60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam menüm
3 kaşık pilav
7 kaşık taze fasülye
cacık
2 tane köy biberi
ardından sade türk kahvesi hurma ve sade limonlu soda bukdan

selammm kızlarrrr.... dünn bütün yemeklerimi iftara yetistirdim sükürr.. mantarlı et yaptımm cok da güzel olduu ayrıca cok hafiff oldu tavsiye ederim. pilavı pirinc yaptım, ezogelin corba, börülce ve patates salatası yaprım kociş rus salatası aldmıs. kocişte rus salatası almıss.. yemekten sonra yorulmadım cünkü sofrayı görümcemler topladı caylarını da kendileri aldılar genelde. güzel gecti yani.

yarın da kayınvalidemler gelicek. şimdi sarma sarıcam menüde dünkünebenzer onun dısında..

bugün teyzeme gittim valideyle.. o da ev böregi yapmıs patlıcanlı.. böyükce bir dilim yedim maalesef:26::26::26:

aksam yemeginde de az etli patlıcan 1 kase cacık 2 dilim ekmek yedim. 5 kasık falan da mercimek corbası aldım

bağğğğğğğyan ne oluyor şekerim

bayanın bir başka versıyonu dizilerden uyarlama alınganda olma canım bu hayatta bosver sen yaz bı cevap veren bulunur topikımız böle bı cok arkads buraya 1sene dır hergun takılmıslar dusunsene aralarındakı dıyalog gıbı sana cevap veremzler ok sen süle bakım kımsın kac kılosun evlimisin bekarmısın calısan msın öğrencımısın :44::44:

Kızzzzzlar Çeşmeden gene sevgiler yollayarak bugün ki menümü bildiriyorum;

Sabah uyanınca;

2 kayısı bir büyük bardak ılık su

Kahvaltı;

2kk beyaz beynir
3 zeytin
2çk bal
1 domates
3 köy biberi
2 dilim ekmek

Ara;

Yarım şeftali

Öğlen;

1 adet peynirli tost

Akşam;

2 kaşık kavurma
2 dilim ekmek
Yeşil salata
2 enginar
1kaşık bulgur pilavı

Tatil için fena değil dimi kızlar

Ayrıca Famir gibi ben de müzdaribim kimse bana yorum yazmıyor

Sevgiler hepinizi öpüyorummmmmmm

iftar menüm

açılış:
1 bardak su
1hurma
1 kase corba
2-3 kasık salata
2-3 kasık yoort
1bardak daha su

(mutfakta yedım bunları ezan okununca sonra balkona ana yemeklerı götürdüm biraz ara vermıs oldum ve şiştimmm)

1.5 avus ıcı kadar köfte ızgara
1 kasık bulgur pilavı (hıç canım istemedı halbuki çok severim)
1 kasık kuru biber yoortlu ondan yedım
1 dılım ekmekle
salata

(eşim yemege gelmedı ona sınırlendım hıc bısey canım ıstemedı. )

kavun ve gullaç yedım( 2 yaprak gulac tan yapıldı yani)

Son düzenleme:

kız pepeti,yemediğin şey kalmamış,hala canım istemedi diyorsunbide istese tencerelerin dibi gelcekti heralde

afiyet olsun tatlımm,güzel bir iftar menüsü.eşine niye sinirlendin,arkadaşlarıyla mı gitti iftara

ayy loxi aşk olsun yaaa bı daha okusana ana yemek te pilav yıyemedım köfteden kus kadar yedım. sende mi cok yedıgımı dusunuyosunn:84::84: baskulde öle düşünüyooo

eşim oruc tutmuyorda bı arkadsımla oturuyoruz dedı. ilk defa bugun evda olmadı yemekte abartmıyım bende amn napım tatlı canımı üzmüycem kadınlar accuk böleyiz ota .oka üzülürüz.

kızlar bugun iftardan önce düne göre 500 gr az çıktım,yani 79.8su kaybı,biliyorum ama yine de mutlu etti beni,topiğin sınırları içine girmeme sadece 10 kilo kaldı,yaşasınnnnkim tutar beniiii

bu sevinçle iftarda gayet karbonhidratlı bir menü yedim

1 kepce ayran corbası (bugdaylı ve nohutlu)
3 mercimek köfte
4-5 y.k tavuk sote
1 brd sekersiz limonata

az önce çayla 1 söbiyet yidim ayrıcasefam olsun ,ramazanda olcak o kadar
,

bence de üzülme canım,arada rahat bırakmak lazım,her dakka dipdibe olmak iki tarafı da sıkıyor,önceden haber verseydi,sende başka bir arkadasınla plan yapardın,ama erkek milletinde o kadar düşünce nerdeeeeeeeeeee

yogun istek üzerine yorum yapıyorummakşama kadar su sporları yaptıgını varsayarak tatil için gayet güzel bir menü diyorum.açık büfeden yiyorsun sanırım,akşam ekmeği biraz azaltıp süt grubunu arttırırsan,kilo vermen de hızlanabilir belki.benden bu kadar,birde diğer prof. arkadaslar görsün menünü canımbakalım onlar ne diycek

Çoook teşekkür ederim canım söylediklerini yapacağım senin de bebişin var galiba kaç aylık benim kızım 7,5 aylık zaten bunlar hamilelik kiloları

hamilelik için gayet iyi gidiyorsun tatlım,börek için de sıkma canını,hamile menülerinde 2-3 günde bir 1 dlm börek veriliyor zaten,ara öğündede olabilir ana öğünde de.ayrıca tüm hamilelikte 15 kiloya kadar alırsan,çok kolay veriliyor,1 hafta veya 10 gün içinde, tecrübeyle sabittir,ben kilolu başladıgım halde 2 hamileliğe de hemen gitti o kilolar.hep söylediğim gibi emzirirken kilo almamaya çalısın,inş. sütünüz çok olur da ugrasmazsınız arttırmak için,en zor kısım orası bence

Aynen öyle

Ben sütten çok sıkıntı yaşadım anlatmıştım göğsümden 3 kere amelyat oldum. Kilolar gider yeter ki süt olsun. 6 ay emzirebilmiş, ve her emziren gördüğümde burnunun direği sızlayan bir anne olarak söylüyorum.

Hep zayıf olmaya alışık olduğum için kilolara da çok taktım ama keşke sütüm olsaydı da kilolar da dursaydı

ayyy sagolunn içim rahatladııı... valla bende sasırdımm gayett iyiyimm göbeimm topp emme hiç kilo almadım.. nerdeyse 4. ay bitiyo. insallahh az kiloyla tamamlarımm ben degil bebek alsın kilocukları süt olayını bende bilmiyorumm görümcemlerin bebekleri hiç emmemişş.. en cok sütüü su ve dereotu yapıyomuss arastırmalarıma göre. saracoglu da öyle diyo.. bakalım ne olcak bende merak ediyorum. insallah olurr sütüm en az 6 ay olmalı yanii:97::97:

merhaba kızlar tünaydın

loxicim çok tebrik ederim canımcım
darısı başımıza

tesekkürler datlummmmmsen incecik oldun zati,verecek pek bişi kalmadı

loxii tebrik ederim seni sen 1 ayda 5 kilo vermişin ben 5 ayda bi kilo veremedim daha

nazar etme ne olur,çalıs senın de olur deeermişimkız nugi ,sende ticker yok,ben bi türlü takip edemiyom zati,kaç kilosun,ne kadar verdin vs,söyle famire yapsın sana da bi tane,nöbetci tickercımız o

ben de gecen ay kestim kızımı sütten(artık olmadıgı için)hala üzülüyorum düşündükçebir de oğlum gibi topaç olmadı bu,hep ufak tefek,yeterince anne sütü almadıgı için böyle heraLDE diyorum,bu sucluluk duygusu ömür boyu gider artık

tebrikler :92::92::92::92:loxandaraaaaa

loxsiciğim çok tebrik ederim süpersin gerçekten...aynen devammm

teşekkürler kızlarrrr

dün sen göbeğimi yanlış ölçmüşsün cicim yine 91 çıktı çünkümmm:97:

ben kaç ölçmüştümkine?ayrıca senin mezuran bozuk,40 cm den baslıyor,matematik dehası olucaz zaten,ölçü alıcaz derken

bugün tartılcam ,yaklaşık olarak 18 saat aç olmuş olucam çünküü

valla kafayı bozduk tartılarla

kesinlikle katılıyorum. Bırak merhaba demeyi diyetten çok dedikoduya çevrilmiş bu başlık
zor deil cnm sen de gir dahil ol gruba hem ki,lo ver hem dedikodu yap stres at.
ne konuşup ne konuşmayacağımızı gelen g,dene soracak deiliz heralde. ayrıca biz aylardır bazılarımız 1 seneyi aşkın zmandır burda bırakda okadar olsun dimi.

hergün enaz 5 kişi yeni giriş yapıo buraya tmm bundan sonra bende aranızdayım hergün yazıcam diyor buyur hoşgeldin dioruz aaa bakıoruz yoook bi daha uğramamış nerden bilelim kim kalacak kim gdecek sende gel sürekli katıl sanada yardımcı olalım.

foruma rezil olmak istemiyorum bebem
ne yani biz şimdi rezilmi oluoruzzzz

benm söyleyeceğim,i loxi sölemiş ama bende gene de yazıorum süt yoort hiç göremiorum listende. süt grubu yağ yakımını hızlandırıo haberin olsun.
tatildesin die sana kıyak geçiorum zümrem ama hergün sadece menünü yazmak için girmek yok
ben takip ediorum seni gizli gizli iyi gidiosun

günaydın herkese daha henüz kimsecikler gelmemiş en erkenci bugün benim sanırsam...hemen menülerimi yazayım,
yemekten önce işten gider gitmez 4 tane hurma yedim..

akşam menüm:
1 adet oerta büyüklükte karnıyarık,
1 kaşık pirinç pilavı,
4-5 kaşık ayran çorbası,
1,5 dilim ekmek (tırnaklı pide ekmeği)

daha sonra 2 bardak çay..

sabah kahvaltım,
2 adet haşlanmış yumurta,
3 dilim ekmek (tırnaklı pide ekmeği,)
yarım dilimde güllaç yedim.
500 ml su,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…