60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar... bende aranıza katılabilirmiyim acaba? yeni evliyim nikahtı düğün hazırlığıydı derken yaklaşık 3 aydır spor yapmıyorum ve yeme düzenimde değişti biraz artık dur demenin vakti geldi fakat tekrar bi düzen kurana kadar zorlıcak desteklerinizi esirgemessiniz umarım

denemediğim hiçbişey kalmadı artık spormuş diyetmiş kavitasyonmuş zayıflama hapıymış bantıymış oymuş buymuş ,oruç tutuyorum herkes ramazanda zayıflar ben dün tartıldım 1.5 kilo almışım öyle çok yemek yiyenbiride değilim yediğim şeyleri görseniz inanamazsınız diyetiayene gittim akupunktur a gittim troid bezlerime fln test yapıldı hormonlarıma fln ama herşey normal çıktı bıktım artık çok usandım hiç bir kıyafetimi giyemiyorum sdce 1 tane pantolonum kaldı o da şuan da üstümdeki bunu bile görünce sinirleniyorum iğreniyorum herseyden. saolun cevaplarınız için

ya ben ne güzel 62 kiloydum ingiltereye gittim buradaki gibi annemin yemeklerini yiyemedim önüme ne konursa aç kalmamak için yemek zorundaydım 24 hafta boyunca yemek konusunda işkence çektim sonra oldumm 70 geleli 2,5 hafta oldu 3 kilomu werdim mükemmel şekilde ama şimdi oruç girdi araya sanırım 1 ay vermek yerine almamaya özen göstericem. sonra 1 ayda 5 kilo rahat verebiliyorum ben zaten pilatese yazılıcam oruç bitince...
hedefim 56 olmak bunu çabuk ama sağlıklı 1 şekilde en az 2 ay içerisinde başarmak istiyorum. çünkü bu kiloları hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum sevmiyorum
1.70 boya 56 belki biraz normalin altında kilo olacak ama artık gerçekten kilolu yerine 4 kilo fazladan kilo vermiş olayım daha iyisi bea. oohhhhhh beaaa düşüncesi bile uçuruyor beni

tatilden geldiğimden beri rahatlayamadım ben kızımın göğsünde ağrı vardı dün bütün gün eşimin görevli olduğu hastanede dolandık sonuç hiçbirşeyi yok.Akşamda alerji doktorumuza gittik solunum testi normal kas tutulması dedi.bu sabahta benim kasığım ağrıyor.
Sabah
1 tane activia kahvaltım yedim
Arada türk kahvesi ve 5 fındık yicem hiç iştahım yok =(

ben geldiiiiiiiiiiim
dün iftarda

1 kepçeden azcık fazla şehriye çorbası( accuk acı olmuşda eşim tabağında kalanı bana verdi)
4 kaşık z.yağlı fasulye
5 kaşık közlenmş patlıcan domates soslu
1 bardak şekrsiz meyve suyu
1 kaşık yoort
ekmek yemedim sayılır 2 lokma aldım.

sonra 2 fincan çay
2 lokma pişmaniye

sonra 1 nektarin
2 salkım üzüm
2 mor erik

sahurda
4/3 yufkadan tost makinesinde light peynirli bööörek
1 minnak z.yağlı dolma
1 dilim ekmek
1 tk bal
2 ceviz
domates salatalık
2 fincan çay

bugündebi türlü kendime gelemedimbaşım fln bi tuhaf. gece bi sahura kalkıoruz bide sabah eşim işe giderken kalkmıorum ama uaynıorum uykum çok bölündüğü için sanırım bi tuhaf oluorum.akşam geç yatıorum 1.30 a geliodu yattığımda. uyku tutmuo bi türlü. sabahta 11 de zor kalktım
ramazan bööle geçicek artık.
beril kilo vermişsin cnm tebrklerrr:92::92::92::92:
yecaleeecimmm doooum günün kutlu olsunn bebikkkkailenle sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin rabbimmmm

Hadi hayırlısı bakalım.
Ben de 172 cm , 67 kg. yim yaşım 29 , ölçülerimiz yakın.
Senin ideailin baya yüksek ama neden olmasın , ben de buraya ilk geldiğimde veremiyoruuum diye ağlıyordum verirsin dediler oldu , burdaki kızların içinde sanki Ali Ağaoğlu var :)
İdealime 5 kilo kaldı , mutluyum , umutluyum.

Teşekkür ederim canım..

Afiyet olsun ve de geçmiş olsun canım...

Teşekkür ederim canım..

teşekkürler arzucum ayrıca çok geçmiş olsun

Sağolun arkadaşlar

Hap attım yattım uyuklamışım kalkınca iyiydim biraz azcık peynirle ekmek yedim.yemeğimi yapıverdim o pişiyor şimdi.bugün spor yapıyım mı yapmayim mı kararsız kaldım :44:

kayınvaliden ayrılmaz artık sizden. hele bebei olunca onun bahanesiyle hergün gelir saana
inşallah eşin gel anne sen yanlızsın bizde beraber yaşayalım demez yoksa işin zor

yok biz onu teklif ettik cnm ama istemedi evde 2 kızı var suan. biri gitcek biri onla kalcak. allah ım beni elden ayaktan düsürüpp degil geline damada coluga cocuga da düsürmesin insallah.. ben kendimi ii bilirdim ben bile böle uyuzsamm elalem ne düsünür. dün aynen tahmin ettigim kadroyla gittik. herkes bi magazada dolandı ii gecti sayılır aslında. yemegi kayınvalidem ısmarladı. normalde kim ne alsa ödemeye calısırdı dünn öle kenarda rahatsız sessiz bekleyince üzüldüm ne olcak benim bu hallerim:44:

kociş gelmedigi için dün bişi farketmedi aslında. evett hala cok severim zarasız ve ii amaa az görüsürsek sevrim tabi. bilmiyorum hormonlardan mı oldu hergün bi arada olmaktan mı oldu:44::44: dün kociş bırakıcaktı evden aldıgında ön koltuga bi oturdum midemin bulanısını da az abarttım kalkmadım. ama herkesiz onun öne oturmasını istedigini bildigim için de yol boyu rahatsız oldum. ama tıkımı cıkarmadım. sonra neler yapıyorum diye kendime kızdım. ama dönüste yine sen otur diye sölemedim ben bagaja posetleri koydum agır agır onun oturmasını bekledim gitti arkaya oturdu.. bende durumdan memnun öne oturdum. sonra ona dönüp öne otursaydın niye arkaya oturdun ki dedim. yok yavrum farketmez dedi. yine rahatsız oldum gelin kaynana iktidar savası veriyoruz gibi hissettim. o zaman da böyle hissetmeme neden oldukları için kocişe ve seksü görümceme sinir oldum.. yani günlerim sinir olmakla geciyo

Bence diyetisyenden önce bir psikologa görünmelisin.ayrıca verilmeyecek kilo aşılmayacak engelde yoktur.herşey insanın elinde..

YEEEECAAAALEEEEEEE

heppiii de börtdeyyy tu yuuuuuuuuu
heppi de börtdeyyyy tuyuuuuuu
heeepppiiii de börtdeyyyy tuuuuyu
hepppppppiiii börtdeyyy tuuuuuuuuuuyu

nice yıllllaaaraaaa balımmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::123::123::123::123::123::123::127::127::127::127::125:

cnm çok geçmiş olsun bence dinlen bugün yapma spor daha kötü olmayasın Allah korusun

herkeşler nrde yaww?:44:madem kimse yok bende gideyimde işlerimi yapayım bariii

cnm çok geçmiş olsun bence dinlen bugün yapma spor daha kötü olmayasın Allah korusun

herkeşler nrde yaww?:44:madem kimse yok bende gideyimde işlerimi yapayım bariii

formdan düşücem diye kararsız kaldım ama sağlığım daha önemli tabi doğru.teşekkürler canım
kayboldu herkes ortalıktan bugün cuma sandım baktım perşembeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…