yok biz onu teklif ettik cnm ama istemedi evde 2 kızı var suan. biri gitcek biri onla kalcak. allah ım beni elden ayaktan düsürüpp degil geline damada coluga cocuga da düsürmesin insallah.. ben kendimi ii bilirdim ben bile böle uyuzsamm elalem ne düsünür. dün aynen tahmin ettigim kadroyla gittik. herkes bi magazada dolandı ii gecti sayılır aslında. yemegi kayınvalidem ısmarladı. normalde kim ne alsa ödemeye calısırdı dünn öle kenarda rahatsız sessiz bekleyince üzüldümne olcak benim bu hallerim:44:
kociş gelmedigi için dün bişi farketmedi aslında. evett hala cok severim zarasız ve ii amaa az görüsürsek sevrim tabi.bilmiyorum hormonlardan mı oldu hergün bi arada olmaktan mı oldu:44::44: dün kociş bırakıcaktı evden aldıgında ön koltuga bi oturdum midemin bulanısını da az abarttım kalkmadım. ama herkesiz onun öne oturmasını istedigini bildigim için de yol boyu rahatsız oldum. ama tıkımı cıkarmadım. sonra neler yapıyorum diye kendime kızdım. ama dönüste yine sen otur diye sölemedim ben bagaja posetleri koydum agır agır onun oturmasını bekledim gitti arkaya oturdu.. bende durumdan memnun öne oturdum. sonra ona dönüp öne otursaydın niye arkaya oturdun ki dedim. yok yavrum farketmez dedi. yine rahatsız oldum gelin kaynana iktidar savası veriyoruz gibi hissettim. o zaman da böyle hissetmeme neden oldukları için kocişe ve seksü görümceme sinir oldum.. yani günlerim sinir olmakla geciyo
ben geldiiiiiiiiiiim
dün iftarda
1 kepçeden azcık fazla şehriye çorbası( accuk acı olmuşda eşim tabağında kalanı bana verdi)
4 kaşık z.yağlı fasulye
5 kaşık közlenmş patlıcan domates soslu
1 bardak şekrsiz meyve suyu
1 kaşık yoort
ekmek yemedim sayılır 2 lokma aldım.
sonra 2 fincan çay
2 lokma pişmaniye
sonra 1 nektarin
2 salkım üzüm
2 mor erik
sahurda
4/3 yufkadan tost makinesinde light peynirli bööörek
1 minnak z.yağlı dolma
1 dilim ekmek
1 tk bal
2 ceviz
domates salatalık
2 fincan çay
bugündebi türlü kendime gelemedimbaşım fln bi tuhaf. gece bi sahura kalkıoruz bide sabah eşim işe giderken kalkmıorum ama uaynıorum uykum çok bölündüğü için sanırım bi tuhaf oluorum.akşam geç yatıorum 1.30 a geliodu yattığımda. uyku tutmuo bi türlü. sabahta 11 de zor kalktım
ramazan bööle geçicek artık.
beril kilo vermişsin cnm tebrklerrr:92::92::92::92:
yecaleeecimmm doooum günün kutlu olsunn bebikkkkailenle sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin rabbimmmm
YEEEECAAAALEEEEEEE
Eki Görüntüle 234737
heppiii de börtdeyyy tu yuuuuuuuuu
heppi de börtdeyyyy tuyuuuuuu
heeepppiiii de börtdeyyyy tuuuuyu
hepppppppiiii börtdeyyy tuuuuuuuuuuyu
nice yıllllaaaraaaa balımmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::123::123::123::123::123::123::127::127::127::127::125:
Öğlen yemeğimi bildiriyorummmmmmm;
2yk taze fasulye
2yk kıyma domates soğan kavurması(yağsız)
1 kase yeşil salata
sen şimcik bunlarla doydunmuEkmecikte yememişin
sordum namı verdiler
pala nugi dediler
pala bıyıgı değil yüregidir dedilerr
palaaaaaam palaaaaaaaaam hiç konuşmuyosun benle bugüün çok özledim seni
nugiim nugiimm
işte karşılıksız sevgi bu olsa gerek
bir meraba demeden çekti gitti
artık benim değil ellerin palası olmuşun
hugocuk nasıl gidiyor hamilelik diyetisyen nasıl bir liste verdi
karnıdaki şişlik geçti mi
canım benim balım kaymam yoğurdumben açığım sürekli ama bakmıyorum ara ara bakıyorum yani devamlı açık görünüyorum ama devamlı burda değilim :44: bilmem anlatabildimmi çok iyi anlatıcıyımdır fambık gibi
Kızlar tünaydınlar
nassınız bakem ?
sabahtan beri benim pc format yyiyordu bi girip size günaydın diyemedim. heçbikimsede beni merankkkk itmemiş
canımcım yecalem o ye yecalem doom günün kutlu olsun beybüüüüüüüüüüüüüüü :124::124::124::124::124::124::124: nice nice yıllara eşin ve oglunla saglıklı mutlu neşei bol huzurlu ve paralı olsun innnnnnnşalla.. :124::124::124: seney daha da ince ve 50 kg fıstık gibi bi anne ol sana da bu şarkıyı yolluyorum 35. yıl şerefine tatlım
‪Lolita (Berkay)‬‏ - YouTube
:124::124::124::124:
ayrıca beril kg vermiş altmışlardan ellilere inmiş canım çok tebrik ederim valla sessiz ve derinden harika gidiyorsun
canım öğünlerde 2 dilim ekmek yiyebilirsin dedi. Arada beyaz ekmekte olur dedi. Meyve yine 3 porsiyon. Sebze yemeklerim 8 kaşık bile olabilirmiş. Hergün yine et olcak muhakkak asla unutma çok önemli dedi. Yine haftada 3 gün beyaz et 3 gün balık 1 günde kırmızı et.
Badem ceviz fındık antep fıstığı dönüşümlü olarak yiyebilirsin dedi.
şimdi çok çnemli değil 3 aydan sonrası önemli dedi. 3 aydan sonra bebeğin gelişim durumuna göre her ay yenilecek listemi
asıl önemli olan 3 ayy sonrası dedi
ve dediki şekeri tatlıyı bıraktın artık alışma bebeğinide alıltırma gördün neler yapıyo dedi. Haftada 1 kez 1 porsiyon sütlü tatlı veya dondurma veya bitter çikolata. Bu ömür boyu geçerli benim için.
Zati sayesinde sağlığıma kavuştum eskiden tatlı yedikçe yer litre litre cola içerdim şimdi nerdee hiç istemiyorum meyve yetiyo eğer meyve yemediysem o gün o zaman canım tatlı istiyo o zamanda bitter filan idare ediyoruz
sayesinde kan tahlillerimde şeker seviyesi en düşük sınırda çıkıyo dpktor bile dün değerlerin çok çok iyi dedi şaşırdı
bende anlattım biraz
tek sıkıntım ne biliyomusun bunca zaman çook aktif spor yaptım şimdi yapamıyorum inan sıkıntı basıyo bana :95: O kadar haraketli olunca hamile kaldığımda bile hemen anladım değişikliği
geçici diyorum geçecek diyorum kendi kendime avunuyorum yoksa bu kadar uyku halsizlik bişey yapamama isteği çoğu zaman baş ağrısı birde bulantı açlık filan depresyona sokacak beni
Teşekkür ederim Yolandam...
Evet bu seneki hedefim 35 yaşımda 50 kilo bi lolita olmaktı ama beceremedim malesef..
seneye 36 yaşında bi lolita olacağım artık
Çooookkkkkkk teşekkür ederim tekrar canım... seneye yaza hepiciğimiz fıstık gibi olacağız..
o zaman kadar inşallah görüşürüz de...
canım benim yaa. kızım 36 yaşında elli kg luk lolita olmak daha güzel ya. gençken ince olmak daha kolay sen hep olgun hem güzel olacaksın bundan güzel bişi var mı beee..
ben de görüşmeyi çok isterim valla beni bilyorsun anadolu yakasındayım ama bi akşam ayarlarsanız neruş filan cevahire filan gelirim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?