60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cam kavanozda saklıyosun bişeycik olmuyo
bende hiiç kurtlanma olmadı seninkiler nemli filanmı kaldı acep

o kadar şey cam kavanoza nasıl sığıyor cicimm:44:
6-7 tane ya sığar ya sığmaz ...
bu seneki öle oldu anlamadım bende,hatat ablama misafir gelecekti bende kuru biber patlıcan var vereyim dedim,o aldı evindeki yardımcısı yaparken farketmişşş.
belkide bizz önecekileri kurtlu kurtu yidik bilemicemmm
büyük kutum varr onun içine koymuştum saklıyodum,karanlık bi dolapta,
acaba kuruturken mi tam kurumamıştıkine

büyükk cam kavanoza dolduruyorum ben bişey olmuyo. plastiğe koyma sakın
evet tam kurutmamışta olabilir kayınvaliden

dogum gunu olan kızları kutluyorummm

hugocum eşin bilezik aklcaktı ya tam sırası altında düşmüş hem dogum gunu 3 agustoston sonra yukselıse devammış

öğle yemeğini yemeden gidiyim pilatesimi yapıp geleyim barikkk.çocukların uymasını bekliyorum.bu gün öğlende ne yesem bilemedim.

88 liraya düşmüş nugii
sen zatii satmıştın pahalıyken seni etkilemez
pahalıyken alanlar ne etsiin
cnm o gr.ı yaw. 90 liraydı 88 olmuş demekki.nugi çeyrek altından bahsedio 125 liraydı dio yaww..kızın altınlarının fiyatından haberi yoknugim çeyrek altın 150 liraydı en son sen 125 de kalmışsın

yecalem sen çok az yiosun yaw:44:tmm diyetsyenin verdi listeyi ama belkide az geldiği için veremiosun olmazmıı?
bi sölesen kontrole gidince ne dicek acaba. benm bildiğim kadarıyla sen öle kaçamak fln da yapmadın çok .veremememein bir nedeni olmalı yani.

cnm afiyet olsun kahvaltı güzel ama krem peynir yeme çok yağlı ya içinde margarin krema herşey var onun yerine yarım yağlı bi peynir ye. bide çğlen de salçalı ekmek olmaz cnm. ekmeği ye ama yanına 4-5-6 kaşık sebze yemeği salata yoort fln ye.yemeğin yoksa yağı süüslmüş ton balığı ve salata yiyebilrsn

serin bi yerde dursun fambıım benmki kapalı bi balkon var orda durur bişi olmaz.

cam kavanozda saklıyosun bişeycik olmuyo
bende hiiç kurtlanma olmadı seninkiler nemli filanmı kaldı acep

yooo benmkiler normal poşette. heralde fambııığınkiler iyi kurumamış tam.

ben gelldiim herkese merhabaaaa
şimdik dün iftarda 3 yudum suyla orucumu açtım çabuk tıkanmayım yemk yiyebileyim die

1 kepçe lebeniye çorbası içtim
4-5 kaşık salat aldım ve şiştim rsmen tıkandım sonra dedim okadar yaptım yemeklerden accık yiyiem.

2 kaşık nohutlu pilav. 4 kaşık z.yağlı fazulye yedim.
1 kaşık yoort
küçük bir su bardağı şekersiz meyve suyu içtim.
1 kk karpuz yedim.

daha fazla yiyemedim.

sonra 1 saat sonra 2 fincan çayyyy( fambıkkkk)
yanında yarım el büyüklüğünde tatlı kadayıf tatlısı yedim. eşim getrmiş hiç dayanamam.yedimmmm.pişma deilimmm

sonra 1/2 şişe maden suyu
sonra 1 bardak ayran

sonra yatacağımda
1 nektar
3 erik
1 armut yedim.

üüff amma çok yemşşiiim yaww:44::44::44:

neyse sahurda
1 orta boy yufkaya 4 kaşık papates salatası dürüm.
domates slatalık
1kaşık yoort
1 zeytin
1 tk bal 2 ceviz
1 minnak boy bibier dolma(içinde 1 yk pirinç ancak vardı)( hatta içini yarı bulgur yarı pirinç yaptım)
1 fincan çay

ben sahurda iyi yemem lazım yoksa dayanamam. tansiyon düşüklüğü problemim var zaten dün akşam 7 den sonra iyice kötü oldum başımın arkası fln uyuşuo gibi oldu.gözüm kararıp düşmeyeyim sonra.
kilo alıcam muhtemelen böyle yersem ama napıyım sağlığımdan daha önemli dei.alırsam da veririm inş. ramazandan sonra:26:

bu arada tüm doooum günü kıslarının doum günleri kutlu olsun gelmiş geçmiş kim varsa kutluorum duyduk duymadık dmeyin.
cimcimecim kızına ve sana çok geçmiş olsun ahh şu çocuklarrr. hiç durmazlar sonra böle üzüerler annelerini.
başkaa yecalem kilo vermeedim die moral bozma diyetsyenine anlat bi durumu.
yoliciğim evrakları hatalı yapma kızzz.
dün eşimde diodu 3 ten sonra uçtum resmen.ada yerine pafta ,pafta yerine ada yazmışım fln die

sooona başka yok galiba diyeceğimmm.haa arzucum diyetsyen msjın için teşekrler cnm. bi türlü fırsat bulup msj atamadım kusura bakma hep çıkıo aklımdan

hadi beni de billllll.
bilemezsen hemen hazırım küsecemmm

koçummmmm benimmm hangi burçtun sen yawwwww bilemedim bak şimdiii

seninde koç olduğuna inannamıyorum pek anlaşamam da koç bayanları ileeee,daha doğrusu anlaşırım ama tahammül etmek zorunda kaldığımı hissedrimmmama sende öyle olmuyorum niden acabaaa,seninde yükselenein farklı olabilirrr
bi de bayan balıkları sevmemmmmm:83::83::83:

benn geldiim
patlıcanları çabucak oydum tepsiye dizdim koydum balkona
2 kilo kabak kurutucam bide dolmalık biber. kurusu daha güzel oluyo bence. bu yıl bol kurutcam

uykucuuu ben 1 ağustosta doğdum başkasıyla karıştırdın yinee

ala ala cık cık cık :44: ben 4 ağustos hatırlıyodum o zaman bütün güzelliklerle tatlı neşeli mutlu huzurlu bebişinle ve eşinle beraber güzel bir yıl geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun balımmmmmmm

ben dün doğdum ama unutmuşum dün doğumgünümdü benim :44:

Mutku yıllar Hugocuk...

Valla bilemedim ki kukuletam.. bu ay gittiğimde konuşurum ama geçen ay mesela diyor ki çok kaçamak yapıyorsun ki veremiyorsun.. Bu listeyle muhakkak kilo verilir.. Yani arada oluyor kaçamaklarım ama öyle çok değil ki..

hugo senin doğumgünün ağustosun 4 değilmiydi :44:

4 ağustos benim , ben...
Benimde olacak yolun yarısı.. offff offfff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…