyor. Dolayısıyla obezitenin de kökü kazınmış olacak.

Ancak su bazlı çikolata sadece yağ değil sağlıklı mineraller açısından da daha düşük değerlere sahip. Severek yediğimiz çikolatanın kabul görmesini sağlayan antioksidanşar su içerikli çikolatada daha az miktarda bulunuyor. Çikolataya besin değerlerini kazandıran ise içerisindeki yağ olarak biliniyor. Yani düşük yağ oranına sahip çikolatalar besin değeri açısından da düşük olarak değerlendiriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…