60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablasının prensesiiii...yakaladım seni:)naber güzelim?şimdi daha iyimisin?dün aşamı hiç düşünme...ohhhh,sefan olsun...

5 i bir yerde çayını tavsiye etmem bizzat annem ben ve arkadaşlarım kullandık hiç bir faydası yok hemde aksine daha çok acıktırıyor onun yerine yeşil çay bende hatta en nkısa zamanda başlayacapğım

fiumem...PRENSESSS sen aslan burcumusun :uhm: oysa neden bilmem ben senin başak olduğunu düşünmüştüm hep...çünkü titizliğin,kılıkırkyarman,düzen tutkun,hayatını sahiplenmen,duygularını içinde yaşaman...ve daha birçok özelliğin başakla birebir örtüşüyo..bide öyle bir kişiliğin var ki senin çirkef kuyusuna düşsen bile hiçbiryerine sıçratmadan tertemiz kalırsın...

ablacım aslında bir parca haklısın...

ben 23 agustos dogumluyum aslan-basak arasıyım. ıkı burcun da özelliklerini tasıyorum.daha cok aslan sanırım. en azından dış görünüş olarak aslanım. ama o saydıgın özelliklerin de hepsıne sahıbım.o acıdan basagın özelliklerini tasıyorum. idealist,bazen ukala ve gıcık,dikkafalı ve hırslı olusum yönünden de aslan burcunun özelliklerini tasıyorum ama tespitlerin cok dooru...ince ruhlu ablam benım...

annemlerle oturayım azıcık ablam cagırıyorlar benı

ii geceler sana öpüyorum cok.

5 i bir yerde çayını tavsiye etmem bizzat annem ben ve arkadaşlarım kullandık hiç bir faydası yok hemde aksine daha çok acıktırıyor onun yerine yeşil çay bende hatta en kısa zamanda başlayacağım
sevgili sude, her bünye farklı tepki veriyordur belki.kendi adıma faydası olduğunu düşünüyorum.acıkmıyorum,durduk yere haftada 1 kilo veren bir bünyem yok :1rolleyes: haliyle en az iki ay daha devam ettireceğim. buyrunnnnnnnnninş.yeşilçayın faydasını görürsün.aman ne zor bu işler...

EVLıMBARKLIM,SARAM,FULYAM..nasılsınız canlarım?merak ettim siziumarım moraliniz biraz düzelmiş ve biraz olsun kendinizi toparlamışsınızdır...offff yaaa..neden en çok üzülenler hep en güzel yüreklerdir((((((((((((

sana da iyi geceler prenses...annenlere de selamlar..hiç tanımasam da annene bişey söylemeni rica ediyorum:senin gibi mükemmel bir kız evlat yetiştirdikleri için kendileriyle ne kadar gurur duysalar az...

canım sana katılıyorum. o cayda mucize beklememek lazım ama bana kesınlıkle faydası oldu.anneme de yararı oldu. ben aklıma geldıkce ıcıyorum.
sana da iyi geceler prenses...annenlere de selamlar..hiç tanımasam da annene bişey söylemeni rica ediyorum:senin gibi mükemmel bir kız evlat yetiştirdikleri için kendileriyle ne kadar gurur duysalar az...

ablam benım... nasıl onore ettin beni.. annemler yattılar ama yarın ilk işim söylemek olacak.. zaten gecenlerde senden bahsettım anneme.. sanal ortamda tanıstıgım,tekirdagda yasayan cok sevdıgım ögretmen bır ablam var dedım. dertleşip,sohbet edilebilecek,az bulunur biri dedim...

hepinize iyi geceler canlarım...ve hepinize teşekkürler...bugüne kadar insanları sırf insan oldukları için seven;yargılamadan,sorgulamadan,cinsiyet gözetmeyen,sadece ve sadece insan oldukları için seven bana,tam da insan olduğuna pişman olmak üzereyken tekrar insanlığından mutlu olmayı nasip ettiğiniz için hepinize teşekkürler...iyiki varsınız...gerçekten iyiki varsınız....varolun...sağolun...

o kadar güzel bir insansin ki sen,keske hiç üzülmesen.....

kılzlar peki herkes kendisine göremi uygun bir diyet yapıyor.önerileriniz neler ben 68 den 66 ya düştüm takılı kaldım.ya:::

selam kızlar,

kimsecikler yok .. sanırım herkes pazar rehavetinde...
bende ise haberler kötü..

sabah tartıldım. ibre 64e yakındı...
yaptım yapacagımı..iki kılo aldım daha haftasonu bitmeden haftasonu kacamagı ile..

bugun yedıklerımı yazayım.

sabah yarım dılım ekmek,1 kasık lor,domates-salatalık,cay

yesıl cay

10 kadar minik çilek

öglen de 2 kasık yulaf , 2 kasık light yogurt ve bır elma yemeyı planlıyorum.

aksama da karpuz..

ıkı saat kadar da spor yapıcam.

basarabılırsem aldıgım ıkı kılodan bugun kurtulma hedefındeyım. zira moralim cok bozuldu... :1ninca:

kılzlar peki herkes kendisine göremi uygun bir diyet yapıyor.önerileriniz neler ben 68 den 66 ya düştüm takılı kaldım.ya:::

burası bol yeme topiği kardesim.. yiyip yiyp şişip şişip kılo alıyoruz sonra da bol bol çene yapıyoruz..

en azından ben öyle yapıyorum diyebilirim delikafadulden

Benim aşina olduğum ya da anladığım bir konu değil ama oğlun için cok başarılı bir eğitim hayatı dilediğimi söylemek için yazmak istedim canım. yerimseniben

Canım yaa çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

kızlar bende 66,700 aranıza kayılabilirmiyim diyet yapmaya çalışıyorum 1400 kalorilik ayrıca lahana yağı kullanıyorum sabahları yürüyüşe çıkmadan önce

Hoşgeldin..a.s.

Oooo o zaman bizim işimiz çok zor.Ben Bakırköy'de oturuyorum ama oğlum Ataköy deki bir ilköğretim okuluna gidiyor ve tekrar oraya gidecek.1.sınıfa da orada devm etmesini istiyoruz ama sanırım bayağı bir zorlukla karşılaşacağız..Benim ikametgahıma uyan okula asla göndermek istemiyorum.Şu an gittiği okuldan memnunuz..Off ne yapacağız biz şimdi,ya kayıtımızı yenileyemezsek?mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

5 i bir yerde çayını tavsiye etmem bizzat annem ben ve arkadaşlarım kullandık hiç bir faydası yok hemde aksine daha çok acıktırıyor onun yerine yeşil çay bende hatta en nkısa zamanda başlayacapğım

Her bünyeye göre değişiyor bence.Burada kullanıp da memnun kalanlar var.Ancak ne bu çaydan ne de yeşil çaydan ne de diğerlerinden mucize beklemek doğru değil sanırım...

Ben de 21 ağustos doğumluyum..Aslan burcu özellikleri taşımakla beraber başağa daha çok benzediğim söylenir hep...

Evet kızlar 500gr vermiş durumdayım.Bu haftam çok iyi geçti ve daha çok kilo vermeyi umuyordum ama vermemekten daha iyidir değil mi?Eh buna da şükür..zemuszemus

kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

boyum 1.78 yaşım 25 kilom da 69.

aslında genelde hep 63-65 kilo arası olurdum. 5 aydır bebek istiyorduk saldım kendimi. şimdi zayıflamak istiyorum. bir ay önce tartıldım 72 kilo olmuşum. bir aydır tatlı, ekmek ve makarna yemiyorum. 3 kilo vermişim. şimdi sıkı bir diyete başlıyacağım. nekadar zayıflarsam benim için iyidir. yardım ve desteklerini bekliyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fazla hızlı mı zayıflamaya başladım anlamadım.sabah tartıldım 61.2 gözüküyordu.eee ne yapim dedim cokacimcoook aç da değildim aslında ama pohaçaları açmaları pizzayı götürdüm üfff yaaa :çok üzgünüm: napalım yedim bikere akşama salatalık domates börtü böcük artık.ama 61.2 yi de gördüm ya süper olduzemuszemussositososito:dance:

saol cnm bilgileriniz icin birara denerim ama aslında pek sevmem bitki caylarını

hosgeldin canım, kilo verme yolunda saglıklı ve basarılı adımlarla ilerlemen dileğiyle...

öff ya ben de görmek istiyorum 62nın altını ama o kadar cok yedımkı 2 gundur kılo bıle aldım ama hırslıyım aldıklarımı yarına dek verıcem.bugun sıkıcam kendımı bıraz... bu hafta sonunda da ınsallah sana yetısırım. ben de 61lerde gezerim.

saol cnm bilgileriniz icin birara denerim ama aslında pek sevmem bitki caylarını

belli bir süre sonra acayyip bayıyor ama napalım...

çizelgene baktım süpersin.bu azimle inş 50leri de görürsün ve de bir daha da (özel sebepler :CüvCüv: dışında da o kilolara çıkmazsın kendim içnde geçerli:1rolleyes:)

nisaaa, rica ederim maksat yardımlaşmakkaydirigubbakcemile5 karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…