fiumem...PRENSESSS sen aslan burcumusun :uhm: oysa neden bilmem ben senin başak olduğunu düşünmüştüm hep...çünkü titizliğin,kılıkırkyarman,düzen tutkun,hayatını sahiplenmen,duygularını içinde yaşaman...ve daha birçok özelliğin başakla birebir örtüşüyo..bide öyle bir kişiliğin var ki senin çirkef kuyusuna düşsen bile hiçbiryerine sıçratmadan tertemiz kalırsın...
sevgili sude, her bünye farklı tepki veriyordur belki.kendi adıma faydası olduğunu düşünüyorum.acıkmıyorum,durduk yere haftada 1 kilo veren bir bünyem yok :1rolleyes: haliyle en az iki ay daha devam ettireceğim. buyrunnnnnnnnninş.yeşilçayın faydasını görürsün.aman ne zor bu işler...5 i bir yerde çayını tavsiye etmem bizzat annem ben ve arkadaşlarım kullandık hiç bir faydası yok hemde aksine daha çok acıktırıyor onun yerine yeşil çay bende hatta en kısa zamanda başlayacağım
sana da iyi geceler prenses...annenlere de selamlar..hiç tanımasam da annene bişey söylemeni rica ediyorum:senin gibi mükemmel bir kız evlat yetiştirdikleri için kendileriyle ne kadar gurur duysalar az...ablacım aslında bir parca haklısın...
ben 23 agustos dogumluyum aslan-basak arasıyım. ıkı burcun da özelliklerini tasıyorum.daha cok aslan sanırım. en azından dış görünüş olarak aslanım. ama o saydıgın özelliklerin de hepsıne sahıbım.o acıdan basagın özelliklerini tasıyorum. idealist,bazen ukala ve gıcık,dikkafalı ve hırslı olusum yönünden de aslan burcunun özelliklerini tasıyorum ama tespitlerin cok dooru...ince ruhlu ablam benım...
annemlerle oturayım azıcık ablam cagırıyorlar benı
ii geceler sana öpüyorum cok.
canım sana katılıyorum. o cayda mucize beklememek lazım ama bana kesınlıkle faydası oldu.anneme de yararı oldu. ben aklıma geldıkce ıcıyorum.sevgili sude, her bünye farklı tepki veriyordur belki.kendi adıma faydası olduğunu düşünüyorum.acıkmıyorum,durduk yere haftada 1 kilo veren bir bünyem yok :1rolleyes: haliyle en az iki ay daha devam ettireceğim. buyrunnnnnnnnninş.yeşilçayın faydasını görürsün.aman ne zor bu işler...
sana da iyi geceler prenses...annenlere de selamlar..hiç tanımasam da annene bişey söylemeni rica ediyorum:senin gibi mükemmel bir kız evlat yetiştirdikleri için kendileriyle ne kadar gurur duysalar az...
hepinize iyi geceler canlarım...ve hepinize teşekkürler...bugüne kadar insanları sırf insan oldukları için seven;yargılamadan,sorgulamadan,cinsiyet gözetmeyen,sadece ve sadece insan oldukları için seven bana,tam da insan olduğuna pişman olmak üzereyken tekrar insanlığından mutlu olmayı nasip ettiğiniz için hepinize teşekkürler...iyiki varsınız...gerçekten iyiki varsınız....varolun...sağolun...
kılzlar peki herkes kendisine göremi uygun bir diyet yapıyor.önerileriniz neler ben 68 den 66 ya düştüm takılı kaldım.ya:::
Benim aşina olduğum ya da anladığım bir konu değil ama oğlun için cok başarılı bir eğitim hayatı dilediğimi söylemek için yazmak istedim canım. yerimseniben
kızlar bende 66,700 aranıza kayılabilirmiyim diyet yapmaya çalışıyorum 1400 kalorilik ayrıca lahana yağı kullanıyorum sabahları yürüyüşe çıkmadan önce
canım öncelikle aldığınız doğru karar için yürekten kutlarım..o kadar sevindimki anlatamam..inan bana,yaşından önce okula başlatılan her çocuk yüreğimi acıtıyor benimtıpkı henüz 6 aylıkken yürütülmeye zorlanan bebekler gibiler benim gözümde...
lunacım,bu yıl itibariye 1. sınıf kayıtları merkezden yapılacak!şöyleki:son nüfus sayımında adresler belirlendi ve elektronik ortama aktarıldı ya,işte o adresler baz alınarak merkezden her okulun öğrenci listeleri belirlenip okullara gönderilecek..kısacası herkes istediği okula kayıt yaptıramayacak..
5 i bir yerde çayını tavsiye etmem bizzat annem ben ve arkadaşlarım kullandık hiç bir faydası yok hemde aksine daha çok acıktırıyor onun yerine yeşil çay bende hatta en nkısa zamanda başlayacapğım
ablacım aslında bir parca haklısın...
ben 23 agustos dogumluyum aslan-basak arasıyım. ıkı burcun da özelliklerini tasıyorum.daha cok aslan sanırım. en azından dış görünüş olarak aslanım. ama o saydıgın özelliklerin de hepsıne sahıbım.o acıdan basagın özelliklerini tasıyorum. idealist,bazen ukala ve gıcık,dikkafalı ve hırslı olusum yönünden de aslan burcunun özelliklerini tasıyorum ama tespitlerin cok dooru...ince ruhlu ablam benım...
annemlerle oturayım azıcık ablam cagırıyorlar benı
ii geceler sana öpüyorum cok.
bugün üniversitede bitkilerle ilgili eğitim alan bir arkadaş dediki "hazır poşet çay tarzında olanlardan almayın, aktardan alıp kendiniz karıştırın". ki bende öyle yepıyorum.2 tatlı kaşığı yeşilçayı ve birer tatlı kaşığı mate,funda,kekik,biberiyeyi ocaktan indirdiğin 1litre kaynamış suya koy.10-15 dk. demlensin.sonra süz ve soğuyunca iç.çayın tadı rahatsız edici değil(bence) eee hadi afiyet olsun kaydirigubbakcemile5
kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
boyum 1.78 yaşım 25 kilom da 69.
aslında genelde hep 63-65 kilo arası olurdum. 5 aydır bebek istiyorduk saldım kendimi. şimdi zayıflamak istiyorum. bir ay önce tartıldım 72 kilo olmuşum. bir aydır tatlı, ekmek ve makarna yemiyorum. 3 kilo vermişim. şimdi sıkı bir diyete başlıyacağım. nekadar zayıflarsam benim için iyidir. yardım ve desteklerini bekliyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fazla hızlı mı zayıflamaya başladım anlamadım.sabah tartıldım 61.2 gözüküyordu.eee ne yapim dedim cokacimcoook aç da değildim aslında ama pohaçaları açmaları pizzayı götürdüm üfff yaaa :çok üzgünüm: napalım yedim bikere akşama salatalık domates börtü böcük artık.ama 61.2 yi de gördüm ya süper olduzemuszemussositososito:dance:
saol cnm bilgileriniz icin birara denerim ama aslında pek sevmem bitki caylarını
öff ya ben de görmek istiyorum 62nın altını ama o kadar cok yedımkı 2 gundur kılo bıle aldım ama hırslıyım aldıklarımı yarına dek verıcem.bugun sıkıcam kendımı bıraz... bu hafta sonunda da ınsallah sana yetısırım. ben de 61lerde gezerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?