60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

s.a. kızlar
hatırlarsanız 5i1 yerde çaya başlamıştım.şu anki fikrim "işe yarıyor".62 oldum yaaaaa hihoyyytsindirim sistemimi rahatlatıyor.15-16 günde iki kilom gitti.ki bence çok ideal bi kayıp.tartının tepesinden inmiyorum yerimseniben hatta bir kilo da üst baş desen 61 bile diyebilirim kaydirigubbakcemile5azmettim inş.inicem 53e...

ne güzel ifade etmişin öyle şakkıdı

kıyamam ben sanaaabir haftadır diyetini bozmamışsın..süpersin canımmm:lepi: kocamaaaan bi tebriği hakediyosun alkisalkisalkis

Çok teşekkür ederim mavibenekcim.Umarım tartı da beni mukafatlandırır ama dediğim gibi kendimi kilo vermemiş gibi hisediyorum...

Gitmeden son halimle bikaç foto size kendinize iyi bakın fıstıklar. :lepi:

Çok güzel görünüyorsun.zemuszemus

tebrikler biriciiiiikkkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

LUNACIM ne zamandır aklımda,ne karar verdiniz senin ufaklık için?başlatacakmısınız bu yıl 1.sınıfa?
kayıt sistemi tamamen değişti,bilgin olsun canım...

çok teşekkür ederim mavibenek. bugün dışarıdaydım.pekçok arkadaşla karşılaştım.zayıfladın mı diyorlar sengözlerimebaksanab mutluyum, süper hissediyorum hihoyyyt
ne güzel yaa,nasıl da mutlu olmuşsun hihoyyyt bi dur şu okullar tatile girsinde bak o zaman kim tutar bizi:)ne güzel diyet ve spor yapıcaz dimii???

5 1 yerde cayı nasıl bise kızlar tadı marketlerde varmı
nisacım bildiğim kadarıyla içinde funda, biberiye,mate,yeşilçay ve kekik var(umarım yanılmıyorumdur)
hiç içmedim tadını bilmiyorum...marketlerde bulamazsın canım,aktarlarda ve hazır poşet olarak bazı eczanelerde var..

LUNACIM ne zamandır aklımda,ne karar verdiniz senin ufaklık için?başlatacakmısınız bu yıl 1.sınıfa?
kayıt sistemi tamamen değişti,bilgin olsun canım...

Canımcım oğlumu tekrar anasınıfına yazdırmaya karar verdik.gamyoncuiremsu

Sana ve senin gibi bir çok eğitimciye ve bu arada şimdiki kendi öğretmenine de danıştığımızda,1.sınıfa başlatmama konusunda ortak cevaplar aldık.Bu yüzden içim çok rahat.

Kayıt sisteminin değiştiği konusunda hiçbir şey duymuş değilim benekcim..Nasıl bir değişiklik bu..Merak ettim şimdi...Bilgi verirsen çok sevinirim birtanemmm...opuyorumnanaktan...

şekerim naber?

konusamadık senle uzun zamandır. bir türlü senkronize olamıyoruz. dün geceyı anlatayım. dun aksam ben sapıttım. hiç ekmek yemedım lakin herseyden cok cok yedım ve 4 duble rakı içtimç ustune kesmedi 2 şişe de miller içtim. zum olup yattım. sabah 6da kıvranarak actım gözumu. eee o kadar alkol ve o kadar yemek. bu bünye unutmus tıkabasa doymayı. alkola karsı da eskı direncm yok cunku eskısı gıbı içmiyorum 5 aydır.bır de ben de reflü var. midemin asit dengesi bozulunca bulantı oluyorum ..hem de şiddetli... neysekı 2-3 kez istifra ettım gene uyudum 1 gıbı kalkıp zorla bırseyler yedırıldım annem tarafından.ilac aldım. anneannem kekik suyu içirdi. tekrar uyudum. 4te kalktım iyiydim. ee bugun diyet olmaz artık diyip gözleme yedım aksam yemegınde .. baska seylerde yedım. saat 10da da 1 tane magnum karadut&böğürtlenli hüplettim. su an iyiyim. spor da olmadı bugun haliyle.. yarın protein agırlıklı ve hareketlı bır gun gecırıp pztesi tartılıcam. Allahım lütfen kılo almamıs olayım :Saruboceq:

canım benım...

bazen tüm kötü şeyler artarda sıralanır.. öyle şanssız bir dönem gecırıyorsun.. takmamaa calıs.. 3günlük dünya...sırası gelen hakkın rahmetine kavusuyor.. cok zor ama ölümü de cok dogal birsey gıbı kabul etmelıyız.senin bizler için olan iyi temennilerinin hepsinden sana da diliyorum canım.. emın ol sen de en az bizler kadar iyisin..

Gitmeden son halimle bikaç foto size kendinize iyi bakın fıstıklar. :lepi:

fıstıııııııııık....

cok hoşsun şekerim.. ve gercekten benziyor vucut yapımız.. kız sen yoksam aslan burcu musun?şeklin şemalin öyle duruyor. ben de aslanım.. hatta 23 agustos dogumluyum. yıllarca basak sandım kendımı .. sonra bır gun aslanın dış görünüş özelliklerini okuyunca (gür saclar,aslan yelesi gibi, yuvarlacık bir yüz,geniş omuzlar,kalın kemık yapısı,dik ve düzgün iskelet yapısı,kaslı,sonracıma kalkık popo yapısı,zenci beli ...falan)işte ben buyum diyip arastırıp öğrenebildim burucumu ...:sm_cool: yanlıs biliyormusum meger..
poponu da gördüm bugun.. eh yanı bu kadar olur.. benimki aynen.. zenci poposu..kalkık havada.. :roflol: en son halinden incelmişsin bu arada..tebrikler cok belli oluyor..

Benim aşina olduğum ya da anladığım bir konu değil ama oğlun için cok başarılı bir eğitim hayatı dilediğimi söylemek için yazmak istedim canım. yerimseniben

kızlar bende 66,700 aranıza kayılabilirmiyim diyet yapmaya çalışıyorum 1400 kalorilik ayrıca lahana yağı kullanıyorum sabahları yürüyüşe çıkmadan önce

canım öncelikle aldığınız doğru karar için yürekten kutlarım..o kadar sevindimki anlatamam..inan bana,yaşından önce okula başlatılan her çocuk yüreğimi acıtıyor benimtıpkı henüz 6 aylıkken yürütülmeye zorlanan bebekler gibiler benim gözümde...
lunacım,bu yıl itibariye 1. sınıf kayıtları merkezden yapılacak!şöyleki:son nüfus sayımında adresler belirlendi ve elektronik ortama aktarıldı ya,işte o adresler baz alınarak merkezden her okulun öğrenci listeleri belirlenip okullara gönderilecek..kısacası herkes istediği okula kayıt yaptıramayacak..

5 1 yerde cayı nasıl bise kızlar tadı marketlerde varmı
bugün üniversitede bitkilerle ilgili eğitim alan bir arkadaş dediki "hazır poşet çay tarzında olanlardan almayın, aktardan alıp kendiniz karıştırın". ki bende öyle yepıyorum.2 tatlı kaşığı yeşilçayı ve birer tatlı kaşığı mate,funda,kekik,biberiyeyi ocaktan indirdiğin 1litre kaynamış suya koy.10-15 dk. demlensin.sonra süz ve soğuyunca iç.çayın tadı rahatsız edici değil(bence) eee hadi afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…