Selam kızlar,
Bugün kimsecikler yok buralarda.. Bende çok üzgünüm.. Bi arkadaşın babanesi vefat etti..
Şu sıralar kötü üzücü şeyler çok üstüste geldi benim için.. İnsan hayatı sorgulamaya başlıyor böyle durumlarda.. Kendisini.. İnsanlığını.. bilmiyorum yaa.. Neyse işte üzgünüm..
Şu anda bi yandan da bira içiyorum. Öncesinden de bir kadeh rakı içtim.. diyet falan yalan bugün anliicanız..
ne dicem.. Siz iyi insanlarsınız.. En iyi az çok tanıdığım konustuğum aranızda.. Saram, Fiumem, Penekli aplam, Mervem ve latin şekerim.. Diğerleride.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız.. E güzelini hakediyorsunuz.. Umarım ki hep mutlu olursunuz.. Bundan sonra hayatınızda hep çok güzel şeyler olmasını diliyorum.. en içten..
Öpüyorum çok..
Hayat bu bugün varız yarın yok..
En iyisi yaşadığımızı anı en güzel şekilde değerlendirmek , yarasın canım :içelim:
ben yedim karadut ve böğürtlenli... harika bişiiiii... adamlar yapmış valla
hımm forumcak ona müdavim olsak iyi olcek.. magnumu bırakıp. henüz denemedim ama şekerim..
carte dor light arastırıldı.
bır porsiyon (2 dondurma kasıgı ) (100ml)55cal ve 1.5gr yag ihtiva etmekte.. paketin tamamı 1000ml.
nanmayanlar için Algida || Ürünler
iide ben bunun hepsini yirim ki... sengözlerimebaksanab
saraciraci canım sen gerçekten tam anlamıyla yapıyosun bu diyeti , hiçbişi yemiyorsun nerdeyse , bi yandan seni tebrik ediyorum bi yandan da düşünüyorum ben bu kadar yesem nolur acaba die.. Düşer bayılırım heralde..
fiume bebişim o sofra kurulacak sen oturucaksın ve yemeyip içmiceksin öle mi?
Sonunda yaa , oh şükür bizi düşünen dondurmacılar da çıktı.. yaşasııın!! alkisalkisalkis
Benimde malum bugün tartı günümdü..
Geçen hafta : 66,600
Bu hafta : 65.800
Farkettim ki idealime yaklaştıkça kilo vermem de yavaşlamaya başladı , ki ekstra bişey yemedim kaçamak yapmadım spor yaptım..Her hafta 1 kilo veriyordum tam , şimdi 800 gr verebildiğimi görüyorum.. Napalım veriyoruz ya bi şekilde az maz devam edicez.. Tatile kadar 62 olurum diyordum ama galiba zor..
Selam kızlar,
Bugün kimsecikler yok buralarda.. Bende çok üzgünüm.. Bi arkadaşın babanesi vefat etti..
Şu sıralar kötü üzücü şeyler çok üstüste geldi benim için.. İnsan hayatı sorgulamaya başlıyor böyle durumlarda.. Kendisini.. İnsanlığını.. bilmiyorum yaa.. Neyse işte üzgünüm..
Şu anda bi yandan da bira içiyorum. Öncesinden de bir kadeh rakı içtim.. diyet falan yalan bugün anliicanız..
ne dicem.. Siz iyi insanlarsınız.. En iyi az çok tanıdığım konustuğum aranızda.. Saram, Fiumem, Penekli aplam, Mervem ve latin şekerim.. Diğerleride.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız.. E güzelini hakediyorsunuz.. Umarım ki hep mutlu olursunuz.. Bundan sonra hayatınızda hep çok güzel şeyler olmasını diliyorum.. en içten..
Öpüyorum çok..
magnum yesek daha iyi ya bune böyle 1 kaşıkla doymam hepsini yerim 550 cal. alırım sonra ağladım uçmuş bunlar.araştırman için saol ciciş
cicişim öncelikle tebrik ederim seni vereliniortak
bu arada algida bizi düşünmemiş bizi mahvetmiş dondurmanın kalorisi 550 miş :1shok:
canım Allah geride kalanlara dayanma gücü versin, Allah rahmet eylesin
kendine iyi bak canım metanetli olmaya çalış
güzel dileklerin için çok saol
umarım sende heeeeeeeeeeeeeeep mutlu olursun Şeniz
Selam kızlar,
Öpüyorum çok..
550 mi light mı bu yanii :1shok:
bende saf saf seviniyorum yaa :çok üzgünüm:
ii geceler kızlar . . .
yarın döneceğim aranıza İnşAllah . . .
opuyorumnanaktan
Saol bebişimm... Herşey güzel olucak işallah.. Her dakikanın tadını çıkarmak lazım bu dünyada.. opuyorumnanaktan
onla ya550 mi light mı bu yanii :1shok:
bende saf saf seviniyorum yaa :çok üzgünüm:
kuzummmm canımsın sen benimm.ne olur dikkat et kendine bu ara senin için zor bi dönem farkındayım ama dua etmeli ve sabırla beklemeliyiz.Allah rahmet eylesin canımm metanetli olmak lazım biliyorsun.arkadaşınada sabır dileklerimi iletirsen sevinirim.
ve biz heeep beraber mutlu olcaz planları unutmaaa kaydirigubbakcemile3 iyiki tanıdım seni güzel arkadaşımm... :asigim:
ya bu hangi dondurma 550 cal olan konuyu kaçırmışım fena oldum bak şimdi :bbo:
gel kuzum gel özledik seni valla a.s.
gel kuzum gel özledik seni valla a.s.
günaydın kızlar.dün okadar dondurma dediniz.eve gittim 7,8 yemek kaşığı kadar dondurma yedim.ardından saat 9 du galiba annem gözleme yapmış onları götürdüm bi güzel.benden zayıf olmaaaz anladım.boğazımı tutamıyomm.
canımcığım biz bu kiloları senin bahsettiğin gibi kaçamaklı kaçamaklı verdik vereliniortak kendi keyfimizden hiç bir şey yitirmeden . . .
sakın moralini düşürme saat henüz çok erken . . .
9 da yenen 1 yufka gözlemeden hiç bir şeycik olmas . . .
yanlş anlaşılma olmuş.akşam 9 du.hırs yaptım ama bırakmayacam rejimi böyle kaçamaklar yıldıramaz beni.
Günaydınlar.
Dün spor yapıp hemen bir light yoğurt açtım kendime , sporcular üzerinde yapılan bi araştırma spordan sonra süt içenlerde kas yoğunluğunun daha fazla artış sağladığını göstermiş , ayrıca 1 kg kas tenis topu kadarmış , 1 kg yağ ise basketbol topu kadarmış.. Nerelerimde basket topları saklı kimbilir..
Akşam çoook uzun süredir içmiyordum ama burdaki arkadaşlardan özendim light bira içtim , normal bira 250 cal civarı boş enerji dolu , light 120 cal. tabi o da boş enerji.. Biraz da fıstık falan yedim napalım canım..
Bu arada arkadaşlar biliyorsunuz diyet yaparken sık sık kabızlık sorunuyla karşılaşabiliyoruz , böyle bir sorunla karşılaşmamışken geçen hafta başıma geldi , kayısı yiyorum ama , su içiyorum ama bi etkisini göremedim , ama yoğurt yiyince sorun çözüldü bilginize..
Ben birde bişey merak ediyorum eski pantolonlarım (bir zamanlar bacağımdan geçemeyenler ) oluyor , belleri de çok rahat ama şu anki pantolonlarım çok bol gelmiyor bel kısmından , bacak kısmı bol geliyor.. Oysa belimde inceldi sadece bacaktan kilo vermedim bariz görülüyor , göbeğimde eskiye nazaran ince , bu neden oluyor sizce?
Selam Q kz . . .
O son paragrafta anlattığın olayın sebebini bende bi bilebilsem kendimden . . .
Naaptınız bensiz ne kaynattı kızlar ?
Allah sabırlar versin fulyam:'(çok doğru söylüyorsun bitanecim..gerçekten de bu forumdaki herkes öylesine güzel yürekliki..sanki gözle görülmeyen bir güç biraraya getirdi bizleri...Selam kızlar,
Öpüyorum çok..
gel ablasının güzeli:)özledim vallaaa...ii geceler kızlar . . .
yarın döneceğim aranıza İnşAllah . . .
opuyorumnanaktan
afiyet olsun canımcım:)ne yani yediysen yedin..bugün daha dikkatli olursun olur biter..ama öyle moral bozmak yok..negatif düşünce kaçamaklardan çoooook daha zararlı..günaydın kızlar.dün okadar dondurma dediniz.eve gittim 7,8 yemek kaşığı kadar dondurma yedim.ardından saat 9 du galiba annem gözleme yapmış onları götürdüm bi güzel.benden zayıf olmaaaz anladım.boğazımı tutamıyomm.
P.tesi itibari ile son beş günü değerlendirirsem eğer hiç kaçamak yapmadım diyebilirim ve öğlen 30Day ve akşamları da aksatmadan ortalama 1 saat yürüyüş yaptım..Önceki haftalarıma kıyasla rejim anlamında en verimli haftam bu haftaydı diyebilirim...Fakat çok enteresan kendimi oldukça hantal ve şişko hissediyorum (reglime 1 hafta var bu arada).
İki hatta üç gündür tuvalete çıkmamama rağmen kabızlık da hissetmiyorum.Yarın tartı günüm,Umarım tartıya çıktığımda hüsrana uğramam,o zaman kendime olan tüm inancımı kaybedecekmişim gibi geliyor..Off çok depresifim gene...:1no2::çok üzgünüm:
Depresif takıldık canım senin yokluğunda yaa , hemen dön bari de moralelerimiz geri gelsin , beyaz pantolonun da harika bu arada güle güle giy 38 bedenine :lepi:
Birazdan çıkıcam bende anneme gidicem , dua ediyorum zorla bana bişeyler yedirmeye kalkmasın diye , çünkü 1 ay oldu görüşmeyeli son halimi görünce ay erimişsin bitmişsin , zafiyet geçirmişsin , etli butlu ol , kocan sana bakmıyo mu dicek millet vs. vs. bi sürü şey söliycek eminim , Allahtan bebek yapıcam ondan şimdi kilo veriyorum diyince susuyor biraz , milletin kaynanası baskı yapar torun die benim annem yapıyo bana , fisfisfis
Çok öpüyorum canım , kızlara söle ağızlarına mukayyet olsunlar deniz mevsimi açıldı. zemuszemus
P.tesi itibari ile son beş günü değerlendirirsem eğer hiç kaçamak yapmadım diyebilirim ve öğlen 30Day ve akşamları da aksatmadan ortalama 1 saat yürüyüş yaptım..Önceki haftalarıma kıyasla rejim anlamında en verimli haftam bu haftaydı diyebilirim...Fakat çok enteresan kendimi oldukça hantal ve şişko hissediyorum (reglime 1 hafta var bu arada).
İki hatta üç gündür tuvalete çıkmamama rağmen kabızlık da hissetmiyorum.Yarın tartı günüm,Umarım tartıya çıktığımda hüsrana uğramam,o zaman kendime olan tüm inancımı kaybedecekmişim gibi geliyor..Off çok depresifim gene...:1no2::çok üzgünüm:
ve en önemliside bu kısa hayatta insanları olduğu gibi kabul etmek...mutlu olup mutlu etmek:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?