ya günah cıkarmam lazım,
anneannem börek yaptı,elleriyle actı.. harıkaydı.
2 saat önce 3-4 dilim kadar yedım sanırım
ama sabah yarım dılım ekmekle bır kasık yagsız peynır yemıstım.
aksama da mısafır var.. mangal keyfı.. çilingir sofrası..offf ya.. bissürü de meze var. acılı ezme, yogurtlu sehrıye,semızotu salatası,şakşuka,cerkez tavugu,çin pilavı... off ya ... kim yemiycek bunları?
aksama dooru annemle yuruyuse cıkcaz. 2 saate kadar yürüyelım dedık.bugunun acısını cıkarcaz... bakalım.
bugün aktardan 5i biyerde cayı aldım mısır püskülüde ekledim oldu 6 lı cay içemeyenlere tavsiye demlerken içine bi parca kabuk tarcın atıp deneyin harika bi kokusu ve tadı oluyo şimdi 2 fincan içtimde halaa içesim var yani
canımcığım ekmeksiz mangal eti yersin.yanındada semiz otu salatası.tamam.ertesü gün sporla halledersin.ama sakın ekmekle yeme bunları.bugünde senin kaçamak günün olsun.vereliniortak
tatlım nasıl demliyorsun çayını?ben kavonoza koyuyorum üzerine sıcaksu ekliyorum.ağzını kapatıyorum kendi kendine demleniyo.sen siyah çay gibimi demliyorsun.:uhm:
senağlama 60 kiloya düştüm.kümse tebrik etmedi beni.sabah yazmıştım.senağlama:çok üzgünüm:bende büroya kocaman pasta aldım.koccaman bir dilim yedim.umarım 61 olmamışımdır tekrar.-tatlicadiarzu-
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Hoş buldumm
Çok özledim kızlar sizii
Herkesler iyi mii
aldıgım yerı yazdım canım. migrosta da gördum ama pek pahalıydı.canım benmde böyle bişey edinmem gerek çünkü yeşilcay falan kendim demliyorum poşet caylardan pek hoşlanmıyorum dogal gelmiyo bana.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnna.s.
sen bilirsin işini yawrummm devam et önce spor sonra ekmeksiz etmiş mezeymiş devammm delikafadulden ben senin yerinde olsam rakıda içerdim sengözlerimebaksanab ertesi gün çok güzel bağırsak çalıştırıyo kaydirigubbakcemile3
tatlım mısır püskülünü her gün içme haftada en fazla 2- yada 3 kere iç.böbrekleri çok zorlar mısır püskülü zayıflamaya etkisi çok ama böbreklere dikkat... tarçın olayınada çok fena katılıyorum bende bayılıyorum çaylarda tarçına :içelim:
kuzuuu farketmemişiz demekki yoksam topikten biri 60 olcak biz tezahürat yapmıcaz ölemiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 vee eklemeden edemeyeceğim darısı başımızaaaa :Saruboceq:
aaa evet yaa bak hiç düşünmemiştim bu demliği evdede var kesinlikle denemek lazım saol fiu cummm opuyorumnanaktan
hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan
valla topikcenek depresyon ve regl hallerinden kurtulursak eminim herkes daha iyi olcak kafamçokkarıştı
Kocaman bir Magnum beyaz yedim.. 288 kalori..mafoldumben
Oy oy oy
şimdide arkadas bahçesinde kiraz toplamış getimiş onları yiyorum... Bugün tam kaçamak günü oldu.. Akşam yememeyi planlıyorum fakat nişanlıma gidicem.. Annem bişey yemeden bırakırmı bilmem.. senağlama
canımcığım ekmeksiz mangal eti yersin.yanındada semiz otu salatası.tamam.ertesü gün sporla halledersin.ama sakın ekmekle yeme bunları.bugünde senin kaçamak günün olsun.vereliniortak
tatlım nasıl demliyorsun çayını?ben kavonoza koyuyorum üzerine sıcaksu ekliyorum.ağzını kapatıyorum kendi kendine demleniyo.sen siyah çay gibimi demliyorsun.:uhm:senağlama 60 kiloya düştüm.kümse tebrik etmedi beni.sabah yazmıştım.senağlama:çok üzgünüm:bende büroya kocaman pasta aldım.koccaman bir dilim yedim.umarım 61 olmamışımdır tekrar.-tatlicadiarzu-
Kocaman bir Magnum beyaz yedim.. 288 kalori..mafoldumben
Oy oy oy
şimdide arkadas bahçesinde kiraz toplamış getimiş onları yiyorum... Bugün tam kaçamak günü oldu.. Akşam yememeyi planlıyorum fakat nişanlıma gidicem.. Annem bişey yemeden bırakırmı bilmem.. senağlama
Afiyet bal şeker olsun flyycım.:icecream:.Ne demişler olmuşla bitmişe çare yokk,bundan sonrasına bakalım artık..
Ya şu magnumun sıfır kalorilisini icat etseler,adamlar köşelerine köşe eklerler vallahi.naniknanik
Bu arada iki gündür oturamıyorum pc başına...Herkes iyidir umarım.:enbuyukkk:..
cicişim dünya nimetlerine daldım bugün inan görmemişim tebrik ederim ciciş gündüz yediğin şeyden korkma akşama kadar erir zaten o
ciciş ya bende şu yeni çıkandan çok yemek istiyorum yaaaaaaaa
cicişim dünya nimetlerine daldım bugün inan görmemişim tebrik ederim ciciş gündüz yediğin şeyden korkma akşama kadar erir zaten o
ciciş ya bende şu yeni çıkandan çok yemek istiyorum yaaaaaaaa
algidanın yeni lıght küçük carte dor dondurması çıkmış yedinizmi?
Afiyet bal şeker olsun flyycım.:icecream:.Ne demişler olmuşla bitmişe çare yokk,bundan sonrasına bakalım artık..
Ya şu magnumun sıfır kalorilisini icat etseler,adamlar köşelerine köşe eklerler vallahi.naniknanik
Bu arada iki gündür oturamıyorum pc başına...Herkes iyidir umarım.:enbuyukkk:..
kıslaaar dünden beri yediklerimi yazmadım
2 gündür gayet iyi gidiyorum yazmazsam olmaz
dün sabah k-flaks
saat 11 gibi patronuma eşlik etmek için gerçekten incecik bi dilim pasta
öğleden sonra 2 gibi bi kaç çatal z.yağlı fasulye
akşam spordan sonra 2 bardak domates suyu ve çörek otlu form bisküvi 6 tane
bu sabah
az bişey yine domates suyu
kayısılı kurusu ve keten tohumlu yoğurt
11 gibi 2 dilim karpuz ve az bişi peynir (tabiiki light)
10 dakka öncede acısını fazla kaçırdığım dün akşam uydurmasyon yaptığım kepekli makarna (tarifinide vercem ) ve z.yağlı fasulyenin kalanı (en fazla 2 kaşıktı)
devamı nasıl gelcek bilmiyorum yediklerimi yazmaya devam ederim delikafadulden
maalesef 10da yenecek yemek. içki içmiycem.kesin kararlıyım. rakı bardagını alırsam elıme şişenin dibine vururum. yanında da dunyayı yerım.ekmeksız köfte yanında da cok cok az mezelerden yiyip kalkıcam. bırazdan spora baslıycam 30dayı yapınca dısarda yuruyucem.haketmek ıcın extra 30dk spor ıı gelecek ya ben zaten bugunlerde cok hakım olamıyorum su pisbogazıma.. tartılmıyorumda korkudan. haftasonu cok dikkatli olucam artık. pztsi tartılıp söylerim.62nın altına düsmüş olmak istiyorum ben ya ama imkansız sankı ... uffff
bu arada teprık kılo vermıssın.cnm ben görmedım entry nı okuyamadım gecmısı..
kaydirigubbakcemile2carte dorlara bakarken nevrım döndü...
yerı gelmısken diyet dondurma tarıfı vereyım..
yagsız yogurt cilek püresi ve ya kakaoyla karıstırılır.içine toz tatlandırıcı(ben splenda kullanıyorum)konulur. derın dondurucuda bır gece bekletılır.afiyetle yumulunur. limon kabugu ile denenebilir. ya da toz vanilya.. kafanıza göre takılın işte...
carte dorların üstüne canınız isterse artıkın. yazmak bıle içimden gelmedi. gönül isterdiki algidaya meydan okuyayım..
Fulyacım arkadaşına sabırlar diliyorum
Allah rahmet eylesin canım
Çok sıkma canını emi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?