ohoo benim kaç test negatif çıkmıştııhatta famir diyodu yeter artık kendini dinleyip durma diyoduu
reglinin üzerinden geçsin biraz yine görüşürük senlee
psikolojik filan olmuyo canım o bulantılar
kocan ne ara geldide hamile kaldın kız sennnn
geleli 2-3 hafta olmadı mı,2-3 haftalık bebek öle bulantı yaparmıymışş hayret:44:
ben kaçar öperim hepinizi,oruçlulara hayırlı iftarlar ALlh kabul etsinn.
hamişler siz de iyi beslenin bakimm yararlı şeyler yiyinnnnn ..
diğer arkidişlere de akşam yemekleri için afiyetler olsun diyorumm....
bakiciyiz artıkhayırlısı olsun bakalım. yarın ya da ertasi gün regl olmam gerek
20 temmuz da ankara ya geldim. onun öncesinde eşim gelmişti baya kovaladı beni evdeilk hamileliğimi 6. haftasında öğrenmiştim. öncesinde hep baş ağrısı halsizliğim olmuştu. tomografi bile çektirmiştim doktor migren ilacı vermişti. ama ben hamileymişim bilmiyorum yaaa böyle bir durumu hiç istemiyorum aklımda karıştı iyice..
nilmısracıım benim hiç anne olasım yoktu :119:
laylaylom takılıyodumm :119:
sonra bu famiirto kızının bebeklik resimlerini koyunca duygularım değişmeye başladı :97:
çok istedim sonradan nasıl olduysa artık bende anlamadım :97:
seninkide belli etsin kendini değişiverirsin
Sanırım ben de bu konuya yazmalıyım.
Bugün 68,5 ile gittim boyum 1.58
Eve geri döndüğümde saat 16:00 olmuştu
ara öğün olarak 1 Şeftali ve 1 dilim Peynir yedim.
Şimdi de 1 kâse çorba,6 yemek kaşığı sebze yemeği,yoğurt,yağsız salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim.
Hedefim 59 yani 10 kilo.Bir ay sonra kontrolüm var bakalım bir ayda ne kadar verebileceğim?
Sabah ve akşamüstleri de 45'er dakikalık yürüyüş de var egzersiz olarak.
Şekerim hadefin 9,5 lütfen 10 diye yuvarlama o yarım kilo için 1 hafta uğraşıyoruz
Kolay gelsin sabırla hepsi gider inşallah
Bu grup süperdir yeter ki yaz yediklerini arkadaşlar yalnız bırakmazlar
cnm sen hamile deilsen kesin kansızlık var sölediklerin kansılzık belirtileri. anaaa m ne midem bulanırdı benm yaaaaww. otobüse binemezdim elimi demirden turtmazdım kokardı poğaçanın üstündeki yumurta bile kokardı halsizdim.uykuluydum tansiyonum düşüktü sonuç kansızmışım...atlattım şükür[FONT=Arial Black[FONT=arial black]]evet canım hem bulantım oldu hem başım döndü.. sabah öyle kötü oluyorum ki doktora gidemedim sersem gibiyim[/FONT][/FONT]
cnm çok az yiosun demedi deme. iştahım yok die de sevinme çok yemek gibi az yemek de tehlikelidir bu kadar az yersen tabiki kilo gider ama kas mı gider sumu gider bilmem ama yağ gitmediği kesin. sen şimdi cnm istemio fln diceksin ama olsun zorla da olsa yemelisn.Akşam yemeğim
2 kk kıymalı bamya
1 kayısı
Şaşılacak durum iştahım yok
Aman nazar değmesin
Şimdi de 1 kâse çorba,6 yemek kaşığı sebze yemeği,yoğurt,yağsız salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim.
Hedefim 59 yani 10 kilo.Bir ay sonra kontrolüm var bakalım bir ayda ne kadar verebileceğim?
ama hiç yazmıyorsun bakıyorum oraya daha çok yazıyorsun,hem onlara günaydın dime fırsatı da bulmuşsun
ama canın sıkkınmışş(ordan okudum yine:97:),bu nedenle çok üzerine gitmeyeyim,kocan gelsin bir bak sana neler diyorum:99::99:
nilmısrayı erken gebelik belirtileri topiğinde yakaladımmmm
nasıl düzene giricem ben et istemiyorum yoortla yaşayabilirim ekmek de istemiorum kilom 61.8 ile 61.5 arası gidip geliyyiiimesela 2 kaşık barbunya yedim yine tıkandım
öyle bir topicde mi varr
Allahım ya herbişeyin topiğini yapmışlarrrrr
bakiciyiz artıkhayırlısı olsun bakalım. yarın ya da ertasi gün regl olmam gerek
20 temmuz da ankara ya geldim. onun öncesinde eşim gelmişti baya kovaladı beni evdeilk hamileliğimi 6. haftasında öğrenmiştim. öncesinde hep baş ağrısı halsizliğim olmuştu. tomografi bile çektirmiştim doktor migren ilacı vermişti. ama ben hamileymişim bilmiyorum yaaa böyle bir durumu hiç istemiyorum aklımda karıştı iyice..
evet yaa çok yoğun :97:
sevinmiştim işe girdi çalışıyo diye ama bu seferde buraya gekemiyo özlüyoruz :97:
neyse yeterki çalışsın rahatı yerinde olsunda katlanırık hasretine :97:
artık fazla takılmadığından sormaz olduk malesef,dukanda olduğunu bildiğimizden:97:
neruşu seni çok özledik emme yoksunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?