süpeeeeer görünüyosun Q kızzz:lepi:nereye gidiyonki?Gitmeden son halimle bikaç foto size kendinize iyi bakın fıstıklar. :lepi:
hihihi:)))))))))))pardon tatlım yaaa..annene gidiyomuşsun..şimdi gördüm:)))))))))))süpeeeeer görünüyosun Q kızzz:lepi:nereye gidiyonki?
Günaydınlar.
Dün spor yapıp hemen bir light yoğurt açtım kendime , sporcular üzerinde yapılan bi araştırma spordan sonra süt içenlerde kas yoğunluğunun daha fazla artış sağladığını göstermiş , ayrıca 1 kg kas tenis topu kadarmış , 1 kg yağ ise basketbol topu kadarmış.. Nerelerimde basket topları saklı kimbilir..
Akşam çoook uzun süredir içmiyordum ama burdaki arkadaşlardan özendim light bira içtim , normal bira 250 cal civarı boş enerji dolu , light 120 cal. tabi o da boş enerji.. Biraz da fıstık falan yedim napalım canım..
Bu arada arkadaşlar biliyorsunuz diyet yaparken sık sık kabızlık sorunuyla karşılaşabiliyoruz , böyle bir sorunla karşılaşmamışken geçen hafta başıma geldi , kayısı yiyorum ama , su içiyorum ama bi etkisini göremedim , ama yoğurt yiyince sorun çözüldü bilginize..
Ben birde bişey merak ediyorum eski pantolonlarım (bir zamanlar bacağımdan geçemeyenler ) oluyor , belleri de çok rahat ama şu anki pantolonlarım çok bol gelmiyor bel kısmından , bacak kısmı bol geliyor.. Oysa belimde inceldi sadece bacaktan kilo vermedim bariz görülüyor , göbeğimde eskiye nazaran ince , bu neden oluyor sizce?
kıyamam ben sanaaabir haftadır diyetini bozmamışsın..süpersin canımmm:lepi: kocamaaaan bi tebriği hakediyosun alkisalkisalkis
Gitmeden son halimle bikaç foto size kendinize iyi bakın fıstıklar. :lepi:
iki hafta üç gün tuvalete çıkmamak mıııı ?
:1shok: doğru mu anladım ? 17 gün mü oluyor ? :1shok:
tebrikler biriciiiiikkkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiss.a. kızlar
hatırlarsanız 5i1 yerde çaya başlamıştım.şu anki fikrim "işe yarıyor".62 oldum yaaaaa hihoyyytsindirim sistemimi rahatlatıyor.15-16 günde iki kilom gitti.ki bence çok ideal bi kayıp.tartının tepesinden inmiyorum yerimseniben hatta bir kilo da üst baş desen 61 bile diyebilirim kaydirigubbakcemile5azmettim inş.inicem 53e...
çok teşekkür ederim mavibenek. bugün dışarıdaydım.pekçok arkadaşla karşılaştım.zayıfladın mı diyorlar sengözlerimebaksanab mutluyum, süper hissediyorum hihoyyyttebrikler biriciiiiikkkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne güzel yaa,nasıl da mutlu olmuşsun hihoyyyt bi dur şu okullar tatile girsinde bak o zaman kim tutar bizi:)ne güzel diyet ve spor yapıcaz dimii???çok teşekkür ederim mavibenek. bugün dışarıdaydım.pekçok arkadaşla karşılaştım.zayıfladın mı diyorlar sengözlerimebaksanab mutluyum, süper hissediyorum hihoyyyt
nisacım bildiğim kadarıyla içinde funda, biberiye,mate,yeşilçay ve kekik var(umarım yanılmıyorumdur)5 1 yerde cayı nasıl bise kızlar tadı marketlerde varmı
LUNACIM ne zamandır aklımda,ne karar verdiniz senin ufaklık için?başlatacakmısınız bu yıl 1.sınıfa?
kayıt sistemi tamamen değişti,bilgin olsun canım...
saraciraci canım sen gerçekten tam anlamıyla yapıyosun bu diyeti , hiçbişi yemiyorsun nerdeyse , bi yandan seni tebrik ediyorum bi yandan da düşünüyorum ben bu kadar yesem nolur acaba die.. Düşer bayılırım heralde..
fiume bebişim o sofra kurulacak sen oturucaksın ve yemeyip içmiceksin öle mi?
Offfff ki offf yaniii harika bi sofra bilmiyorum kararsız kalabilirdim ben sanırım böyle bir durumda diyet ve çilingir sofrası arasında..Bu arada bu demlikten bende var filtre kahve yapıyorum misler gibi , canım istedi şimdi bak gidip bi kahve yapim kendime..
Sonunda yaa , oh şükür bizi düşünen dondurmacılar da çıktı.. yaşasııın!! alkisalkisalkis
Canımmm ağzına ellerine sağlık
Benimde malum bugün tartı günümdü..
Geçen hafta : 66,600
Bu hafta : 65.800
Farkettim ki idealime yaklaştıkça kilo vermem de yavaşlamaya başladı , ki ekstra bişey yemedim kaçamak yapmadım spor yaptım..Her hafta 1 kilo veriyordum tam , şimdi 800 gr verebildiğimi görüyorum.. Napalım veriyoruz ya bi şekilde az maz devam edicez.. Tatile kadar 62 olurum diyordum ama galiba zor..
Selam kızlar,
Bugün kimsecikler yok buralarda.. Bende çok üzgünüm.. Bi arkadaşın babanesi vefat etti..
Şu sıralar kötü üzücü şeyler çok üstüste geldi benim için.. İnsan hayatı sorgulamaya başlıyor böyle durumlarda.. Kendisini.. İnsanlığını.. bilmiyorum yaa.. Neyse işte üzgünüm..
Şu anda bi yandan da bira içiyorum. Öncesinden de bir kadeh rakı içtim.. diyet falan yalan bugün anliicanız..
ne dicem.. Siz iyi insanlarsınız.. En iyi az çok tanıdığım konustuğum aranızda.. Saram, Fiumem, Penekli aplam, Mervem ve latin şekerim.. Diğerleride.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız.. E güzelini hakediyorsunuz.. Umarım ki hep mutlu olursunuz.. Bundan sonra hayatınızda hep çok güzel şeyler olmasını diliyorum.. en içten..
Öpüyorum çok..
Gitmeden son halimle bikaç foto size kendinize iyi bakın fıstıklar. :lepi:
Canımcım oğlumu tekrar anasınıfına yazdırmaya karar verdik.gamyoncuiremsu
Sana ve senin gibi bir çok eğitimciye ve bu arada şimdiki kendi öğretmenine de danıştığımızda,1.sınıfa başlatmama konusunda ortak cevaplar aldık.Bu yüzden içim çok rahat.
Kayıt sisteminin değiştiği konusunda hiçbir şey duymuş değilim benekcim..Nasıl bir değişiklik bu..Merak ettim şimdi...Bilgi verirsen çok sevinirim birtanemmm...opuyorumnanaktan...
canım öncelikle aldığınız doğru karar için yürekten kutlarım..o kadar sevindimki anlatamam..inan bana,yaşından önce okula başlatılan her çocuk yüreğimi acıtıyor benimCanımcım oğlumu tekrar anasınıfına yazdırmaya karar verdik.gamyoncuiremsu
Sana ve senin gibi bir çok eğitimciye ve bu arada şimdiki kendi öğretmenine de danıştığımızda,1.sınıfa başlatmama konusunda ortak cevaplar aldık.Bu yüzden içim çok rahat.
Kayıt sisteminin değiştiği konusunda hiçbir şey duymuş değilim benekcim..Nasıl bir değişiklik bu..Merak ettim şimdi...Bilgi verirsen çok sevinirim birtanemmm...opuyorumnanaktan...
hoşgeldin sudeee a.s.kızlar bende 66,700 aranıza kayılabilirmiyim diyet yapmaya çalışıyorum 1400 kalorilik ayrıca lahana yağı kullanıyorum sabahları yürüyüşe çıkmadan önce
bugün üniversitede bitkilerle ilgili eğitim alan bir arkadaş dediki "hazır poşet çay tarzında olanlardan almayın, aktardan alıp kendiniz karıştırın". ki bende öyle yepıyorum.2 tatlı kaşığı yeşilçayı ve birer tatlı kaşığı mate,funda,kekik,biberiyeyi ocaktan indirdiğin 1litre kaynamış suya koy.10-15 dk. demlensin.sonra süz ve soğuyunca iç.çayın tadı rahatsız edici değil(bence) eee hadi afiyet olsun kaydirigubbakcemile55 1 yerde cayı nasıl bise kızlar tadı marketlerde varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?