iyi olmana sevindim canımcım...sorma 1000.sayfayı devirince nazara mı geldik ne?çoğumuzda bir sıkıntı var ama geçecek..yeniden eski enerjimize kavuşucaz hepimiz...
aynen fulyam..bu topikte karamsarlığa,mutsuzluğa geçit yok artık..mutsuzlukları paylaşarak yok edip,mutlulukları yine paylaşarak çoğaltıcaz hep birlikte opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
pohaça ve pizza bana resmen 1.4 kg eklemiş.ay bu ne yaaa:1shok:!!şaka gibi benneyaptımki yine 62.6 oldum püffff !!!! anlaşıldı kaçamak filan yok artık...
kızlarrr tartılma konusunda bi sisteminiz var mı?en doğru aralık ve vakit ne olur acaba???
selam kızlar
giremedim dün sabahtan beri.annemdeydim belki biraz kaçırdım yemeyi.yarın sabah tartılıp bildiricem size bakalım neler değişmiş.
kilo verenleri tebrik ederim
yeni gelenler hoşgelmişler
fiume cicişim birden o kadar kilo alamazsın şişliktir 1 gün dikkat edersen hemen gider o
ailemize yeni üyemiz katıldı, yaşının büyük olması ve eski evine alışmış olması nedeniyle baya zorlıycak bizi kediciğimiz, en kısa zamanda bizle kalmaya devam ederse resimlerini paylaşcam kızlar sizle, bi görseniz benim kadar var ya
iyi olmana sevindim canımcım...sorma 1000.sayfayı devirince nazara mı geldik ne?çoğumuzda bir sıkıntı var ama geçecek..yeniden eski enerjimize kavuşucaz hepimiz...
aynen fulyam..bu topikte karamsarlığa,mutsuzluğa geçit yok artık..mutsuzlukları paylaşarak yok edip,mutlulukları yine paylaşarak çoğaltıcaz hep birlikte opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben şu kilo çizelgesini yapamadım konrtol panelini bulamadım bir türlü oraya kadar yaptım ama
bizim gibi kaçamakçı hatunların bu bilgiye ihtiyacı var
Ertesi gün formulü
--------------------------------------------------------------------------------
Beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, zayıflama diyetleri sonrasında kilo koruma programında uyguladıkları formülü, formunu korumak istediği halde arada bir dayanamayıp yemeği abartanlar için anlattı.
Aşırı yediğimiz günlerin sonrası için bir "ertesi gün formülü" veriyorsunuz...
Bu uygulama kilo vermek için değil, almamak için. Çünkü bir koruma programı. Kiloyu korumanın sırrı, protein ve karbonhidrat dengesinde yatar. Kısacası bu yöntemle kilonuzu korumak mümkün. Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.
Proteini artırmanın etkisi ne?
Alınan su ve protein miktarını 1,5 katına çıkarmak gerekiyor. Artan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır. Ve yediklerimizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını sağlar.
Bu formülü uygulayabilmek için neler yiyip içmeliyiz?
Kişi öğle yemeğinde et, tavuk, balık ağırlıklı beslenir, akşam da et ve tavuk ağırlıklı yemiş olursa, o gün içinde karbonhidrata dair sadece meyve ağırlıklı bir şey yerse proteini artırmış, karbonhidratı aşağıya çekmiş ve bu dengeyi sağlamış olur.
şekerim sen şişlik deyince aklıma geldı.. babam sushi tarzı bişiler almıstı..onlardan da yedim..cok tuzluydu halıyle..salamura balık.. bir kısmı da oydu belkı ...bugun sıktım kendımı..yarın rapor verırım sekerım...
Merhaba güzel bayanlar a.s.
Her pazartesi olduğu gibi tartıldım ve bu hafta hiç kilo verememişim :çok üzgünüm: hala 58.7 kg
Bütün hafta uğraşmama rağmen haftasonu hiç evde duramadım ve fast food beslendim :çok üzgünüm:
Bu hafta callanetics ve yürüyüş yapıcam
Bu sabah sadece 1 elmalı kurabiye ve şekersiz çay içtim
sonra şekersiz 1 kahve ve yeşil çayla güne devam ediyorum :1rolleyes:
Günaydın canlarım...
Bu sabah kalktım. Yarım saat, 2 mil yani, şu walk at home videosunu yaptım.. Tartıldım.. Hala 60 çıkıyorum..:1no2:
Ama 1-2 güne 59 u görücem.. İnanıyorum..:Saruboceq:
Evde babam kahvaltı ederken çok acıkmışım.. Ufak iki parça tahıllı simitle peynir domates yedim. Ama haliyle doymadım. Şimdi işe geldim.. Kepekli ekmekle tost söyledim. Gelince yeşil çayla onu yicem bide..
Kendimi turp gibi hissediyorum.. Herkese iyi ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum. Artık hepiciimiz turp gibin olacağız...
Koccaman opuyorumnanaktan
cicişim belkide ondandır ama dediğim gibi sen 1 gün diyete devam edersen ertesi gün iner şişlik
cicişim bence şükret fast food yiyerek kilo almamışsın ben yesem hemen kilo alırım
cicişin tvde bangır bangır bağırıyorlar zayıflamak düşünce gücüyle ilgili diye.ben 2 gündür kaçırmama rağmen hep zayıflıycağımı düşündüm.ve sonuçta başardım canım bence sende bu ikigün içinde 59a düşceğini düşün bak nasıl düşceksin ciciş
kızlar ben tartıldım 55 çıktım sonunda ilk hedefime ulaşmışım, ilk hedefim 55ti ama sonra yetmiyceğini düşünüp hedefimi arttırmıştım, 10 kilomu vermiş oldum. ama durmak yok
grip oldum güzel geçen haftasonum rezil oldu, yatıyorum ayakta bile duramıyorum :çok üzgünüm:
evlibarklı seni ayakta alkışıyorum :teytey: ...benm hedefıme ulasmıssınn darısı baanaaaa
evlibarklı seni ayakta alkışıyorum :teytey: ...benm hedefıme ulasmıssınn darısı baanaaaa
Tatlım tebrik ederim.. Ve çok geçmiş olsun... Bak dikkat et kendine... İyi olana kadar rejimi bırak bence..
Bende düşünce gücüyle vermeye çalışıyorum artık.. 59 çıkıcam yarınnnn.... Ommmm...kaydirigubbakcemile3
İşallah tutar canım yaaa...
darısı başımıza canım.. Amin:Saruboceq:
teşekkürler cicişler,
umarım hepimiz hedefimize ulaşırız
kedinin peşinden koşturmaktan dinlenemiyorum bile :roflol:
cicişler bu doğadanın kayısılı formundan kaç tane içmem lazım gün içinde :uhm:
günaydın kızlar.nasılsınız.tatiliniz iyi geçmiştir inşallah. bu hafta sonu yine diyeti bozdum.arkadaşımın bitirme ödevine yardım ettim.iki gündür uykusuzum yine.iki hafta üstüste bozuyorum diyeti.60 zor görmüştüm.inş kilom yine artmaz. evlibarklıcım tebrik ederim seni.hedefine ulaşmışsın.bugün sevgilimle buluştum.askerden geldi.bana ufacık olmuşsun ,zayıflamışsın minyatür olmuşsun dedi.keşke gerçekten zayıflamış olsam.bana niye öyle gelmiyo anlamadım.
günaydın kızlar.nasılsınız.tatiliniz iyi geçmiştir inşallah. bu hafta sonu yine diyeti bozdum.arkadaşımın bitirme ödevine yardım ettim.iki gündür uykusuzum yine.iki hafta üstüste bozuyorum diyeti.60 zor görmüştüm.inş kilom yine artmaz. evlibarklıcım tebrik ederim seni.hedefine ulaşmışsın.bugün sevgilimle buluştum.askerden geldi.bana ufacık olmuşsun ,zayıflamışsın minyatür olmuşsun dedi.keşke gerçekten zayıflamış olsam.bana niye öyle gelmiyo anlamadım.
yaaa bu arada bikaç gündür DERİNİMİ göremiyorum hiçben mi göremedim yoksa topiğe mi girmiyo?
inşallah o da sıkıntılı değildir((((((((((
bizim gibi kaçamakçı hatunların bu bilgiye ihtiyacı var
Ertesi gün formulü
--------------------------------------------------------------------------------
Beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, zayıflama diyetleri sonrasında kilo koruma programında uyguladıkları formülü, formunu korumak istediği halde arada bir dayanamayıp yemeği abartanlar için anlattı.
Aşırı yediğimiz günlerin sonrası için bir "ertesi gün formülü" veriyorsunuz...
Bu uygulama kilo vermek için değil, almamak için. Çünkü bir koruma programı. Kiloyu korumanın sırrı, protein ve karbonhidrat dengesinde yatar. Kısacası bu yöntemle kilonuzu korumak mümkün. Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.
Proteini artırmanın etkisi ne?
Alınan su ve protein miktarını 1,5 katına çıkarmak gerekiyor. Artan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır. Ve yediklerimizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını sağlar.
Bu formülü uygulayabilmek için neler yiyip içmeliyiz?
Kişi öğle yemeğinde et, tavuk, balık ağırlıklı beslenir, akşam da et ve tavuk ağırlıklı yemiş olursa, o gün içinde karbonhidrata dair sadece meyve ağırlıklı bir şey yerse proteini artırmış, karbonhidratı aşağıya çekmiş ve bu dengeyi sağlamış olur.
kızlar ben tartıldım 55 çıktım sonunda ilk hedefime ulaşmışım, ilk hedefim 55ti ama sonra yetmiyceğini düşünüp hedefimi arttırmıştım, 10 kilomu vermiş oldum. ama durmak yok
grip oldum güzel geçen haftasonum rezil oldu, yatıyorum ayakta bile duramıyorum[/I] :çok üzgünüm:
merhaba kiloma baktımda bende bu grub dahili kilosundayım ve kilom benii rahatsız ediyor evlendiğimde 50 kiloydum 6 ayda 10 kilo aldım benide aranıza alırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?