60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah sekerim..
bir bilsen ne kadar pisbogaz bişiyim ben.. aldanma verılen kılolara.. zar zor oldu o iş.. aklım fikrim yemektr benım.. forumun en oburu benım delikafadulden ama bugunluk irade küpüyüm. 61i görunceye dek yok kacamak macamak...

moralini bozma prenses,o baskülde gördüğün fazlalıklar henüz yerleşmiş değil vücuna..birkaç gün sıkı diyetle geldikleri hızla giderler,inan bana...
Evet kızlar 500gr vermiş durumdayım.Bu haftam çok iyi geçti ve daha çok kilo vermeyi umuyordum ama vermemekten daha iyidir değil mi?Eh buna da şükür..zemuszemus
tebrikler lunacım :hooray: canımcım oğluşunun okulu için canını sıkma..herşeyin çaresi var.:)ben haberin olsun da gerekli tedbirleri al diye söyledim..daha ayrıntılı yazamam bitanem hiç etik olmaz...
hoşgeldiiiin a.s.

tebrikler biricik :hooray: aman dikkat!!!her kilo verişimizde diyetimizi bozarsak olmazkiiii...

bu arada ben bu sabah yine 57 dim..
bu aralar bilinçli olarak kilo vermeyi durdurdum kızlar..çünkü vücudumda gevşeme oldumutlaka spor yapmalıyım ama ne vaktim ne de enerjim var((((((özellikle üst kol ve üst bacak için acilen bişeyler yapmalıyım..

insallah ablacım ben de bu kılolar yerlesmesın dıye beklıyorum.. üst bacaklar ıcın yuruyus ii olur bence.. kollar ıcın de su şişesi kaldırabılırsınkı.. 5 dk ayırsan gunde kollara 1ayda taş olursun.. zaten kılon kalmadı 57 oldun.. istersen pilatese basla.. tüm vucudu toplar.. cok faydasını görürsün...

kızlar ben her sbah 1 saat yürüyüşe çıkıyorum mide ve göbeğim içinde etkisi olur mu

yürüyüş göbeği de küçültür. ayrıca sabahları ac karnına yürümek müthiş yag yakıyor. ama benım tavsıyem,mademki karın bölgen sorunlu, o bir saatlik yürüyüsün ardından eve gelınce yere uzanıp 5 dk kadar karın egzersizleri yapman.. kısa zamanda sonuca inanamayacaksın...

Merhaba Canlarım..

Benekli ablam, Fiumem, Saracım destek olan herkes.. Çok sağolun.. İyi ki varsınız gerçekten.. Şimdi çok daha iyiyim.. Daha da iyi olucam..

Çok sağolun.. sizi çok seviyorum..
opuyorumnanaktan

Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum dediğim gibi.. Dün düşündüm.. Kendime döndüm biraz.. İyi geldi.. Bugün rejimime kaldığım yerden devam ediyorum.

Bugün yediklerim.

Sabah 2 dilim ekmekle peynir domates, çok azıcık sucuk..
(Sabah derken öğlen 13:00 kaydirigubbakcemile3)

Arada 1 cafe latte

Akşam: karpuz peynir ve 1 dilim etiform kızarmış ekmek

Birazdan arkasıradakileri seğrederken sporumu yapacağım.

Ondan sonra 1 kutu(250 ml) çilekli soya sütümü içip yatacağım..

Yarın sabahta tartılcam.. Umarım kilo almamışımdır.. hihi...

Öptüm hepiiiciiiniziii... Yeniden iyiki varsınız kızlar.. Muckssss.

canım iyi olmana cok sevindim...

herkese söylüyorum kücük cocuklar gıbı... ben ıkı kg aldım... senağlama

bugun sıktım dıyetı

yedıklerımı yazıcam..

sabah yarım dılım ekmek, 1 kasık peynır,domates,salatalık cay

yesıl cay

10kadar cilek

1 adet elma 2 kasık yulaflı müsli,2 kasık yagsız yogurt

30day zımbırtısından yaptım .. o 3 kaslı hatunla..

bir tabak yogurtlu semızotu yemegı

ıkı ısırık simit

1 tabak karpuz,yarım dilim ekmek, 1kk peynır.. ve yeme içme olayı bugunluk Finito!!

ee ama ben yine cok yemısım

sımdı yürüyüse cıkcam.. şu hava kararsın da....

tşk arkadaşım tavsiyene uyacağım

Canım şişliktir o. O kadar kısa sürede 2 kilo alınmaz kiiiiii.... Bir iki gün dikkatli yiyip içersen hemencicik verirsin o 2 kiloyu, hatta belki fazlasını..

Bende birazdan 30 day zımbırtısını üstünede callanetics yapıcam..
Yeşilçay içiyorum şimdi. Ondan sonra..

canımmmm iyi olmana çok sevindim fulyacım opuyorumnanaktan
hadi bakalım topikçe toparlayalım artık kendimizi:):):))))))))))

yaaa bu arada bikaç gündür DERıNıMı göremiyorum hiçben mi göremedim yoksa topiğe mi girmiyo?
inşallah o da sıkıntılı değildir((((((((((

yaaa bu arada bikaç gündür DERİNİMİ göremiyorum hiçben mi göremedim yoksa topiğe mi girmiyo?
inşallah o da sıkıntılı değildir((((((((((

BENEĞİMMM buradayım birtanem...3 gündür yeğenim bizdeydi...akşamları onunla ilgilendim...o yüzden giremedim...şimdide geçmişi okuyordum ben yokken neler olmuş diye...biraz önce senin şu öğrenci velinle ilgili anlattığın yazını okudum şok oldum...biz nasıl bir dünyada yaşıyoruz...

Bakıyorum da bizim kızlar da bunalımda bu sıralar...sen bizim motivasyon kraliçemiz değil misin...önce senin moralin yüksek olsun ki diğerlerine de bulaşsın...yerimsenibenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımmmm iyi olmana çok sevindim fulyacım opuyorumnanaktan
hadi bakalım topikçe toparlayalım artık kendimizi:):):))))))))))

Saol bitanecim benekcim ablacım.. Evet bundan sonra bunalımdan kurtulup en keyifli şekilde yaşamaya bakıcazz.. Her saniye den keyif alarak..hihoyyythihoyyyt

Spor yapıcaktım.. Başladım ama yok 10 dakika zor yaptım.. Hiç halim yok.. Yapamıyorum.. Artık yarına kaldı.. :a015:

iyi olmana sevindim canımcım...sorma 1000.sayfayı devirince nazara mı geldik ne?çoğumuzda bir sıkıntı varama geçecek..yeniden eski enerjimize kavuşucaz hepimiz...

aynen fulyam..bu topikte karamsarlığa,mutsuzluğa geçit yok artık..mutsuzlukları paylaşarak yok edip,mutlulukları yine paylaşarak çoğaltıcaz hep birlikte opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

pohaça ve pizza bana resmen 1.4 kg eklemiş.ay bu ne yaaa:1shok:!!şaka gibi benneyaptımki yine 62.6 oldum püffff !!!! anlaşıldı kaçamak filan yok artık...
kızlarrr tartılma konusunda bi sisteminiz var mı?en doğru aralık ve vakit ne olur acaba???

canım bende az değilim.vaktiyle yesemde kilo almazdım şakkıdı.e bende haliyle deli gibi yerdim.23 e kadar hep 47-48 kg idim.sonra yavaş yavaş almaya başladım.54 kg olduğumdan beri kilo vermem lazım der dururdum ama atanınca acaip bi rahatlama oldu ve 7 ayda 7 kilo aldım oldum mu 64 :1shok: veee hayatımda ilk defa yaklaşık 3 hafta önce resmen diyete girdim.ilk diyetin ilk kaçamağını da bugün yaptım.aman bi daha yapmam tövbeeee :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…