cam kavanozda saklıyosun bişeycik olmuyo
bende hiiç kurtlanma olmadı seninkiler nemli filanmı kaldı acep
doğum günün kutlu olsun canım benimmben dün doğdum ama unutmuşum dün doğumgünümdü benim :44:
o kadar şey cam kavanoza nasıl sığıyor cicimm:44:
6-7 tane ya sığar ya sığmaz ...
bu seneki öle oldu anlamadım bende,hatat ablama misafir gelecekti bende kuru biber patlıcan var vereyim dedim,o aldı evindeki yardımcısı yaparken farketmişşş.
belkide bizz önecekileri kurtlu kurtu yidik bilemicemmm
büyük kutum varr onun içine koymuştum saklıyodum,karanlık bi dolapta,
acaba kuruturken mi tam kurumamıştıkine
hugocuk , beril doğum günleriniz kutlu olsunfamir,ycl,hugocuk,beril kaç tane aslan varmış burda ben aslanları severim merak ettim neruda ne burcu bilen var mı :44:
cnm o gr.ı yaw. 90 liraydı 88 olmuş demekki.nugi çeyrek altından bahsedio 125 liraydı dio yaww..88 liraya düşmüş nugii
sen zatii satmıştın pahalıyken seni etkilemez
pahalıyken alanlar ne etsiin
yecalem sen çok az yiosun yaw:44:tmm diyetsyenin verdi listeyi ama belkide az geldiği için veremiosun olmazmıı?Pideyle peynir çok oldu işte.. Hiç yememem gerekiyordu..
Ya fambık hiç kilo veremedim ben 1 ay oldu.. üstelik bu sabah tartıldım 1 kilo fazla çıkıyorum..
Üstüne kilo mu aldım ya.. Spora gidiyorum diye kasım arttı acaba..
Yarın salondaki tartıyla beni bi tartın diyeceğim bakalım ne olmuş...
cnm afiyet olsun kahvaltı güzel ama krem peynir yeme çok yağlı ya içinde margarin krema herşey var onun yerine yarım yağlı bi peynir ye. bide çğlen de salçalı ekmek olmaz cnm. ekmeği ye ama yanına 4-5-6 kaşık sebze yemeği salata yoort fln ye.yemeğin yoksa yağı süüslmüş ton balığı ve salata yiyebilrsngünaydın kızlar
hemen bugün ne yedim ne içtim yazıım
sabah 6 da kalktım bir saat parkta yürüdüm
saat 8;30 da kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1-2 tatlı kaşığı krem peynir
1 kk köy peyniri
5-6 siyah zeytin
bir bardak yeşil çay
ara
2 adet kaysı
bol su
henüz öğlen yemeğimi yemedim
ama bir dilim çavdar ekmeğine biber salçası sürüp yanında yoğurt yemeyi düşünüyorum
şimdilik bu kadar
serin bi yerde dursun fambıım benmki kapalı bi balkon var orda durur bişi olmaz.benim de çok uykum varrrrrrrrr,sahura kalkmaya henüz alışamadımm:44:
eşim aradı beni de şimdi kayınvalidem hep kurutur bize biber ve patlıcan kaç kilo istiyosun diye sordu.
geçen yılkiler çabuk kurtlanmıştı neden ki acaba serin yerdemi saklamak lazım acaba her yıl yapar ama bu yılki kurtlanmıştı..
bende az yap dedimm,geçen sferki kurtlandı attık da diyemedimmm,desem bir daha hayatta yapmaz
toptan cümleten teşekkürler kızlarr:86:
nugide aslannn
neruşş akrep burcu anca hiç akrep gibi değil bence,yükseleni farklı olmalııı:44:
hadi beni de billllll.
bilemezsen hemen hazırım küsecemmm
uykucuuuben 1 ağustosta doğdum başkasıyla karıştırdın yinee
ben dün doğdum ama unutmuşum dün doğumgünümdü benim :44:
yecalem sen çok az yiosun yaw:44:tmm diyetsyenin verdi listeyi ama belkide az geldiği için veremiosun olmazmıı?
bi sölesen kontrole gidince ne dicek acaba. benm bildiğim kadarıyla sen öle kaçamak fln da yapmadın çok .veremememein bir nedeni olmalı yani.
hugo senin doğumgünün ağustosun 4 değilmiydi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?