60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben çıkıyorum kızlar..
pazartesi görüşürüz..
Bu günümü sizinle çok güzel geçirdim.. teşekkür ederim hepinize..

artık fazla takılmadığından sormaz olduk malesef,dukanda olduğunu bildiğimizden:97:
neruşu seni çok özledik emme yoksunuzzzz

neruşla görüşüyoruz ara ara msn de çok yogunmuş canımmmm
ama canım benim ben mayıs 25 ten beri oradayım ama sizi hiiiiiç terketmedim etmem dee. siz benim ilk gözagrımsınız kız hiç bırakabilir miyim siziii ...

evet cnm hemde çok zor.küçükken zor diyodum ama ayaklanınca anladım daha zor.ee birazda sağolsunlar inatlar.yapma dediğiini inadına yapoyolar.emziriyorum ben daha işte acıktıklarında çok zor oluyor emmek için ikisi ağlıyor zor oluyor.ama sevgileri varya o işte her yorgunluğunu herşeyi unutturuyor.allah sağlık versin hepimizin bebişlerine

merhaba kızlar bugün sözde hastaneye gidecektim ama yine gidemedim. çünkü çok halsizim başım dönüyor. yarın babam götürecek galiba. dolmuşa otobüse dayanamayacağım sabah sabah.. Ycl nice senelere nice güzel yaşlara sağlıkla huzurla mutlulukla İnşallah... Beril cim tebrikler kilo vermişsin geriside böyle güzel gelsin

evet yaa çok yoğun :97:
sevinmiştim işe girdi çalışıyo diye ama bu seferde buraya gekemiyo özlüyoruz :97:
neyse yeterki çalışsın rahatı yerinde olsunda katlanırık hasretine :97:

hafiften bulantında oldumu bugüün :44:

ama hiç yazmıyorsun bakıyorum oraya daha çok yazıyorsun,hem onlara günaydın dime fırsatı da bulmuşsun
ama canın sıkkınmışş(ordan okudum yine:97:),bu nedenle çok üzerine gitmeyeyim,kocan gelsin bir bak sana neler diyorum:99::99:

ben şimdiden kutlayayım o zaman
ilk ben kutlamış oluyorumm
yiivruum sen bal gibi hamilesin zati daha önce demiştin bu ay ham,le kalcam diye korkuyorum demiştin
heeehh yaramazlığın sonu buu

famirtooooooooooo
benimsin beniimmmmm
kimselere bırakmammmmmmm
ihanetii affetmemmmmmmmm keseriim keseriiim :104: :104: :104: :104:

terkkürlar cnm inşallah sağlıkla.sanada geçmiş olsun hayırlı haber olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…