60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen bilirsin işini yawrummm devam et önce spor sonra ekmeksiz etmiş mezeymiş devammm delikafadulden ben senin yerinde olsam rakıda içerdim sengözlerimebaksanab ertesi gün çok güzel bağırsak çalıştırıyo kaydirigubbakcemile3

tatlım mısır püskülünü her gün içme haftada en fazla 2- yada 3 kere iç.böbrekleri çok zorlar mısır püskülü zayıflamaya etkisi çok ama böbreklere dikkat... tarçın olayınada çok fena katılıyorum bende bayılıyorum çaylarda tarçına :içelim:

kuzuuu farketmemişiz demekki yoksam topikten biri 60 olcak biz tezahürat yapmıcaz ölemiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 vee eklemeden edemeyeceğim darısı başımızaaaa :Saruboceq:

aaa evet yaa bak hiç düşünmemiştim bu demliği evdede var kesinlikle denemek lazım saol fiu cummm opuyorumnanaktan

canım benmde böyle bişey edinmem gerek çünkü yeşilcay falan kendim demliyorum poşet caylardan pek hoşlanmıyorum dogal gelmiyo bana.
aldıgım yerı yazdım canım. migrosta da gördum ama pek pahalıydı.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnna.s.

rica ederim. kıs girme aklıma rakıya baslarsam bir fili yerım.. zaten zor olcak aksam offf
ben dıyet yapıyorsam tüm ev ahali diyet yapmalı. küstüm herkese. en gec 1 agustosta 58 kg olmam lazım.uff 4 kg versem pek gusel olcek. hatta 57 olsam bıle olur. hyr demem yani...

hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan

valla topikcenek depresyon ve regl hallerinden kurtulursak eminim herkes daha iyi olcak kafamçokkarıştı

aynen..

Kocaman bir Magnum beyaz yedim.. 288 kalori..mafoldumben

Oy oy oy

şimdide arkadas bahçesinde kiraz toplamış getimiş onları yiyorum... Bugün tam kaçamak günü oldu.. Akşam yememeyi planlıyorum fakat nişanlıma gidicem.. Annem bişey yemeden bırakırmı bilmem.. senağlama

Afiyet bal şeker olsun flyycım.:icecream:.Ne demişler olmuşla bitmişe çare yokk,bundan sonrasına bakalım artık..

Ya şu magnumun sıfır kalorilisini icat etseler,adamlar köşelerine köşe eklerler vallahi.naniknanik

Bu arada iki gündür oturamıyorum pc başına...Herkes iyidir umarım.:enbuyukkk:..

cicişim dünya nimetlerine daldım bugün inan görmemişim tebrik ederim ciciş gündüz yediğin şeyden korkma akşama kadar erir zaten o

ciciş ya bende şu yeni çıkandan çok yemek istiyorum yaaaaaaaa

valla 0 kalorili magnumm... Tanrııım süperrr...delikafadulden

Yeniyor valla canım yaa.... Magnum yasaklanmalı kanımca... :roflol::roflol::roflol:

ben yedim karadut ve böğürtlenli... harika bişiiiii... adamlar yapmış valla

algidanın yeni lıght küçük carte dor dondurması çıkmış yedinizmi?

hımm forumcak ona müdavim olsak iyi olcek.. magnumu bırakıp. henüz denemedim ama şekerim..

hacer nasılsın.nerelerdeydin?kaçgündür aklımdasın.merak ettim yaniCADIARZUhacer 55 kilo oldu gitti diye düşündüm.keşke öyle olsaydı değil mi.kaydirigubbakcemile5

carte dor light arastırıldı.

bır porsiyon (2 dondurma kasıgı ) (100ml)55cal ve 1.5gr yag ihtiva etmekte.. paketin tamamı 1000ml.

inanmayanlar için Algida || Ürünler

iide ben bunun hepsini yirim ki... sengözlerimebaksanab

fibula

jullianın videoyu yaptım, öglen yedıgım börekler bıle agzıma geldı.. ama pis yorucu. level2yı yaptım ben . sımdı level3 u indiriyorum. hoop hop zıp zııııııııp....

kaydirigubbakcemile2carte dorlara bakarken nevrım döndü...

yerı gelmısken diyet dondurma tarıfı vereyım..

yagsız yogurt cilek püresi ve ya kakaoyla karıstırılır.içine toz tatlandırıcı(ben splenda kullanıyorum)konulur. derın dondurucuda bır gece bekletılır.afiyetle yumulunur. limon kabugu ile denenebilir. ya da toz vanilya.. kafanıza göre takılın işte...

carte dorların üstüne canınız isterse artıkın. yazmak bıle içimden gelmedi. gönül isterdiki algidaya meydan okuyayım..

dodurmaaaaaa delikafadulden
çok fena sitedi canım yaaa
naapmak lazım bilemedim offf offf

saraciraci canım sen gerçekten tam anlamıyla yapıyosun bu diyeti , hiçbişi yemiyorsun nerdeyse , bi yandan seni tebrik ediyorum bi yandan da düşünüyorum ben bu kadar yesem nolur acaba die.. Düşer bayılırım heralde..

fiume bebişim o sofra kurulacak sen oturucaksın ve yemeyip içmiceksin öle mi?
Offfff ki offf yaniii harika bi sofra bilmiyorum kararsız kalabilirdim ben sanırım böyle bir durumda diyet ve çilingir sofrası arasında..Bu arada bu demlikten bende var filtre kahve yapıyorum misler gibi , canım istedi şimdi bak gidip bi kahve yapim kendime..

Sonunda yaa , oh şükür bizi düşünen dondurmacılar da çıktı.. yaşasııın!! alkisalkisalkis

Canımmm ağzına ellerine sağlık

Benimde malum bugün tartı günümdü..
Geçen hafta : 66,600
Bu hafta : 65.800

Farkettim ki idealime yaklaştıkça kilo vermem de yavaşlamaya başladı , ki ekstra bişey yemedim kaçamak yapmadım spor yaptım..Her hafta 1 kilo veriyordum tam , şimdi 800 gr verebildiğimi görüyorum.. Napalım veriyoruz ya bi şekilde az maz devam edicez.. Tatile kadar 62 olurum diyordum ama galiba zor..

Selam kızlar,

Bugün kimsecikler yok buralarda.. Bende çok üzgünüm.. Bi arkadaşın babanesi vefat etti..
Şu sıralar kötü üzücü şeyler çok üstüste geldi benim için.. İnsan hayatı sorgulamaya başlıyor böyle durumlarda.. Kendisini.. İnsanlığını.. bilmiyorum yaa.. Neyse işte üzgünüm..

Şu anda bi yandan da bira içiyorum. Öncesinden de bir kadeh rakı içtim.. diyet falan yalan bugün anliicanız..

ne dicem.. Siz iyi insanlarsınız.. En iyi az çok tanıdığım konustuğum aranızda.. Saram, Fiumem, Penekli aplam, Mervem ve latin şekerim.. Diğerleride.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız.. E güzelini hakediyorsunuz.. Umarım ki hep mutlu olursunuz.. Bundan sonra hayatınızda hep çok güzel şeyler olmasını diliyorum.. en içten..

Öpüyorum çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…