sizin oralar çok sıcak yaa ondan zor oluyo tabee
barim klima alsanız çok zor oluyo bşde ateş basması oluyo gece kolum eşime değse geri çekiyo adam çok sıcaksın diyo :97:
yaa urfada evler çok pahalı hakikaten geçen arkadaş bakarken gördüm nerdeyse 1000 lira valla hemde yıkık dökükler
sizin orda taş evler yokmu onlar serin olur dairede kalmaktan daha iyidir onlarda çokmu pahalı. bizde burda taş rum evleri var tanıdığımız vardı gittik allahım dışarısı cayır cayır yanıyo cam kapı açık ev öyle serinki havası bile başka nefes aldığını hissediyosun bayıldım eve. kışında sıcak oluyomuş
keşke bizde alsak filan dedim babam bi o kaldıydı dedi :97:
benim ara sıra çok nadir olarak böyle tam göbek deliğimde atma oluyo hissediyorum eskiden yoktu yeni başladı
canım benim evimizde kilima var zaten hemde en büyük boyundan sabaha kadarda çalışıyor ama genede ben uyuyamıyorum işte...bana kilimalar dahi fayda etmiyor eşimle kızım pike örtüyorlar ben sabaha kadar incecik pijemayla uyuyorum genede terliyorum...artık o taş evlerde çok sıcak.eltimler oturuyor onlarda kilima alacaklardı kaç gündür.hiçbiryerde durulmuyor yanıyor her taraf...evler zaten berbat işte neden ben 1 yıldır ev arıyom sanıyonuz bulamıyorum adam aklılı neyse kızlar ben kaçar hepiciğinizi öptüm...sizin oralar çok sıcak yaa ondan zor oluyo tabee
barim klima alsanız çok zor oluyo bşde ateş basması oluyo gece kolum eşime değse geri çekiyo adam çok sıcaksın diyo :97:
yaa urfada evler çok pahalı hakikaten geçen arkadaş bakarken gördüm nerdeyse 1000 lira valla hemde yıkık dökükler
sizin orda taş evler yokmu onlar serin olur dairede kalmaktan daha iyidir onlarda çokmu pahalı. bizde burda taş rum evleri var tanıdığımız vardı gittik allahım dışarısı cayır cayır yanıyo cam kapı açık ev öyle serinki havası bile başka nefes aldığını hissediyosun bayıldım eve. kışında sıcak oluyomuş
keşke bizde alsak filan dedim babam bi o kaldıydı dedi :97:
benim ara sıra çok nadir olarak böyle tam göbek deliğimde atma oluyo hissediyorum eskiden yoktu yeni başladı
kızz daha 8. haftayı okudum o kadar ilerlemedik
demek sen ittirince uyanıyo bide geriniyodu haa
ohhh keyfe bak yaa geriniyomuş bidesüper yaa bayıldıım
hugocum merak etme canım daha o gunlere cok var oturup kalkamıyacan baskı yapcak kasıklarına, sureklı vcde olceksın, yatakta istedıgın gıbı donemıyeceksın vs vs. sımdıden olsa dayanılmaz en fazla 9 ayda . 6 aydan sonra baslıyo yavs yavs .
ben kılo almıstım ama cok hareketlı bır hamıleydım doguma kadar yurudum alıs verıs yaptım bebeıkıme. karnım kocamandı benım erkek gıbıydı herkes erkekmı derdı yaslılar. karın seklıne falan bakmak pek saglıklı bır sonuc degıl yanı kesınlıkle bende popo genıslemedı kız bebekte genısler derler bıde.
ben cok yedım ya bide bazı insanlar etkılıyolar canın ıstemese bıle acaba ıstıyomuyum cocumm ıstermı dıye dusunduruyolar. anlatıyım bak
ev sahıbım dedıkı bana bı kadın varmıs ıskembe ıstemıs canı yıyememıs ve cocuk dogunca kol bolgesı işkembe derısı gıbıymıs. Allhm ıskembeyı sevmem ama acaba bendede olurmu ki diye korkumdan anneme yaptırmıstım çorbasını düşün yani.
kız sen kaç haftalıksın nasıl hissediyosun hemen vallahii şaşıyorum he
canım anlattığım hikaye gerçek değildir çünkü hamile kalınca insan gördüğünden etkileniyo mesela bizim yan apartmandaki vatandaş bu mübarek ramazan ayında millet oruçluyken ızgara yapıyo balkonunda kokusu tüm mahalleye yayılıyo
millet oruçlu kokusu yetiyo insana
canım çekiyo ama yiyemiyorum burda ızgara yapan yer yok balkonda ramazanda yapamam günah alan var alamayan var millet oruç
kız neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ses ver bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doooooooooooooooooooooooo dee
kız sen kaç haftalıksın nasıl hissediyosun hemen vallahii şaşıyorum he
famırcımm hugoyu 7-8. aydan sonra dusunremıyorum. sımdıden yanıysa o zamana buharlasır mazallahh
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım anlattığım hikaye gerçek değildir çünkü hamile kalınca insan gördüğünden etkileniyo mesela bizim yan apartmandaki vatandaş bu mübarek ramazan ayında millet oruçluyken ızgara yapıyo balkonunda kokusu tüm mahalleye yayılıyo
millet oruçlu kokusu yetiyo insana
canım çekiyo ama yiyemiyorum burda ızgara yapan yer yok balkonda ramazanda yapamam günah alan var alamayan var millet oruç
offf düşüncesiz insanlar işteeee.
çok kızdm bak şimdi,hügomun canını çektirmiş utanmazlarr
tavada falanda olsa pişir ye bari kızzz
dooooooooooooooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRRReeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dooooooooooooooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRRReeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doooooooooooooo-reeeeeeeeeeeeeeeeeeee-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-faaaaaaaaaaaaaaaa
faaaaaaaaaaaaaaaa-mmiiiiiiiiii-reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-dooooooooooooooooooooooooooo
eferin olicik azcıkda sahne sanatları konusunda seni eğitimmiydii artık sahneelrin asssooooooooo-asssooooooooo-asooolisti olacaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?