60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız sen kaç haftalıksın nasıl hissediyosun hemen vallahii şaşıyorum he

canım benim evimizde kilima var zaten hemde en büyük boyundan sabaha kadarda çalışıyor ama genede ben uyuyamıyorum işte...bana kilimalar dahi fayda etmiyor eşimle kızım pike örtüyorlar ben sabaha kadar incecik pijemayla uyuyorum genede terliyorum...artık o taş evlerde çok sıcak.eltimler oturuyor onlarda kilima alacaklardı kaç gündür.hiçbiryerde durulmuyor yanıyor her taraf...evler zaten berbat işte neden ben 1 yıldır ev arıyom sanıyonuz bulamıyorum adam aklılı neyse kızlar ben kaçar hepiciğinizi öptüm...

kızz daha 8. haftayı okudum o kadar ilerlemedik
demek sen ittirince uyanıyo bide geriniyodu haa
ohhh keyfe bak yaa geriniyomuş bide süper yaa bayıldıım

tekme denilen şey o zaten ayağıyla eliyle ittriyo seni,geriniyomu içerde bilemicem ama öyle bir his oluşuyo sende.
öle vurkaç tekmeler yok yani,yada bende olmadı diyeyim,iyice iterdi,ayağının şeklini bilem görürüdüm nerdeyse

canım anlattığım hikaye gerçek değildir çünkü hamile kalınca insan gördüğünden etkileniyo mesela bizim yan apartmandaki vatandaş bu mübarek ramazan ayında millet oruçluyken ızgara yapıyo balkonunda kokusu tüm mahalleye yayılıyo
millet oruçlu kokusu yetiyo insana
canım çekiyo ama yiyemiyorum burda ızgara yapan yer yok balkonda ramazanda yapamam günah alan var alamayan var millet oruç

kız neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ses ver bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doooooooooooooooooooooooo dee

offf düşüncesiz insanlar işteeee.
çok kızdm bak şimdi,hügomun canını çektirmiş utanmazlarr
tavada falanda olsa pişir ye bari kızzz

kız neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ses ver bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doooooooooooooooooooooooo dee

miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tam çıkamıyorsunnnnn,mi sana fazla gelir do dan gir kuzummmmmmmmm...
do diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bakemmmm.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy do diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii didim de
aklıma dodi çikolatası geldidido muydu yoğsam

Son düzenleme:

tabiki gercek degıl canım ya ama dıyorumkı etkılıyodu benı acaba mıkı dıyordum hamıleyken bu tarz seylerden korkardım yuzunde cılek vs olur dıye korkardım bebegım dogdu ılk onu sordum.

dooooooooooooooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRRReeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

selamlar hepinizeee :80:
bebekler ne kadar da yaramazmışş
hamile arkadaşlara bildiğim nadir şeylerden birini söyleyeyim
sol tarafınıza doğru yatmaya çalışın,daha rahat oksijen açısından faydalıymış

offf düşüncesiz insanlar işteeee.
çok kızdm bak şimdi,hügomun canını çektirmiş utanmazlarr
tavada falanda olsa pişir ye bari kızzz

bugün tavada yağsız tavuk but pişirdim akşama börülcemde var onları yicem
yaa sorma normalde hiç istemem aslında ama hamilelikte hassas oluyo insan kokusu nasıl geliyo bi bilsen
eşimde ramazanda millet oruçluyken mahalle arasında bunu yapan insan olamaz dedi

sahura kadr uyumadım sonra yattım 8 gıbı kızım sagolsun kaldırdı hala ayaktayım gözlerım yanıy ama bak laf yetıstırıyorum bugun sıze uyumuyorum bırazdanda yemek yapmaya kalkcammm

doooooooooooooo-reeeeeeeeeeeeeeeeeeee-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-faaaaaaaaaaaaaaaa
faaaaaaaaaaaaaaaa-mmiiiiiiiiii-reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-dooooooooooooooooooooooooooo

eferin olicik azcıkda sahne sanatları konusunda seni eğitimmiydii artık sahneelrin asssooooooooo-asssooooooooo-asooolisti olacaksınn

doooooooooooooo-reeeeeeeeeeeeeeeeeeee-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-faaaaaaaaaaaaaaaa
faaaaaaaaaaaaaaaa-mmiiiiiiiiii-reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-dooooooooooooooooooooooooooo

eferin olicik azcıkda sahne sanatları konusunda seni eğitimmiydii artık sahneelrin asssooooooooo-asssooooooooo-asooolisti olacaksınn

dooooooooooooooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRRReeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

assoooo assooooooo seni özledimmm bebüümmmmmm hepiciniiziii özlüyorum zatiiiiiiiiibugün şükürler olsun biraz daha rahatımmmm yan, 5i buldu rahat çıkmam ve daha a saat 46dk var çıkmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…