60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şimdiden kutlayayım o zaman
ilk ben kutlamış oluyorumm
yiivruum sen bal gibi hamilesin zati daha önce demiştin bu ay ham,le kalcam diye korkuyorum demiştin
heeehh yaramazlığın sonu buu

durun durun daha bişey yok ortada.. hem test negatif çıktı. psikolojik de olabilir. eğer hamileysem evet beni ilk kutlayan sen olcaksın hugom. ama İnşallah hamile değilimdir

terkkürlar cnm inşallah sağlıkla.sanada geçmiş olsun hayırlı haber olur inşallah.

sağol canım. hayırlısı olsun İnşallah.

nasıl düzene giricem ben et istemiyorum yoortla yaşayabilirim ekmek de istemiorum kilom 61.8 ile 61.5 arası gidip geliyyiii mesela 2 kaşık barbunya yedim yine tıkandım

ohoo benim kaç test negatif çıkmıştıı hatta famir diyodu yeter artık kendini dinleyip durma diyoduu
reglinin üzerinden geçsin biraz yine görüşürük senlee
psikolojik filan olmuyo canım o bulantılar

selam kızlar aylardır 70 lı kılolarda sürünüyodum sonunda bende 60 ları gördum bu güne şükür.....

aylar aylar önceydı bende 60 lara ınıcem size yazıcam.....kısmet bu zamanaymış.....

benım zamanımdan pek kimse kalmamış....hogocuk hamıleymış sanırım hayırlı olsun hugocuk kaç haftalık oldu?

kocan ne ara geldide hamile kaldın kız sennnn
geleli 2-3 hafta olmadı mı,2-3 haftalık bebek öle bulantı yaparmıymışş hayret:44:

ne bilim ben kızzz,bilmem karnımda çizgi var,bilmem kasığım ağrıyooo,bilmem göğsüm serteşti..
ben hiç öle şeyler yaşamadım baktım regl olmuyorum test yaptırdım işte

çokk sevindim canım muradına ermişin
7 haftalıkmış canım

ben kaçar öperim hepinizi,oruçlulara hayırlı iftarlar ALlh kabul etsinn.
hamişler siz de iyi beslenin bakimm yararlı şeyler yiyinnnnn ..
diğer arkidişlere de akşam yemekleri için afiyetler olsun diyorumm....

kocan ne ara geldide hamile kaldın kız sennnn
geleli 2-3 hafta olmadı mı,2-3 haftalık bebek öle bulantı yaparmıymışş hayret:44:

yapar canım bazılarında yapıyo. benimde yapmıştı ilk zamndan beri bulantım vardı
diyodunya kendini dinleyip durma bişey yok diyee
bazılarında oluyo böylee

ben kaçar öperim hepinizi,oruçlulara hayırlı iftarlar ALlh kabul etsinn.
hamişler siz de iyi beslenin bakimm yararlı şeyler yiyinnnnn ..
diğer arkidişlere de akşam yemekleri için afiyetler olsun diyorumm....

nireyeeee daha çay içecüdükk
bekle iftar olsun çaylarımızı içek karşılıklı sonra gidersin acelen nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…