60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canımm,üşüttün mü acaba,spordan sonra duş alıyorsun ya dikkat et kendine havalr serinledi o etkileştir belki

nickini hatırladımm,arada bir yazmaya çalış,ama kendi başınada çok güzel verebilmişsin tebrikler,devam et canımm azcık da spor yapabilsen vücudunda çok güzel şekillenir.
öyleyse durmak yok yola devammm

Çok sağol canım

peki bu tickerımızı nereye yapıştırıyoruz ben oluşturdum ama yapıştırmayı beceremiyorum

ycl, doğum günün kutlu olsun canım beril tebrikler

geçmiş olsun canımm,üşüttün mü acaba,spordan sonra duş alıyorsun ya dikkat et kendine havalr serinledi o etkileştir belki

sağol canım.biraz rüzgar çarpmış olabilir ama bence midem üzüntüden,stresten coştu midem dedim yine başladı ağrı.dün akşam yediklerime de hiç dikkat etmedim çok ve hızlı yedim noldu bana bende anlamadım sonra çok afedersiniz iki kere istifra ettim. rahatladım biraz haplarla düzeldim sızmışım kalmışım.regl de olucam galiba

merhaba aranıza ben de katılmak istiyorum 2009 yılında doğum yaptım ve 78 kilo ile başladım diye 1,58 boyum var şuan 65 kiloyum 8 kilo falan vermek istiyorum ramazan ayında nasıl kilo verebilirim

63 kiloyum kendimden iğreniyorum nefret ediyorum bu hayattan ve herseyden intihar bile etmeyi düşünüyorum artık bıktım

intihar etmeyi düşünecek kadar güçlüysen uzun sürede bıkmadan usanmadan diyet sporla zayıfkayacak kadar güçlü sabırlısın demektirr
öncelikle bir diyetisyene giit sana uygun liste versinler hemen başşla moralin düzelsin

doğum günün kutlu olsun canımmmmmm

Teşekkür ederim canım..

Afiyet olsun ve de geçmiş olsun canım...

ycl, doğum günün kutlu olsun canım beril tebrikler

Teşekkür ederim canım..

bu kadr hayatını hafife alman sadece kilonmu?onun çözümü var diyet spor ve sabır.hepimizin kilosu normale göre çok fazlaydı ama burada herkes birbirine destekle ve moralle kilolarrdan kurtuluyor.sende buraya takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…