İvettt diyetimin 2. günüü fena değil şimdilik..Herkesler çok iyidir inş.
Sanırım bu burası bana hem diyet yapmada hem de evlilik hazırlığında yardımcı olacak. :))
Hamişlerin gözü aydın darısı tüm isteyenlerin başına inş.
Dün akşam yemeğinden sonra canım acayip tatlı çekti ama direndim yemedim.
Ben sabah yine bol salatalık domates ve kepekli sand. ekm. arası peynir yedim.
2 saat sonra da 1 küçük kase yoğurt ve 2 kepekli küçük çubk yedim.
Yeşil çayı da dediğiniz gibi kabuk tarçınla karıştırdım aç karna tükettim sabah 500 ml su içtikten sonra.
Gerçkten demleme yeşil çayın tadı daha değişik oluyormuş yaa..
Şu ana kadar 2 litreye yakın su içmişimdir,hava berbat sıcak burada.
Bi'şey sorcam sizlere ara öğünleri ana yemekten ne kadar sonra yapıyorsunuz 2 saat iyi mi?
Bir de dr lar sabah kahvaltısı için erken bir saat söylüyorlar ben 11.30 da kalkıyorum(
Acaba geç olunca kilo veremem mi?
gün olurda birgün ycl ile göüşüp buluşacak olursak ona ilk işim...
hamile miisn diye sormak olacakkk
daha senin bebiş doğmadı mı diye sorcam bi de
öğünleri atlamamn için erken kalkıp kahvaltı etmek iyidir.
yoksa akşam menünn geç saate kalı bu nedenle sıkıntılı olabilir..
ara öğünüde yemekten 1-2 saat sonra yapıyoruz.
daha doğrusu hafifi açlık hissedince,belirli bir vakti yok
eferim yor kendini yorrrr iyi gelir bebeciğinee.....
çok abartma bence bu durumu belki özel bir işi vardı diyemedi bişey ,öle bişey dmek zorunda kaldı.
hem seni satacak olsa buluşalım diye söyelmez dimi,yada ertesi gün aramaz falan.
bütün face igezdimmmmm
mesajlarda çıkmıyorsunnnnnnn
seni görmem imkansız imkansiz imkansızzzzzzzzzzzzzzzz
rüyalarım olmasaaaa
yalvarırım mail yollaaaaa
5 dk kanı ayır daaaaaaaaaa
su serp yanan bağrıma
menülerimi yorumlaaaaaaaaa
çalışkan arı gibisinnnnnn
işte,evde,topicteeeeeeeeeeeeeeeeeee
seni görmem imkansızzzzzzzzzzzzz,imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
rüyalarım olmazsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oturduğum yerden biberleri ayıkladım kestim filan öyle ayakta değildim yorulmadım sadece uzun sürdü
abartma diyonda ilk buluşmamızda şöyle oldu
bana dediki saat 1 de buluşalım dedi tamam dedim yemeklerimi hazırladım bekledim sonra aradı ben kuran okucam 2 de buluşalım dedi tamam dedim
saat 2 oldu aradı hala kuarn okuyorum saat 3 de buluşalım dedi :97: yine tamam dedim
neyse 3 te buluştuk oturduk kafası dalgın sürekli bişeyler düşünüyo filan laf arasında kuranım var hatiim indiriyorum ama bu ara hiç okuyamadım dedi
oysaki 3 saat kuran okuyorum diye bekletti beni
neyse işte ben önemsemedim dedim yarın napacaksın kuran okucam dedi
saatlercemi dedim evet 5-6 saat okurum dedi
neyse dün aradım işim yok buluşalım dedi anlaştık yemeklerimi yaptım zırt aradı öğleden sonra çıkalım fatura yatırcam dedi :95:
tamam dedim bankaya gel sende dedi.
bende gittim bankaya oturmuş bekliyo hemen bana dedi babam gelmiş kapıda beni bekliyo dedi
bende dedim sen git eve ayıp olur başka zaman buluşuruz dedim o da yok babam herzaman gelir bize kapıyı açıp gelirim o evde yatar bizde gideriz parka dedi
neyse bekledim kuyrukta çoktu bankada bu işini halletti geldi eee şimdi napıyoruz dedi :95:
nasıl yani dedim
babam hasta olmuş olabilir eve gitmem lazım dedi :95:
tamam dedim eve geldim sinirden çatlıcam önce sordum yok babam eve gider yatar bana gerek yok diyodu sonra işi bitince babam eve gelmiş gitmem lazım belki hastadır dedi
neyse eve geldim tel çaldı dediki babam hasta ben gelemicem dedi.
sence abartıyomuyom :97:
cnm biraz erken kalk tmm 7de 8 de kalkma ama 11.30 de pek geç
İvettt diyetimin 2. günüü fena değil şimdilik..Herkesler çok iyidir inş.
Sanırım bu burası bana hem diyet yapmada hem de evlilik hazırlığında yardımcı olacak. :))
Hamişlerin gözü aydın darısı tüm isteyenlerin başına inş.
Dün akşam yemeğinden sonra canım acayip tatlı çekti ama direndim yemedim.
Ben sabah yine bol salatalık domates ve kepekli sand. ekm. arası peynir yedim.
2 saat sonra da 1 küçük kase yoğurt ve 2 kepekli küçük çubk yedim.
Yeşil çayı da dediğiniz gibi kabuk tarçınla karıştırdım aç karna tükettim sabah 500 ml su içtikten sonra.
Gerçkten demleme yeşil çayın tadı daha değişik oluyormuş yaa..
Şu ana kadar 2 litreye yakın su içmişimdir,hava berbat sıcak burada.
Bi'şey sorcam sizlere ara öğünleri ana yemekten ne kadar sonra yapıyorsunuz 2 saat iyi mi?
Bir de dr lar sabah kahvaltısı için erken bir saat söylüyorlar ben 11.30 da kalkıyorum(
Acaba geç olunca kilo veremem mi?
Çok teşekkür ederim.
Daha erken kalkmam gerekiyor sanırım artık. Bütün bir yıl kpss çalışınca
saldım kendimi uyuyup duruyorum hoş çalıştıklarım da boşa gitti ya.
(
valla seni ekmeketen ziyade arkadaşının davranışları pek normal gelmedi bana.
yani 1 saat sonra geleyim,yok olmadı 1 saat sonra daha yani bahaneside kuran okumak garip geldi bana.
seni ekmemiş olsa bile görüşme derim yaniii,garip biri
sadece sohpet edebileceğim biri olsun istemiştim
sıcakta zor oluyo evde oturmak dışarda otururuz sohpet ederiz demiştim ama olmadı.
yaaaaa başka denizlere yelken açarsan böleee savuruluveririsin işte,al laptopunu çık parka gir topice yaz bize olmamı
laptop değil masaüstüm varr
hem eşim kıskanç bilmiyonmu tek başına parka gitsem izin vermez
oturduğum yerden biberleri ayıkladım kestim filan öyle ayakta değildim yorulmadım sadece uzun sürdü
abartma diyonda ilk buluşmamızda şöyle oldu
bana dediki saat 1 de buluşalım dedi tamam dedim yemeklerimi hazırladım bekledim sonra aradı ben kuran okucam 2 de buluşalım dedi tamam dedim
saat 2 oldu aradı hala kuarn okuyorum saat 3 de buluşalım dedi :97: yine tamam dedim
neyse 3 te buluştuk oturduk kafası dalgın sürekli bişeyler düşünüyo filan laf arasında kuranım var hatiim indiriyorum ama bu ara hiç okuyamadım dedi
oysaki 3 saat kuran okuyorum diye bekletti beni
neyse işte ben önemsemedim dedim yarın napacaksın kuran okucam dedi
saatlercemi dedim evet 5-6 saat okurum dedi
neyse dün aradım işim yok buluşalım dedi anlaştık yemeklerimi yaptım zırt aradı öğleden sonra çıkalım fatura yatırcam dedi :95:
tamam dedim bankaya gel sende dedi.
bende gittim bankaya oturmuş bekliyo hemen bana dedi babam gelmiş kapıda beni bekliyo dedi
bende dedim sen git eve ayıp olur başka zaman buluşuruz dedim o da yok babam herzaman gelir bize kapıyı açıp gelirim o evde yatar bizde gideriz parka dedi
neyse bekledim kuyrukta çoktu bankada bu işini halletti geldi eee şimdi napıyoruz dedi :95:
nasıl yani dedim
babam hasta olmuş olabilir eve gitmem lazım dedi :95:
tamam dedim eve geldim sinirden çatlıcam önce sordum yok babam eve gider yatar bana gerek yok diyodu sonra işi bitince babam eve gelmiş gitmem lazım belki hastadır dedi
neyse eve geldim tel çaldı dediki babam hasta ben gelemicem dedi.
sence abartıyomuyom :97:
hügooooooo başladın mı sağlıklı beslenmeye di bakem bana,hiç sesin çıkmiyy ama olmaz ki böleee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?