olsun hüplettiğin dondurma olsun sade olsun 3 top olsun
ayyyyyyyyyyy ne güzel benim evde meyve yok ben pazara felan gidemiyorum eşim hergün yarın alırım diyip unutuyor oruçtan birde işlerden dolayı eve gelincede ah gene unuttum diyiyor.benim yürüyüş yapmam da yasak şu aşamada bebeğin eşi çok aşağıda düşük riskim çok yüksek olduğunda fazla hareket etmemem gerekiyor.yediklerimde bana kalıyor.bende henüz çok abartılı yemedim ama iştahım gayet yerinde sürekli birşeyler yiyesim var.ama tutuyorum.sadece 2 gündür akşamları 1 dilim güllaç yedim.kendim yaptım az şekerli bunun dışında yok ama 4,5 kilo aldım ilaçlardan dolayı....bu ramazan bir geçse sağlıklı şekilde besleneceğim inşallah.iş yerinede birşey getiremiyorum çünkü herkes oruçlu çıkarıp yemek hoş olmuyor...belki ozamana kadar yürüyüşte serbest olur.
magnum hüplettim ama bennn:26:
şu aylar bebeğin gelişimi için çok önemli canım. meyvesiz olmazki. vitamini nerden alacaksın.
meyve muhakkak hergün 3-4 porsiyon yemelisin
ben meyve yemezssem içim kuruyo sanki içim yanıyo ve işte o zaman canım tatlı çekiyo
mesela geçen meyve bitmiş almaya gittim yolda sabremedim gittim sade dondurma aldım yedim :97:
dondurmayı yedikten sonra canım meyve çekmedi
yürüyüş şimdi yapamazsan sonra yaparsın çokta önemli değil ama yediklerin çok önemli canım
yaw onlar yani kapalı dondurmalar lezzetli bilenem değil yaw. şöyle taze yapılmış sade dondurmanın yerini tutarmı hiçç
ben açık dondurma severim ve sade olcek
karpuz olsa da yisek
bana gayet lezzetli geliyo ama bende soğuk olmamsından şikayetçiyim hemen eriyiveriyorlar.
şöle doyasıya yalayamıyor insann:131:
kızz sen bi test yaptır bakem biibenle beraber aşeriyon sankii
oruçsun canın çekiyo dimi
için yanıyo sıcaktaa
kıyamam yaa
magnumun çikolatası çok ama yaw kalın bi tabaka halinde oluyo
sade yi sen
şöle kıtırtttt diye sen geliy ya bayılıyorum vallhaaa
6lı kutu varya onlardan almıştı eşim,içinden 6 tane küçük çıkıyo
1 denesi 150 kalori aslında çok da değil dimiii
aslında sahurdan öncede eksin sonuç vermez çünkü yatana kadar bişeyler yiyorum,11 gibi yatıp 3te kalkıyorummm.
nese artıkın
ben eve gider gitmez tartılayım yine barii saat 6da yani 14 saat açlık halimle..
sonuçta normalde de akşam 7 gibi yemeği yer,ara öğünde süt veya meyve yiyip yatıyordum ve sabah 7de tartılıyordum.
yani yine 10 saat kadar aç kalmışş oluyordummm.
ahh fambııım bende malesef magnumu başka hiç bişiiiye değişmem ve hiç bişii magnumun yerini tutmazzzzzzzbende bayadır yemedim haaaaa. magnum yani. ötekilerden baya götrdüm amaşöle kıtırtttt diye sen geliy ya bayılıyorum vallhaaa
6lı kutu varya onlardan almıştı eşim,içinden 6 tane küçük çıkıyo
1 denesi 150 kalori aslında çok da değil dimiii
ben neruşumu pek özlüyorummmm.
bu hasrete dayanamaz oldum gel gayriii yawwwwww
hiç mi arann yok,hiç mi molan yokk
esir mi aldılar neruşu yoğsamm köle kimin çalıştırıyolar mı ne ediyolarrrrr
bende özl
yorum neruşuuuuuumuuu. gelemio hiç buralaraaaa
nugide yok kaçgündür yoğunmukiiii:44:
yolidoli de uğramıo artık.buralar çok sessizzzz sevgisizzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?