herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn(sarı kafama bakıpp çok enerjik sanmayın mayışmış bir durumdayım )
nasıınız bakalımmmmmm,bende iiyim şükürr.
iftar menümnü yazim bendee..
1 kase soğuk çorba(buğday ve yeşil mercimekli)
1 dlm tam buğday eppeği
1 dlm ekmek kadar pide
3 yk patlıcan yemeği
salata
2 hurma yidimm
sonra dışarı çıktık 1 saat gezdik geldik
gelince 1 şeftali
ve izmir üzümü yedim(20-30 adet yemişimdir)
sahurda
1 adet tavada pişmiş börek yedim(hani açılıp içine harç konup tavada pişenlerden,yarım ay şeklinde oluyo)
1 bardak ayran
yarım muz
günaydın yeee caaaa leeee ve cim cim cimcik:86:
günaydın çıtır ama benim gibi seksü olmayan kızlarrrrrrrrnasılsınız bugünnn balım kaça düşmüş altın gazetede okumadım daha:26:
slm arkadaşlar ben bugün oruç tutamadım dün artık son satte çok fena oldum birde bel karın ağrım çok fazla yürümekte zorlanıyorum sabaha kadar uyuyamadım ağladım ağrısından.eşim sahura kalktım ama bana yat tutmayacaksın dedi kızdı.malesef tutmadım ama tutamadığım için çok üzüldüm...
birde dün kızım iftara 1 saat kala eltimlerin evi müstakil burda hayatlı ev derler.kızım merdivenlerden inerken çok fena düştü kafası ağaca çarptı alnı kırıldı küçük bir yara ama bayağı derinde hemen sağlık kabinine götürüp pansuman yaptık.o dakikadan onra elim kolum boşaldı ayakta durmakta bile zorlanıyordum.allah daha büyük belalardan korusun.
sabah kaltım küçük bir dilim karpuz,
1 dilim ekmek,
1 tatlı kaşığı peynir yedim,500 ml su süt bardağa koydum tezgahon üzerinde unuttum içmeyi...
slm arkadaşlar ben bugün oruç tutamadım dün artık son satte çok fena oldum birde bel karın ağrım çok fazla yürümekte zorlanıyorum sabaha kadar uyuyamadım ağladım ağrısından.eşim sahura kalktım ama bana yat tutmayacaksın dedi kızdı.malesef tutmadım ama tutamadığım için çok üzüldüm...
birde dün kızım iftara 1 saat kala eltimlerin evi müstakil burda hayatlı ev derler.kızım merdivenlerden inerken çok fena düştü kafası ağaca çarptı alnı kırıldı küçük bir yara ama bayağı derinde hemen sağlık kabinine götürüp pansuman yaptık.o dakikadan onra elim kolum boşaldı ayakta durmakta bile zorlanıyordum.allah daha büyük belalardan korusun.
1 dilim ekmek,
1 tatlı kaşığı peynir yedim,500 ml su süt bardağa koydum tezgahon üzerinde unuttum içmeyi...
akşam yemekte ekmek ymemişsin zaten neden cozutmuş oldun ki bence gayet yerind eolmuşşBen de düşündüm de yazmadan olmayacak ucu kaçacak böyle.. Her sabah bi önceki günün tamamını yazayım...
Sabah
1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston
Ara
2 kayısı
Öğlen
2 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston
Ara
3 kayısı
Ara
2 grisini
akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 yt salata
İşte cozutma anı
2 dilim ekmek kadar pide ve 2 kk kadar tulum peyniri
dün yoğurt yemedim akşam da ekmek yemeyip 2 top dondurma yiyecektim ama pideyle cozutunca 1 top kadar yedim..
işte bu kadar...
Bi daha pide almayacağım zaten...
akşam yemekte ekmek ymemişsin zaten neden cozutmuş oldun ki bence gayet yerind eolmuşş
diyetisyen listesini birebir uygulamak adına ise bilemicem tabi
Pideyle peynir çok oldu işte.. Hiç yememem gerekiyordu..
Ya fambık hiç kilo veremedim ben 1 ay oldu.. üstelik bu sabah tartıldım 1 kilo fazla çıkıyorum..
Üstüne kilo mu aldım ya.. Spora gidiyorum diye kasım arttı acaba..
Yarın salondaki tartıyla beni bi tartın diyeceğim bakalım ne olmuş...
çok geçmişş olsunnnn,canım benimm yaaa iyi mi şimdii,dikiş mi attılar ne yaptılarr.
offf bende çok korkuytorum öyle şeylerden bende senin gibi fena oluyorum ayakta duramıyorum falan,normaldede yarya bakmam zaten birde kızımda böyle şeyler olunca fenalaşıyorum bende.
Allah beterinden korusun.
oruç içinde üzülme,sağlığına zarar verecekse o sana sevap kazandırmaz zaten canım,sağlığın yerinde olduğunda tutarsın inşallahhh
Pideyle peynir çok oldu işte.. Hiç yememem gerekiyordu..
Ya fambık hiç kilo veremedim ben 1 ay oldu.. üstelik bu sabah tartıldım 1 kilo fazla çıkıyorum..
Üstüne kilo mu aldım ya.. Spora gidiyorum diye kasım arttı acaba..
Yarın salondaki tartıyla beni bi tartın diyeceğim bakalım ne olmuş...
listeye alışmışındır ara öğünün tekini kaldır sonrakii ara öğüne ekle filan epey değişik gelir sana kilo verirsin yine
benim bu uyku halim hiçç geçmeyecekmiiakşamları iyiyim gündüz ayılamıyorumm dokuz ayy bçyle hep uykummu gelecek
hiçbişey yapasım yokk hep uykum varr
bana görede spordan dolayı öyle çıkıyorsundur ben artık kıyafeterimle ölçü belirler oldum,spor yaotığın için bir sıkılaşma hissediyormusun mesala kıyafetlerin duruşu nasıll.
kilo verememiş olmanı anlarım ama kilo alacağını hiç ama hiçç sanmıyorum hele ki bu yediklerinle...
sıkma canını diyetisyen randevun ne zman senin,listeni değitirince belki yine vermeye başlarsın
hayırlı olsunn,şimdi iştesin yaniiii
hayırlı olsun canım
3 aylık olunca geçer muhtemelen Hugocuk.. ben 3 ay uyumuştum valla..
Yani sıkılaşmış gibiyim aslında... Pantolonum düşüyor mesela...
12 sinde randevum bakalım ne diyecek...
Bu arada ben başlarken bu perşembeye 50 kilo olma hedefiyle başlamıştım ve hedefime ulaşamamış, başarısız bi insan olarak moralim bozuk çok...:84:
yok maalesef bitti altınlarımsabah eşim altın tepetaklak oldu dedi. merak ettim baktım şimdi netten öyle yazıyo
senin başka altıncıkların varmıydı pekk şaşırdın
yapmıyomuydunnormalde yapıyo muyummm:26::26:
cimcimecim geçmiş olsun canımslm arkadaşlar ben bugün oruç tutamadım dün artık son satte çok fena oldum birde bel karın ağrım çok fazla yürümekte zorlanıyorum sabaha kadar uyuyamadım ağladım ağrısından.eşim sahura kalktım ama bana yat tutmayacaksın dedi kızdı.malesef tutmadım ama tutamadığım için çok üzüldüm...
1 dilim ekmek,
benim bu uyku halim hiçç geçmeyecekmiiakşamları iyiyim gündüz ayılamıyorumm dokuz ayy bçyle hep uykummu gelecek
hiçbişey yapasım yokk hep uykum varr
Yani sıkılaşmış gibiyim aslında... Pantolonum düşüyor mesela...
12 sinde randevum bakalım ne diyecek...
Bu arada ben başlarken bu perşembeye 50 kilo olma hedefiyle başlamıştım ve hedefime ulaşamamış, başarısız bi insan olarak moralim bozuk çok...:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?