60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

assoooo assooooooo seni özledimmm bebüümmmmmm hepiciniiziii özlüyorum zatiiiiiiiiibugün şükürler olsun biraz daha rahatımmmm yan, 5i buldu rahat çıkmam ve daha a saat 46dk var çıkmama

tıckerını değişecek vaktindemi olmadı kızzz,ah kıyamam sanaaaaa

ciiiiiiiiiiiiiiiiinn
nirdesin sen bakimm
en son canın baklava çekiyordu ve yok oldun
baklava yidin de giremedin mi yoksa di bakeim bana:97:

kesinlikle katılıyorum. Bırak merhaba demeyi diyetten çok dedikoduya çevrilmiş bu başlık

kesinlikle katılıyorum. Bırak merhaba demeyi diyetten çok dedikoduya çevrilmiş bu başlık

ciiiiiiiiiiiiiiiiinn
nirdesin sen bakimm
en son canın baklava çekiyordu ve yok oldun
baklava yidin de giremedin mi yoksa di bakeim bana:97:

yok canımcım bişey yapmadım valla
azcık işim vardı alışveriş yaptım flan
baklava 1 dilim yicem ama şimdi de canım çok istemiyor
geçti artık

ne alakası var sayın bağyan gunluk konulardandamı bahsedılmeyecek mi iş güç çoluk çocuktan a yrıca görüyosun sevgili arkadslarım.benı motive etmeye calışıyorlar. ben burada 5 aydan falzla buradayım onalrsa 1 yıldır bırakta okadar olsun muhabbet yaww. hem sen ilk bugun gırdın hemen bugunmu istiyosun gerı dönüş emek vercen huuuu emekk gunlerce haftalarca muhabbete dahıl olmaya calişcennnn

yok canımcım bişey yapmadım valla
azcık işim vardı alışveriş yaptım flan
baklava 1 dilim yicem ama şimdi de canım çok istemiyor
geçti artık

iyi o zmaan.
gözümüz üstünde habarın olaaa:82::82:

sende bir ticker yapsanda kilonu takip etsek olmaz mı,unutuyoruz böyle

Ramazan ayında diyet yapmak isteyenler, hem oruç tutmak, hemde oruç tutarken zayıflamanın zor olduğunu düşünoyorsanız anılıyorsunuz. Aslında çok basit bir olay!

Türk Kalp Vakfı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sumru Özbay’ın Ramazan özel diyet ile zayıflayın

Sahur önerileri

* 3 kibrit kutusu kadar peynir, 5-6 zeytin, bol salata, 4 dilim ekmek, bol salata. Veya:
* 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 yumurta, 5-6 zeytin, söğüş salata, 4 dilim ekmek.
Veya:
* 7-8 çorba kaşığı makarna, 1 porsiyon beyaz veya kırmızı et, komposto. Veya:
* 3 yumurtalı menemen, 4 dilim ekmek, çay ya da kahve.

İftar önerileri

* 1 kâse çorba, 1 porsiyon et (tavuk ya da balık), 1 porsiyon sebze yemeği, yarım su bardağı yoğurt, salata, 2-3 dilim ekmek.
Veya:
* 1 kâse çorba, 1 porsiyon et, 1 porsiyon sebze yemeği, salata, yarım su bardağı yoğurt, 5-6 çorba kaşığı pilav veya makarna, 1 kâse komposto.

Diyetisyen Aşkın Yüksel’in Ramazan özel diyeti

Sahur önerileri

* 2 yumurtalı menemen, çay, 2 dilim kepek ekmeği, 1 meyve.
* 1-2 kibrit kutusu kadar beyazpeynir, 5-6 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği, 1-2 mevsim meyvesi.
Veya:
* 1 kâse yoğurt, 2 dilim tepsi böreği (4-5 kibrit kutusu kadar), 1-2 mevsim meyvesi. Tatlandırıcı ile hazırlanmış kuru kayısı veya erik kompostosu.

Sahur önerileri

Çalışanlar için:
* Hurma, zeytin veya su ile orucu açın. 1 kâse sebze veya mercimek çorbası, 1-2 dilim kepek ekmeği, 1-2 kibrit kutusu kadar beyazpeynir.
* Yağsız peynirli tost, söğüş salata, 1 elma veya mandalina.
Evde oruç açanlar için:
* 1 porsiyon ızgara balık, 4-5 çorba kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği , 2 dilim kepek ekmeği
Saat 21:00′de: 2-3 meyve, Komposto, Hafif sütlü bir tatlı

ben geldim hu huuu napıyonuz baya bi akmışınız mahabbetleree.ben ne yaptım çocuklar evde sıkıldı dükkana götürd
üm ordan geldim çocukları yıkadım şincik annemle uyumaya gittilerr bakalım uyucaklarmı?
yemekten sonra 1 tane sade limonlu soda içtim
ara
1 hurma
3 taze incir
1 dene yeşil elma
1bardak kefir
şincik aramda
1 bardak light süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…