çizelgene baktım süpersin.bu azimle inş 50leri de görürsün ve de bir daha da (özel sebepler :CüvCüv: dışında da o kilolara çıkmazsın kendim içnde geçerli:1rolleyes:)
nisaaa, rica ederim maksat yardımlaşmakkaydirigubbakcemile5 karar senin
moralini bozma prenses,o baskülde gördüğün fazlalıklar henüz yerleşmiş değil vücuna..birkaç gün sıkı diyetle geldikleri hızla giderler,inan bana...selam kızlar,
kimsecikler yok .. sanırım herkes pazar rehavetinde...
bende ise haberler kötü..
sabah tartıldım. ibre 64e yakındı...
yaptım yapacagımı..iki kılo aldım daha haftasonu bitmeden haftasonu kacamagı ile..
bugun yedıklerımı yazayım.
sabah yarım dılım ekmek,1 kasık lor,domates-salatalık,cay
yesıl cay
10 kadar minik çilek
öglen de 2 kasık yulaf , 2 kasık light yogurt ve bır elma yemeyı planlıyorum.
aksama da karpuz..
ıkı saat kadar da spor yapıcam.
basarabılırsem aldıgım ıkı kılodan bugun kurtulma hedefındeyım. zira moralim cok bozuldu... :1ninca:
tebrikler lunacım :hooray: canımcım oğluşunun okulu için canını sıkma..herşeyin çaresi var.:)ben haberin olsun da gerekli tedbirleri al diye söyledim..daha ayrıntılı yazamam bitanem hiç etik olmaz...Evet kızlar 500gr vermiş durumdayım.Bu haftam çok iyi geçti ve daha çok kilo vermeyi umuyordum ama vermemekten daha iyidir değil mi?Eh buna da şükür..zemuszemus
hoşgeldiiiin a.s.kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
boyum 1.78 yaşım 25 kilom da 69.
aslında genelde hep 63-65 kilo arası olurdum. 5 aydır bebek istiyorduk saldım kendimi. şimdi zayıflamak istiyorum. bir ay önce tartıldım 72 kilo olmuşum. bir aydır tatlı, ekmek ve makarna yemiyorum. 3 kilo vermişim. şimdi sıkı bir diyete başlıyacağım. nekadar zayıflarsam benim için iyidir. yardım ve desteklerini bekliyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fazla hızlı mı zayıflamaya başladım anlamadım.sabah tartıldım 61.2 gözüküyordu.eee ne yapim dedim cokacimcoook aç da değildim aslında ama pohaçaları açmaları pizzayı götürdüm üfff yaaa :çok üzgünüm: napalım yedim bikere akşama salatalık domates börtü böcük artık.ama 61.2 yi de gördüm ya süper olduzemuszemussositososito:dance:
bu arada ben bu sabah yine 57 dim..
bu aralar bilinçli olarak kilo vermeyi durdurdum kızlar..çünkü vücudumda gevşeme oldumutlaka spor yapmalıyım ama ne vaktim ne de enerjim var ((((((özellikle üst kol ve üst bacak için acilen bişeyler yapmalıyım..
kızlar ben her sbah 1 saat yürüyüşe çıkıyorum mide ve göbeğim içinde etkisi olur mu
Merhaba Canlarım..
Benekli ablam, Fiumem, Saracım destek olan herkes.. Çok sağolun.. İyi ki varsınız gerçekten.. Şimdi çok daha iyiyim.. Daha da iyi olucam..
Çok sağolun.. sizi çok seviyorum..
opuyorumnanaktan
Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum dediğim gibi.. Dün düşündüm.. Kendime döndüm biraz.. İyi geldi.. Bugün rejimime kaldığım yerden devam ediyorum.
Bugün yediklerim.
Sabah 2 dilim ekmekle peynir domates, çok azıcık sucuk..
(Sabah derken öğlen 13:00 kaydirigubbakcemile3)
Arada 1 cafe latte
Akşam: karpuz peynir ve 1 dilim etiform kızarmış ekmek
Birazdan arkasıradakileri seğrederken sporumu yapacağım.
Ondan sonra 1 kutu(250 ml) çilekli soya sütümü içip yatacağım..
Yarın sabahta tartılcam.. Umarım kilo almamışımdır.. hihi...
Öptüm hepiiiciiiniziii... Yeniden iyiki varsınız kızlar.. Muckssss.
yürüyüş göbeği de küçültür. ayrıca sabahları ac karnına yürümek müthiş yag yakıyor. ama benım tavsıyem,mademki karın bölgen sorunlu, o bir saatlik yürüyüsün ardından eve gelınce yere uzanıp 5 dk kadar karın egzersizleri yapman.. kısa zamanda sonuca inanamayacaksın...
canım iyi olmana cok sevindim...
herkese söylüyorum kücük cocuklar gıbı... ben ıkı kg aldım... senağlama
bugun sıktım dıyetı
yedıklerımı yazıcam..
sabah yarım dılım ekmek, 1 kasık peynır,domates,salatalık cay
yesıl cay
10kadar cilek
1 adet elma 2 kasık yulaflı müsli,2 kasık yagsız yogurt
30day zımbırtısından yaptım .. o 3 kaslı hatunla..
bir tabak yogurtlu semızotu yemegı
ıkı ısırık simit
1 tabak karpuz,yarım dilim ekmek, 1kk peynır.. ve yeme içme olayı bugunluk Finito!!
ee ama ben yine cok yemısım
sımdı yürüyüse cıkcam.. şu hava kararsın da....
canımmmm iyi olmana çok sevindim fulyacım opuyorumnanaktanMerhaba Canlarım..
Benekli ablam, Fiumem, Saracım destek olan herkes.. Çok sağolun.. İyi ki varsınız gerçekten.. Şimdi çok daha iyiyim.. Daha da iyi olucam..
Çok sağolun.. sizi çok seviyorum..
opuyorumnanaktan
Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum dediğim gibi.. Dün düşündüm.. Kendime döndüm biraz.. İyi geldi.. Bugün rejimime kaldığım yerden devam ediyorum.
Bugün yediklerim.
Sabah 2 dilim ekmekle peynir domates, çok azıcık sucuk..
(Sabah derken öğlen 13:00 kaydirigubbakcemile3)
Arada 1 cafe latte
Akşam: karpuz peynir ve 1 dilim etiform kızarmış ekmek
Birazdan arkasıradakileri seğrederken sporumu yapacağım.
Ondan sonra 1 kutu(250 ml) çilekli soya sütümü içip yatacağım..
Yarın sabahta tartılcam.. Umarım kilo almamışımdır.. hihi...
Öptüm hepiiiciiiniziii... Yeniden iyiki varsınız kızlar.. Muckssss.
yaaa bu arada bikaç gündür DERİNİMİ göremiyorum hiçben mi göremedim yoksa topiğe mi girmiyo?
inşallah o da sıkıntılı değildir((((((((((
canımmmm iyi olmana çok sevindim fulyacım opuyorumnanaktan
hadi bakalım topikçe toparlayalım artık kendimizi:):):))))))))))
iyi olmana sevindim canımcım...sorma 1000.sayfayı devirince nazara mı geldik ne?BENEĞİMMM buradayım birtanem...3 gündür yeğenim bizdeydi...akşamları onunla ilgilendim...o yüzden giremedim...şimdide geçmişi okuyordum ben yokken neler olmuş diye...biraz önce senin şu öğrenci velinle ilgili anlattığın yazını okudum şok oldum...biz nasıl bir dünyada yaşıyoruz...
Bakıyorum da bizim kızlar da bunalımda bu sıralar...sen bizim motivasyon kraliçemiz değil misin...önce senin moralin yüksek olsun ki diğerlerine de bulaşsın...yerimsenibenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Saol bitanecim benekcim ablacım.. Evet bundan sonra bunalımdan kurtulup en keyifli şekilde yaşamaya bakıcazz.. Her saniye den keyif alarak..hihoyyythihoyyyt
Spor yapıcaktım.. Başladım ama yok 10 dakika zor yaptım.. Hiç halim yok.. Yapamıyorum.. Artık yarına kaldı.. :a015:
canım bende az değilim.vaktiyle yesemde kilo almazdım şakkıdı.e bende haliyle deli gibi yerdim.23 e kadar hep 47-48 kg idim.sonra yavaş yavaş almaya başladım.54 kg olduğumdan beri kilo vermem lazım der dururdum ama atanınca acaip bi rahatlama oldu ve 7 ayda 7 kilo aldım oldum mu 64 :1shok: veee hayatımda ilk defa yaklaşık 3 hafta önce resmen diyete girdim.ilk diyetin ilk kaçamağını da bugün yaptım.aman bi daha yapmam tövbeeee :1rolleyes:insallah sekerim..
bir bilsen ne kadar pisbogaz bişiyim ben.. aldanma verılen kılolara.. zar zor oldu o iş.. aklım fikrim yemektr benım.. forumun en oburu benım delikafadulden ama bugunluk irade küpüyüm. 61i görunceye dek yok kacamak macamak...
ben bu bağlantıdan faydalanarak yapmıştım canım.güzel anlatıyor.kızlar ya ben şu kilo çizelgesini yapamadım konrtol panelini bulamadım bir türlü oraya kadar yaptım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?