60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte benim beneğimmm...olumlu düşünelim ki olumlu şeyler yaşayalım değil mi...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım afiyet olsun...moral bozacak birşey yok...arada öyle şeyler de yemek lazım...ben de birkaç gündür aşırı yedim...yarından itibaren tekrar frene basacağım artık...canım tarılma konusuna gelince haftada bir gün sabah uyanınca tuvalete gittikten sonra aç karnına aynı kıyafetlerle yada iç çamaşırınla tartılmalısın...yerimseniben ben pazar sabahları tartılıyorum ama bu sabah tartılamadım...burada da paylaşıyoruz kilo verip vermediğimizi...

selam kızlar
giremedim dün sabahtan beri.annemdeydim belki biraz kaçırdım yemeyi.yarın sabah tartılıp bildiricem size bakalım neler değişmiş.
kilo verenleri tebrik ederim
yeni gelenler hoşgelmişler
fiume cicişim birden o kadar kilo alamazsın şişliktir 1 gün dikkat edersen hemen gider o
ailemize yeni üyemiz katıldı, yaşının büyük olması ve eski evine alışmış olması nedeniyle baya zorlıycak bizi kediciğimiz, en kısa zamanda bizle kalmaya devam ederse resimlerini paylaşcam kızlar sizle, bi görseniz benim kadar var ya

bizim gibi kaçamakçı hatunların bu bilgiye ihtiyacı var

Ertesi gün formulü

--------------------------------------------------------------------------------

Beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, zayıflama diyetleri sonrasında kilo koruma programında uyguladıkları formülü, formunu korumak istediği halde arada bir dayanamayıp yemeği abartanlar için anlattı.

Aşırı yediğimiz günlerin sonrası için bir "ertesi gün formülü" veriyorsunuz...

Bu uygulama kilo vermek için değil, almamak için. Çünkü bir koruma programı. Kiloyu korumanın sırrı, protein ve karbonhidrat dengesinde yatar. Kısacası bu yöntemle kilonuzu korumak mümkün. Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.

Proteini artırmanın etkisi ne?

Alınan su ve protein miktarını 1,5 katına çıkarmak gerekiyor. Artan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır. Ve yediklerimizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını sağlar.

Bu formülü uygulayabilmek için neler yiyip içmeliyiz?

Kişi öğle yemeğinde et, tavuk, balık ağırlıklı beslenir, akşam da et ve tavuk ağırlıklı yemiş olursa, o gün içinde karbonhidrata dair sadece meyve ağırlıklı bir şey yerse proteini artırmış, karbonhidratı aşağıya çekmiş ve bu dengeyi sağlamış olur.

şekerim sen şişlik deyince aklıma geldı.. babam sushi tarzı bişiler almıstı..onlardan da yedim..cok tuzluydu halıyle..salamura balık.. bir kısmı da oydu belkı ...bugun sıktım kendımı..yarın rapor verırım sekerım...

Merhaba güzel bayanlar a.s.
Her pazartesi olduğu gibi tartıldım ve bu hafta hiç kilo verememişim :çok üzgünüm: hala 58.7 kg
Bütün hafta uğraşmama rağmen haftasonu hiç evde duramadım ve fast food beslendim :çok üzgünüm:

Bu hafta callanetics ve yürüyüş yapıcam
Bu sabah sadece 1 elmalı kurabiye ve şekersiz çay içtim
sonra şekersiz 1 kahve ve yeşil çayla güne devam ediyorum :1rolleyes:

aynen öyle bitanecik aplam.. İniş bitti çıkışa geçiyoruz.. vınnnnn

kızlar ya ben şu kilo çizelgesini yapamadım konrtol panelini bulamadım bir türlü oraya kadar yaptım ama

Canım yukarda kullanıcı paneli var orda bulabilirsin.

Harika canım sağol... Şeniz

Günaydın canlarım...

Bu sabah kalktım. Yarım saat, 2 mil yani, şu walk at home videosunu yaptım.. Tartıldım.. Hala 60 çıkıyorum..:1no2:
Ama 1-2 güne 59 u görücem.. İnanıyorum..:Saruboceq:

Evde babam kahvaltı ederken çok acıkmışım.. Ufak iki parça tahıllı simitle peynir domates yedim. Ama haliyle doymadım. Şimdi işe geldim.. Kepekli ekmekle tost söyledim. Gelince yeşil çayla onu yicem bide..

Kendimi turp gibi hissediyorum.. Herkese iyi ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum. Artık hepiciimiz turp gibin olacağız...

Koccaman opuyorumnanaktan

gunaydın kıslarrrr!!!!!!!!! ben tartılmadım bu sabah.çunku dun arkadslarım bana gelmıstı pastalar tatlılar derken kaçırdım...eskısı gıbı yemedım ama dıyettekı bırısnın yememesı gerektıgı kdr yedım yanı mafoldumben onun ıcın tartılıp moralımı bozmak ıstemedım...bılıosnuz lahana cayı ıle 15 gunde 3 kılo verdım ve takılmıs durumdayım (( lahana cayını kestım ben de sora yıne baslıycam...
ama yrn sbh tartılıp kılomu solicem

cicişim belkide ondandır ama dediğim gibi sen 1 gün diyete devam edersen ertesi gün iner şişlik

cicişim bence şükret fast food yiyerek kilo almamışsın ben yesem hemen kilo alırım

cicişin tvde bangır bangır bağırıyorlar zayıflamak düşünce gücüyle ilgili diye.ben 2 gündür kaçırmama rağmen hep zayıflıycağımı düşündüm.ve sonuçta başardım canım bence sende bu ikigün içinde 59a düşceğini düşün bak nasıl düşceksin ciciş

kızlar ben tartıldım 55 çıktım sonunda ilk hedefime ulaşmışım, ilk hedefim 55ti ama sonra yetmiyceğini düşünüp hedefimi arttırmıştım, 10 kilomu vermiş oldum. ama durmak yok

grip oldum güzel geçen haftasonum rezil oldu, yatıyorum ayakta bile duramıyorum
:çok üzgünüm:

Tatlım tebrik ederim.. Ve çok geçmiş olsun... Bak dikkat et kendine... İyi olana kadar rejimi bırak bence..

Bende düşünce gücüyle vermeye çalışıyorum artık.. 59 çıkıcam yarınnnn.... Ommmm...kaydirigubbakcemile3
İşallah tutar canım yaaa...

evlibarklı seni ayakta alkışıyorum :teytey: ...benm hedefıme ulasmıssınn darısı baanaaaa

darısı başımıza canım.. Amin:Saruboceq:

Bol kaçamaklı bir hafta sonundan sonra herkezçiklere günaydın.Takılıp kaldığım bu 60 sınırların dan kurtulmak dileğiyle iyi haftalar opuyorumnanaktan

evlibarklı seni ayakta alkışıyorum :teytey: ...benm hedefıme ulasmıssınn darısı baanaaaa

teşekkürler cicişler,
umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

kedinin peşinden koşturmaktan dinlenemiyorum bile :roflol:
cicişler bu doğadanın kayısılı formundan kaç tane içmem lazım gün içinde :uhm:

günaydın kızlar.nasılsınız.tatiliniz iyi geçmiştir inşallah. bu hafta sonu yine diyeti bozdum.arkadaşımın bitirme ödevine yardım ettim.iki gündür uykusuzum yine.iki hafta üstüste bozuyorum diyeti.60 zor görmüştüm.inş kilom yine artmaz. evlibarklıcım tebrik ederim seni.hedefine ulaşmışsın.bugün sevgilimle buluştum.askerden geldi.bana ufacık olmuşsun ,zayıflamışsın minyatür olmuşsun dedi.keşke gerçekten zayıflamış olsam.bana niye öyle gelmiyo anlamadım.

Canım bünyeye göre değişiyor. ben 2 den fazla içmiyorum. Yoksa cır cır oluyorum..

Buarada yeni kediciiin hayırlı olsun tatlım..

Verirsin tatlım.. Azimli ve sabırlı olman lazım. Ben geçen ay sadece 1 kilo verebildim. Kafayı yiyordum. Yani okadar yavaş veriyorum ki.. Ama pes etmiyorum.. Yaptığım sporuda rejimimide hayat boyu yapıcak şekilde benimsemeye çalışıyorum. Eninde sonunda gidicek bu kilolar canımcım.

cicişim ah bende 2 gündür uykusuzum çok zor bi durum ya ruh gibiyim ama uyuyamıyorum.
saol cicişim şimdilik ilk hedefime ulaştım
şekercik 4 kilo verdin, farkedilmemesi mümkün değil.sen hergün aynaya baktığın için zayıfladığının farkına varamıyorsun.seni uzun zamandır görmeyenler daha iyi anlıyorlar.beni sürekli görenlere soruyorum yoooo aynısın diyorlar halbuki 10 kilo verdim yuh yani.ama belli süre görmeyenler şok oluyorlar.

yaaa bu arada bikaç gündür DERİNİMİ göremiyorum hiçben mi göremedim yoksa topiğe mi girmiyo?
inşallah o da sıkıntılı değildir((((((((((

bende aynı şeyi düşünüyordum ki açıklamasıyla dönmüş derinciğim benim . . .

uwwww bu formül çok işe yarar ya . . .

fium çok teşekkürler paylaşım için kesşnlikle bubdan böyle buna dikkat edeceğim . . .
ertesi gün dikkat edip az yemekle iş bitmiyor demek ki proteini arttırmak gerek . . .

tebrikler canımcığım . . .

fulyacığım neyin var herkes geçmiş olsun mesajı geçmiş . . .
ne oldi ?

:çok üzgünüm:

günaydın şekerlerrrrr

bu hafta hiç kaçamak yapmamak dilegiyle yeni haftaya basladık
sabah keten tohumlu yogurtumu yedim sonra yeşilçayımı içtim henuz canım bişey istemıyor
tartıldım yine 63 e takılıp kalmıs durumdayım ama haftaya bugun tartıldıgımda inşallah bir kilo vermiş olucam sinir oldum 62 yi göremez oldum:)
ama kaçamak yapmıycam bu hafta bebegımı emzirdiğim için cok acıkıyorum yediklerime ne kadar dikkat etsemde gitmiyo işte
ama bu hafta kesin kararlıtyım bişr kilo gitmiş olucakkkkkk
birazdan nivea body le egzersiz yapıcam
evlibarklı canım seni tebrik ederim
bu arada kzılar herkesin kilosunu yazdıgı bir tablo vardı galiba cok gerilerde kaldı göremedim

merhaba kiloma baktımda bende bu grub dahili kilosundayım ve kilom benii rahatsız ediyor evlendiğimde 50 kiloydum 6 ayda 10 kilo aldım benide aranıza alırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…