selam kızlarrr :80:
arzucum geçmiş olsun
hugocum doktora gitmen çok iyi olmuş
ne güzel haberlerle gelmişsin
:124::124: :124::124:
yclcim doğum günün kutlu olsunnn :124::124: :124::124:
:124::124: :124::124:
yok hugocum benim zaten 1,5 yaşında ikizlerim var.niye sordun?
artık fazla takılmadığından sormaz olduk malesef,dukanda olduğunu bildiğimizden:97:
neruşu seni çok özledik emme yoksunuzzzz
neruşla görüşüyoruz ara ara msn de çok yogunmuş canımmmm
ama canım benim ben mayıs 25 ten beri oradayımama sizi hiiiiiç terketmedim etmem dee. siz benim ilk gözagrımsınız kız hiç bırakabilir miyim siziii ...
merhaba kızlarbugün sözde hastaneye gidecektim ama yine gidemedim. çünkü çok halsizim başım dönüyor. yarın babam götürecek galiba. dolmuşa otobüse dayanamayacağım sabah sabah.. Ycl nice senelere nice güzel yaşlara sağlıkla huzurla mutlulukla İnşallah... Beril cim tebrikler kilo vermişsin geriside böyle güzel gelsin
Canım bana da uyar valla...
Neresi derseniz ayarlayalım bi akşam buluşalım yahu...
ramazandan sonra tabi.. Akşam ramazanda heryer çok kalabalık oluyooo...
hafiften bulantında oldumu bugüün :44:
hafiften bulantında oldumu bugüün :44:
neruşla görüşüyoruz ara ara msn de çok yogunmuş canımmmm
ama canım benim ben mayıs 25 ten beri oradayımama sizi hiiiiiç terketmedim etmem dee. siz benim ilk gözagrımsınız kız hiç bırakabilir miyim siziii ...
merhaba kızlarbugün sözde hastaneye gidecektim ama yine gidemedim. çünkü çok halsizim başım dönüyor. yarın babam götürecek galiba. dolmuşa otobüse dayanamayacağım sabah sabah.. Ycl nice senelere nice güzel yaşlara sağlıkla huzurla mutlulukla İnşallah... Beril cim tebrikler kilo vermişsin geriside böyle güzel gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?